עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה אך ורק ללימודים, רק לשימושי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא מקסימום 1500 שקל יש מצב למצוא משהו שתואם את הבקשות האלה?

2. אהלן חבר קיבל הצעה למחשב נייד DELL 3543 ב 2590 ש"ח (KSP). רצינו לבדוק האם יש מחשב משתלם יותר עד 3000 ש"ח. מה שחשוב לו זה הארדיסק גדול, לפחות 700+ ג'יגה, מסך טוב, וסוללה חזקה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית , במחיר של עד 3 אלף ש"ח , שמשקלו לא עולה על 2 ק"ג וגודל המסך לא קטן מ 13 אינץ. המחשב ישמש לעבודות ותוכנות בסיסיות ומישחקים בסיסים , כגון SPORE. רצוי שהמחשב יכיל 2 גיגה ראם וHD של לפחות 160 גיגה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  5. היי חבר'ה, כאמור מדובר רק במחשב ללא מסך לצרכי אינטרנט ושאר דברים בסיסים כשהכובד העיקרי יפול על סרטי HD לכן כדאי כרטיס מסך עם האצת קידודי HD וזיכרון גבוה , העדפה ל 4GB אם יכנס בתקציב. רצוי מ KSP או חנות מאזור ראשון לציון-רחובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד (לכן אני רוצה ספק שקט, וקירורים שקטים) כמו כן שיעבוד טוב, כלומר שיהיה מהיר, שיאפשר עבודה עם כמה תוכנות בו זמנית וכו' המטרה היא המחשב האידאלי עבור עבודה משרדית אבל אפשר לוותר על כל השאר (לא זקוק לגרפיקה גבוהה, יכולות עיבוד מטורפות וכו') אני רוצה מארז סולידי עם יציאות USB ויציאות אוזניה ומיקרופון מקדימה וכרטיס רשת אלחוטי טוב

• 11 תגובות
    • 571 צפיות
  9. הכי חשוב שיהיה בו מסך LED 15 ומעלה. זיכרון 4 גיגה ומעלה ןאם אפשר מעבד I5 אני מקווה שלא הגזמתי תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. לאחר שהמחשב הישן שלי (שהעברתי לאחותי) שבק חיים אני רוצה לקנות חדש. אחותי לא משחקת כמעט במשחקים והשימוש העיקרי שלה יהיה אינטרנט ואופיס. כמובן שחשוב שניתן יהיה לשחק במשחקים קלילים מדי פעם (כמו FIFA,Sims ). התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח כולל עכבר, רמקולים,מקלדת. מסך ירכש בנפרד.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by p_q,

מעבד : intel celleron 1700 לוח אם עם כרטיס קול,רשת ומסך מובנים... כרטיס הגנה (חשוב) מסך 15 אינצ' לעבודה משרדית ושיהיה מאד אמין... תודה למתייחסים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מחפש אהרדיק גדול ומהיר, מארז+קירור שיראו טוב מבחוץ גם. איך המפרט הזה? Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 670 ש"ח 1 Thermaltake Max Orb CL-P0369 239 ש"ח 1 Patriot DDR3 4GB Kit (2GBx2) 1333Mhz CL9 Heatsink 649 ש"ח 1 Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II RAID HE103UJ Spinpoint F1 519 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 2 Samsung DVD-RW S202 x20 IDE Black Retail 351 ש"ח 1 Thermaltake Armor Plus MX Black Window VH8000BWS 654 ש"ח 1 Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus -W0294 479 ש"ח 1 …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היי. אני מחפש 3 מחשבים זהים לעסק קטן שאמורים לשמש לגלישה באתר אינטרנט (עדכון אתר של העסק) והרצת תוכנות Office (לא סגור על גרסה אבל יכול להיות שיהיה או Office 16 או מנוי של 365). 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 1400 שקל למחשב אבל אם אפשר להוזיל אני אשמח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג …

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  15. השימושים של המחשב זה לאופיס ואקסל וקצת מובי מייקר צריך המלצה עד 1400 ש"ח בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.

17. . מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

20. Started by ido-nava,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד במחיר של כ-5000 ש"ח. המחשב ישמש אותי בהצגת סרטים, משחקים ולימודים. כמו כן, אני אחבר את המחשב ישירות ל-LCD. אשמח עם תעזרו לי למצוא את הדגם משלל הדגמים שיש היום בארץ בתקציב שלי. תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by Yotii,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי לצורכי לימודים, גלישה, סרטים וגם משחק אחד או שניים (לא משהו כבד). התקציב שלי הוא 2000+- ( אפשרות חריגה של 200 ש"ח) עדיף ללא מערכת הפעלה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by Shablool,

אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by tamir_ye,

כמה אמור לעלות מחשב נייד לגרפיקאים (הכוונה שלי פוטושופ ופלאש בעיקר)? יש איזשהם מחשבים מומלצים/דגמים?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by HAIM511,

הדרישות : 14 אינצ , כמה שיותר קל , בעיקר לשימושי למודים וקצת סרטים ואינטרנט עם מצלמה ומיקרופון מובנה תקציב עד 5000+- תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  25. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר בעבודה על מסמכים כגון " אופיס" וכדומה. לא מיועד לשימוש כבד, לא למשחקים. שהמחשב יעבוד סביר ולא איטי. התקציב דל, עד 1300 בלבד. אשמח להמלצות

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים