ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה בשדרוג המחשב כדי שיעבדו לי המשחקים החדשים בעתיד כגון Crysis .... יש לי : מעבד --- e6300 1.8 לוח אם --- Intel DP965LT זכרון --- Corsair 2x 1024 667 + Western Digital 2x 512 667 =3gb כרטיס מסך --- Geforce 7600gs 256mb 128bit כרטיס קול --- Creative Audigy 4 pro ספק --- g-pro atx 500w המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה lcd 32 ומערכת סטריאו.... חשבתי על שלושה דברים לשדרג , מעבד, לוח אם וכרטיס מסך. אבל אם אין צורך בשדרוג של כל שלושת אלה אז תציעו לי בבקשה מה לא צריך . חשבתי על לוח אם של GAP35CDS3R Gigabyte כי הוא תומך ב DDR2 וגם DDR3 ככה שזה טוב לעתיד . מה אתם חושבים יש משה ויותר עדיף ? ומעבד כמובן Q6600 , ולכרטיס מסך אני צריך המלצה של עד 1500 שקל אפשר לחרוג קצת אולי עד 1800…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בעיקבות קרטוע של ההרד דיסק שלי אני חושב להפוך אותו למשני כלומר רק לאיחסון קבצים מהאינטרנט וכו' . אני יקנה רק אחרי ה22 לחודש כלומר אחרי ירידת מחירי 4 ליבות ולהוסיף כרטיס ללכידת וידאו (אני מעוניין לראות מדי פעם טלויזיה במחשב) נורמלי . נ.ב. לא צריך זיכרונות כרגע וכרטיס מסך אולי עוד כמה חודשים (יש לי 7600GT כך שהוא מתפקד נהדר על משחקים ) כך אם המחיר יהיה די הרבה נמוך מהמחיר כך יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, מממ... מזה הרבה זמן שאני חושב לשדרג את המחשב, אבל לא בדיוק את כל המחשב (כמו שעשיתי כל החיים שלי - שדרגתי ל..מחשב חדש) אלא שדרוג של רכיבים\חלקים במחשב הקיים שלדעתכם יש להם חלופות טובות מספיק בשוק ובמחיר עממי. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון: כפול שתיים: DIMM1: G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B - 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גראפי: ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) דיסק קשיח: Maxtor 6L160M0 ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (465 GB, IDE) זהו זה המידע הרלוונ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלו החלקים שיש לי כרגע שאני לא מחליף במהלך השדרוג: מארז טרמל-טק צ'ונמי אלומיניום ספק כוח enermax liberty 400W החלקים שאני מתכנן לקנות החודש מארה"ב: לוח asus blitz extreme זכרונות corsair XMS3 DDR3 1333MHZ 2 GB מעבד Q6600 G0 או QX6700 (מתלבט בגלל הפרש המחירים) כרטיס מסך פשוט 8600GTS או HD2600XT (לא משחק כמעט במחשב) אלו הקישורים לחלקים הנ"ל: http://www.corsairmemory.com/products/xms3_dhx.aspx http://www.corsairmemory.com/products/nautilus500.aspx http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1689&modelmenu=1 אשמח לשמוע תגובות לגבי החלקים שבחרתי ואם יש המלצות לשינויים מסויימים ללוח יש אפשרות לקירור מים , אבל אין לי מושג בתחום…
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf1 ,payday 2 , farcry primal וכל משחק מחשב חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=278 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום למשך 304 שנים הסתדרתי עם המפרט שלי : E6750 GIGABYTE-P35DS3 9800GT-1GB WD1TB G.SKILL 6144MB GBPK ללא שום בעיה אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את BF3 ואני מקבל בקושי 19 FPS על הרזולוציה שלי 1920x1080 כשהכל על LOW אני מרגיש שיש צורך בשדרוג. אני בספק אם ישנו שדרוג כלשהו שיוכל לעזור לי מיכוון שהמעבד כבר דיי חלש ויהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדש אבל בכל זאת אשמח לשמוע חוות דעות ו\או מפרט חדש. כמובן שאעדיף לשדרג את המחשב הקיים בעלות מינימלית אבל אני מודע לכך שיש סיכוי טוב שהדבר לא אפשרי ואצטרך לקנות מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעונין לשדרג את המחשב וברצוני לקנות : מעבד , כ.מסך , זיכרון ולוח אם יש לציין שאני רוצה מעבד QUAD וזיכרון DDR3 מטרת המחשב משחקים וסרטים אז חשוב שיהיה כרטיס מסך חזק!!! עד סכום של 4500 ש"ח יש לציין כי אני קונה בעיסקה גם מסך 22 של סמסונג 226BW . אודה מאוד לעוזרים :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו בשלושה חלקים : 1. כ.מסך 2. זכרון - 1GB 3. HD - 160 ג'יגה יש לו מחשב די טוב, 512 זכרון, כ.מסך fx5200 ... התקציב: 2000 ש"ח . תנו לו בבקשה הכי איכות שיש. [שהכרטיס מסך יפעיל כל משחק היום, לא חובה בפול פילטרים... אמרתי אולי XL ...כנ"ל בזכרונות משהו טוב של 1GB ] תודה מראש, אביאל.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי לssd יש לי שאלה.ברגע שאני מחליף את הכונן הנוכחי 1t7200rpm ל250 ssd האם אני יכול להעביר את הווינדוס המקורי מאחד לשני ואיך אני מתקין את הווינדוס אחרי ההחלפה עם הקוד המקורי של הווינדוס של המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים שבזמנו עוד הריץ משחקים בכיף, אך היום אני מניח שהוא כבר מיושן מדי לכך. אני שוקל אם שווה לשדרג כרטיס מסך בבלאק פריידי הקרוב כשהיעד הראשי הוא להשיג כרטיס טוב, אך לא מההכי יקרים, שיאפשר לשחק בRed Dead Redemption 2 ובעתיד הקרוב - GTA הבא. מעבר לזה, אני כבר לא ממש משחק במחשב ומשתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה בפוטושופ ולשם כך - כרטיס המסך עושה את העבודה. השאלה אם אכן יש כרטיס שבמחיר סביר יכול לשדרג את המחשב דיו, או שזה יחייב כבר שדרוג רציני יותר של כלל המערכת? המפרט מSpeccy: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz 51 °C Haswell 2…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Lenovo Legion T530 ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GigaByte Rx 5700 OC. האם יש מניעה כלשהי לשדרוג של הכרטיס במחשב המותג הנ"ל? אני מבין שיהיה צורך לשדרג במקביל גם את הספק. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום יש לי i7 920 לוח אם EX58-UD3R אני רוצה לעשות CF ל6870(כמובן אם שאני גם משדרג ספק ל700W) האם זה אפשרי? האם אחד הכרטיסים יכול להישרף לי?
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים. כרטיס מסך כבר לא משהו. הוא נהרס.. יש לו כל מני ARITIFACTS וחום גבוהה. כתוצאה מ - ARITIFACTS הורדתי את השעונים של הכרטיס (under-clock) כדי שלא יהיו ARITIFACTS וכדי שהכרטיס יוכל לסחוב עוד זמן עד שאמצא כרטיס להחליף אותו. מאורר על 100% כבר חודש+ כי הטמפרטורה עלתה משמעותית, 51 IDLE. מגיע ל- 69 מאמץ. לא ניסיתי לשרוף אותו אז לא העמסתי יותר מדי. מעבד OC ל- 3.5 קירור למעבד בתמונה המצורפת. מאורר קטן מקדימה (מכניס אוויר), מאורר גדול מאחורה( מוציא אוויר). מאוורר על המארז 25 ס"מ מכניס אוויר מהצד. צריך כרטיס מסך חדש שיחליף ויהיה יותר טוב ושקט מ- 8800 GT. המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 דעתכם לגבי הגרסאות - 1GB עם Memory Interface 256bit וגם 32ROPs…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים כפי שרשום בכותרת אני רוצה לקבל הצאה של כרטיס מסך וספק כוח כי על מסך אני די נעול כרטיס מסך אני אישית רוצה GTX460 וספק שיחזיק לי את המערכת הרשומה אצלי במפרט מסך אני די נעול על DELL 2331. בעיקרון אני די אהבתי את החברה GAINWARD אך לפי הבנתי היא לא מבין הזולות או הטובות בהשוואה של מחיר תואלת. אז איזה חברה הייתם מציאים לי? והאם יש המדל מהותי בין 1GB ל2GB כשמדובר ברזולוציה 1920X1080 ? הספק שלי הנוכחי ממש בקושי מחזיק את המערכת שלי כרגע ולפי מה שידוע לי הכרטיס 460 צורך יותר חשמל מה 260 שיש לי אז אם אתם אומרים לי שכדאי לי להחליף אז לאיזה ספק? מה שמאוד חשוב לי זה שלא יעבור את ה3000 שקל רצוי פחוט אז אם אפשר לקזז ל 2500 יהיה מצויין. תודה מראש לכולם. נ.ב. לפי השמועות עוד מאט…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 6 שנים ולאחרונה די גמרתי בדעתי לרכוש מפרט חדש עם המעבד החדש של AMD שיוצא עוד כמה ימים. ובכל זאת, כיוון שאני גיימר קל בלבד אני חושב בשנית ואולי ייתכן שהחלפת כרטיס מסך בלבד תעשה את העבודה? המפרט הנוכחי שלי: לוח אם: GA-H97M-D3H מעבד: Intel Core i5-4690 זכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 כונן SSD: דגם Mushkin Source 2 480 GB כרטיס מסך: GIGABYTE HD 7970 WindForce 3X OC מארז: Fractal Design Define Mini ספק כח: 700W הציפיות שלי הן להיות מסוגל להריץ משחקים (גם חדשים) ב-1,080P על אזור ה-60 הרץ, אין לי מסך שתומך ביותר מזה בכל מקרה (לא רזולוציה ולא הרץ). מה הייתם ממליצים, להחליף כרטי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ לוח של ABIT AV8 זיכרון 512 KINGSTONE כרטיס מסך 6600GT של XFX אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו רינבו סיקס לאס וגאס ואולטימיט אליאנס. החיבור של הכרטיס מסך שלי הוא AGP עכשיו השאלה היא אם עדיף לי להחליף את החומרה הכללית (לוח, מעבד, כרטיס מסך , זיכרונות)? או פשוט להוסיף עוד זיכרון למחשב ולקונת כרטיס מסך AGP. בהנחה שאם אני לא מחליף עכשיו אני מחליף את המחשב קומפלט עוד חצי שנה. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה, האם אפשר לשדרג את כרטיס המסך בLenovo N500 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרטיס מסך בנייד של MSI - PR610. אני מעוניין ביציאת HDMI בכדי לראות בטלויזיה סרטי HD דרכו. דגמי ATI החדשים או אפילו ממשפחת 4000 יהיו טובים בשבילי... האם זה אפשרי פיזית להחליף בנייד הזה כרטיס מסך? זה המפרט של הדגם http://www.msi.com/index.php?func=newsdesc&news_no=644 תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-