עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by באתי ללמוד,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודות תלת מימד. הדגמים הרלוונטיים הם lenovo w530, dell precision 4700. הרכישה תהיה בארהב ואני ממש לא לחוץ לגביי המועד. האם כרגע יש יתרון כלשהו ברכישה? לפני סוף שנה? מתי אמורים לצאת הדגמים הבאים? תודה!

2. Started by dante123,

רציתי לקבל התרשמות על זמן מומלץ לקניית מחשב נייד למטרת לימודים. האם לחכות לBF? בשנה שעברה זכור לי כי ההנחות המשמעותיות היו על מחשבי גיימינג ולכן זה לא רלוונטי. או שאלי אמור לצאת דור חדש של מעבדים וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Mike_M16,

סליחה, התבלבלתי בפורום, ניתן למחוק את הנושא, פרסמתי כעת במקום המתאים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by boria8,

שלום רב המחשבהנשא של לנובו SL 500 לא מוציא לי סיגנל ל line out של הכרטיס קול!!! זה לא דרייברים כי המחשב משמיע מוסיקה דרך הרמקולים הפנימיים של המעבד ואם נאמר אני רוצה לעביר שמע לרמקולים חיצוניים או אוזניות אז ברגע חיבור הקונקטור הרמקוליים הפנימיים של המחשב הנישא מתנתקים אך אין העברת שמע ל LINE OUT אשמח אם למשהו יש תשובה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshe1379,

שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, יש לי תקלה מוזרה מדי פעם המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו , אני חושב שזה חום המעבד בגלל שאני בודק אם הוא חם יש חלק במתחת של המחשב שכתוב C\M שאין לי מושג מה זה אומר אבל הוא לוהט חום המעבד שלי עומד על 60-70 ולא ניראה לי שאימויל פועל 24\7 זה העמסה על המעבד בכול אופן אין לי מושג למה הוא מתכבה... למישהו יש רעיונות ? יש לי מעבד T5750 תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490160

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. שלום רב ! יש לי בעיה במחשב נייד של טושיבה דגם : A300-1EC, הבעיה בעיקר מתרחשת באתר של פייסבוק שהעמוד הבית לא מראה לי את העדכונים המיידים וברשימת חברים אני לא יכול לרשום שם ולחפש כי זה מקליד את השם אבל באפור ואני לא יכול ללחוץ על כפתור החיפוש, שאני מקבל הודעות בתיבת דואר אני לא יכול להשיב, את הצ'אט אני לא יכול לפתוח בכלל... ובאתרים כמו וואלה ויוטיוב סרטונים לא עובדים, ובאתרי הורדה כמו F2H ועוד כמה גם אם אני מחכה את כל השניות שצריך לחכות ואז להוריד - אני לא יכול ללחוץ להוריד... תסכול רציני. התקנתי פלאש פלייר ומקרומדיה אבל זה לא ממש עזר ואני לא מבין מה הולך שם... מישהו יכול לייעץ ? להדריך ? לפתור את זה ? ואם לא - מישהו יודע איך מבצעים פירמוט למחשב ? שרכשתי אותו בבאג נאמר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מחשב Inspiron של DELL שנקנה באוגוסט 2008, בן כמה חודשים בלבד, וכבר נדפק ההארדיסק. בדיקה של checkdisk מצאה סקטורים פגומים בדיוק במקום בו נמצאים קבצים של מערכת ההפעלה, והמחשב בכלל לא עלה. אני לא יודע אם זה נפוץ בניידים, אבל במחשב הנייח שלי יש לי הארדיסק של 30 ג'יגה בן 8 שנים שמעולם לא היתה בו תקלה. נו, מילא - בשביל זה יש אחריות לא? המחשב הספציפי הזה נבחר במיוחד בשביל ה-3 שנים אחריות שנותנים DELL. פניתי לשירות לקוחות שלהם בארץ, מסתבר שהם ממש מחביאים את מרכזי השירות והמעבדות שלהם. נסו לחפש באינטרנט או באתר שלהם ולא תמצאו כלום. אח"כ הם אמרו לי שזה בגלל שכל פניה צריכה לעבור דרך המוקד הטלפוני שלהם. אז זהו, שהם לא עונים לטלפון. בתקליט יש הודעה שהמוקד פועל רק מ-8 וחצי בבוקר, אבל…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  10. לאחר שהמסך שלי נדפק והחלפתי אותו והמסך שקניתי היה דפוק וגם אותו החלפתי ועכשיו הוא עובד כמו שצריך רק בעיה אחת קטנה לאחר כיבוי המחשב המסך נשאר מואר זאת אומרת מסך לבן רק כשאני מוציא את הסוללה המסך מתכבה = נהייה שחור איפה בידיוק הבעיה?מה הפתרון? מגעים?מסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by predator_008,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם

12. אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום. הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה. יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטית ולא מזהה רשתות. אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר) הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר, רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה. נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחבר לשום אתר. אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקות וחוזר חלילה. בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותו אני לא רו…

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של acer דגם aspire 5715z. המסך של הנייד מרצד אז במקום לזרוק אותו לפח אני משתמש בו כנייח בחדר. חיברתי אותו למסך חיצוני של samsung. בהפעלת המחשב התמונה חלקה כמו בכל מחשב והלוגו של acer מופיע לאחר מכן מתבצעת טעינה של הוינדוס ואז התמונה קופצת למסך של ה acer ניסיתי להעביר את התמונה חזרה למסך החיצוני על ידי fn+ f6 אבל לא מופיעה תמונה במסך החיצוני. הוא שחור לגמרי לא מופיעה תמונה גם במסך המקורי (של המחשב הנייד) עד אשר אני לוחץ שוב על fn+f6. מה עלי לעשות ?

14. Started by bmx,

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום חברים, יש לי תקלה די מבאסת ומוזרה אולי מישהו נתקל בה ויודע מה הפיתרון. המחשב הוא HP Pavilion dv5-1179ej . כל פעם שאני מדליק אותו, כל הנורות נדלקות, המאוורר מתחיל לעבוד, מופיע סמן מהבהב בצד שמאל של המסך ואחרי 2-3 שניות המחשב נכבה לבד וחוזר חלילה עד שאני מכבה אותו מהכפתור בלחיצה ארוכה. פירקתי זכרונות, Hardisk, כרטיס WiFi, מקלדת, פאנל קדמי.. חוץ מלפרק את הלוח עצמו ולהרכיב אותו חזרה פירקתי כמעט הכל והחזרתי חזרה. מה זה יכול להיות? :'( יש מצב שהלוח פשוט נדפק? ??? תודה!!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by bennyye1,

שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה במחשב נייד, כאשר אני מדליק אותו הכל טוב ויפה והווינדוס עולה בצורה יפה, מציג לי את שולחן העבודה כרגיל עם כל הפריטים שבו אך לאחר 10 שניות ששולחן העבודה עולה המסך כולו נהפך ללבן ואני רואה רק את הסימן של העכבר. כשאני לוחץ על CTRL+ALT+DELETE אני מגיע למסך הכחול שבו יש את האפשרויות log off, start task manager, switch user ועוד מס' דברים אבל גם לחיצה על start task manager מחזירה אותי למסך לבן מלא כאשר שוב רק העכבר מופיע. גם כאשר אני מסמן לו לכבות את המחשב אז לפני שהוא מכבה אותו המסך הלבן נעלם והוא מחזיר אותי למסך התקין של שולחן העבודה עם כל הפריטים שבו, אבל זה למעשה המחשב נכבה. לדעתי זו בעיה בווינדוס ולא במסך של המחשב או בחומרה שלו. המחשב הוא של HP מבוסס…

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP דגם pavilion Sleekbook 14 התקנתי כמה משחקים מטורנטים וכנראה שהיו בהם המון ווירוסים. אתמול המחשב נפל לי מגובה דיי נמוך ( בערך 70 סנטימטר). שמהמחשב נפל הוא נתקע כל הזמן. לא הופיעה שם התראה על תקלה בהארד דיסק (זה הארדיסק רגיל לא ssd) . עשיתי רענון לווינדוס (ווינדוס 8) והמחשב לחזר לפעול בסדר אבל אחרי כמה שעות הוא חזר להיתקע וכל כמה זמן המחשב קרס עם מסך כחול. כשאני מנסה להפעיל אותו ישר לsafe mode (לחצתי f8) המחשב עשה כל הזמן ביפים ארוכים ונתקע. הוא עלה רגיל כשעזבתי את f8 ואז גם לא היה ביפ. הצלחתי להפעיל מצב תיקון דיסק. זה יעזור? אני אצליח להציל את הקבצים שיש בהארדיסק? ממש תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Yoav,

יש בידי מחשב נייד מדגם Asus U35Jc עם מעבד i5 שנרכש באפריל 2011. אמש המחשב שבק - ללא כל התראה (כמובן שהאחריות נגמרה לפני חודש...). המחשב הציג מסך שחור, לא הגיב, ועבר כיבוי "אלים" (לחיצה על כפתור הכיבוי למשך 6 שניות). לאחר מכן המחשב סרב להדלק - בעת הדלקה, נדלק לד ה-power למשך שניה-שתיים, לא נשמע כל צליל של מאוורר או צפצוף, והמחשב כבה. המחשב נבדק עם ובלי סוללה (ומחובר ומנותק מהחשמל), עם ובלי זיכרון ה-RAM, ועם ובלי ה-HD. נאדה, כלום, גורנישט. אפילו לא BIOS. יש הצעות, או שהמחשב החזיר את נשמתו לטאיוואן (מחשב איכותי, לא לינג לונג!)?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by marmark,

שלום לכולם, יש לי מחשב של DELL בן 2 לערך. הבעיה התחילה אתמול אני מדליק את המחשב ובזמן העלייה לאחר שמסך ה BIOS (עם הלוגו של DELL ונתוני המחשב)גומר לעלות הוא נכבה לגמרי. לפני שאקח אותו למעבדה,מה לפי דעתכם התקלה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי רכשתי נייד לפני שבועיים של יצרן GIGABITE בשבוע ה 1 הוא קפא 3 פעמים + פעמיים מסך כחול הוצאתי את אחד מכרטיסי הזכרון שבו והוא עבד תקין עד היום. היום קפא פעמיים + מסך כחול BAD_POOL_HEADER החזרתי את הכרטיס שהוצא בשבוע שעבר והתקנתי שתי תוכנות CFU + SPEEDFUN - העליתי נתונים שהן הנפיקו http://uploaded.fresh.co.il/2008/08/02/48464874.jpg חשוב - ב SPEED FUN כבר ראיתי 53-54 מעלות על המעבדים . נא עזרתכם לפני שאני זורק להם את המחשב בחזרה ומבקש החזר כסף.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by flowmeter,

שלום חברים. היום הדלקתי את המחשב וכל המסך שלי נראה "מפוצץ" כזה מבפנים. ויזואלית חיצונית הכל תקין, זה נראה כמו מריחה מבפנים. כמו שלוחצים על מסך של מכשיר סלולרי ישן. מה אני יכול לעשות? המחשב הוא די חדש HP DV9000Z עם מסך 19". איפה אפשר לתת אותו לבדיקה באיזור אשדוד? מה נראה לכם סביר לעשות במצב כזה? תודה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by chenrp,

זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by roy500,

שלום רב... ברשותי מחשב נייד TOSHIBA מדגם SATELLITE P845 S4200. חדש נקנה לפני כשבועיים בארה"ב. לאחר שהעברתי אליו את כל המידע והתוכנות מהמחשב הישן , נכנסתי לסקייפ כדי להתקשר ואחרי כל ההגדרות של הסאונד והוידיאו בלי בעיות , יום לאחר מכן המחשב לא זיהה את המצלמה, נכנסתי דרך האפליקציה של התוכנה במחשב שם נרשמה לי ההודעה- web camera initialization faield.please check your camera device and restart application or computer לפעמים היא כן עובדת ואז גם המחשב מזהה אותה ואפשר להיכנס להגדרות דרך האפליקציה, זה אחרי ששומעים מין צליל של חיבור כמו שמחברים התקן USB למשל למחשב, אם יש עוד פעם צליל שנשמע כמו ניתוק ההתקן אז גם המצלמה לא עובדת. יצרתי קשר עם התמיכה הטכנית של טושיבה בארץ, ניסינו …

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by Classify,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב המסך שלי נראה כך: אחרי כיבוי והדלקה מחדש זה מסתדר, אבל עדיין זה קצת מציק. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים