עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by yan_ymar,

[table][tr][td][table][tr][td] CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎750GB (SATA) 7200rpm‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם, יש ברשותי שני כרטיסי מסך שמעוניין למכור ורוצה לדעת כמה הם שווה היום.. 1: gainward geforce GTX260 maxcore 216SP MB896 נרכש בסוף 08 מיבואן גיינוורד הרשמי בארץ 2: asus geforce GTX680 DC2 2GB OC נרכש לפני שנתיים בערך מKSP ללא אחריות תודה לעונים :]

5. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי 0: אז אני מחליף את המחשב שלי.. ו.. אממ.. הירידה של 22 ביולי נראית כמו זמן טוב. המחיר של ה-Q6600 אמור לרדת משמעותית.. וזה הזמן. אז הקווים המנחים הם: -Q6600. - GPU תומך DX10. עדיפות לAMD - קירור מים (מה לעשות- יש לי פטיש לזה.) - מסך widescreen - אם אפשרי, אז מהאיכותיים יותר של דל. 2007 - באמת שלא אכפת לי מלוח האם, אבל שיהיה ממותג איכותי- אסוס או ג'יגהביט בעדיפות עליונה. -מארז- להמנע מקופסאות קטנות כמו ה-P180. היום יש לי TT קנדלף. אני אוהב מארזים גדולים. השקט לא כל כך קריטי לי. לא צריך מארז. - לא נחוץ לי עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' -שתי קתודות :> - לא צריך צורב DVD, רק קורא. זהו.. בהצלחה! D: אני יודע שיש לי הרבה דרישות... אממ.. כן.. אני מוזר.[br]פורסם בתאריך: 13.07.2…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by דניאל3124,

טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 4000 לא כולל כ.מ (עם כמ 6000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה שלי היא גיימינג ב-1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים/מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…

8. החלקים שהזמנתי : axp 1700 0.13 jiuhb 8rda+ arctic silver vantec aeroflow Connect3D radeon9700 128mb WInbond 256mb 3200\400mhz X2 עכשיו חשבתי את הזכרונות והכרטיס מסך לאלו : Winbonb 512mb 3200\400mhz X1 Hercules 3d prophet 9700 128mb זה תוספת של כ 100 שקלים יעלה לי... אמרו לי שזכרון אחד יותר טוב.. אבל אני לא ינצל את ה דאול דידי אר.. אני מתכנן לעשות אובר קלוק.. לא רציני.. עד 2100 גג... והכרטיס מסך בהחלט יותר טוב (ההרקולס) מה אתם אומרים? כדאי לשנות? (יש לי עד מחר להתקשר אליהם ולשנות..) תודה חברים

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם!! רכשתי בשבוע שעבר מחשב נייד Lenovo ThinkPad E540, למחשב יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 740M 2GB ו - Intel HD Graphics 4600. כרגע הרזולוציה המוגדרת היא 1366X768, בנוסף ה- DPI מוגדר על 100%. (חשוב לציין שעשיתי ClearType לפחות 200 פעמים..) הבעיה שלי שהפונטים לא מוצגים בצורה חלקה וברורה כמו במחשב הביתי שלי או הלפטופ הישן שלי. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לדעתכם אפשר לסדר את זה? **הדרייבירים מעודכנים

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by danieltubul,

היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק. הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר. אז בואו נתחיל: התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר. מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום. גודל המסך - לא חשוב הגודל. רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחי, אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14"-15" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? באיזור של 2 קילוגרם, נראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע, הממוצע היום (אני מניח שזה באיזור 4 שעות עבודה, יכול להיות שאני רחוק מאד מהמציאות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן, אשמח לשמוע על המלצה מתאימה למחשב ועלות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by growler,

מצורפת תמונה עם המפרט (מׂSKYPC. אשמח לעזרה אם שכחתי משהו חשוב או שבחרתי חלקים לא טובים\ לא איכותיים\ חלשים\ יקרים ומיותרים. כמו כך אם יש משהו שבתוספת קטנה ישדרג משמעותית אני גם אשמח לדעת. כמו כן המלצות על חנויות באזור חיפה יתקבלו גם כן בברכה. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Lapua23,

שלום שוב, העברתי את האשכול לפורום הזה, אני חושב שהוא מתאים יותר לפה וגם יש פה יותר פעילות. יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריךקירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנוו…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. המחשב הוא לצורך משחקים בעיקר ואני מתקשה לבד להרכיב מפרט בתקציב שלי . מישהו יכול לעזור לי בנושא ולהרכיב מפרט או להסביר לי לפחות מה יותר חשוב ומה פחות חשוב שיהיה במחשב הזה שהוא לצורך משחקים

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Zakash,

היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by xena,

Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Hauppauge WinTV-HVR-1700 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 2.0TB Green Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series) Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC Razer Mamaba 4G LogiTech Cordless K750 נרכש בערך לפני שנה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by phoenix25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם מדובר בשדרוג הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים : Batman arkham city, Metal gear 5 , witcher 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, רזולוציה 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

18. בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים...בסה"כ מחשב חזק שיהיה מהיר ומשחקים יעבדו בו כמו שצריך ולא יצלעו... קיצר זה המפרט שיש לי כרגע : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM AMD ATHLON XP 2000 + FAN Maxtor 40GB 7200RPM MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 בסה"כ 3,494 ש"ח עכשיו התכנון היה להשקיע 3500 שקל ככה ... וזה כבר יגיע ל 3800 שקל כי אני עוד אוסיף מארז עם ספק... האם יש לכם הצעות \ תיקונים \ הערות ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב אני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלה..אני משאיר את המחשב כמו שאני קונה אותו

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום לכולם, מארז: Thermaltake WingRS 100 ספק: Thermaltake 450W TR2 RX W0146RI Retail מעבד: Intel® Core 2 Duo E7200 2.53GHz לוח אם: Gigabyte GAP31DS3L דיסק קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160GB 7200 RPM 8 MB זיכרון: [חברה???] 800MHZ 2*1GB CL5 (מעריך מחיר של כ 250 שח) צורב: LGX20 (לא ממש חשוב לא איזה) כ. מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe GV-NX96T512H-B רמקולים: Creative SBS 380 2.1 ומקלדת ג'נרית באיזה 50 ש"ח (לא צריך עכבר- יש לי) ללא מסך לא עושה כלל OC למשחקים ברמה בינונית-+ אבל לא בהגדרות הכי טובות אבל לא גם בהגדרות חלשות את המפרט הזה בניתי *מאייבורי. וזה פחות או יותר יוצא כ 2500 שח לפי הערכת המחירים שיש להם שם. א. מה דעתכם עם המאר…

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. איך אפשר לחבר מחשב נייד למסך של מחשב נייד אחר ,בכדי להשתמש רק במסך שלו. ואיך אפשר לחבר מחשב שולחני ללא מסך למסך של מחשב נייד . כמו שמחברים מחשב נייד למסך רגיל.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכל המייעצים, אני סטודנטית מתחילה בלימודי חינוך. לצערי אני לא מסתדרת בלי מחשב נייד בשיעורים (והמחשב השולחני בבית ישן שנת ישרים). הייתי רוצה להתארגן על מחשב בהקדם האפשרי, ככה שכל עצה תתקבל בשמחה. התקציב שלי הוא 3,600 עם גמישות של 400 ש''ח (וגם זה הרבה בשבילי). זה בגדול הדרישות שלי: [TABLE] [TR] [TD]תקציב:[/TD] [TD]עד 4,000 [/TD] [/TR] [TR] [TD]מטרות המחשב:[/TD] [TD]עבודה משרדית (WORD ואינטרנט – לשוניות מרובות), צפיה בסרטים, Photoshop, האזנה למוזיקה.[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך:[/TD] [TD]15.6 מאט.[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך:[/TD] [TD]FHD או IPS (עדיף).[/TD] [/TR] [TR] [TD]אמצעי קלט:[/TD] [TD]מקלדת numpad.[/TD] [/TR] [TR] [TD]משקל רצוי:[/TD] [TD]עד 2.6 ק''ג (כמה שפחות)…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by cookies_monster,

שלום לכולם! מחר אני מזמין מחשב וכבר העלתי לפורום את המפרט ותודה על העזרה. סליחה אם פתחתי טריפל פוסט פשוט אני חדש בפורום וקצת התבלבלתי. אני כבר סגור על המפרט רק יש לי שאלה בקשר ללוח אם ולמסך הנה המפרט למחשב (למטה השאלות) מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Winchester Core לוח אם * ASUS A8N-E Socket 939 (NVIDIA N-Force4 Ultra chipset) זכרון Dual DDR 400 American Data (2x512MB) כרטיס מסך Gigabyte 6600GT 128MB PCI-Express + TV-Out דיסק קשיח Western Digital 80GB SATA 7200RPM 8MB Buffer כונן תקליטונים 1.44 Teac/SONY כונן תקליטורים LG x52 צורב LG 52x32x52 מארז HEC Compucase CI-6A19 300W מסך * MAG 17'' 786PF Flat רמקולים cr…

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box [1070 Nis] Abit IC-7 Intel 875P [830 Nis] Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 [1650 Nis] W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 [550 Nis] Hercules 3D Prophet Radeon 9700Pro 128MB [2000 Nis] Toshiba 16X48 OEM [220 Nis] Mitsuni floppy 1.44 [50 Nis] Compucase Super Midi Tower CI 6919 [380 Nis] 2 fans of 80 m in the front of the case [???] Subtotal:6750 Nis.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים