ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box IE6750 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 39218 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe LV361 מארז כולל ספק HEC 6A21B 400W 6A21B-400 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-PRO מחיר כולל:3500 שח האם כדאי לחכות עוד חודש ולקנות את המחשב ,יש מצב שהמחירים ירדו משמעותית או שעדיף שאקנה את זה כבר עכשיו?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז שלום יש לי שני שאלות הראשונה היא האם לפי דעתכם ה RX460 2gb הוא הכרטיס הכי משתלם במחיר שלו? (הוא הולך להחליף את הGTX 440) אז יותר חזק זה בטוח אבל האם הוא הכי משתלם ? והשאלה השנייה שלי היא לגבי מפרט בתקציב של עד 3000 חריגה 0 בדקתי קצת בעצמי ומצאתי כמה הצעות משתלמות שני ההצעות שמשכו את העין שלי במחיר סביר אלה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=86044 או אותו הצעה רק בכרטיס מסך GTX1060 ועוד זיכרון SSD 120 אבל כמובן שעולה יותר 3450 מה שעובר את התקציב יש לכם הצעות יותר משתלמות? אשמח אם תתנו לי
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלקנות לפטופ חדש ואשמח לדעת האם לדעתם הוא יוכל להריץ משחקי אסטרטגיה כמו C&C3 ו SUPREME COMMANDER בצורה טובה וחלקה הנה הקישור : http://www.circuitcity.com/ssm/Sony-VAIO-VGN-FZ340E-B-15-4-Widescreen-Laptop-VGNFZ340EB/sem/rpsm/oid/200478/catOid/-12963/rpem/ccd/productDetail.do מה אתם אומרים , הלאפ טוב או לא יריץ טוב ?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי מחשב למשחקים בדיוק לפי המפרט רק לא הבנתי למה אתם מציאים לקנות כרטיס זכרון אחד של 8 גיגה ולא 2 של 4 2 לא יותר חזקים ביחד מאחד של 8? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי נוטבוק HP MINI 1030NR. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד למסך מחשב ולרשת הביתית שיש לי.(אין לי ראוטר אלחוטי..). בדקתי פה: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01600627&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN# ורשום שיש יציאה LAN . אבל לא מצאתי את היציאה על הנייד עצמו. יש מצב שלא קיימת כזאת יציאה בנייד? וגם יציאה לוידאו לא מצאתי.. יש סה"כ 2 יציאות USB, אחת למיקרופון, מטען , ועוד אחת עם ציור של מחשב ליד שאין לי מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קודם כל סליחה מראש על ההודעה הארוכה... אני מתחילה ללמוד שנה הבאה והחלטתי שהגיע הזמן ללפטופ חדש. בהתחלה התכוונתי לקנות 12 אינץ' כמו הנוכחי שלי אבל כרגע הנטייה שלי היא לנטבוק יותר יותר קליל של 10 אינץ' (אני אלמד בשתי פקולטות רחוקות פיזית אחת מהשנייה ואני בן אדם מאוד קטן, ככה שהגב שלי יישבר בקלות, מה גם שאני תמיד סוחבת חצי בית P: ) אני כבר שבוע רק מחפשת מחשבים וקוראת עליהם ביקורות ואני חוששת מעניין היכולת הנמוכה של הנטבוקים למולטיטסקינג. השאלה שלי היא כזאת- מה מוגדר כמולטיטסקינג? אני כבר למעלה מ6 שנים עם dell inspiron 700m שיש לו כנראה מעבד וכל שאר האפיונים של ימי הביניים, ויכולות המולטיטסקינג שלו בעיניי מספקות ביותר.. אני לא אצטרך יותר מאופיס ואינטרנט (אבל כן מדובר בכמה קבצ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הנטבוקים הנמכרים בארץ מגיעים עם אותה סוללה כמו שהם נמכרים בחו"ל? אני שואל זאת משום שלא פעם ראיתי נטבוקים שמגיעים לארץ עם סוללת 48W/H כשבחו"ל הם נמכרים עם סוללת 63W/H בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
זה בסדר להשים חשמל כל הזמן לנייד שלי ? זה לא דופק את הסוללה ? (לא משנה למה אני עושה זאת אני רק שואל אם זה בסדר מבחינת הסוללה, אם היא טעונה לגמרי וממשיכים להזין חשמל האם זה דופק סוללה?)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
במיפרט המחשב מצוין שיש לו מעבד Intel® Core 2 Duo (T7250) 2.0GHz,800 MHz FSB וזה גם המיפרט באתר של DELL.COM אבל במיפרטים של חלק מהחנויות מופיע שמהירות הבס שלו היא 667 GHz השאלה היא האם יתכן שמעבד T 7250 שהוא מסדרת סנטה רוזה יכול להיות במחשב מסוים 800 ובמחשב אחר 667 אגב זה המחשב http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=337413417&sog=C-PCLaptop
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אודה על כל חוות דעת לגבי המחשב.. מצאתי אותו בחנות IVORY ובמיוחד לגבי הזכרון, האם זה 667MHZ כמו שרשום באתר של היצרן או 800MHZ כמו שרשום ב IVORY תודה
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי את המחשב HP dv6-1120ej בגב המסך יש לי את הסמל של HP שכאשר המחשב דולק גם הסמל מואר באור לבן. בהתחלה התלהבתי מזה אבל לדעתי זה גוזל זמן סוללה ומאיר לי שאני רוצה לישון השאלה שלי אם יש דרך לבטל את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן נייד מדגם Toshiba Satellite M305-S4910 ונאמר לי שהוא מגיע עם ויסטה ותוכנן לעבוד רק איתה. השאלה האם אני חייב להישאר עם מערכת ההפעלה הנ"ל? הסיבה שאני שואל היא כי שמתי לב שהמערכת לא לגמרי יציבה ופועלת באיטיות בהרבה מקרים ביחס לנתונים שלה (4GB RAM ומעבד 2GHz T6400). כמו כן היא סובלת מהרבה בעיות עם תוכנות שונות, מה שלא היווה בעיה עם XP אם כן אשמח לדעת איפה אוכל למצוא חבילת דרייברים עבור הדגם ולהתקין XP Pro. המחשב הגיע ללא דרייברים ואמרו לי שניתן לקנות אותם ב100$ מהיצרן, האם זה הגיוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד של לנובו יש שם אופציה ל Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00] האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'? מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים קניתי acer 5633. המחשב הגיע עם Vista Home Premium, 32 bit, בעברית... הבנתי שאני יכול להשתמש בסיריאל שלי כדי להתקין Home Premium 64 bit באנגלית. עכשיו לשאלה: אין לי בעיה בהתקנה של המערכת החדשה, אבל הבנתי שכדאי לי לגבות את המערכת הנוכחית, מכלמיני סיבות. כמו שאתם יודעים, היום לא מקבלים דיסק התקנה, אלא המחשב בא עם מערכת הפעלה חצי מותקנת, ומחיצת גיבוי ניסתרת. עד כמה שאני מבין, אני צריך ליצור איזשהו אימג' של המחיצה הזו - ופה הבעיה. איך בדיוק אני עושה את זה? השתמשתי בתוכנת גיבוי של acer שבאה עם המחשב (היא נקראת eRecovery), וזה יצר לי קובץ גיבוי של משהו כמו 4 ג'יגה. האם זה כל מה שאני צריך לצרוב? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! קראתי את מדריך הניידים מחו"ל בנעוץ. שאלתי היא האם באמת משלמים רק את המע"מ?!?!? אין מכס כלל!?! האם המע"מ הוא מהעלות הרכישה בחו"ל או מהמחיר שתמחירו בארץ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך הנייד הבא: http://www.pelephone.co.il/Web/3G/Corporate/Programs/deal_laptop2406/.aspx?HP_mainbanner
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
החלטתי ליקנות את זה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12524 וראיתי שהסוללה היא שלושה תאים ויש דגמים עם 6 תאים האם זה משמעותי בזמן עבודה?וכמה אפשר לעבוד איתו ללא טעינה?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קיבלתי היום נייד HP דגם 1130 רציתי לברר אם לדגם הנ"ל יש את לחצני המגע שמוארים בירוק שממוקמים מעל למקלדת שעושים כל מיני פעולות כמו להשתיק קול .להחזיר קדימה ואחורה .להגביר קול? אני קיבלתי את הנייד בלי הלחצנים האלה ואני חושש שקיבלתי אותו דגם אבל ישן מישהוא ראה את הדגם הזה ויכול לגיד אם זה בא עם הלחצנים האלה? בשאר הדגמים כמו 1160 ו1179 הם קימים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה , לא יודע אם זה מקובל לשאול פה או לא .. אבל מצאתי נייד של דל InspironTM 1525 עם מעבד Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz ב-3900 שקלים משיחה עם נציג המכירות כאשר הבהרתי לו שיש לי הצעה יותר זולה 3775 שקלים הוא אמר שאין בעיה ושהם מתחרים בכל הצעה. מה אתם אומרים לגבי הניידים שלהם? פשוט אני קצת חושש כי יש שמועות לא יודע אם הם נכונות לגבי תרבות המחזור שלהם "refurbished" האם יש מצב שזה קורה גם עם ניידים? במקרה והשמועה נכונה? אשמח אם יש מישהו שקנה משם יגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להשקיע את המחיר 2000 דולר לערך על מחשב נייד מפלצתי כזה של alienware ואם יש מחשבים ניידים כאלו שמתחרים בו בתווך המחירים האלו, אני מדבר כמובן על המפלצת Area-51® m17x
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה את ה- vestro 3500 330m שמגיע עם 250 ג'יגה. האם יש טעם להגדיל ל- 320? (תוספת של 150 ש"ח) שאלה נוספת- הדגם של המחשב מגיע רק עם 3 שנים אחריות. האם יש טעם לשלם עוד 600 ש"ח בשביל לעלות ל- 350m ולהרחיב אחריות ל- 5 שנים? (העלייה בדגם לא משפרת את הביצועים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-