ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, הפעם אני רוצה לקנות משהו שהוא מעבר למחשב רגיל. אני לא יודע מה התקציב המתאים ולכן בשלב זה אשאיר אותו פתוח. המחשב צריך להריץ מכונה וירטואלית (אופטימלי, Hyper-V) אני רוצה להריץ Domain Controler את הדרישות שלו לא מצאתי. שרת TFS שירוץ על ליבה אחת לפחות ו שיהיה מוקדש לו לפחות 4 GB שרת SQL שירוץ על 2 ליבות לפחות ושיהיה לו 4 GB שרת SharePoint 2010 שירוץ על 4 ליבות לפחות ושיהיה לו 8GB עם דרישות הזיכרון של השרת עצמו וה DC אני לא חושב שארצה פחות מ 32GB. זה גם יאפשר לי משחק אם המחערכות שציינתי יהיו אטיות מידי ואולי ליצור עוד כמה מחשבים וירטואליים למטרותי. כמו שניחשתם זה מחשב נון לעבודה וניסויים שקשורים לעבודה, כך שאין צורך בכרטיס מסך מיוחד (למרות שאני שוקל ברצינות לקנות אח…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24\27 ומקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9.…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב I7-6700 16GB RAM איזה כרטיס מסך לקחת לעריכה גרפית ? PNY Quadro K620 או GTX1050 Ti GAMING X 4G
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהוצע לי לגיימינג כבד אני יודע שחלק מכם יגיד שאפשר להסתדר עם כרטיס מסך אחד אולי אבל אני רוצה 2.. המפרט הורכב בחנות TMS באותה הזדמנות אבקש לדעת מה אתם חושבים על החנות הזו מבחינת שירות ואמינות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe JAPAN YASYA - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1240 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪991 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin כמות: 1 - מחיר: ₪443 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמ…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים ותודה! אני בתחום הצילום, כרגע אני עובד עם הנייד שלי מחובר למסך SAMSUNG 971P אבל הנייד כבר עייף ה CD לא עובד וכול פקודה בפוטושופ לוקח שנה לבצע. אני רוצה לקנות מחשב שולחני בלי מסך כי כבר יש לי אחד מצויין. לא מעניין אותי בכלל גרפיקה 3D אני עובד על המחשב רק עם התמונות שלי בקבצים מאוד גדולים לפעמים 40 MB אבל כן חשוב לי הכיול של המסך אם זה קשור לכרטיס המסך? אני בעיקר עובד על פוטושופ ו LIGHTROOM וקצת פילטרים לעיבוד התמונה. וזה מה שאני מחפש, מחשב שיריץ את האפליקציות שציינתי וחיבור לאינטרנט. אני קראתי שאנשים פה מחברים מחשבים מכל מיני חומרות שונות, אין לי מושג איך זה עובד בדיוק אבל אם אני צריך לקנות כל חלק בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב הכל ביחד זה קצת "גדול" עלי עם הזמנים …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא צריך את הדברים הבאים: מסך מקלדת עכבר רמקולים דגשים בשבילכם: יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות שיתוף, SKYPE, מסנג'ר וזהו אני חושב.. הארד דיסק - בין 40 ל80 ג'יגה מעבד - אני לא יודע מה טוב יותר לעבודה משרדית.. אפשר לשים את מה שיותר זול אם מקבלים את אותם הביצועים. צורב רגיל - הכי זול שיש, איזה LG פשוט כונן דיסקטים לוח אם וכרטיס מסך כמובן - לא נראה לי שצריך משהו מיוחד. אני חושב שזהו.. אני צריך את זה דיי דחוף אז בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים. מחיר בין 2000 ל2500 ש"ח תודה טומי
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים בת דודה שלי הביאה לי מחשב של לנובו עם סוללה גוססת (נטענת עד 60%), והיא רוצה לקנות חדשה. אין לי בעיה להחליף את זה באופן עצמאי, אבל אין לי מושג איפה הכי משתלם לקנות סוללה ומה המחירים של סוללות בכלל.. ראיתי את זה באיביי למשל: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-U310-Touch-OEM-Genuine-Original-REAL-DEAL-Battery-L11M3P01-11-1V-46Wh-/331301936183?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d23225c37 זה מחיר סביר? או לחלופין אפשר לקנות בארץ במחיר סביר? אולי אפשר לקנות ישירות מלנובו? (מחפש להוריד לה את העלות כמה שאפשר.. עוד דבר, ראיתי באתר של lenovo שבסדרה הזו (u310) יש כמה מפרטים שונים (i3\i5\i7) האם בכולם יש אותה סוללה מבחינת הקיבולת או שהסוללות שונות? הדגם שלה זה ההוא שמגיע עם i…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מה דעתכם על המפרט הזה פנטיום 4 2000 לוח אם אסוס p4t533-c זיכרון rdram pc -800 256mb דיסק קשיח 80 גיגה 7200 כרטיס קול קראטיב live כרטיס מסך asus mx-440 64mb 8170 לעבודה עם תוכנות כמו פוטו שופ, וידאו סטודיו ,צריבה , תוכנות כבדות אבל לא למשחקים אשמח לקבל יעוץ מה לשנות או לשפר תודה מראש tamnuni
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להגיד לכולם שאני לא ילד מחשבים ואני לא כל כך מבין בזה, אז אם רשמתי משהו לא נכון\לא הגיוני אז תגידו לי\תסבירו לי. תודה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?15-10 אלף ש''ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - שיהיה הכל... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell U2410 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis) וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש לא כולל מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים. יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW המחשב חייב לכלול את אחד מכרטיסי מסך הבאים: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail - 2811 Nis OR Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit 1791 Nis שאלה: האם ההבדל של 1100 ש"ח שווה את המחיר מבחינת ביצועים???? דברים נוספים: אני לא מעוניין בכרטיסי מסך מסוג GFORCE לוח האם: צריך להיות של ASUS מעבד: רק אינטל, רצוי 4 ליבות הרדיסק: WD
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD מפרט מצורף בתמונה. אם חסרים פרטים אז אשמח אם תגידו, תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר מעוניין לקנות מחשב חדש עד 25 אלף ש"ח, אין צורך בציוד הקפי יש לו הכל (והכל דבסט..) זה מה שהכנתי לו מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח 1 DFI LanParty UT nF4 SLI-DR Expert nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,497 ש"ח 2 Samsung 1GB DDR 400 Original 1,250 ש"ח 2 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 1,559 ש"ח 2 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 9,520 ש"ח 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 322 ש"ח 1 NEC DVD X 16 DV5800 148 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 58 ש"ח 1 ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server 753 ש"ח נוסף: 1 107…
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כבעלת השכלה כללית במחשבים, אשמח לשמוע המלצתכם ללפטופ טוב, מקצועי, אמין וקל, שמיועד לצרכים סטנדרטיים (לימודיים, אופיס, מצגות וכדומה), בתקציב די נדיב. הבנתי שהמחשבים הניידים של דל ו-IBM נחשבים לטובים ביותר, אבל אני לא יודעת לאיזה דגם לפנות, כי כל המספרים לא אומרים לי כלום.... תודה רבה! ;D
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד: INTEL Pentium 4 3.0 GHz S-775 1M Cache מחיר: 1020 ש"ח לוח אם: GIGABYTE 8I915P DUO-A S-775 DDR1+2 מחיר: 575 ש"ח זכרונות: DDR 400 1GB (2*512) Kingston CL3 מחיר: 600 ש"ח (2 היחידות) כרטיס מסך: ASUS RADEON X800XL 256MB VIVO , DVI , PCI-E מחיר: 1995 ש"ח דיסק קשיח: MAXTOR 160GB (8MB) SATA DiamonMax 10 מחיר: 495 ש"ח כונן דיסקטים: SONY 1.44 מחיר: 50 ש"ח צורב: NEC 3540A DVD+RW x16 Dual x8 מחיר: 255 ש"ח מארז+ספק: HEC Compucase CI-6A21 400W מחיר: 360 ש"ח סה"כ: 5350 ש"ח רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט....?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 4500 זה מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-