ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנת אנדרואיד שעובד בד"כ על כמה פרויקטים במקביל. אני אוהב לפתוח כמה "סביבות עבודה" כשבכל אחת יש Android Studio ו- Chrome עם די הרבה טאבים פתוחים. אני אוהב שהמחשב עובד מהר מהר יש לי מחשבה שבנוסף המחשב יהיה מעין שרת פיתוח גם שיריץ בדיקות תוכנה אוטומטיות בלופ (Integration Server). זה מעין בונוס אבל אם זה יאט את המחשב אני יכול להקצות לזה מחשב נפרד (אפשר גם בענן). אני מחפש מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: תוכנות, אתרים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנט עד 5K כאשר יש דרישה שיריץ גם משחקים (בעיקר COD4) חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6817 יש משהו יותר חזק במסגרת התקציב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מתכנת, ואני צריך לקנות מחשב חדש. אני עובד על המחשב הרבה מאד שעות מדי יום, ולכן אני רוצה מאד שהמחשב יתאים לצרכים שלי, ואני מוכן לשלם מחיר הגון. חשוב לי להבהיר שאינני מחפש סתם לזרוק כסף על מותגים, ואשמח לשלם פחות אם אמצא מחשב טוב. השימושים במחשב: Visual Studio, Sql Server Express, Node, Angular בלי עיבוד תמונה ומדיה, בלי OC. תצוגה: - מסך 15.6, הכרחי. נדמה לי (ואשמח אם תתקנו אותי) שקשה מאד לפתח על מחשב 14'' - מסך מט, בלי השתקפויות - אינני צריך מסך 4K, ולא מסכים משוכללים של גיימינג. נוחות שימוש: - משקל עד 2 ק"ג. - מקלדת טובה, וכן משטח הצבעה טוב. - אינ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פותח נושא חדש כי לא מצאתי אחרים עם צרכים מסוימים זהים לשלי, ואשמח לעצות והכוונה ראשונית בקניית מחשב ראשון מזה הרבה זמן. בהתאם לשימושים (שמיד יפורטו) אני מעוניין בעזרה בשיקולים של איפה כדאי להשקיע יותר כסף, איפה אפשר להתפשר ואיזה רכיב חשוב בשביל מה. -התקציב הוא 5K אבל עם יש לכך הצדקה אני עלול לעלות 6, כי מי באמת צריך אוכל כשיש מחשב טוב... -השימושים הם: צפייה בתכני HD, בינתיים מהרשת ב MKV אבל יום אחד מכונן בלו ריי; עריכת וידאו וקצת אפטר אפקט פשוט, כשהמילכוד הוא שאני עובד על Avid והם לא אוהבים ATI, כך שאני נאלץ לדבוק באינטל+אנוידיה (אלא אם מישהו יודע אחרת ורוצה לשתף); ועריכה גרפית דו מימדית, כולל פלאש ופוטושופ ברזולוציות גבוהות; בלי משחקים בכלל. -אני לא …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בעיצוב פנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אוטוקד, סקאטצאפ, פוטושופ, אופיס. גלישה. תדירות שימוש פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך רגיל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אני חושב בינוני. שימוש בתוכנות גרפיות של שירטוט - לא…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL. אני מתלבט בין Dell Inspiron 3593 ל-Dell Inspiron 5584 הראשון הוא עם מעבד i5-1035G1 והשני Intel i7-8565U 1.8GHz ההבדל במחיר הוא 200 שח יותר למחשב I7 . שאר המפרט די דומה (HD , זכרון כרטיס מסך וכו') השאלה היא מה עדיף מעבד I5 חדש או I7 דור קודם ואיך זה יבוא לידי ביטוי בשימוש היומיומי? כמו כן לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בין הדורות של המעבדים ואיך זה בא לידי ביטוי תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה כי אני כבר מבולבל אני צריך לקנות מחשב עם יכולת להריץ תוכנות של עיצוב כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט. ראיתי הרבה מחשבים עם מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כמו זה האם המפרט הזה יכול להספיק להריץ את התוכנות? ממש אשמח להכוונה... תודה לעונים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטרייטור, סולידוורקס וקישוט - לעיצוב תעשייתי - סטודנטית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה: אני מתלבט אם לקחת את המעבד הזה: AMD Sempron 2800+ 333FSB - RETAIL ההפרש זה כמעט 200 שקלים! המחשב נועד בעיקל לאינטרנט, סרטים על גבי המחשב ואופיס המשחק היחיד שכן חשוב לי שיעבוד טוב וחלק זה SIMS 2 לאחותי!! תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז קצת רבתי עם חבר על מפרט שאחיו הולך להזמין, מחו"ל. הרבה האשמות נזקו לאוויר אבל בואו לא ניכנס לזה. אבל אני נחוש בדעתי להשיג לו חוות דעת מקצועית, כי פשוט חבל על הכסף של אחיו. להלן המפרט: Intel 3970X בזבוז אטומי Asus P9X79 PRO GTX TITAN 6GB ממותג לא ידוע, אבל זה פחות משנה כי כולם רפרנס. 16GB DDR3 8X2GB DAFUQ!? שמונה סטיקים של 2GB?! לדעתי טמטום מוחלט. NZXT Phantom 830 gunmetal ADATA S510 120GB 1TB 7200RPM 32M, SATA 6Gbps Corsair CX750 (לדעתי עוול למערכת שכזאת.) ו"קירור נוזלי" למעבד, לא רשום דגם או מותג. נטען שהמחשב הוזמן מפה: http://ibuypower.com אז קדימה, חוו את דעתכם על המחשב הזה, הוא כבר יקבל קישור לאשכול. עריכה: הנה הדגם המדויק: http://ibuypower.com…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. מחפש עזרה בבניית מחשב ואשמח לעזרה. 1. התקציב שלי הוא 8000 ובמידת הצורך חריגה ל8500. 2.מתכוון להשתמש במחשב לשחק במשחקי singleplayer חדשים שיוצאים והמחשב שלי כבר לא מריץ. 3.אין צורך בשום ציוד היקפי למחשב. 4.שקט מחשב בעדיפות יחסית נמוכה. 5.אין הגבלה לגודל ומשקל המחשב. לא קריטי נראות הcase מבחינת אורות ודברים כאלה. 6.יש צורך במערכת הפעלה וונדוס 10 ובנוסף, הרכבת המחשב בחנות. 7.אין העדפה לחנות מסויימת, אני גר בחדרה. 8.קניית המחשב תתבצע בתחילת שבוע הבא. 9.המחשב חייב לכלול חיבורי html וכניסות usb. 10.יחובר למחשב עכבר, מקלדת, מסך כניסת html ואוזניות כניסת usb. 11.צריך לכלול כונן ssd של מינימום 200 gb. תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לאחר חיפושים רבים רכשתי לאחרונה Dell XPS14 וכעת ברצוני להוסיף לו SSD. במחשב זה קיים דיסק קשיח 500GB Serial ATA (5400RPM) + 32GB m-SATA SSD. האם כל שאני צריך לעשות זה להחליף את ה-32GB בכונן אותו ארכוש ? האם החיבור של ה-32GB הוא חיבור עצמאי שאינו תלוי בכונן SATA ? מה ניתן לשים על כונן בנפח 32GB ? כמו"כ, אני רואה שיש המלצות על ה-Crucial ואכן את כונן זה רכשתי למחשב הנייח שלי אך נראה של-Samsung Evo 840 יש ציונם יותר טובים באתרי ההשוואה ופער המחירים ביניהם, לפי זאפ, הוא כ-40 ש"ח בלבד - בקיצור מה עדיף ? האם הוא יתאים למחשב שלי ? לגבי ההתקנה, עד כמה היא פשוטה ? וכיצד מעבירים את מערכת ההפעלה (Windows 7) ל-SSD? שאלה האחרונה - הקלדת הנה מקלדת מוארת. האם הוספת אותיות בעברית ה…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לקנות לפטופ חוקים ייחודיים לפורום המחשבים הניידים: תקציב: 3500-4000, ללא חריגה. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) משחקים ולימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק, 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ול…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעד 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחב מיועד לשמש למשחקים בעיקר החדשים שיצאו, כמובן בצורה הטובה ביותר שאפשר להריץ אותם על פי התכנון. הרזולוציה הטבעית כרגע היא 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין שום צורך…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן זה המפרט שלו amd 3000+ oc 1.98 2giga ddr 400 kit ati x800 gto abit an8 ultra maxtor 60g maxtor 30g wd 160g sata מארז של thermaltale skall ספק corsair vx450w ברצוני לשדרג בסביבות ה3 אלף מפנדה השימושים הם קולנע ביתי מתחבר לlcd 32 חיבור hdmi בונוס רציני עבודה כללית וקצת משחקים לא צריך ציוד היקפי אבל אם אפשר לדחוף מסך חדש בגודל 20 יהיה אדיר תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לי למטרה להרכיב מחשב שלא יעלה על סכום של 5500 ₪ המטרה- משחקים,אינטרנט,תוכנות שרטוט והדמיה "כבדות". ניסיתי להרכיב וזה מה שיצא לי: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&db=^catalog.txt&cart=1323905448725840686〈=heb אשמח לדעת את דעתכם\ן המקצועית ביחס להתאמת החלקים ביניהם וגם התאמת מע' כולה למטרה שהוצבה. החלקים ברשימה לא לפי ההגיון,אלא כל פריט בא ברגע שנזכרתי בו. אמנם חרגתי קצת מהסכום המתוכנן, אז אשמח לדעת אם שווה לחרוג בשביל מחשב כזה.. ייתכן ופיספסתי עוד משהו,או שמא שמתי משהו מיותר,אז אשמח לדעת מה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ ואני מתלבט בין 2 הדגמים הללו: Dell 3542 i7 1TB Geforce 840M 8GB קישור למפרט: http://ksp.co.il/?uin=22964 לבין Macbook Pro Retina 13" i5 8GB 128GB intel iris השימוש יהיה 80% אופיס, אינטרנט 20% פוטושופ, לייטרום באופן חובבני אישי. יש לי אפשרות מחר לקנות באילת כשהראשון יעלה 3100 והשני עם הנחת סטודנט 5100 בדל המפרט נראה טוב יותר והמחיר זול ב2000 ש"ח והאחריות היא ל3 שנים. אבל המליצו לי נורא לקנות את המאק. אשמח לדעתכם המקצועית בנושא, שווה לי באמת להשקיע עוד 2000 ש"ח בשביל זה? ובנוסף, אם אתם ממליצים על הדל אז מאיפה הייתם ממליצים לקנות? תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה (סליחה על החוצפה) עריכה: רוב הסיכויים שהמחשב לא ישמש אותי בהרצאות, יש לי אי…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני גר בניו יורק, אני מתלבט אם לקנות Macbook Pro 13 - ב1100 דולר - את הדגם הזול ביותר . אך איני בטוח אם יספיק לי לצרכיי, וגם הוא די יקר . לכן צריך חוות דעת על המק בוק פרו - והאם יש לו אלטרנטיבה זולה יותר ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל , אלא אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב : עריכה גראפית , Photoshop , Netflix - שימוש מרכזי , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - גודל מסך - 13 אינץ מספיק לי, אני צריך רזולוציה גבוהה מספיק - ראיתי שלמק בוק יש 13.3- IPS technology; 2560-by-1600 native 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מע…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה? תמחשב שלי קניתי לפני 10 חודשים ככה.. החלטתי לשפר והלחליף בו כמה חלקים, תקציב 2500 ש''ח, חשבתי על זה: דיסק קשיח - ?Hitachi/ExelStor 80 GB 7200 ATA-100? - עולה 350 ש''ח ב KSP כרטיס מסך: ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? עולה 1480 ש''ח ב KSP זיכרון:?256MB Xtron? עולה 250 ש''ח ב KSP וזהו, אשמח לקבל הצאות יותר טובות.. כי את זה בחרתי לבד ואני לא מבין בקטע הזה כל כך. ומשהו שלא רשמתי למעלה כי לא מצאתי משהו שמתאים לי זה המארז שאני שם לו בתקציב לפחות 550 כי גם ככה אני הולך להוציא הרבה כסף. תודה רבה. עריכה: טוב בכרטיס מסך אני הולך על ה 6600GT ועכשיו חשבתי על המארז הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407&catcode=316 בתוספת שני מאווררים כאלו: http://www.noaco…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות MacBook Pro עם מסך 13 אינץ' , רציתי לדעת מהיכן הכי זול לקנות כזה באילת? ומה טווח המחירים פחות או יותר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שימושים ללפטופ: יכולת להריץ ווינדוס ולינוקס כתיבת קוד, פיתות תוכנה הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות, כלומר לא חובה כרטיס מסך מטורף) הרצת מכונות וירטואליות (צריך הרבה זכרון) חישובים מתמטיים מסך 13" או 15" (לא קריטי אם המסך touch, אפילו עדיף שלא..) המחשב רוב הזמן ישמש כמחשב נייח (יחובר למקלדת עכבר ומסך). אך עדיין צריך לספק ניידות טובה (עדיפות גבוהה לאולטרהבוק או משהו קרוב..) מקלדת וטראק פאד נוחים.. כרטיס רשת איכותי (למרות שבעקרון אפשר לחבר חיצוני במקרה הצורך) תקציב בגדול בלתי מוגבל..(עד גבול הטעם הטוב) מה הלפטופ הכי חזק היום? (גישה לדיסק, זכרון, חישובים. הפשרה היחידה היא ביצועים גרפיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן שלוש שנים שמשמש אותי בעיקר למשחקים. לאחרונה הוא מתקשה עם התפקיד (למשל, קשה לו עם the witcher 2) ומכיוון שבחודשים הקרובים לא אקנה מחשב חדש אני חושב על שדרוג. אני קצת מתלבט לגבי הכדאיות של העניין ולכן עזרתכם נחוצה. מצ"ב המפרט, ברור לי שאני צריך להרחיב ל-4 ג'יגה זיכרון אבל לא ברור לי מה הלאה. האם יספיק כרטיס מסך חדש או שחבל על המאמץ? [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L[/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD עם מסך ישן שיש לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף גבוהות …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני כמספר ימים התלבטתי לגבי מפרט בתקציב של 1800 ש"ח פלוס מינוס, עדיף בלי חריגות של מעל 100 המפרט שלי הנוכחי הוא כזה: פנטיום 4 3 ג"הרץ 512MB RAM MSI RADEON X300 ככרטיס מסך 80 ג"ב הארד דיסק. אין לי מושג מעבר לזה על המחשב שלי מה שבטוח, שקודם כל הוא עושה רעש זוועה והוא נורא איטי. לוקח לו עד 6 שניות לפתוח תמחשב שלי ואפילו יותר אם לא פותחים אותו הרבה זמן ואז עוד 4 שניות עד שהוא מציג את האייקונים וזה סתם דוגמא, יש דברים שלוקח לו הרבה יותר זמן. סטארט אפ כמעט ואין תוכנות בהפעלה לוקח לו איזה 6 דקות. ובהפעלה הוא עושה רעש יותר חזק מהמכונת גילוח שלי באמת... המסך שלי סבבה הציוד ההיקפי והכל סבבה. אני יודע שאין טעם לשדרג עם מה שיש לי היום, אבל שימו לב למה שאני עושה במחשב: מסנג'ר אי…
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-