עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לימודים, מדי פעם עריכה וקידוד עם אביסאב (תרגום סדרות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 אינץ' ל14 אינץ', העדפה למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מן הסתם במידה וקיים IPS אז מצויין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא * משקל רצוי? באיזור ה1.5 קילו (אולטרבוק, צריך להיות קל לטובת הלימודים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, 4-6 שעות יהיו טובים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ללא * Bluetooth? איזה מחשב לא כולל היום בלוטוט'? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה להיברידי, 500 ג'יגה. MSATA - בונוס * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? שלילי * האם נדרשת א…

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. שלום לכם, אני מתחיל ללמוד החודש הנדסת חשמל ואני מתכונן לרכוש עבורי מחשב נייד שישמש אותי בתקופה זו. יש לי לא מעט התלבטויות בנוגע לדרישות מהמחשב, אנסה לתמצת אותן כאן - * שימושיי מסתכמים בשימוש רב במדיה, גלישה בדפדפנים וצפייה בסרטונים, שימוש בתוכנות בסיסיות (כמו סקייפ) וצפייה בסרטים. לעתים ייתכן שימוש בתוכנות עריכה למיניהן (כנראה גרפית בעיקר, אינני יודע מה יזדמן בשנים הקרובות כסטודנט) * כפי הנראה ארכוש את המחשב מאילת, על מנת לנצל את התקציב בצורה אופטימלית. *כנראה ארכוש SSD בנפרד מהמחשב - וארכיב אותו במקום הדיסק הקשיח הקיים. הבנתי כי ביצוע זה תורם ליחס עלות:תועלת טוב יותר, במקום לרכוש מחשב שכבר מגיע עם SSD. אציין שכנראה ארכוש את ה-CRUCIAL BX100, או שאמצא SSD של אינטל בקטלו…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אורח ספיר
    Started by אורח ספיר,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד במחיר של עד 2500 ש"ח (לא ניתן לחרוג ואף עדיף לחסוך). דרישות מהמחשב - שיהיה כמה שיותר קל (רצוי סביבות 1.5 ק"ג) וכפועל יוצא מכך גם גודל המסך צריך להיות עד 14" (אלא אם כן תראו לי שישש מחשבים קלים גדולים יותר). מעדיף הארד דיסק SSD. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, אינטרנט וצפייה בסרטים. מצאתי את הנייד הבא, בדיוק בתקציב: https://www.istudent.co.il/saleInner.php?saleId=8vn3YaUfD אשמח לדעות על המחשב או הצעות למחשבים אחרים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וניגון סרטים בחיבור לטלויזיה (כולל סרטי HD). * גודל המסך? 13.3-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? בין 4-6 שעות בערך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? כן אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD. אם נכנס צורב אז עדיף. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב גם שתהיה תמיכה באינטרנט אלחוט…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, מעוניינת לרכוש מחשב לעבודה משרדית ושימוש אישי סטנדרטי בתקציב של עד כ-4K (אם יש תוספת הכרחית ומומלצת אפשר לחרוג מעט). אודה להמלצה על מפרט מתאים או המלצה על דגמים מסויימים בתקציב זה. אציין שהכי חשוב לי שהמחשב יהיה בעל תגובה מהירה לאורך זמן וזכרון שיספיק לאחסון קבצים, תמונות וכו' לאורך זמן.. העבודה כוללת חיבור לשרת חיצוני מרחוק, אקסלים וכו' וגם שימוש אישי- סרטים, יוטיוב וכו'. האם יש יצרן מומלץ גם מבחינת אחריות ושירות בארץ וגם באופן כללי מבחינת איכות המוצר? התעניינתי בכמה דגמים ואשמח לחוות דעת: http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d10675&modelid=96…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב חברים! זקוק למחשב נייד לצורך עריכת וידאו.. תקציב של עד 10. הבנתי שמחשב כמו msi M16 עושה את העבודה בצורה מעולה.. הוא באמת יספיק? כמו כן, ההבדל בין כ. מסך 3050 ל3060 משמעותי? שווה להוסיף 250$?

7. היי שלום לכולם ושבת שלום, סוף סוף הגיע הזמן המיוחל ואני רוכש מחשב נייד אשמח אם תעזרו לי בנושא זה *ולפני הכל, עכשיו פסח (מגיע) ואני מניח שיהיה מבצעים בחנויות אני צודק? כיוון שהתקציב מאוד חונק אותי כרגע- עד 4,000 וכמובן שאם ניתן לחסוך זה יהיה ממש טוב. אז ככה: *מטרות המחשב: עבודה משרדית,(אינטרנט ,אופיס) והכי חשוב- גרפיקה (פוטושופ וגם עריכת וידאו כמו אפטר אפקטס ופריימיר, מניח שאלה תוכנות שמצריכות זיכרון ראם גבוהה ויותר מניח שזה בעצם צורכי מחשב כמו של גיימרים למרות שאני לא הולך לשחק במחשב אלא לצורכי העבודות הגרפיות הנ''ל ) גודל המסך- אני חייב לציין שאני לא הכי מבין בזה, אבל כמובן שככל שהגודל טוב יותר (בהתאם לרזולוציה גבוהה כמובן) זה יהיה טוב יותר-וחוץ מזה עבודות גרפיות…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום הצעות לרכישת מחשב נייד לשימוש עם תוכנות לאדריכלים. שימו לב שמהירות ואיכות העיבוד חשובים ביותר מאחר ולעיתים יש להפעיל מספר תוכנות (רשומות בהמשך) במקביל. אבקש הצעות ומפרט רק מבעלי ניסיון בתחום האדריכלות/עיצוב מוצר. לא של היצרים הבאים: טושיבה ו/או לינובו להלן המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? – 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – 10% 2. מה שימושי המחשב : לימודי אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש – תדיר ולעיתים במקביל - AutoCAd, Abode(photoshop, illustrator, InDesign), Rhino(+v-ray), Revit …

9. שלום אני תלמיד במגמת אלקטרוניקה והמורה שלי ביקש ממני למצוא מחשב נייד טוב בסביבות 3000-5000 שקלים. המחשב שימש בעיקר לתכנות ועריכה גרפית. אשמח להצעות ועצות בנושא.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. Started by ilanb0,

מחפש לרכוש לנובו מסדרת X200, או x210, או x220. הרכישה תתבצע ע"י קרוב משפחה שמגיע עוד שבוע. הבחירה בלנובו היא בגלל האחריות הבינ"ל וגם הבנתי שבדגמים הללו התועלת ברכישה מארה"ב תתבטא יפה במחיר. במידה ונרכש עם חלונות 7, האם אפשר לעברת את שפת הממשק של מערכת ההפעלה? ובאופן כללי, איני מתמצא בניידים כלל, והבחירה בנ"ל היא עפ"י המלצה. מה הדעות על הסדרה הנ"ל? דרך אגב, האם על מספר מייצג דגם עם מעבד ספציפי, או שיכול להיות אותו דגם עם סוגי מעבדים שונים?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  11. שלום רב, אני סטודנט להנדסה בשנה רביעית. עד היום הסתדרתי בלי מחשב נייד. לאחרונה התעניינתי ברכישה של אחד. לא בגלל צורך - בסך הכל המחשב הנייח שלי מספק אותי בהחלט. אבל אי אפשר להתעלם מהנוחות שיש בנייד. לפעמים זה פשוט נוח. לכן - התעניינתי ברכישה של נייד זול. הסתכלתי קצת ב EBAY, ושמתי לב שמוכרים ניידים משומשים דיי בזול (200, 300 דולר) מסידרות עסקיות של DELL ו LENOVO. עיניי נחו על ה DELL D610, שאפשר להשיג ב 200 דולר (850 שח) או ה D620 שאפשר להשיג ב 300 דולר (כ 1275 שח). שניהם יתדרשו שידרוג של הכונן הקשיח, ויתכן שחלקם גם שידרוג של הזיכרון. ה D620 מגיע עם מעבד טוב יחסית (T7200) אך ה D610 עם אחד חלש יותר (Pentium M 1.73Ghz). כמו כן, ה D620 הוא בתצורה עדכנית יותר (מסך רחב) ואיל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד משרדי לצרכים בסיסיים (אבל להערכתי לא מספיק בסיסיים כדי שנטבוק יספיק). חשוב לי אמינות יותר מביצועים, ועדיף עם אחריות לשנתיים. לא קריטי שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה. חשבתי בכיוון של http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 של לנובו עם שנה אחריות בעלות של 2050 ש"ח, או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5821&CatCode=315 של LG בעלות של 2190 ש"ח עם מפרט קצת פחות טוב אבל שנתיים אחריות. השאלה היא מה האמינות של המחשבים האלה ומה איכות שירות התיקונים. ניסיתי לברר איפה יש סניפי שירות תיקונים של LG ולא מצאתי באתר שלהם. זה סימן רע? אשמח לכל עזרה ועצה, עופר

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Dave85,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם מחשב עיקרי, שיאפשר לי הרצה של מספר יישומים במקביל והרצה של סרטים ב FULL HD, רצוי בגודל של 13 אינץ'. אחרי סקירה של השוק צמצמתי לכמה אופציות: Dell Studio XPS M1340 / SX13-163 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/30/Dell-Studio-XPS-M1340-from-PC-World/p4 Sumsung q320 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/05/19/Samsung-Q320---13-4in-Laptop/p1 Hp dv3510nr (dont know if they still sell it) - http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html משום מה לא הצלחתי למצוא דגם מדף עדכני של HP שמקביל לדל או לסמסונג. יש להם רק את ה DV3-2155MX שהוא חלש יותר מרוב הבחינות. (וגם זול יותר בהתאם). ויש…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים hd, קיובס הפקת מוזיקה. משחקים : משחק אחד ! פיפא 12. והורדות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב אבל כמובן כמה שיותר זמן עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) בלוטות? Hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב העדפה לאחריות משנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , toshiba חנות מועדפת - אייבורי או קי אס פי תקציב - 3000 חריגה - 200 = 3200 יש מחשב שעניין אותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7827 מה…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by evy,

שלום אני מעוניין ברכישת מחשב נייד במחיר של עד 4000 שח המתאים לשימוש כללי, אינטרנט, Office, סרטים, מוזיקה ולפעמים עריכת תמונות (חובבני) ב lightroom. דרישות: מסך 15.6 , נפח אחסון 512 לפחות, אחריות 3 שנים, עדיפות ל 16gb זיכרון, כולל מערכת הפעלה. ראיתי את ארבעת הדגמים האלו, אשמח להמלצותיכם: https://ksp.co.il/m/uin/66233?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/66404?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/62745?ref=select https://ksp.co.il/m/uin/74248?ref=select בדגמים של אסוס ולנובו נדרשת הרחבת האחריות ל 3 שנים ככה שאני לוקח את זה בחשבון.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by _Ultra_,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-16 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב אני מניח, 5 שעות עבודה זה הרבה ? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה, לא קריטי הסוג נראה לי. מדובר רק בעבודות משרדיות אז אם אתם חושבים שעדיף SSD אז SSD (ברור לי שזה בא על חשבון נפח, אני פשוט לא יודע כמה נפח יתפסו מסמכי האופיס). * כונן אופטי? מה זה ? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה, זה חשוב ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, …

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. אהלן, בעקבות המלצות חמות על הפורום שלכם.. אשמח להמלצתכם על מחשב נייד. מה שחשוב לי: 1. מהירות ויציבות. אני פותח 200 אפליקציות בו זמנית, שיעמוד בזה בכבוד! 2. מחיר - עד 4,400 (גבול עליון סופי, 4401 לא בא בחשבון). 3. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים (בקטנה) סרטים / סדרות. לא משהו מיוחד. 4. אין העדפה למותג כלשהו, אבל אני לא מתכוון לקנות משהו מחברה לא מוכרת... 5. אחריות ואמינות. 6. חיבור קבוע לאינטרנט, ובהקשר לזה - האם ניתן להתחבר באופן קבוע רק ע"י מודם סלולרי? איך בדיוק? מהי העלות (סדר גודל)? מה אני צריך לדאוג שיהיה במחשב כדי לאפשר זאת? 7. חיי סוללה ארוכים (שמעתי משהו על 8 תאים, לא יודע מה זה אומר). 8. גודל מסך - 15.4 ומעלה, משקל לא רלוונטי. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  19. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. שלום אני מתחיל ללמוד בספטמבר ואני צריך נייד חזק שישרת אותי גם בזמן הקורס וגם אחריו המחשב מיועד להפקת מוזיקה - תוכנות כמו קיובייס ואבלטון וכו. הדרישות שלי מהמחשב הן : מעבד חזק I7 כמה שיותר חדיש. 16GB ראם SSD 128GB לפחות +HD רגיל מסך 15 עם עדיפות ל17 כרטיס מסך לא כזה משנה לי.. אני לא הולך לשחק בו גם ככה. חיבורים חובה USB 2 ו 3 ואם יש טאנדרבולט זה בונוס חיי סוללה נורמאלים טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום. 2. מה שימושי המחשב הפקת מוזיקה שימוש בתוכנות CUBASE ו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברה אני רוצה לרכוש מחשב נייד עד המחיר שכתבתי, הצורך הוא לטובת תכנות, עבודה עם מכונות וירטואליות ולימודים, כמו כן אני אשתמש בו לטובת צפייה בסדרות ואלי קצת משחקים. מאוד חשובה לי הניידות שלו ויכולת הנשיאה לכן מבקש בגדול 13.3" אני חשבתי על Lenovo yoga 900, מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות אותו או שכבר עדיף להמתין למחשבים חדשים שיצאו באופק? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Asaf Ben simon,

היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

24. Started by Isaac d,

אבי ביקש ממני לברר לו מחשב נייד מהיר שישרת אותו לטווח ארוך. הוא רוצה 15" ומעלה עם צורב DVD. איזו דגמים כדאי לבדוק לו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  25. היי, אני מקווה שאני אצליח לאתגר גם את שועלי הפורום הוותיקים בדרישות מיוחדות למחשב נייד. בנוסף התקציב הוא סדר גודל, חריגה של אלפיות בודדות לפה ולשם הן לגיטימיות. 1. המחשב יכול להירכש בארץ, או במזרח. 2. אני צריך שהיו בו מקום לשני כוננים קשיחים - יכול לבוא על חשבון כונן אופטי. 3. זמן סוללה של לפחות 3 שעות. 4. אם יש אפשרות לקנות בלי כוננים קשיחים, מה טוב, אני מתכוון לשים בו כוננים משלי. 5. שיהיה לו ממשק ExpressCard 54. 6. תמיכה בSATA III. 7. בנוגע למשקל, עדיף פחות מ3.5 קילו, אבל אפשר להתפשר. 8. תמיכה בUSB 3 - אופציונלי. 9. גודל מסך לא רלוונטי ככ, אבל אני מעדיף מסך קטן ככל הניתן. בתודה לכל העוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.