עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit.w1986,

שלום, אני צריך ללימודים מחשב נייד בעל מסך של 10-12 אינץ'. תקציב הוא בערך כ 2000 שקל מה שחשוב שיהיה לפחות 2 GB RAM ו 250 HD תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מפרטים למחשב, הראשון עם מסך (איכותי "19) בעלות מקסימלית של 3,000ש"ח, השני ללא מסך, בעלות כוללת של כ- ~1,500ש"ח. שני המפרטים ללא ציוד היקפי, ובעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים). תודה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  4. היי, קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות mini PC אשר מטעמי מקום ישמש כמחשב שולחני עבור גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, האזנה למוזיקה וצפיה בסרטים של 1080P. התקציב למחשב הינו כ- 1000 ש"ח עבור barebone, אני כבר אדאג לו ל ssd ו ram. מאוד חשוב wifi חזק ואפילו עדיף עם אנטנה חיצונית. לא חובה אבל נחמד אם יהיה vesa mount. אם יש המלצות לרכישה מאמאזון זה גם טוב. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה אחותי צריכה מחשב וזה יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימושים קלים אבל במחשבה לעתיד אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק להתמודד אם בלו רי -הם לא "מורידים" אבל שהכונני בלו רי יהיו זולים מספיק אני ימליץ להם לקנות כונן למחשב ולחבר אותו לטלוויזיה הגודל פחות חשוב וגם המשקל והבטריה פחות חשובים כי זה תחליף שולחני שלא אמור לטיל יותר מידי אם אפשר שיאפשר קצת משחקים ככה שתמיכה בDX10 תיהיה נחמדה אבל לא צריך שיריץ משחקים כבדים אני חשבתי על המחשב הזה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6828&perur=2&t=1&c=339 ועל זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 אבל אני ישמח להמלצות בתודה קרירין

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, אני מעוניין לקנות בארה"ב נטבוק בסביבות 1000-1200 ש"ח. עקרונית המחשב ישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בסדרות/סרטים. עקרונית חשוב לי טווח קליטה אלחוטית טובה ואיכות מסך טובה ביותר. על כל השאר אני יכול להתפשר. אשמח לקבל לינקים לאתרים בארה"ב תודה, עמית

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by CaTaLuNy,

קניתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13184 עכשיו רני מעוניין להוסיף לו כונן ssd של 512gb של איזה חברה כדאי? ומה הציוד הדרוש הנוסף כדי לחבר אותו למחשב? תודה

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. אהלן, עם כניסתי לשנת הלימודים באוניברסיטה החלטתי למכור את הלפטופ ולעבור לאולטרא-בוק קליל ודקיק שיהיה על הגב שלי מדי יום ביומו. הבנתי שמעבדי הIvy Bridge החדשים מספקים תמיכה סבירה בגרפיקה. אם הדבר נכון (אני מאמין שלא יותקנו עליו משחקים, אבל בכל זאת ארצה לשמור על האופציות פתוחות) הדגשים שלי בגדול הם: כונן SSD (אני מאמין ש128 יספיק), שיהיה קל משקל, ומעבד IVY BRIDGE. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. אני מלבט בין שני מפרטים שההבדלים המהותים ביניהם הם במעבד, בלוח האם ובזכרון . שאר הפרטים זבים. כמו-כן, המחשב מיועד לעריכה גרפית. :s05: :s05:אגב אחריות בת שלוש שנים בשני המפרטים: מפרט א': Intel® Core™2 QUAD 9550@2.83 Asus P5Q pro 4GB DDR2 Geil Xtreme gaming מפרט ב' Intel® Core™i5 750 QUAD CORE MB INTEL DP55WB WHITESBURG L1156/QP 3GB DDR3-1333

10. מטרות: תכנות ASSEMBLY הורדת תוכן אינטרנטי עבודה עם אופיס מחשב עם חיי סוללה ארוכים, מסך לא משנה, לא משנה כרטיס מסך... חשוב שיהיה 2GB זכרון במידה וASSEMBLY עובד עם ויסטה או 1GB במידה וASSEMBLY לא. תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. אני צריך המלצה לגבי מחשב נישא חדש.. רצוי מעבד מעל 1.4 לא משנה איזה עד השקעה של 9000 - 9500 איזה מחשבים כאלו יש ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by valleyzz,

ברשותי מחשב נייד של Dell דגם Inspirion N4030 בזמן האחרון אני מוצא את עצמי הרבה בנסיעות וזקוק ללפטופ יותר מתמיד ומה אין לי דרך להטעין אותו ברכב מבקש המלצה למטען מחשב נייד לרכב הנתונים החשמליים של המחשב הם: 90w AC(input): 100-240v ~ 1.5A 50-60 Hz DC ( output ): 19.5v ~ 4.62A בינתיים מה שמצאתי באיי ביי זה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221075465001 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by avivru,

אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ndnd,

אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש מחשבים שבאמת מחזיקים 10 שעות עבודה רצוף? ולא בשעות המתנה צריך המלצות

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. ככה אלה בערך הדרישות שהוא צריך : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? 15.4 - 15.6. * משקל רצוי? לא כבד מדיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יעזור אם כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) גם יעזור אם כן. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * זכרון : 4GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, מספיק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או לנובו. שיהיה מחשב טוב, לא איטי ושיזוז ולא יהיה נכה שיהיה כיף לעבוד איתו ושיהנו ממנו עד כמה שרק אפשר. נשמח להצעות והמלצות שלכם לסכום של עד 4,000 מקסימום, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by legopart,

רוצה לשדרג לדיסק SSD את המחשב הנייח שלי כי יש שם SSD של SATA2 של 80GB ישן של אינטל אני רוצה לשדרג ל, לפחות 120GB ושיהיה SATA3 יש לי מעבד PHENOME2 ולוח GTX890 תומך SATA3 פשוט כשקניתי את הקשיח לא היה SATA3 ולאמא אני ישים בנייד את הזה של ה80GB שיש לי במקום הHDD שיש לה, יש לה נייד שבמיילא לא שווה שדרוג. מה דעתכם, בשביל SSD זול אז עדיף לקנות בארץ או שגם זה כדאי בחו"ל. יש המלצות, בארץ? בחו"ל (להזמין... מאיביי)? אולי בחו"ל אפשר להזמין 240GB במחיר הזה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות מחשב חזק חזק שיכול להריץ משחקים כמו CRYSIS COD 5 על הגראפיקה הכי הכי גבוהה והכול ושזה יזוז לי חלק אני רוצה לשמוע הצאות על דרישות התקציב שלי הוא עד 4000 שקל לא יותר

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. היי אני ממש לא מעודכן בענייני חומרה אז אין לי מושג איזה לקחת הלוח אם שאני לוקח הוא Asus M2NPV-VM אנלא יודע אם לקחת SATA 2 או לא מארז וספק אין לי מושג מה אמין תודה רבה אה שכחתי, הרדיסק אני צריך בגודל של 80-120 ג'יגה

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by rotman,

שלום , אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב Thinkpad T61 , אם אני לא טועה מדובר ב pc2-5300 . רציתי לשאול כמה צריך לעלות סטיק של 2 ג'יגה? (אני רוצה 2 כאלה) ואם אפשר המלצה על איפה לקנות.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום זה דחוף לפני קניה אני צריך זכרונות DDR2 עד 1800 ש"ח הלוח יהיה אוINFINITY DFI או ASUS P5W-DH Deluxe לבנתיים אני הולך על אלה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by A.j.23,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים בעוד חודש בערך, כך שתעדכנו אותי אם כדי לחכות שהמחירים ירדו.... -אני צריך מעבד (אני מעדיף AMD) והאם כדאי לקנות 64 ביט -לוח אמ? -איזה זיכרון כדאי וכמה? (האם כדי לקנות DDR2?) -והכי חשוב, איזה כרטיס מסך ישתלם לי ויתן ביצועים גבוהים לאורך זמן. תקציב: בסביבות ב2700 שח. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by nirfun,

שלום, כן, קראתי את התקנון. אני לא מבקש שתביעו דעה על חנויות מסוימות. מי שמכיר ויצא לו להתנסות עם חנות מחשבים טובה ואמינה בב"ש, בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית עם שם החנות. תודה, ניר

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.

דיונים חדשים בפורומים