ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל אבל לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, עבודה משרדית (הדפסות, אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן בראש ובראשונה משחקים, שיעלו לו משחקים חדשים עד 4-5 שנים קדימה בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה נצטרך לק…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב נייד, ונראה לי שאני אבחר באחד מדגמי הpavilion dv6, אבל אני לא בטוח איזה דגם אני צריך בשביל השימושים שלי. המחשב ישמש לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד (SF 4 וTF2 בעיקר..) ההתלבטות העיקרית שלי היא האם יש צורך להשקיע עוד כסף וללכת על דגם עם מעבד i7, או שאפשר להסתפק בדגם סטנדרטי עם מעבד i5 שישרת אותי נאמנה וגם יוכל להריץ סרטים בHD בלי יותר מידי בעיות. התקציב הוא לא בעיה, הטווח הוא בין 4000 ל5000 שקל, השאלה היא האם ההשקעה הזו שווה/משתלמת/נחוצה. אני לא נעול על HP אבל עושה רושם שהם מייצרים מחשבים איכותיים ואמינים, אז אם למישהו יש הצעה למחשב אחר שיענה על הצרכים הללו אני אשמח לשמוע בכל אופן, זה הפורמט המלא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפייה ב…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כנראה גם להתעסק גם בגרפיקה/משחקים/AI/ועוד דברים במסגרת הלימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה נייד לא מאמין שרלוונטי כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנ"ל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה בתקציב הזה עם החריגה הזאת במידה וזה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בערך ב300 שקל בשביל המסך או כשהשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס (בשימוש עיקרי)ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך כמו שציינתי, 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בכפר סבא בשביל אבא שלי . מצאתי את המפרט הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&comp=30 והוא נראה לי מתאים מבחינת ביצועים, אבא שלי לא מריץ משחקים - רק אינטרנט, אופיס ודברים כאלה. עכשיו, חשוב לי מאד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר. אודה מאד אם תוכלו להמליץ אילו חלקים אפשר להחליף באחרים ע"מ לעשות את המפרט שקט. יש מצד ימין של העמוד רשימה של חלקים להחלפה אבל אני לא יודע עד כמה הם שקטים. בממשק של KSP זה די פשוט. תודה רבה, מיכאל למי שלא רוצה להיכנס לאתר הנה המפרט המדובר: דגם מחשב: i0 מעבדי אינטל: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10733 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למע…
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב פשוט שיריץ ווינדוס, אופיס ואינטרנט. בעיקרון, מחפשת גם משהו שלא תופס המון מקום, ולכן התחלתי לחשוב על מחשבי המיני. האם הם נחשבים בסדר? אין לי תקציב מוגדר, אבל נראה לי שעד 1900 שח זה בסדר. אשמח לשמוע דעות כלליות וגם לקבל המלצות קונקרטיות בעניין. תודה לכולם.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪847 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD945 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪302 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS ] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪374 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1380 כמות:1 ksp.co.il צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך שמישהו ימליץ לי על לוח אם במחיר סביר (עד 300 ש"ח) שאפשר להכניס בו שני כרטיסי מסך מסוג Gigabyte GeForce GTX 960 GV-N960WF2OC-4GD תודה מראש(:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הקודם שבק חיים, אז צריך מה שיחליף אותו, צריך רק מחשב כי כל שאר הציוד קיים. המחשב מיועד לשימוש אופיס ואינטרנט, שימוש מזדמן בתוכנות גרפיקה כפוטושופ ואילוסטרייטור. כתבתי תקציב 1500, אבל בתכלס אני מעדיף כמה שפחות, אני מעדיף שיהיה כרטיסגרפי יותר משוכלל מהמובנים הפשוטים, אבל לא ברמה של משחקים, אלא אם יהיה מובנה של ATI או NVIDIA שייתן ביצועיים התחלתיים ללא תוספת משמעותית במחיר זה יהיה נחמד, אבל לא קריטי ברמות. כמו כן, אני חושב שכדאי שיהיה USB3
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24\27 ומקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9.…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm האם יש הבדל בינהם? האם שווה לשלם 165 שח יותר עבור 1535 או שאולי 1525 עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשה זה למטרת כך שאני צלם ומעצב גרפי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם בקשר למחשב שמו: Lenovo IdeaPad C340-15IML 81TL001VIV
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מתכנת, ואני צריך לקנות מחשב חדש. אני עובד על המחשב הרבה מאד שעות מדי יום, ולכן אני רוצה מאד שהמחשב יתאים לצרכים שלי, ואני מוכן לשלם מחיר הגון. חשוב לי להבהיר שאינני מחפש סתם לזרוק כסף על מותגים, ואשמח לשלם פחות אם אמצא מחשב טוב. השימושים במחשב: Visual Studio, Sql Server Express, Node, Angular בלי עיבוד תמונה ומדיה, בלי OC. תצוגה: - מסך 15.6, הכרחי. נדמה לי (ואשמח אם תתקנו אותי) שקשה מאד לפתח על מחשב 14'' - מסך מט, בלי השתקפויות - אינני צריך מסך 4K, ולא מסכים משוכללים של גיימינג. נוחות שימוש: - משקל עד 2 ק"ג. - מקלדת טובה, וכן משטח הצבעה טוב. - אינ…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הי יש לי כיום לפטופ של DELL בן כ4 שנים. אם אני זוכר נכון, הלפטופ הוא עם חומרת: core i7 1st gen 720 8gb ram 1333 500 gb HDD sata כיום הלפטופ מספק בקירוב את צרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ומכונות וירטואליות כבדות (שרתים, לינוקס, ווינדוס). ההארדיסק מתחיל להזדקן - אני מקבל נתוני HEALTH של פחות מ50 אחוז בתוכנת HDD sentinal. השאלה הגדולה היא - האם להחליף את ההארדיסק בלבד לפני שהוא מת (רצוי לSSD כדי לקבל קצת תוספת מהירות) או להחליף את המחשב כולו? חשבתי על לפטופ בעל המפרט הזה בערך: core i7 4th gen 4700 16gb ram 1600 240gb ssd sata3 + 240gb ssd mSata. לפטופ בעל חומרה שכזו יתן לי ביצועים טובים משמעותית מהלפטופ הנוכחי? או שכדאי להשאר עם הלפטופ הנוכחי ולמשוך אותו …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעבד פנטיום Intel PentiumConroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit 1019 שקל לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 PCI-e 855.40 שקל כרטיס מסך Geforce 7600GS 256 Mb Retail 562.88 שקל דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB 421.05 שקל זכרון Geil 1Gb Dual Channel Kit DDR2 800 684.49 שקל סה"כ :3,543.20 כולל מע"מ:4,092.39 לא צריך צורב וציוד הקפי צריך המלצה למארז מ http://www.goldtop.co.il בלבד מיועד לתיכנות וOC לא למשחקים אשמח לשמוע הצעות לשיפור וגם מפרטים מחניות אחרות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, קיבלתי מתנת יומולדת מחבר את המעבד הבא: intel core i9 12900k(30m cache up to 5.2 ghz) fc-lga16a. עכשיו המחשב הישן שלי שהמפרט שלו יצורף בתגובה הבאה, עושה לי קצת בעיות והוא בטיפול. אז מה אני רוצה ממכם? אני לא גיימר, וקשה לי להאמין שאשחק במשחקים בזמן הקרוב, אז מה כן? מצפה ללמוד תכנות, סרטים ועבודות שגרתיות. עכשיו התקציב הוא בערך כ4000 ש״ח (אקנה מאילת) לא כולל מסך. יש בי תחושה שמעדיפה ddr 5 בram.. אבל חוץ מזה אשמח נורא לשמוע על תפריט שתציעו. אני יודע שיש פה קצת משהו מוזר לאור המעבד הכי חזק בשוק האינטל.. אבל מה לעשות שאותו קיבלתי...
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
תיאור המוצר:מחשב נייח גיימינג I5 מפרט טכני מתומצת: מעבד - I5 4590 קירור מעבד - ZALMAN CNPS8000T זכרונות - CORSAIR 8GB (2X4GB) DDR3 1866Mhz CL9 PC3-15000 - CL9 Vengeance LP Blue לוח אם - GIGABYTE z97mx gaming 5 ססד - 128GB MX100 Series - SATA3 6Gbps 2.5 inch Internal SSD - 7mm - 550/150 MBps Read/Write מארז +ספק - zalman z11 plus + 700w zalman המארז מגיע עם הרבה לדים ! כרטיס מסך - R9 290 RADEON 4GB הארדיסק - 500GB SATA III כונן אופטי - LG DVD RW X24 יש במחשב המון לדים למי שאוהב בצבע כחול, לוח אם עם לדים בצבע אדום עיצוב ממש מדהים של כל המארז והבפנים של המחשב רמה גבוהה ! המחשב מחווט ברמה גבוהה , הSSD נמצא מאחורי הלוח אם, אם רוצים להוציא אותו או להוסיף אפשר …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-