ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, יש לי לפטופ של לנובו M30-70 עליו מותקן windows 10 מקורי. לצערי המחשב פועל יחסית לאט, האם אפשר לעשות משהו בשביל שיפעל מהר יותר? כמו כן, לאחרונה התקנתי עליו גם win 7 אבל גם הוא לא עובד בצורה הכי מהירה על המחשב הזה. זה המפרט של המחשב Intel Core i5-4200U, 4GB RAM.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להחלפת המחשב הנייד שלי, הוא כבר בן 7, ישן ומלא חומר. אני צריך מחשב לשימוש באופיס, פרזנטציות, שמירת חומר ( אופיס, PDF וכו' )הקרנת סרטים וכמובן אינטרנט. הכל לצורך עבודה. הדרישות הן: דל או לנובו עד 14" i5 ( לא נראה לי i7, זה יותר מדי) זיכרון 8 ג'יגה RAM יציאות סטנדרטיות USB2, USB3, HDMI. שיהיה לו בלוטוס זמן סוללה לא ממש קריטי לא חייב כונן אופטי ההתלבטות שלי ( חוסר ידע...) זה נושא הדיסק הקשיח. אני רוצה שיהיה SSD, השאלה אם מספיק 256 ג'יגה, למשל, או שעדיף גם SSD וגם HDD ( אני אוגר די הרבה סרטים לצורך העבודה ). כיום ה HDD שיש לי הוא 500 ג'יגה והמחשב מלא, ז"א שאני אצטרך יותר מ500... תקציב…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לראות סרטים(מחובר לטלוויזיה) ולגלישה באינטרנט. הסרטים בעיקר 1080P וBLUE-RAY. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10170 אשפר זיכרון ל8, HDD לSSD איזה כרטיס מסך מומלץ ?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי סטודנט לאנימציה וצריך מחשב נייד (לא של אפל). מטרות המחשב: עריכה גרפית (תוכנות אדובי למיניהן) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי? 2.5 ק"ג צריך כונן אופטי לא קריטי אם המסך מבריק או לא. חיבורים שצריך- HDMI אין צורך במסך מגע צריך ווינדוס מקורי כלול במחיר. כרגע חשבתי להמליץ לו על https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 מה דעתכם? יש דגם אחר מומלץ? חיפשתי פה בפורום וראיתי שהרוב מחפשים מחשבים קטנים יותר. תודה מראש, Zinger777.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחר שהסתכלתי במדור המיוחד של הרכבת המחשבים ולא מצאתי את מה שאני מחפש, אני פונה אליכם. אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בלבד - אינטרנט, אופיס וכו'. העדיפות שלי היא למחשב עם כונן SSD. לא חייב צורב. אין צורך בעזרים נלווים. רק מחשב עצמו (ללא מסך). אשמח אם תצרפו לי הרכבה של מחשב שיתאים לי בסביבות מחיר של 1,600 שקל + - . אני מעוניין לקנות את המחשב מאייבורי, אז אם אפשר להרכיב מחשב באתר שלהם זה יעזור לי מאוד! תודה רבה חברים!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש יתרון ברור לדיסק פנימי מסוג SSD לעומת היברידי SSHD ? האם זה שווה תוספת 500 שקלים ברכישת מחשב נייד ?
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ,אופיס ותוכנות סרטוט (solid work) * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD לפחות * משקל רצוי? עד 1.4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI בכל גודל, usb3 X3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא לפחות 256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רועי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי לכולם , דרישותי הם : קל ונייד ככל שניתן מסך fhd ips מעבד i5 ומעלה Ssd מלא 256 לפחות מקלדת מוארת חייב מערכת הפעלה המליצו לי על המחשב הבא m.bug.co.il/product/24071/1/6/HP-Envy-13-d008na אהה ואני מוכן לכל החברות העיקר לא אסוס:) תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת, אלא אם כן תוספת של מאות בודדות תשנה את התמונה הרבה, תרתי משמע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, MMO כמו ESO ומשחקים כמו FALLOUT 4, אני פשוט ניסיתי להפעיל את פולאוט במחשב שקניתי ב3500 לפני 3 שנים, וגם בהגדרות הכי נמוכות זה קירטע. סימן שצריך להחליף מחשב לא? א) המחשב מיועד לגיימינג כבד כנ"ל, וגם אפטר אפקטס ופרימייר. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? יש לי כרגע מסך 24" 1920X1200, אבל הייתי רוצה לקנות מסך חדש של תלת מימד. אבל שמעתי שהיום תלת מימד בנסיגה גדולה, ולכן אנ…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם בעיקרון מדובר על מחשב לשימושי אינטרנט, הורדת וסרטים, אופיס וגלישה וחשוב שהוא יהיה בגודל של 15.6 אבל בשאיפה שיחזיק יותר משנה-שנתיים (ולכן נלקח מעבד I7, כיוון שההפרש מI5 הוא של כ500 שקלים) ההתלבטות העיקרית היא בין 2 מחשבים שניהם מגיעים עם מעבד I7-6500U, זיכרון 8GB, הרד דיסק שהוא לא SSD (יש כוונה לשדרג בהמשך כנראה) מסך FHD יש להם גם כרטיס GEFORCE 940 שהוא ממש לא משמעותי פשוט לא ראיתי מחשב עם מפרט דומה (בגודל 15.6) בלי כרטיס מסך ייעודי ומעבד I5-I7 של SKYLAKE Asus X555UB עולה 3900, 3 שנים אחריות עם שליח עד הבית https://www.pc365.co.il/product-6565-Asus_X555UB_DM080T המחשב הש…
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח אם ASUSTeK Computer INC P5G4IT-M LX (LGA 775) תומך ב8 GB Ram ובכרטיס מסך Radeon R7 240/250 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מעבד: I5-2400 כרטיס מסך: GIGABYTE GT 430 ראם: 4GB דיסק קשיח: 500GB צורב דיסקים כמה אני יכול למכור מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדקתי במומלצים ובעמודים הראשונים ולא מצאתי משהו מעניין. אני מחפש מחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס. מעבד i3 וHD של 500GB יספיקו לחלוטין בתאכלס. מסך 15'' מקלדת לא חייב מלאה אבל שתהיה נוחה (יש כאלה שדוחפים יותר מידי כפתורים ולא נוח לעבוד איתם) משקל - לא חייב אולטראלייט אבל לא כבד מאוד. 2 קילו גג. סוללה - הסטאנדרט מספיק לגמרי. לא שולח אותו לתפקד 15 שנה בחלל. מערכת הפעלה - עדיף 7, אם לא אז 8. ממש לא רוצה 10 אבל לצערי בטח אין משהו אחר כל השאר פחות מעניין. חשוב אמינות ואיכות בניה. יש לי אפשרות לקנות עם כרטיס של "חבר" (א.ל.מ או שקם אלקטריק) אבל לא חייב. 2500 ש"ח נראה לי מספיק בשביל משהו איכותי ועם המפרט…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, GTA 5, Fallout 4, Dota2, League of Legends נכון לרגע זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, דגם המסך הוא Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. בגדול לא אכפת לי יות…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-