עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by habarbash,

היי רכשתי את ה DELL 1505 . 1: הכרטיס מסך שלו זה ATI X1400 , עכשיו הבעיה היא שאני אוצה לעדכן את הדרייבר ואני לא מוצא מאיפה להוריד אותו (ניסיתי באתר של ATI , אבל זה לא תומך במחשבים של DELL ) החדות היא מעולה אבל יש אייקונים (לא כולם) וכן טקטס שלא קריאים מספיק ( לא חדים ) . אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן , מאיפה אני מוריד אותו ? תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by leoleo,

שלום, מתלבט בין שני דגמים של lenovo THINKBOOK15 IIL ו-IML ההבדלת להבנתי הוא במעבד. האחד עם I5-10210U והשני I5-1035G4, הפער במחיר הוא כ-100 ש"ח. האם יש עדיפות לאחד מהם או משבחינתי זה יהיה זניח. השימושים - ביתיים , מולטימדיה וכו' . פרט לכך, למי שיש ניסיון עם אחד הדגמים אשמח למשוב/המלצה. בברכה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Sayoreti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שיהיה לפחות עם 3 GHZ , קירור מים וספק (שיהיו טובים , אני לא מבין בזה כ"כ), 1024 של DDR2 ואני יעשה עליו OC . תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by MisterL,

שלום חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים אחרי 8 שנים +- שעושה עבודתו נאמנה (ועדיין עושה). תהיתי אם זה הזמן הנכון לשדרוג (הרי אין דבר כזה באמת). כפי שציינתי, המחשב הקיים עושה את העבודה, אם כי מתחיל להרגיש לי חנוק. בין אם במשחקים על הגדרות גבוהות (1080P) או עבודות עיבוד מאסיביות. אשמח לייעוץ האם כדאי לי לשדרג (הכוונה, האם שדרוג יהיה משמעותי כל כך) ואם כן, מה לדעתכם יענה על הדרישות? המפרט הקיים: מעבד: i7 2600K OC@4.0Ghz קירור: AC Freezer Pro Rev.2 לוח אם: Sapphire Pure Black P67 Hydra זיכרון: 8GB (2GB x 4) (היו 16GB, לצערי זיכרון אחד התקלקל, העדפתי לעבוד ב-DC) דיסקים קשיחים: Samsung EVO850 500…

6. היי חברים, שאלה כללית על מחשב נייד מה יותר חזק? מעבד i5 8250u וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce 930MX 2GB או מעבד i7 8550u ללא כרטיס מסך במידה ושאר המפרט אותו דבר. בלי קשר למחיר. אם צריך מפרט, אז: 256ssd 8gb ddr 4 מסך fhd אם הi5 פחות חזק אז איזה כרטיס מסך מהרשימה צריך בשביל שהביצועים היו שווים או טובים יותר NVIDIA® GeForce 940MX 2\4GB NVIDIA GeForce MX150, 2\4GB (צירפתי תמונה שמשווה את הוספת ביצועים של כרטיס מסך מול כרטיס בסיסי)

7. Started by BLASTER,

שלום..דוד שלי..גרפיקאי רוצה שאני יארגן לו מחשב בתקציב של 15,000 המחשב הולך לשמש לעיבוד ועריכה גרפית *חובה שיהיה בו מסך דק רצוי 19" באכות הכי גבוהה *מארז full tower רצוי של אנטק *כרטיס מסך לעריכה גרפית{לא משנה איזה יצרן רק שיספק את המקסימום שיש בעריכות גרפיות למינהם} רמקולים לא צריך{יש מערכת} עכבר ומקלדת לא צריך{יש סט אלחוטי blue} *תקציב שוב 15,000 * תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by CreativeX,

מה אתם אומרים על המפרט הבא שבניתי: Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box 2,872 NIS Motherboard: GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 NIS Memory: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 699 NIS Hard Disk: WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 NIS Video Card: Hercules 3D Prophet 9700 PRO 1,990 NIS CD/DVD-ROM: LITE-ON DVD 16*48 Retail 263 NIS Floppy: Mitsuni floppy 1.44 54 NIS Case: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 NIS Keyboard: Logitech Internet Navigator 127 NIS Subtotal: 7,987 NIS מסך, כרטיס קול, רמקולים ועכבר כבר יש לי. על המעבד אני סגור, אז אל תנסו לשכנע אותי לקנות אחר. תודה מראש לכל העונים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש לא כולל מסך וציוד היקפי! מטרת המחשב העיקרית היא משחקים. יש לי מסך חדש: SAMSUNG 226BW המחשב חייב לכלול את אחד מכרטיסי מסך הבאים: Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail - 2811 Nis OR Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit 1791 Nis שאלה: האם ההבדל של 1100 ש"ח שווה את המחיר מבחינת ביצועים???? דברים נוספים: אני לא מעוניין בכרטיסי מסך מסוג GFORCE לוח האם: צריך להיות של ASUS מעבד: רק אינטל, רצוי 4 ליבות הרדיסק: WD

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Ovid,

המפרט שלי E8400 DFI X38-T2RB 2x2gb ram Hd6450 Hyper M 630 W בעיקרון אני לא משחק במשחקים אז לא חושב שצריך לשדרג את הכרטיס מסך, אלא רק מעבד, לוח אם (שיתמוך ב Sata 3, חשוב) , וזיכרון. וכנראה גם ספק כי הוא התחיל להרעיש אצלי והשקע שלו יוצא ... אני לא משחק משחקים, אבל אני צריך שהמחשב יהיה מהיר מאוד ככל הניתן. לא רוצה שום תקיעות, לא בניגון תוכן 1080p, לא בפתיחת תוכנות, מולטיטסקינג ,Winrar, וכו' . שהכל פשוט יעוף. מה התקציב המינימלי שאני צריך להעמיד למטרה שלי ומה ההמלצות לחומרה עצמה?תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 4500 זה מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם המחייב GT80 TITAN, מגיע עם מסך 18\" ומקלדת מכאנית שהופכת אותו לראשון מסוגו בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/msi-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%a2%d7%a6%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%9c%d7%93%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%90%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%a8/

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח עבור: מעבד ,לוח-אם ,זכרונות,כונן NVME למערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח ,משחקים,עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים : מארז ספק כח CORSIAR X GOLD 650 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא רלוונטי,קיי…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של LG E310 ( נקנה במבצע של פלאפון לפני כשנה). לפני כחצי שנה, נשבר המסך של המחשב ומאז הוא "שכב" בארון. לפני שבוע נזכרתי בו ומבדיקה שעשיתי באתרי אינטרנט שונים נוכחתי לדעת שהוא עדיין נמכר בסביבות ה3,000 - 4,000 ש"ח. לכן, החלטתי לתקן לו את המסך בהשקעה של 800 ש"ח. במעבדה, לפני התיקון, הטכנאי רצה להדליק את המחשב ע"מ לוודא שהוא תקין ומשום מה הוא לא נדלק. בקיצור, היה צריך לבצע תיקון קטן בלוח אם. סה"כ ההשקעה ( בנוסף למסך) הגיעה ל1000 ש"ח. לדעתי, סביר בהתחשב בשוויו של המכשיר. אבל כנראה שיש גם בעית סוללה: בתחילת השבוע, אספתי את המכשיר מהמעבדה. במעבדה, הטכנאי חיבר את המחשב לחשמל והוא עבד מעולה. אבל, כשהגעתי הביתה, הכנסתי את המכשיר לטעינה ושמתי לב שנורית …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by tsachi,

היי, רכשתי את המחשב בארה"ב , והייתה לו בעיה עם המקלדת. שלחתי את המשב למעבדה של HP כאן בארץ, הוחלפה המקלדת , אך משהוחזר לי המחשב יש בעיה עם הסוללה. המד של הסוללה מראה 0% , והסוללה לא נטענת, למרות שמחוברת כבר כמה שעות לחשמל, כשמנתקים את המחשב מהחשמל, המחשב נכבה אוטומטית. האם יש פיתרון או שצריך לשלוח את המחשב למעבדה עוד פעם?(דבר שאני לא כל כך רוצה לעשות, מפאת הזמן הרב שלוקח להם לטפל בזה) תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Velo,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, GTA 5, Fallout 4, Dota2, League of Legends נכון לרגע זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, דגם המסך הוא Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. בגדול לא אכפת לי יות…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני לא מרוצה מהמחשב והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על החלפה של חלקים. אם כן, ציינו אילו.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Alon Jacobi,

כרגע יש לי: Core i7 - 870 (דור ראשון של ה i7) 16 ג'יגה זיכרון DDR3 לוח אם Gigabyte P55-UD3 כרטיס מסך NVidia GTX460 SSD Samsung 840 EVO 500GB מסך DELL 27 אינץ' ברזולוציית 1440p המחשב נרכש בסביבות אמצע 2010, כך שיש לו כבר ותק של 6.5 שנים. הכל רץ טוב סה"כ בגלישה רגילה וכולי, אבל משחקים חדשים כמובן כבר לא רצים במיטבם, יש קצת screen tearing אפילו בצפיה ביוטוב, וכמובן שאני חושש שמתישהו איזה חלק פשוט יתפגר כתוצאה מגיל מתקדם. חשבתי לקנות מחשב חדש לגמרי מ-0. אבל אז ראיתי את ההכרזה של AMD על ה Ryzen, ושיש את פלטפורמת ה Vega ונראה ש-AMD מתחילה לחזור לעניינים כמתחרה שלכל הפחות אולי תגרום למלחמת מחירים. ונשאלת השאלה - האם כ…

20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד בעיקר ללימודים אך גם לשימוש פוטשופ ברמה בינונית (אולי קצת אילסטריטור) בכל מקרה תיכננתי לקנות את הhp spectre x360 אבל לצערי הוא יגיע לארץ רק בסוף הקיץ ולא מצאתי דרך להביא אותו לארץ מחול (לפחות לא בעלות שפויה) חשבתי על ה Dell Inspiron 13 7000 7348 כי מבחינת המפרט הם זהים מלמבד הסוללה שמשמעותית חזקה יותר בHP, אבל שמעתי וקראתי ממספר מקורות שיש לו בעיית רעש חמורה במאוורר רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם הדגם? האם הרעש באמת עד כדי כך נורא? האם אתם מכירים דבמים נוספים עם מפרט דומה בעלות של 5500 ש"ח +/- ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. אהלן, אני צריך את עזרתכם בפתרון/פתרונות יצירתיים לבעיה, עבודה עם הנייד שלי (E6400) בשכיבה על הגב ו/או על הצד, תקציב לא מהווה שיקול... יש למישהו רעיונות?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by יהודה המתכנת,

שלום וברכה אני מתכנת, ואני צריך לקנות מחשב חדש. אני עובד על המחשב הרבה מאד שעות מדי יום, ולכן אני רוצה מאד שהמחשב יתאים לצרכים שלי, ואני מוכן לשלם מחיר הגון. חשוב לי להבהיר שאינני מחפש סתם לזרוק כסף על מותגים, ואשמח לשלם פחות אם אמצא מחשב טוב. השימושים במחשב: Visual Studio, Sql Server Express, Node, Angular בלי עיבוד תמונה ומדיה, בלי OC. תצוגה: - מסך 15.6, הכרחי. נדמה לי (ואשמח אם תתקנו אותי) שקשה מאד לפתח על מחשב 14'' - מסך מט, בלי השתקפויות - אינני צריך מסך 4K, ולא מסכים משוכללים של גיימינג. נוחות שימוש: - משקל עד 2 ק"ג. - מקלדת טובה, וכן משטח הצבעה טוב. - אינ…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום רב אני מתחילה ללמוד שבוע הבא תקשורת חזותית בבצלאל ונדרשה ממני קניית מחשב נייד. חיפשתי לפי המפרט והתקציב שלי דגמים והגעתי לדגם הזה -http://www.laptop4u.co.il/Product/36148561/מחשב-נייד-HP-Omen-15-ax000nj-E8Q26EA על פניו הוא נראה ממש טוב מבחינת החוזק, התכונות והמשקל אבל מישהו אמר לי שסדרת omen היא סדרה חלשה. האם מישהו פה מכיר את הסדרה ויכול להעיד עליה לטוב או לרע? גם אשמח שתציצו במפרט אם אכן כדי לקנות את המחשב הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by kalda01,

מדובר בנטבוק עם מסך 10-12 אינצ'. איזה מעבד/כרטיס מסך מינימלי צריך כדי לנגן קבצי MKV ברזולוצייה 720P ? איזו רזולוציית מסך הכי מתאימה?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים