עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liorelbaz,

המחשב שלי : לוח אם:gigabyte ga-990xa מעבד:phenom 2 x6 1075t 3.0 שני כרטיסי מסך sapphire 6850 1gb crossfirex 4GB RAM 500gb hardisk רוצה לשדרג תמחשב מעבד כרטיס מסך מה שצריך תמליצו לי לגיימינג כבד! אני רוצה להריץ משחקים כמו אססין קריד החדש ובטלפילד החדש על הכי גבוה איזה מעבד AMD הכי מומלץ להשתדרג אליו ואיזה כרטיס \ כרטיסי מסך לקנות ישלי בערך 2000

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Rockout,

המחשב שלי יחסית ישן, וכשקניתי אותו לא ייעדתי את המפרט לגיימינג. זה המפרט בגדול: מעבד: Intel i5-2500K 3.3GHZ זיכרון: 8GB כרטיס קול: AMD Radeon HD 5800 לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 (אם צריך עוד פרטים אשמח לספק) יש לציין שהמחשב לא מראה סימני האטה ומריץ חלק תוכנות דורשות (משתמש בו הרבה לעריכת מוזיקה ווידאו) אבל עם משחקים חדשים הוא לא מצליח להתמודד בכלל. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בשדרוג של כרטיס המסך בלבד, או שצריך לשדרג עוד רכיבים? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מכיוון שמצאתי שיש לי יותר מדי זמן פנוי בחודשים אלו, וככל ששוק המשחקים מתקיל את המחשב שלי בדרישות יותר ויותר גבוהות. החלטתי לעשות מעשה ולשדרג את המפרט. כמובן למטרות עבודה אבל כאמור בעיקר שארגיש מסופק שאני מריץ משחקים שהם"state of the art" המפרט הנוכחי: Corsair DDR-2 3GB of RAM מעבד AMD AM2 ATHLON 64 3500+ 2.21GHz דיסק קשיח 80GB 8MB SATA2 HITACHI לוח MSI K9NGM-L AM2 GEF'6100 AMD כרטיס מסך MSI RX1600PRO TD256E PCIE כרטיס קול רגיל 5.1 לא רלוונטי למשהו 2000 ש"ח זה המקסימום שאוכל להוציא אלא אם כן אני חי בעולם אחר והמחשב שלי ממש מיושן לעומת המשחקים שיוצאים היום. אני מניח שההשקעה הכי מתבקשת תהיה במעבד \ כרטיס מסך או שניהם. אולי גם בלוח אם? אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by CraZyStyLe,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Boes,

שלום לכולם, אני צריך עזרה לשדרג מחשב משרדי lenovo (מפרט קיים בהמשך..) למפרט גיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + vmware א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fc,bf4,gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע - המסך ירכש בעתיד בהתאם למפרט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) ‎4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!

7. Started by I21I21,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ומעבד או ספק כוח עם צריך מפרט נוכחי: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX Biostar N68S3B DDR3 for AM3 Ippon D2 120mm x 2 + 400W Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Sparkle GT210 1GB GDDR3 HDMI Retail 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  8. שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomoreuven,

ברשותי מחשב די טוב אבל לא מספק למשחקים של היום, CALL OF DUTY למשל... מפרט: מעבד E8400 לוח אם: MSI P35 NEO (MS-7360 זיכרון: 4GB של GAIL CL5-5-5 DDR2-800 כרטיס מסך: 9800GT ספק חדש 500W איך תמליצו לי לשדרג?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by nizans,

החלטתי לשדרג את המחשב שלי התקציב הוא 2500שח אם יש אפשרות אז לחסוך המפרט הנוכחי שלי הוא: Asus p5b-VM SE 4GB 800mhz DDR2 285GTX E6600 Zalman ZM500-HP TT Armor JR את הכרטיס מסך ספק ומארז אני לא אחליף מן הסתם מה שנשאר זה מעבד זכרונות ולוח מעבד כבר החלטתי שאני אקח את הI5 760 עם הMUGEN2 ובזכרונות והלוח אני צריך את עזרתכם! לגבי הלוח לא חשוב לי שיהיה לו USB3 ו SATA3 אבל כן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות איתו OC בינוני-גבוה ושיהיה לו 4 סלוטים לזכרונות כדי שאוכל לשדרג בעתיד בנוסף אני צריך ספק זול ואמין 300W כי אני אבנה מערכת אחרת עם הלוח מעבד וזכרונות שישארו לי תודה!

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by yotamoo,

אז ככה אני צריך באנדל של מעבד+לוח+זיכרון+כ. מסך כל זה בעד 1,500 שקל. השימוש יהיה למשחקים וסרטים... זהו רק אם אפשר גם להמליץ על חנות, אפילו בהודעה פרטית... תודה בכל מקרה

12. היי לכולם, לאחי בן ה-13 יש מחשב עם AND 4400 כפול ליבה, 2GB זיכרון DDR2 וכ.מסך 8600GT. כל זה מונע ע"י ספק לא רע של FSP עם 300W. הוא טוען שמשחק כמו Blacklight לא רץ לו חלק. מאחר ואין לנו כ"כ תקציב למחשב חדש שעולה לערך 2500 ש"ח חשבתי לראות אם כדאי ואפשר לשדרג. הלוח אם הקיים הוא M61PME-S2 ולו רק שני סלוטים לזיכרון לכן אצטרך להחליף לשני סטיקים של 2GB כ"א - ראיתי שזה בסביבות 350 ש"ח. השאלה היא איזה כ.מסך יהווה שדרוג יחסית רציני ל-8600GT הקיים שלו, יכנס בתקציב של 350 ש"ח לערך וגם יתאים לספק הלא חזק מאוד שיש לנו - 300W כאמור. אשמח לשמוע כדאיות של העניין ובמידה וכן - הצעות קונקרטיות. תודה! נ.ב. אין זה משנה מאיזו חנות מדובר, אין בעיה להזמין את החלקים באינטרנט

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by סופגי,

למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CROSSFIRE או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! מפרט המחשב שלי עכשיו הוא כזה (בערך..) Intel core 2 duo e8400 OC(3600) (עם קירור של ארקטי…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש אני רק רוצה לשפר את שלי! ותודה לכולם על העזרה כבר מראש (: זה מה שאני רוצה לקנות: 300 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך 8800GT ובינתיים חבר הציע את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤554 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 מחיר: ¤316 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1434 סה"כ: ¤3346 מה אתם אומרים? אפשר לשפר? ביצועים טובים יותר ומחיר יותר זול? תודה רבה לכולם!

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי אשמח לעצתכם לגבי שדרוג מחשב למשחקים או רכישת מחשב חדש קיבלתי את המחשב הבא: מעבד i5-760 עם קרור של syncth לוח אם ga-p55-ud2 16 גיגה זכרון DDR3 -1333של g.skill עם קרור מובנה עליו (ככה לפחות אני מבין את המתכת שמוצמדת לו) ספק טוב של seasonic 2 כרטיסי מסך חלשים מאוד( 7600GS) המטרה הינה מחשב משחקים לילד בן 12 שיספיק לשנתיים שלוש. ההתלבטות היא האם אפשר להסתפק בהחלפת כרטיס מסך בלבד או שצריך להחליף לוח אם/מעבד/זכרונות וכו... הרבה יותר יקר ואין לי ממש תקציב ראיתי שהיום רוב כרטיסי המסך תומכים בpciexpress 3.0 והלוח הזה תומך רק 2.0 בנוסף אני לא יודע האם המעבד זה מחזיק אם מוסיפים לו כר…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  16. היי החלטתי במקום לשדרג את הפלאפון שלי ל htc hero, לשדרג את המחשב כי נמאס לי כבר שהוא נתקע במשחקים שלא לדבר על תקיעות במשחק פשוט כמו warzone tower defence. המחשב שיש לי היום הוא זה שמופיע מצד ימין. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 אבל מעדיף הרבה פחות אם אפשר, בכל מקרה לא רוצה להתפשר ואם חייבים אז לנצל את כל התקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כגון far cry 2, left 4 dead, gta4. fallout 3 - אני מעוניין לשחק במשחקים אלו ברזולוציה המקסימאלית האפשרית של המסך שלי - סמסונג 226bw. כמו כן אני משתמש במחשבים לשימושי צפייה בסרטים, אינטרנט וכיוצ"ב... 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסק קשיח, כונן דיסקים, מארז וספק כוח - ברמת העקרון אנ…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by omrik10,

מעוניין לשדרג את המחשב למשחקים, בעיקר BF3. לא צריך: מארז - יש Antec P182, דיסק קשיח, צורב ,ציוד היקפי ומסך - יש DELL 2209WA צריך: מעבד - חשבתי על 2500K, מאוורר, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך - חשבתי על 560 או 570. ספק יש CorSair VX550 בן שנתיים, לא ברור לי האם מספיק. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מ…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ב4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי. אז אין צורך במארז, ספק, דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא צריך להשקיע המון בגלל זה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  19. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כמו שכתוב בכותרת אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לחלקים מודרניים יותר. אני חושב שאת לוח האם והמעבד שלי אין צורך לשדרג: המעבד Intel Core 2 Duo 2.8Ghz לוח אם ASUS P5LD2 אבל כרטיס מסך אני רוצה לחדש למשחקים כבדים כמו Call of Duty 5 ועוד משחקים עתידיים. זיכרון אני מרחיב ל2GB (יש לי כבר 1GB) הארדיסק אני גם קונה 500GB וספק אני רוצה להחליף גם למשהו חזק יש מצב שכרטיס TV יכול להחליף כרטיס מסך? חוץ ממשחקים המחשב ישמש גם לעריכה של Photoshop, עריכת וידאו ועוד כל מיני. אשמח לקבל חוות דעת. נ.ב. צריך מסך חזק בשביל המחשב? יש לי מסך CRT ישן, והתקציב כולל מסך.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  21. מעוניין לשדרג את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX קירור למעבד: Scythe Kama Cross מארז: ANTEC P182 3x120MM Black ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כונן: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black זכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black מאוורר נוסף: Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ניתן לנצל את כל התקציב הנ"ל ובמידת הצורך לחרוג עד 500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג - בעיקר battlefield bad company 2 ו-call of duty modern warfare …

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by ilanb0,

המחשב הקיים כנראה לא מתאים למשחקים כגון CRISIS 3, או MASS EFFECT 3. שייך לבן שלי שהינו חייל והוא מעוניין להחליט בין רכישת מחשב חדש או שדרוג הקיים. ציוד היקפי + מסך + מערכת הפעלה קיימים בידינו. המארז מצויין ולא נדרש אחר. זכרון הוא לא בעיה וגם לא כונן אופטי. עיקר הבעיה היא במעבד ובכרטיס ואולי גם לוח אם. הייתי מגדיל לו גם את הקשיח. אז האם שדרוג החלפים עדיף? להלן התצורה הנוכחית: [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. קצת רקע למה שקרה לי ומכאן תוכלו להציע לי והגיד מה הכי כדאי לי לעשות: לפני כמה ימים המחשב הפסיק לעבוד הטכנאי אמר לי שהלך לי: הלוח אם - AMD Athlon 64 3000 Socket 939 המעבד - Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 והספק - Enermax 420W אז לאחר בלאגן כזה אני רוצה לשדרג את החלקים הנ"ל, אבל הייתי רוצה להשאיר בינתיים את שאר החלקים (שאני אציין אותם כעת): החלקים שנותרו: מארז: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 כונן אופטי: NEC ND-3520AB כונן קשיח: Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD כרטיס מסך: Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card לגבי זכרונות יש לי Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 - עכשיו לפי מיטב הבנתי היום הזכרונות הם DDR2/3 …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר אני חייל זה גם כך מעבר לתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחקים עריכה גרפית ותיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe master collcton תדיר, Visual Studio 2012 מידי פעםן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis,bf3,call of duty... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  25. Started by pwntigo,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, רזולוציה למשחקים היא 1080*1920 אין צורך בצורב, דיסק קשיח וציוד היקפי. כמו כן, צריך להיות מוכן לאוברקלוק בינוני (מבחינת המעבד 2500K) רמת שקט לא חשוב אבל המחשב נמצא בחדר שינה אז שלא יהייה טרקטור גם. אין צורך במערכת הפעלה. הוא מוכן גם לקנות רק מ omc אלא אם כן אני אצליח לשכנע אותו אחרת, אבל אם יש אפשרות בבקשה להביא מפרט משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים