עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני צריך עזרה במפרט מחשב ! אז ככה התקציב שלי זה 3000 ש"ח ובלי חריגות גדולות בתקציב אני עושה הפתעה לאח שלי הקטן וקונה לו מחשב והוא בן 13 אז ככה המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולכן אני צריך שתביאו לי את המחשב הכי חזק במסגרת התקציב שלי בלי מסך ובלי שום דבר רק המחשב עצמו ובלי oc וגם תנו לי הצעות מחנויות זולות וטובות! דרוש מחשב שיהיה שקט! זה חשוב!!!! שהמערכת קירור תיהיה טובה ושקטה אז תודה לכל מי שיעזור לי!!.....

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  2. היי שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש אינטרנטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חוץ מוורד ואינטרנט אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה לא כזה קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא בהכרח -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אולי אולי LeagueOfLegends/CombatArms אבל זה גם אם הוא יעבוד על כרטיס מסך של הלוח אם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofekd23,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מלא של התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ? תכני 3D פול HD בסראוונד 7.1 / 5.1 בטלוויזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בזמן הקרוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ממש לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא פשוט שתהיה החונות אם השרות הכי טוב ו…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA IV Battle Field Bad Company 2 Assasin Creed 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?לא חשוב 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  7. תקציב של 3100-3400 (מסך ''19 LG 2ms, מקלדת, עכבר, רמקולים יש לי) מחשב לטווח ארוך (4 שנים) אני לא כ-ז-ה גיימר.. יותר multi tasker מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (הבנתי שעדיף את ה 100 שקל של השדרוג ל 8500 למשהו אחר, כמו לוח אם) קירור למעבד Artic cooling freezer 7 pro לוח אם לא יודע איזה (יש המלצות?) (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2GB זכרון פנימי, אז צריך להתחשב, כלומר שיתמוך אולי בכמה מהירויות ולא בנמוכה מביניהן) זכרון פנימי לא יודע איזה.. אני רוצה 2 GB איזה חברה מומלצת, ואיזה מהירות כדאי לקחת (אני בעתיד מתכוון להוסיף עוד 2, אז צריך להתחשב)? (והאם כדאי לקחת קירור לזה, אני יודע למשל שיש ל ocz צלע קירור xtc מובנה) מארז כנראה SilverStone SST-PS01B, יש הצעות יותר טובות? (חשוב ל…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by shdor,

עזרה בבניית מחשב לא כל כך לגיימרים, פיפא פה ושם... אבל בכל זאת שיהיה DX10. צריך מסך. ומארז אם אפשר שיהיה קטן ויפה אם זה בעייתי אז midi. תודה! (:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש לבית. המחשב יהיה לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט). ואולי מעט משחקים או סרטים (לא משהו שצריך לקחת בחשבון). אני אקנה את המחשב מאייבורי. המחשב סה"כ ישמש אותי לשנה המסך נכלל בתקציב! חשבתי ללכת על המערכת הזו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= מערכת די נחמדה עם השידרוגים הבאים (תקנו אותי אם אני טועה): - לשדרג מעבד ל E5200 - שדרוג כונן קשיח ל 320GB - להוסיף כרטיס מסך 9500GT (עוד לא החלטתי אם לקנות אותו מאייבורי או ממקום אחר) - מסך 19'' כנראה LG1953TR עכשיו 2 שאלות: 1. האם כדאי לשדרג את הספק ל 450W (האמת שאני לא יודע איזה ספק מגיע עם המערכת, מעריך ש 300 או 350, לא?) 2. איזה לוח אם עדיף מבין השניים שהם מציעים? תודה. גיא

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב חדש כי המחשב הישן כל הזמן עושה בעיות... התקציב שלי 2600 ש"ח והמטרה של המחשב היא למשחקים ללא עדיפות למעבד Intel או משהו וללא ציוד היקפי בכלל. תודה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  11. Started by sapir006,

אהלן, אני ספיר, ערכתי עד עכשיו בתוכנות ADOBE והתחלתי להיכנס לחום האנימציה ולעבוד עם תוכנת מאיה קניתי מחשב שהיה מיועד לה]עיל לי ברמה בסיסית וטובה את תוכנות אדובי וזה מה שהוא באמת עשה, אך עכשיו כשהתחלתי להתעסק עם המאיה הבנתי שאני צריכה משהו רציני יותר. אני אשמח עם תעזרו לי להרכיב מפרט רציני בשביל מחשב תותח, ברמה הכי גבוהה שאני אוכל להגיע עם התקציב( עד 10000 שקל) המחשב שכרגע ברשותי מורכב מ: intel core 2 Duo CPU E6750@2.66Ghz RAM של 2 GB וכרטיס מסך Radon X1300/X1550 series אני אשמח לקבל פה עזרה וייעעוץ לגבי מפרט כולל ושוב לרמה גבוה של ביצועים במאיה, המחשב לא מיועד למשחקים אך ורק לעבודה עד 10,000 ש"ח בנוסף, המליצו לי על הכרטיס מסך 8800 Ultra 768MB ורציתי לשאול מה ד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז בוודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, ומשחקים כמו GTA V , FIFA 15.... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by wrecker,

היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liron_e,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח יש לי מפרט פה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7622 אני צריך שהוא יהיה כולל מערכת הפעלה. מי שיכול שימליץ לי על עוד חנויות.. הצעות לשדרוג המחשב או להפחתה במחיר.. צריך שהוא יריץ משחקים.. אבל לא רצינים.. SIMS 3 וכאלה..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. היי חבר'ה, אני זקוק לעזכרתכם בבניית מפרט לשימושים בסיסיים.. אינטרנט סרטים וקצת משחקים.. התקציב הוא גג 4000. וחשוב שיהיה כלול גם מסך 22" איכותי.. קבלתי 2 מפרטים תגידו מה אתם אומרים (לא חייב ללכת עליהם, אם יש לכם מפרט יותר טוב אשמח לקבל..) תודה רבה!! המפרטים: ההצעה של bug- מחשב של ACER מעבד- אינטל Q6600 CORE 2 QUAD 2.4GHZ מערכת הפעלה- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM זיכרון- 4GB DDR2 SDRAM*2 דיסק קשיח- SATA 640GB כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 9500GS 512MB כונן- DVDRW DVD BURNER כרטיס קול- HD AUDIO WITH 7.1 CHANNEL עכבר ומקלדת USB אחריות- שנה מסך- SAMSUNG T220 22' LCD- 1:20000 תשלום במזומן- 3850 ש"ח הצעה של חברה פרטית בנהריה- לוח אם- INTEL Pearlcreek uatx/DDR2667/FSB1333 מעבד- INTEL C…

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  16. יש לי לנובו יוגה 3 ונשפך עליו קצת מיץ מזמן. עכשיו המקשים שנשפך עליהם נהיו דביקים. מה אמי עושה במצב כזה? זה מחרפן אותי! המחשב דיי חדש מה אתם מציעים לעשות?

17. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שלום, בקרוב חבר שלי טס לארה"ב ואני מתלבט עד מאוד איזה מחשב אני רוצה שהוא יקנה בשבילי. ראשית, ברצוני לציין שאני אמנם לא גיימר מטורף, אבל ממש אשמח שמידי פעם משחק טוב יעלה על המחשב. מדובר כמובן על מחשב נייד. המפרט של 2 הדגמים: HP dv6 dv6t Quad Edition Processor Type: i7-720Qm ProcessHor Speed: 1.6 GHz Memory (RAM): 4 gb ddr3 Hard Drive Capacity: 500 GB Display: 15.6 hd hp led brightview display 1366x768 Graphics card: Nvidia GeForce GT 230M הדגם השני (Asus): Asus - Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor Features 2 processing cores, 1066MHz system bus, 3MB L2 cache and 2.53GHz processor speed per core. 2 high-performance processing cores 4GB DDR2 memory . 16" LED-backlit LC…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by gilxd931,

שלום. אני מחפש נייד לסטודנט, שיהיה קל ככל האפשר, אך גם מתאים למשחקים כבדים כמה שניתן. גודל מסך רצוי 14 אינץ', תקציב 4000-4500 גג. 2 המחשבים שאני מתלבט ביניהם כרגע הם: LENOVO FLEX 2 http://ksp.co.il/?uin=23938 ו- DELL VOSTRO 5470 http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..214..8..853.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23177&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לשמוע מה עדיף ואפילו הצעות על עוד מחשבים. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  21. שלום, רציתי לדעת אם יש נייד שיש בו כרטיס קול של 5.1 ערוצים לחבר למערכת קולנוע ביתית של לוג'יטק (3 חיבורי PL) ואם כן איזה באיזור תקציב של 3,000 ש"ח? תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by roeyba5,

אהלן, מעוניין בהמלצות לרכישת לפטופ - תקציב עד 3000, ניתן לקנות בארה"ב. מה אני צריך ממנו? 1. שימוש כללי. 2. סרטים (שירוצו עליו או על טלוויזיה עם חיבור HDMI). 3. עריכת תמונות בסיסית - בעיקר חשוב שיהיה מסך איכותי. 4. שיהיה באזור ה-14". תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. המחשב כרגע מוגדר על עברית במקלדת והאיזור אבל אין עברית מלאה לתפריטים וכ"ו אני מבין או שאני טועה שצריך להוריד חבילת שפה,ניסיתי ולא הצליח לי. וחשוב לי שהשינוי לעברית לא ישנה מסמכים וכל מיני הגדרות במחשב כי זה מהעבודה של אשתי אלא רק שפה. אשמח לעזרה,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני לא בטוח אם הכותרת טובה פעם ראשונה אני עושה פה כותרת אנא מחילה :] המפרט שלי : כונן קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160 GB ספק כוח : לא מכיר אותו תכנאי קנה לי G-pro p-4 500w atx12v מעבד: פנטיום 4 3.00 לוח אם: ASUS P5GL-MX זיכרון: 512 X2 כרטיס מסך: Geforce 7300 GT 256 MB מארז:A-TOP Gladiator A878BK-N אני מקווה שזה טוב כי לא היה לי שום ידע בזה לפני ורק לפי היופי קניתי ד"א יש לזה 2 מאוררים 120 אינצ' והוספתי כרטיס קול. רוצה להוסיף: מעבד+מאוורר קירור שקט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון מעדיף GB4 אני מוכן להשקיע 3000 מקסימום לחרוג ב500 שקל. אני משחק במחשב ואוהב משחקים כבדים ואני תמיד משחק על הרזולוציה הכי גבוהה,עם נמוכה אני לא מסתדר... אני מתכנן לקנות מחשב לעתיד שיהיה לי אותו…

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by ofekd23,

שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים