עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, כבר 5 שנים שלא קראתי על חומרת מחשב אבל הפורום של HWZONE זכור לי טוב -בקטע חיובי :-) קניתי לפני שבוע בחו"ל כרטיס מסך NVIDIA GTX660 TI של ASUS ואני רוצה לבנות מחשב חדש סביב הכרטיס הזה. מעבד - נראה לי שאני ארכוש את ה- i5 4570 Haswell. ראיתי שהמחיר שלו סביב 1000 ש"ח קירור למעבד - בחרתי ב - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 בסביבות 120 ש"ח זכרון - נראה לי שארכוש G.Skill 8G*1 שעולה בסביבות 360 ש"ח דיסק קשיח- אני אקח 500G של WD או SEAGATE בסביבות 280 ש:ח ספק - שוקל לקחת ספק ממחשב קודם של HIPER S625 625 ואט - למרות שאני לא רואה שהחברה הזאת קיימת בחנויות כיום... מה שנשאר לי לבחור ואני לא מצליח להחליט מה יותר יתאים זה מארז ולוח אם טובים ויעילים בתקציב של כ-900 ש"ח. מארז עדיף עם לפ…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. יש לי 2 מעבדים שאני מתלבט 1. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2.Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מה עדיף ? לא משחק במשחקים חדשים. משחק משחקי רשת.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. בונה מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל......... פרס כספי לעוזרים כולל מארז+עכבר+מקלדת+מסך וכל השאר תודה

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by vmaddog,

מרכיב מחשב לילד שמשחק. כרגע יש לו 3060 במחשב הישן שיעבור לחדש ובהמשך הוא גם ירכוש כרטיס מסך חדש יותר כנראה לכוון 4070 -4080 מעבד Intel Core i7 14700KF לוח אם MSI PRO B760M-P LGA1700 DDR5 ספק כוח מודולרי Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold 850W Fully Modular ATX זיכרון למחשב G.Skill Trident Z5 NEO RGB 2x16GB DDR5 7200Mhz CL34 זיכרון יכולתי לקחת זול יותר 6000\6400 הפער במחיר מאד קטן אז שיהיה שיפור קטן פה וגמישות להמשך מארז הוא יבחר משהו לטעמו וכנל לגבי קירור

5. Started by optimizeR,

שלום חברים, אני בונה מחשב לחבר בעיקר לגיימינג בלי עבודות וידאו וכדומה, הוא מריץ מסך של 27אינץ' עם רזלוציה של 1440. אפשר בלי דיסק קשיח, אך חייב SSD. אין דרישות מיוחדות פרט לכך. רוצה להזמין ולהרכיב בחנות אחת, ככל הנראה ksp/ivory אלא אם יש לכם המלצות אחרות איך המפרט הבא? מארז: Corsair Carbide Series 100R בצבע שחור ספק: Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W לוח אם: לוח אם Asus B85M-G מעבד: Intel Core i5-4690 Haswell Tray מאורר למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 EVO ססד: Corsair Force LS 240GB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz כ.מסך: MSI AMD Radeon R9 390 Gaming מחיר 4842 באייבורי

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  6. אהלן לכולם. הרבה זמן אני מנסה לאסוף מידע על מנת לבנות לעצמי מחשב לעריכת וידאו. אני משתמש בעיקר ב after-effects ופלאגינים כמו trapcode particular ו element 3D, ורוצה שהעניינים ירוצו בתצוגה המקדימה של העריכה העצמה וגם ברינדור. (רינדור פחות חשוב) יחד עם זאת, הייתי שמח שהמחשב יתאים גם לגיימינג. לא משהו מפוצץ - איכות גבוהה ו30, 60 fps ב1080 זה סבבה לי. אלה החלקים שעד כה החלטתי לבחור: מעבד: Intel Core i7-8700 Coffee Lake Tray זיכרון: HyperX 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16 DIMM אחסון: SanDisk SSD PLUS 1TB Solid State Drive - SDSSDA-1T00-G26 (נקנה אתמול) כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX780 (03G-P4-2783-KR) (כנראה שאזמין מאמזון) לגבי לוח אם וספק…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by subarel,

החלטתי לבנות את המחשב שלי לבד - בחישוב שלי זה יוצא בין 400 ל 800 ש"ח זול יותר.. אז קניתי את רוב הרכיבים מעבד E6300 - יגיע מחר.. היום קיבלתי לוח אם:Asus P5B צורב:DVD pionner דיסק קשיח:WD 160G 8M ספק : A-top 400W כ.מ.:Leadtek 7600GT Extrem מארז: link world f.usb עכשיו - אני יודע שלא אוהבים שמפרסמים הודעות של, היום קניתי - תראו מה יש לי... וכו... אבל, בגלל שאני בחרתי כל רכיב - אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש איזה חוסר תאימות או המלצות איך להרכיב כמו שצריך ועל מה לשים יותר דגש בהרכבה עצמית.. ואני גם צריך המלצה לזיכרון עד 800 ש"ח... 512X2 800MHZ... בראל.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  8. שלום לכם, בדיון קודם קיבלתי המלצה למחשב חזק ללא הגבלת מחיר אמיתי ראו להלן: אני טס לארה"ב בקרוב (עבודה) וחשבתי לצאת למסע קניות לפי המפרט - כמובן רק לחלקים שהם זולים משמעותית שם ומשקלם סביר (מזוודות כבר יהיו מלאות במשחקים לילדים וכל מיני לאשה וכו'). מה דעתכם, מה כדאי להביא משם? וכמו כן האם לשנות משהו במפרט עקב הנסיעה או הזמן שעבר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום כולם, אני בונה מפרט בבערך 6000 שקל (ואל תבנו לי מפרטים... רק תענו) ואני צריך לדעת: האם הלוח אם p35 NEO-F MSI טוב? וכמה הוא בערך שווה? והוא יותר טוב מלוחות P35 אחרים? ושווה לקנות את 1900J של LG (שהוא 1500 שקל)? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  10. עם אפשרות לשדרוג בעתיד מעוניין במארז עם הרבה מאווררים ואפשרו למסננים עם PCIE 2 בנתיים זה הכונן הקשיח Seagate Barracuda XT 2000GB ST32000641AS לא ברור לי כל כך מה לגבי מעבד ומעוניין בכרטיס מסך מבית NVIDIA יש לי נסיון רע עם ATI ומעוניין בSLI לפחות 6GB RAM

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by T_A,

טוב אז בשעה טובה סוף סוף אני משדרג אחרי איזה 3 שנים נחמדות (למרות שזה היה המחשב שהחזיק לי הכי טוב את המחזור 3 שנים שלי בקיצור אני מתכוון לקנות את זה- AMD 64 3500+ VENICE ASUS K8N SLI PREMIUM LEADTEK GTX7800 וזהו כל השאר יש לי כבר עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עם ספק HEC 550WIN יחזיק לי את העסק כמו שצריך , גם אם בעתיד אני יוסיף עוד 7800? כי אני לא ממש יכול להוסיף עוד כסף מעבר לזה ואני רוצה ספק מספיק חזק לשני כרטיסי מסך, הבעיה עם HEC זה שאני לא ממש מוצא ביקורת אליו למרות שלפי מה שרשום אליו באתר שלו זה צריך להיות מספיק טוב (24 פינים , שני מסילות של 17A -12V ו18A, חיבור PCIE) אז מישהו יודע בקשר לספק הזה?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by NoamNine,

אז הגיע הזמן להחליף את מארז הHP העתתיק שלי והGT230 המזדקן במשהו שיריץ משחקים בכמה שנים הקרובות. אין לי מושג בשיט בנושא של חומרה. אפילו לא טיפה. אבל הנה הדברים שאני בטוח רוצה במפרט שלי: כרטיס מסך GTX470 4RAM (זה יספיק לכמה שנים? או כבר לקחת יותר?) מעבד 4 ליבות. כונן קשיח של טרה. וגם חשוב שלא יהיה רועש וכ'ו וכ'ו. אני רוצה שהוא יריץ משחקים (לא אכפת לי אם על הכי גבוה או לא) לכמה שיותר שנים. אם יש כרטיס/מעבד או משהו כזה יותר משתלם ממה שרשמתי אני פתוח להמלצות. ועכשיו לשאלון כי זה חובה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם זה ממש משתלם זה לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני חושב ש5500…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  14. בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Baruh92,

שלום.. חבר שלי ביקש ממני שאני יבנה לו מפרט למשחקים עד 3500. אז ככה, הוא לא פריק של משחקים אבל הוא ביקש שיעבוד לו GTA החדש CSS פיפא וכל המשחקים מהסוג הזה. זה המפרט שבניתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤284 [ זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 [ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤925 [u צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤184 [ מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤417 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3413¤ המפרט נבנה בskypc.co.il אני לא סגור על זה, לקחתי לו את הכרטיס הכי טוב לDX9 אני חושב שזה הכי מתאים לו.. עכשיו מה שאני לא סגור על זה זה המארז…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. זה המפרט הראשון שאני אי פעם בונה, אחרי שראיתי הרבה מפרטים שאחרים בונים ולמדתי קצת על חומרה וציוד הקפי רציתי להתחיל לילמוד לבנות מפרט בעצמי כמובן כל אחד חייב להתחיל מנקודה כלושהי, אם אפשר תגידו לי מה אפשר לשפר במפרט הבא ובנוסף 2-3 שמות של חברות מחשבים שהם שיש בהם שירות טוב מחירים נוחים ואין בעיה עם החומרה שלהם. במפרט שבניתי אומר לשמש בשביל משחקים של היום כמו DOOM3 סן אנדרס שירוצו בצורה די טובה על איכות תמונה טובה(אני כמובן לא מדבר על הרזילוציות הכי גבוהות אבל משהו טוב) התקציב שאני הייתי נותן הוא בסביבות ה4-6K נתחיל בזה בכול אופן במפרט נימצא בתמונה המצורפת מקווה לתגובות ואם יש משהו שאפשר לחסוך כי הוא מיותר אז תתקנו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, חבר שלי ביקש שאני יעזור לו לבנות שני מפרטים - למשחקים והשני למשרד. התקציב למפרט משחקים הוא עד 4K ולמשרד עד 2K. לא צריך ציוד היקפי וכדומה. למשחקים זה מה שהצלחתי לבנות: מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 ₪525 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951000 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪254 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe ₪1583 כמות: 1 http://w…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by lsshay,

תשאלו מה הקשר? אז ככה - קופסת הגפרורים שבה אני ומשפחתי גרים בה מכתיבה מיזעור ותליה של כל דבר כולל את המחשב-שורה תחתונה: אני צריך מחשב בגודל הזה (פיזית) -http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd?p=inspiron-zino-hd-410&view=pdetails עם ביצועים כאלה: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwnn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m11x-r2&vw=classic- ההגיון שלי אומר שאם ניתן למזער מחשב גיימינג חזק(I3) למימדים של נייד 11 אינץ אז מדוע לא ניתן לבנות מחשב בגודל של הזינו עם I3? או שבעצם ניתן?? ולחוקי הפורום אין צורך בציוד היקפי כולל מסך תקציב עד 1000$ שימושים מחשב חזק לשימוש ביתי עם דגש על הופעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  19. מחר בבוקר אני אוסף את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe זכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז HEC 6A21 400W סה"כ 3,800 ש"ח. תודה רבה לכל מי שעזר בגיבוש המפרט - הפורום הזה סייע לי רבות.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  23. בוקר טוב פורום יקר =] ! ברצוני לקנות מחשב נייד שיישמש אותי למוזיקה בלבד למספרה.ואולי מידי פעם אינטרנט אני צריך כרטיס קול שיהיה 7.1 או 5.1 כי אני אקנה רמקולים או של קריאטיב או לוגיטק המחיר עד 2000 ש"ח תודה רבה אם אפשר בפחות מזה אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by יוסף מזוז,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש משרדי מסיבי שיהיה לו מעבד חזק מאוד ומצד שני שגם יהיה קל לנשיאה ועם אחריות תקציב פתוח מה אתם מציעים תודה רבה ויום מוצלח

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. בוקר טוב לכולם ! אז אתמול קיבלתי את המחשב הנייד והתקנתי את כל ה דרייברים ל ווינדוס XP אבל יש לי בעיה יחידה עם הכרטיס רשת ! המחשב בא ביחד עם כרטיס רשת בשביל להתחבר למודם ישירות וגם רשת אלחוטית WIRELESS עכשיו האלחוטי עובד מצויין גלשתי כבר באינטרנט דרכו והשני לא עובד לי השם של הכרטיס רשת זה sis191 ethernet controller יש דרייברים באתר של ASUS הורדתי אותם ואני פשוט לא מצליח להתקין את זה ד"א באתר של ASUS כתוב בסוגריים שזה דרייברים גרסא בטא בשביל ווינדוס XP יכול להיות שזה גורם הבעיה ? דגם המחשב הוא Asus F5sl pro 50 series

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.