ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
הנה המלצה שקיבלתי מימשהו : Frontier 007 for Pentium IV/AMD 400 Watt ATX Case 1 169 ¤ = מארז AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX 1 1399 ¤ = מעבד Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 235 ¤ = קירור למעבד Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 550 ¤ = דיסק קשיח DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 571 ¤ = לוח אם GeIL 1GB (2x512MB) DDR 400 Dual Channel Value Memory 1 640 ¤ = זיכרון 17" Infinity 172D Samsung Panel Siver/Black (8ms) LCD Monitor 1 1430 ¤ = מסך EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1 1292.8 ¤ = כרטיס מסך + מסך דק 17 (עדיין לא יודע איזה לבחור) ...
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אנשים, אם אתם רוצים שנרכיב לכם מפרט\נעזור לכם, תגידו לנו כמה אתם מוכנים להשקיע. אם בן אדם בא ואומר "אני רוצה מפרט ב5000-4500 ש"ח", זה הרי ברור שהוא מעוניין במחשב הכי חזק שהוא יכול להשיג על כל הכסף. אבל אם מישהו בא ואומר "אני רוצה מפרט ב7500 ש"ח", אפשר להרכיב לו מפרט ב6700. תגידו אם אתם מעוניינים להשקיע הכל והמגבלה זה 7500, או שאתם רוצים מחשב איכותי ואם אפשר בפחות כסף. אח"כ, אם אנחנו מרכיבים לכם AMD או אינטל 1.8\2.0 ב6700 ש"ח, אל תגידו שאתם לא רוצים AMD. תציינו בהתחלה מה אתם רוצים, או אם אתם רוצים שתי הצעות, אחת על כל מעבד. גם עם אינטל, אותו סיפור. מרכיבים למישהו 1.8, ואז הוא אומר "אני רוצה 2.4". תגידו איזה מעבד אתם רוצים! כמה מג"צ!!! מקווה שזה ישפר את רמת המפרטים. SpiritK…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה גרפית (ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור וכו'), גלישה ברשת וצפייה בסרטים, משחקים ברמה בינונית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי סימס החדשים אם ב…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
הלך לי לוח האם של המחשב - ASUS P4T533-c Chipset 478 למחשב יש כונן DVD כרטיס רשת אלחוטי ספק 300 ואט, כרטיס פיירוויר ומארז לא רע המחשב משמש לשימוש משרד (אופיס) + פוטושופ לעיבודי תמונות בסיסיים ולכידת וידאו במסרטה הביתית. התקלה לא באה בזמן טוב - ואשמח לרכוש את החלקים המומלצים במינימום מחיר: לוח, ספק, מעבד, 1 גיגה זכרון האופטימליים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. תקציב- 2500, אפשר טיפה לחרוג. עדיף פחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה (ואולי בהמשך גם אנימציה) א) התוכנות העיקריות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וכו' ,תדיר+לפרנסה. ב) לא למשחקים בכלל. 3. ציוד היקפי - מסך ולוח+עט גרפי. 4. כונן דיסקטים יהיה מיותר. 5. ציוד הקפי- יש לנו רמקולים נחמדים כבר. יש עכבר סביר ויש מקלדת סבירה. 6. השקט- השקט לא חשוב אבל עדיף. 5. 7. אוברקלוק- אני לא כ"כ יודע לעשות אוברקלוק או מבין למה צריך את זה בכלל, אז נניח שלא. 8. מערכת הפעלה- אם אני אקבל מערכת הפעלה חינם עם המחשב אז אני אשמח לדעת איזה כדאי. אם לא תהיה, אני אתקין לבד מה שתגידו... 9. לא משנה מיקום קנייה. אני אחפש את המפרט שתציעו באזור המגורים שלי. 10. אין בקשות מיוחדות, מה שתמליצו יה…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה, הבקשה שלי טיפה בעייתית, תנסו לעקוב אחריי אני אנסה להסביר את זה בדרך הכי קצרה וקולעת שאפשר. כרגע יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 מחיר סופי 7100 ש"ח - מחיר כמובן תקף לינואר 2007. אמא שלי מעוניינת לקנות לאחותי מתנה לבת מצווה, מחשב חדש, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות ולהרכיב מפרט למחשב חדש בשבילי, ולתת לאחותי את המחשב הזה במקום, עם שדרוג של הכרטיס מסך בלבד. המטרה היא כמובן להיטיב עם המפר…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בס"ד אין בעיה בתקציב אבל לא מעוניין לקנות מחשב ב-7-10K אלא מחשב טוב שיעבוד לכל המשחקים בוא נגיד בשנה הקרובה.. חשבתי על שתי סטוקים זיכרון-אחד 2GB ועוד סטיק של ג'יגה. דיסק קשיח 250GB. צורב אני רוצה את ההכי טוב שיש-שמצורך מדיות גדולות מאוד(8GB ואלו של יותר) שמעתי גם שיש של לייזר-אבל הייתי שמח לשמוע הצעה לגבי צורב שצורב מדיות מהגדולות שיש וגם קורא אותם והכל בכונן אחד.. מעבד אני חושב לקחת את הQUAD או ה-E 6 משהו שכחתי את המספר אבל שהכי מתקרב אליו אני חושב ה-EXTRIM.. כרטיס מסך-8900 יקר מדי ובמיוחד הULTRA אבל אני מה אתם אומרים- אם אני אקח לוח תומך מערך SLI וישים כרטיס אחד(למרות שהצעתם פה שאם רוצים SLI לקנות במקום....) של 8600 או כרטימס שמתקרב ל8900 אבל פחות במחיר(1000-1500)סביר ו…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הביצועים הטובים ביותר ועם איכות הבניה והאמינות הטובה ביותר. צריך לעבודה עם BIGDATA , עיבוד תמונה, ותכנות. תקציב עד 17K, עדיף כמובן בפחות. נחוץ, מעבד מהיר מאוד, ראם 32-64 GB, רזולוציה גבוהה של 4K, כרטיס מסך עם לפחות 4GB, ו1T SSD. מתלבט בין Lenovo ThinkPad P50 לבין Dell Precision 7710. חשוב לי האמינות, והשירות. אשמח לקבל הצעות או המלצות נוספות. תודה,
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כרגע מתכנן לרכוש מערכת עם כרטיס גרפי משולב, ובעתיד לשדרג ע"י הוספת כרטיס איכותי. המפרט (לוח איכותי,יש לוחות משולבים זולים יותר): מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KPL-E ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤226 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤268 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 מארז כולל ספק HEC 6A21B Black 400W ¤370 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1899¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il הצעות לשינויים בתקצי…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
זקוק למעבד+לוח אם+ספק+קצת זכרונות.. וזהו אני מניח. כרטיס מסך (9500GT), הארדיסקים (מספיק), ציוד היקפי.. הכל כבר "מכוסה". ורצוי שהרכיבים יהיו ב"הישג יד" באיזור חיפה והקריות.. תודה מראש לכל גברגבר שימליץ.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני חדש {מנהלים מצטער אם הכותרת לא טובה} יש לי כרגע מחשב שמפרטו : pentium ® 4 cpu 2.80 GHz 1 GB של ram msi ms - starforce geforce fx 5200 לא משולב כרטיס קול ורשת משובלים 160 GB SATE השאלה שעולה לי בראש אם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מזה ב2000 שקל והאם חשוב CORE 2 DUE אני יודע שזה מוגזם אבל אם אני קונה מחשב אני מצפה שויסטה יפעל כאילו זה XP ושמחקים חדשים יפעלו ולא רק משחקים שיוצאים השנה אלא לעוד שנה שנתיים תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מחשב לעבודה באינטרנט ושמיעת מוזיקה בסטריאו ברמה גבוהה. לא כולל רמקולים, מסך, מודם, צורב, סידי, הארדיסק, כונן דיסקטים, מקלדת ועכבר (כולל רק מארז,מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך וכרטיס קול) הכרטיס מסך לא צריך להיות ברמה גבוהה מדיי אבל שיתמוך ברוב ההתקנים (למשל ג'יפורס 5200) לא צריך מכונת ביצועים.. צריך מחשב שלא יתקע ולא יעשה לי לאגים במוזיקה ואינטרנט גם בעומסי זיכרון (אקספלורר+מדייהפלייר+איסיקיו+וורד נניח) תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מפרט בבקשה אתם יכולים להמצליץ לי עבור מחשב לעיצוב גרפי ותמונות וקצת משחקים (כולל מסך בבקשה) עקב תחילת לימודים בבית ספר לעיצוב גרפי. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם הכנתי מפרט כל מה שאני צריך מפורט למעלה ויש לי בנתיים מסך סמסונג 17" מה דעתכם??? האם צריך ליטוש כזה או אחר אשמח לשמוע. *אם יש משהו של אינטל שמתחרה עם המפרט הזה באותו המחיר אשמח לשמוע *לא מתעסק עם OC *אני לא יודע אם הספק שהרכבתי "מרעיש" אם כן אנא שנו לאחד שלא. *ללא מערכת הפעלה *בבקשה להרכיב אך ורק ב K.S.P לא משנה מה הסיבות תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אחרי שמחשבי הקודם התפגר אשמח מאוד אם מישהו מפה יוכל ליעץ לי לקניית מחשב ולהלן הצרכים שלי אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן כמובן מכיבן שבעתיד הלא רחוק במיוחד לא יהייה באפשרותי להרשות לעצמי מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ כמות רבה של תוכניות במקביל מכיוון שאני משתעמם במהירות ואשמח להריץ 5 אתרים+שש בש+וינאמפ+אייסיקיו+אנערף מבלי שזה ידגדג את המחשב שלי. אני נהנה לשחק במשחקים החדשים בשוק אבל אני לא גיימר רציני ולא מודאג מאפ פי אס נמוך כל עוד ניתן לשחק במשחקים ברמה סבירה. אני רוצה מחשב שינצל בכמוןת מקסימילית את האינטרנט שלי. תקציבי לא גבוה ולמעשה אשמח לשלם כמה שפחות כל עוד אקבל את הדברים ההכרחיים לי הייתי שמח לדעת איזה מרכיבים אני צריך לק…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכותרת אומרת בערך הכל, עדיף שזה יהיה זכרון 2GB. בתודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
צהריים טובים! אני מחפש לקנות מחשב נייד (למען האמת, שלושה...). להלן הפירוט: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית- תמונות. * גודל המסך: רצוי 15.6. בכל זאת, עריכת תמונות. * משקל רצוי: לא יותר מ- 3 ק"ג. * זמן סוללה": 4- 5 שעות בהחלט יכול להספיק. * יציאות מיוחדות: רצוי HDMI (כדי לחבר לטלוויזיה...) * בלוטות: כן! * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. המחשבים ירכשו בארץ. * העדפה לחברה כלשהי: לא. הומלץ לי על toshiba, אבל אין לי העדפות מיוחדות. אין גמישות בתקציב. ההעדפה היא ל- windows 7. חשוב שיהיה מספיק RAM לעיבוד התמונה. אשמח גם להמלצות על חנויות מחשב, רצוי מהמרכז. אני גר במודיעין, אז …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש את זה בנתיים.... מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤954 כמות:1 pid=AMD1258'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=AMD1258 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤453 כמות:1 pid=38496'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=38496 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB SATA2 16MB ¤474 כמות:1 pid=5001ABYS'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=5001ABYS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 pid=F2-8000CL5D-4GBPQ'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1446 כמות:1 pid=44050'>http://www.skypc.co.il/product.asp? pid=44050 צורב Plextor PX-…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישה העיקרית היא אמינות, מחשב שיש סיכוי גבוה שיתפקד טוב גם בעוד 5 שנים מהיום. מעבר לזה, המשקל הסטנדרטי (2.8?) יהיה בסדר. שיתמודד עם משחקים של 06-07' וסוללה שתסחוב משחק כזה לאורך שעתיים לפחות (נסיעות בינעירוניות זה מכה) וכמובן הדברים הרגילים, סרטים, עבודה עם תוכנות (כולל תיכנות, לא כולל גרפיקה). שמעתי הרבה אנשים מקללים את המסך המבריק, אז אני מניח שעדיף מסך מט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חבר שלי שמתחיל ללמוד עוד מעט ביקש ממני לבדוק לו לגבי מחשב נייד שיוכל לתמוך בדברים הנ"ל, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-