עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, פוטושופ ועריכות ווידאו קלות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב לי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה כמה שיותר איכותי. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אולי 4-6 שעות, וב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הארדיסק רגיל. * כונן אופטי? אם אפשר אז למה לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני בתהליכים של רכישת מחשב נייד ורציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין מעבדי הi5 לבין מעבדי הi7 ?

3. שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…

4. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by dana25,

מדובר במארז למגוון של שימושים - קצת משחקים, קצת עריכה גרפית, קצת סרטים. לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - הצעות לרכיבים חלופיים - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר יותר זולות (עדיף למכלול כולו) 1. הרכבת מערכת - עלות הרכבה 1.000 יח' 87.53 שח ללא מע"מ CASE JNC 4JA-H/7650/T+LEMP TYPE4 .2 1.000 יח' 175.06 שח ללא מע"מ MB INTEL D915PGNL S775/800 ATX .3 1.000 יח' 516.43 שח ללא מע"מ CPU INTEL 530 3.0G S775/800 BOX .4 1.000 יח' 940.95 שח ללא מע"מ DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB .5 2.000 יח' 962.83 שח ללא מע"מ HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M .6 1.000 יח' 459.53 שח ללא מע"מ VGA R9600PRO SAP 256MB AGP8TD .7 1.000 יח' 630.22 ש…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט מה הדגם המועדף: 1. מחשב נייד ''15.6 מעבד Core™ i3 כ.מסך NVIDIA® דגם : HP Pavilion dv6-2120ej http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733555 או 2. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3-330M כ.מסך ATI דגם: TOSHIBA L505-13E http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734967 או 3. מחשב נייד ''15.6 HD LED מעבד Core i3 כ.מסך nVIDIA דגם: SAMSUNG R580 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735416 לכל השלושה מעבד I3, זכרון 4 ג'יגה, 500 ג'יגה דיסק קשיח ובאותו מחיר. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51 Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מחפש נייד לאשתי שמלמדת באוניברסיטה וזקוקה למחשב נייד קל וקופקטי - בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה. 1. מה התקציב? נמוך ככל האפשר, בסביבות 4K 2. מטרות המחשב? - הצגת מצגות - גלישה - יישומי אופיס, WORD ו-POWERPOINT לרוב. - צפיה ב-DVD או סרטים באיכות סטנדרטית XVID למשל. לא HD אלא רק סרטים לילדים - עדיפות נמוכה. 3. גודל המסך? לא קריטי כלל אבל ככל הנראה 12-13' אם רוצים מחשב קומפקטי. 14' נראה לי כבר גדול. אם אפשר גם 7' מספיק... 4. משקל רצוי? נמוך! בסביבות 2KG ועדיף פחות. אשתי צריכה להסתובב איתו בין הכיתות והמשרד ברגל כל היום. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי אבל רצוי מאוד. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי - רק VGA. יציאת component או S-VIDEO יכולה ל…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by סתםאחד2,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש. אשמח לעזרה בהרכבת מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, Deep Learning, data science, אבל גם קצת משחקים (Dragon age, Divinity 2, Skyrim וכאלה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. זה צריך לשבת בחדר עבודה עם עוד אנשים, אז שיהיה סביר. לא צריך להגזים עם השקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא…

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by mikkki,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן להוסיף עוד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CALL OF DUTY MODER WARFAR2,GRID,GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מטרות המחשב: משחקים, אינטרנט, מוזיקה וסרטים וכמובן, פנאי. דרישות: מחשב שקט בדגש, הוא יימצא בחדר השינה קרוב למיטה. מתלבט בין מארז עם חלונות או בלי, וגם לבין מארז עם ספק מובנה או לחוד כל דבר. ישנו מסך 19 אינץ' דק, בשאיפה לשדרג ל-22' בעתיד. אני כמעט סגור לקחת את המעבד הבא- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz Tray. אלא עם כן משתלם לי אחרת. לוח אם של ג'יגבייט או אסוס, יש באמת הבדל ביניהם? דיסק קשיח של WD אני חושב ש-500GB יספיקו לי. זכרון של 4GB. ומארז וספק מאוד חשוב לי, מתלבט בין CM690 לבין CM590. או Cooler Master Mystique 632S חשבתי אולי ללכת על הסונאטה3 שמגיע עם ספק כח. או אולי ThermalTake M5 Black 120mm Fan Windows אגב, אני מעוניין לקנות מ-RSM. האתר: www.rsm.co.il …

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by alex007,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת שווי של מחשב יד שנייה שקניתי מחו"ל(גרמניה): מארז: Lian LI PC-C60A מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 6x3,2 Ghz לח אם: ASUS M5A99xEvo RAM: 8GB RAM Corsait Vengence CL9 כרטיס מסך: Sparkle GTS450 1GB קירור פסיבי ספק כח: be quiet! 430 W 80 plus LG GH24NS90:DVD יש גם ערכת קירור שאמורה להיות שקטה יותר מהרגילה אבל אני לא יודע פרטים על זה(אני חושב שזה של skythe). אשמח גם לדעת האם לדעתכם המחשב יהיה מתאים לגיימינג בינוני ואם לא מה כדי לשדרג בו. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום אנשים! , אני מחפש מחשב נייד לעבודה (תיכנות...), סרטי HD (אז צריך מסך טוב), ומשחקים (לא חובה שיריץ אותם על ההגדרות הכי גבוהות). יש כמה דברים חשובים עבורי: 1. שיהיה נייד! אני אשתמש בו בבית בסלון מול הטלוויזיה, בעבודה, בבית קפה. 2. שיהיה חדש מבחינת טכנולוגיה. כשהCORE i5 ו-i7 כבר חזק בשוק, זה נראה לי לא נכון לקנות מעבד "ישן". אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כל שנה. 3. שיכלול יציאת HDMI. 4. כמה שפחות מרעיש. אני לא רוצה לשגע את כל הכיתה בשיעור עם הרעש של המאורר. וכמה דברים שהם בגדר NICE TO HAVE: 1. מסך איכותי - אם יתחשק לי לראות סרט HD, יהיה נחמד אם המסך יהיה באיכות FULL HD או קרוב לזה. 2. שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים, גם אם זה על הגדרות נמוכות. הנייד שמצאתי שעונה ע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Overwatch , Call of Duty , Paladins , The vision 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיגיע עם SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה די שקט ולא מרעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. המחשב המפלצתי של הזדקן (כבר בן 5), עדיין מריץ כמעט הכל בצורה מכובדת אבל אני כבר מרגיש צורך עז להחליף אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 (מוכן להעלות את התקציב אם זה יתן יתרון משמעותי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות גרפיות ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual studio,Maya,Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2, diablo 3,skyrim,Crysis2 וכו' (גם משחקים חדשים יותר מן הסתם) …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ofird,

שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים 1 לMedia Center ואחד לאבא שלי רק לעבודה ביתית סטנדרטית. איפה אתם ממליצים לרכוש? אני גר בראשון (אני יודע שאתם בדרך כלל מביאים מפרטים מKSP, איך הם?) נ.ב. - למרות שאני מבין במחשבים, אין לי כוח להרכיב לבד, אז זה יכלול גם הרכבה.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם! בניתי מפרט בKSP ואשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם, או לקבל הצעה חלופית. תודה רבה! השימושים: מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם זה באמת חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE CC, לצורך עבודה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפי…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי. אני קונה מחשב נייד למטרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. אני רוצה מחשב חזק שיריץ תוכנות חלק ולאורך זמן בלי לקנות חדש אחרי שנתיים-שלוש שני מפרטים: מחשב ראשון: Asus ZenBook UX310UA-FC1006T מחיר 4290 שח Asus ZenBook UX310UA Intel® Core™ i7-8550U Quad Core, 8M Cache, 1.8GHz up to 4.0GHz "13.3 1920x1080 Full-HD LED מאיץ גרפי - Video Intel UHD Graphics 620 16GB DDR4 1TB 5400RPM 256GB SSD Windows 10 Home עברית או אנגלית USB3.0 X1, USB2.0 X2, USB3.1 Type C X1, Card Reader, HDMI …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Moooshe,

אני עובד על מפרט חלקי למחשב חדש... לגבי כל דבר שאני מתכנן לקנות כתבתי נימוק בצד, ואתם יותר ממוזמנים להגיב, לשנות, לייעץ וכו'... לוח 7VRXP - בגלל ששמעתי רק ביקורות טובות עליו ועל החברה, ודווקא את ה-P בגלל שאני צריך את החיבורי IDE הנוספים. 585 ש"ח. מעבד AXP 1800+ - כי אינטל לא נכנס אלי הביתה (וגם יקר יחסית), ודווקא את ה-1800 כי נראה שזה המעבד הכי משתלם כרגע. 590 ש"ח. זכרון - Transcend DDR 512MB 333Mhz - בגלל שלפי מה ששמעתי הם איכותיים יחסית לאחרים, והמחיר סבבה. 840 ש"ח. דיסק קשיח - WD 80GB 8MB CACHE - אני כרגע מתלבט בינו לבין דיסק של מקסטור, ופתחתי על כך thread נפרד בפורום המתאים. הסיבות לבחירה של הדיסק הזה ברורות (אני חושב). 655 ש"ח. מארז - enermax fs-710b - ראיתי…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מקסימום ביצועים ולחסוך בדברים שאפשר אבל אתם המומחים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS למינהם כגון BF,SF, רשת שונים, NFS כל מה שיהיה .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אז ככה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כבדים עכשיו יש לי מפרט שהמליצו לי בחנות ואני רוצה חוות דעת, כמו כן האם לדעתכם כדאי לקנות מעבד כפול ליבה (אם מסתכלים לעתיד). אני מעדיף AMD AMD Athlon 3200 939 socket 64bit איזה לוח אם כדאי gigabyte 6a k8nf9 או שיש לכם משהו יותר טוב להציע? לגבי זכרון אני רוצה 1024 - לא יודע מה מומלץ PCi EXp Gforce 7600GT 256 Leadtec צורב, כוננים מקלדת ועכבר וספק אני אברר כבר בחנות, לא מעוניין במסך תודה לכם

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, אני מתלבטת בין 2 דגמים של טושיבה: מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1GH מסך 16 , מעבד i5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Geforce 330m, משקל 2.8 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מחשב נייד Toshiba Satellite L505-141 מסך 15.6 , מעבד I5-430M , זיכרון 6GB , דיסק 500 , כ.מסך Radeon 5165 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2973 מה אתם אומרים? הכרטיסים המוצעים פה מספיק חזקים? איזה יותר מומלץ? תודה J.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מתלבטת בין שני המחשבים שבקישור להלן. השימושים הם משרדיים. גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. בהנחה שהפרשי המחיר זניחים, אילו מביניהם חזק/איכותי/מהיר יותר? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-t7250-Intel.htm

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים