עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך בעיקר לעבודה באינטרנט כי יש לי לבנות אתר. מסך בכיוון של "15 אמינות גבוהה כי לא מתאים לי קריסות ותיקונים. אנא תשובתכם המהירה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by furyanaor,

נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ran1809,

מה אתם אומרים על העניין הזה..כדאי לחבר לו אנטנה ולהשתמש איתו כ GPS הוא יפעל טוב ומהר כ GPS כמובן.!?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ben in Black,

אני קונה מחשב חדש... רציתי לדעת מה כדי לקנות ... איזה מחשב בכי מתאים למשחקים אני רוצה מחשב ממש ממש טוב רק חבל שאני לא מבין כל כך אמממ התקציב הוא 3000-4000 שקל בערך בלי מסך תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במעט ככל הניתן, אם יש שיפור ניכר בביצועים, למשל.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 2. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.L.A Noire, Skyrim, Wargame: European Escalation, Battlefield 3, The Darkness 2, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "24, 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by mMmSaK,

מישהו מכיר חנויות אלקטרוניקה זולות בסין? KSP סיני כזה נניח יש הפרשי מחירים? ההורים שלי טסים לשם ואם זה זול משמעותית אז למה לא אם כבר הם שמה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אחרי בדיקות רבות מצאתי שיש שני דגמים של אסוס שאני מעוניין ורוצה לקנות השבוע מחשב נייד 15.6 ASUS X555 i7-6500U 8GB 1TB 940M WIN10 או מחשב נייד 13.3 ASUS UX305 m3-6Y30 8GB 256SSD מיועד בעיקר לעבודות משרדיות. עובד מול המחשב 29 שעות ביממה מחובר לאינטרנט כל הזמן יתכן ואראה פה ושם סרטים יש לי עכבר ומקלדת נפרדים אלחוטיים ויש לי מסך מצויין של דל 23 שאותו אחבר ללפטופ עד עכשיו היה לי מחשב נייח מצויון ואני מחליף לדגם הכי טוב כל 3 שנים אשמח לתובנות לבחירת המחשב הכי טוב עבורי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. המחשב מיועד למטרות פיתוח, גיימיניג ו-OC. זה המפרט שהרכבתי: http://i43.tinypic.com/25k68hk.jpg מה שכבר יש לי זה מארז של Chieftech ושני כוננים 500 ג'יגה של סיגייט. המערכת מיועדת למשחקים וקצת OC. המחשב יקנה ב-IQPC, אני לא יודע אם הספק כח שקניתי מספיק או יותר מידי, אותו דבר גם לגבי הלוח ככה שאשמח להערות. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי - עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לחסוך זה תמיד טוב ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 4000 ש"ח לזכרונות כרטיס מסך לוח וספק זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - …

9. Started by ltzik,

אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by almog4615,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K יש אפשרות לחרגי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגם עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אך חשוב שזה לא יפגע ביכולות או שלא יעלה את התקציב יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

11. שלום לכולם, משעמם לי בבית ואני צריך מחשב לגיימינג כי הדבר הזה כנראה לא עומד להיגמר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל. חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 2k. הרבה משחקים: RDR 2 ,CALL OF DUTY MODERN WF, BATTLFIELD V, WORLD WAR Z, FAR CRY 5, GTA V, TOMB RIDER.NEED FOR SPEED בקיצור גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר SSD של 256GB שאני מתכוון להכניס אבל הייתי רוצה עוד 1 ש…

12. שלום, התלבטות בין 2 מפרטים (בעצם, 2 מסלולים, אסביר בהמשך), שאני מתכנן לרכוש חלקי מחשב עוד שבועיים באילת, ולהרכיב לבד. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ומעט לעבודת קוד קלה. אני לא מחליף ולא נוגע במחשב בד"כ, הרעיון הוא לקנות מחשב שיחזיק אותי ללא צורך בשדרוגים בשנים הבאות, אולם תומך בהם מבחינת חומרה במידת הצורך. כורח אחד הוא שהמשחקים יהיו על מסך 4K בגודל 32. רזולוציית 3840X2160 (Samsung LU32H850UMUXEN). אני מבין לגמרי שהמפרט הנ"ל לא תומך ב-4K משוגע... ושאצטרך להוריד קצת מההגדרות, אבל זה המסך כרגע, ויכולות ה-4K של המסכים שלי רק ישתפרו בעתיד (כרגע המסך 60HZ, אני מניח שתוך שנתיים שלוש זה ישתנה למשהו טוב יותר). אני לא אשקיע כספית ביותר מ-4070 כרגע, מתוך הנחה …

13. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכם, עד שהופיעו הפירסומים על הבעיות של המעבדים הגראפים של nVidia תיכננתי לקנות את המחשב הנייד Dell XPS m1330, עם כרטיס המסך NVIDIA GeForceTM Go 8400M GS המחשב ממש מצא חן בעיני ועמד בכל הדרישות שלי, אבל עכשיו לאור הפירסומים ולא מעט סרטים ב-YouTube שמתעדים את הבעיות שיש עם הכרטיס אני כבר ממש לא בטוח אם אני רוצה להכניס את הראש שלי לכל הסיפור הזה, למרות שיש אחריות לשלוש שנים(עם המזל שלי יום אחרי שנגמרת האחריות ימות לי הכרטיס ). קודם כל מה דעתכם על הנושא? האם כבר ידוע, שהבעיה הינה בכל הכרטיסים או בסידרת ייצור ספציפית? אם יש כאן אנשים שיש ברשותם את המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל אשמח אם יוכלו לחוות דעה בנושא, או אם הם ניתקלו בתקלות מהסוג ובכלל מה דעתם על המחשב. חוץ מזה ר…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1. בגדול יכול להגיע ל6 מעדיף להישאר בטווח ה5, 5 זה סכום שמאד נוח לי איתו, לא מחפש לחסוך במיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. תאחלס המחשב הוא לעבודה גרפית בלבד, המטרה היא שהוא יהיה עמדת עבודה וכח עיבוד שאין לי בלפטופ. בשאיפה להריץ עליו את האדובי סוט, קאד, הדמייה וגם קצת תוכנות אנימציה ומנועים גרפיים כאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 3. כל הצידו ההיקפי קיים, כולל מסך והכל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שאני יודע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? וואלה עדיף שקט, אבל לא קריטי נו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Sven,

שלום, חבר מתחיל ללמוד הנדסה רפואית באוקטובר הקרוב ורוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי - כרגע אין לו מחשב. התקציב שלו הוא מקסימום 4500, ללא חריגה, כאשר אם ניתן לחסוך זה מצוין. המטרות העיקריות למחשב הן, כאמור, לימודי הנדסה ושימושים כלליים כמו צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והאזנה למוזיקה. חשוב לו זמן סוללה שיספיק ליום לימודים, רזולוציה FHD, ו- ssd. גודל המסך בין 13 ל- 14 אינצ' ועדיף שיהיה כמה שיותר קל (באזור קילו וחצי אידאלי). הוא לא מתכוון לשחק משחקים במחשב. בראיה של כמה שנים קדימה, חשבתי על המחשב הבא: http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=898534 כאשר אני אחליף את הקשיח ל- ssd של 250 ואוסיף מגירה לקשיח כך שבקיים ניתן יהיה להשתמש כקשיח חיצוני לאחסון וגיבוי. סה"כ צר…

17. הי כןלם מעןניין ברכישצ All in One מחשב בארה"ב.. ןלשאלןן: 1. מה התקציב המקסימאלי? $1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר במסגרת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? $500 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה (photoshop, illustrator, after effects), פיתןח web, ישןמי word 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדצ + עכבר. עדיפןת ל windows מערכת הפעלה, רצוי "23 מסך ןמעלה עדיפןת לרכישה מ http://www.bestbuy.com/ תןדה לעןזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום רב, אני צריך מחשב חדש (שלי כבר בן 9 בערך והוא פשוט נהיה איטי מאוד) ועקב תקציב דל (וחוסר זמן) ניתן לומר שהמחשב אינו מיועד למשחקים מכל סוג שהוא. כבר תקופה שאני מסתכל בפורום על מפרטים דלי תקציב למחשבים "משרדיים" ואני מוכרח להודות שאני דיי מתבאס להוציא 1500-2000 שח על מחשב דיי חלש, סביר להניח ללא יכולות שידרוג עתידיות, שככל הנראה גם לא יחזיק יותר משנתיים שלוש. בחיפושיי אחר מכשיר קודי נתקלתי במיני pc, הזול יחסית, הנ"ל Tronsmart Ara X5 Plus קצת יותר על המפרט אשמח לשמוע האם לדעתכם אכן ניתן להשתמש בו כמחשב בייתי לכל דבר (מלבד משחקים מכל סוג שהוא כמובן), שזה אומר בעצם: גלישה מהירה באינטרנט (כולל הרבה טאבים פתוחים במקביל) צפייה בתכנים …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. דוד שלי ביקש ממני לבוא לקנות איתו מחשב לבנים שלו, הם בני 6 שתיהם, בגלל זה הם צריכים רק אינטל, כי לפעמים יש עם AMD בעיות בגלל זה הם צריכים אינטל שלא יהיו להם בעיות וזה סופי. צריך מסך, לא צריך רמקולים, לא צריך צורב, ולא צריך DVD. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אלו הם הרכיבים אותם אני מעוניין לרכוש: לוח-אם מעבד זיכרון כונן קשיח מארז תוספות: מאוורים למארז מאוורר + מפזר חום למעבד מאוורר לדיסק הקשיח זה מה שנראה לי (לפחות בינתיים): ASUS A7V333-R AXP2000+ CROSAIR 512MB PC2700/3200 CL2 קשה למצוא את החברות המובילות בארץ. SEAGTE 80GB 7200 B-IV ENERMAX עם ספק 430W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by David Borohov,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.