עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amirtim,

מחפש מחשב קל שיש לו ssd אם יש דבר כזה שילוב עם הארדיסק יחסית גדול זה מצויין מסך שיהיה anti glare. ו14 " אשמח ללינק לקניה ישירה. תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by oded6188,

אלו הדרישות: 4 ג'יגה זיכרןו Intel Core 2 Dou עד 2 קילו מסך לא מבריק בגודל 13.3 זמן סוללה מכובד תקציב - עד 6500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by PenguinM,

יש לי כרגע שני המלצות למפרט, אחד של Tms ואחד של Ksp. מלבט מאוד איזה מומלץ, המחשב ישמש לסרטי HD משחקים כגון COD ו-GTAIV ולפעמים גם לחיבור אל מסך LCD עבור צפייה בסרטים. להלן המפרטים: 1. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪791 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪340 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשי…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Medox,

אהלן, לפני 4 שנים השתמשתי בפורום הזה בשביל לבנות מחשב גיימינג נייח. החלטה מעולה - הייעוץ בפורום היה מעולה. מרוצה מאד מהמחשב. לאחרונה, המחשב מתקשה בהרצת משחקים חדשים למדי (Dishonored 2, Overwatch) בתנאי גרפיקה טובים מאד - מעולים. הבעיה שאין לי מושג ירוק מה כדאי לשדרג וכמה... לצורך העניין נניח מסגרת תקציב של כ-2,000 ש"ח. אני מעדיף לשדרג מרכיב יחיד ולא לבנות מחשב חדש דה-פקטו. המפרט של המחשב: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מקווה שלא…

5. שלום לכולם ! האמת שאני רשום פה מ 2007 וידוע לי על הרמה הגבוהה פה.. אבל לא יצא לי אף פעם לשאול אותכם שאלה ! אז הנה תמיד יש פעם ראשונה חשוב לציין שאני בא מרקע טכני והמטרה של המחשב הנייד הזה היא בעיקר לראות סרטים בטלוויזיה , רצוי אחד שיודע לנגן FullHD בקלות חשוב לי לציין שהמחירים פה הם לא פרסומת, ממש לא בא לי לשווק אף אחד מהמוצרים. הדגש במקרה הזה הוא על מחיר ודילים, באיזור ה 1300שח 1. ASUS X551MA-RCLN03 15.6-Inch Laptop מוחדש Intel Celeron N2815 1.86GHz 4GB System Memory (DDR3) 500GB 5400RPM with Windows 8 Operation System 1.0MP Webcam and Full-size Chiclet keyboard UMA Intel HD Graphics קישור למפרט: http://www.amazon.com/ASUS-X551MA-RCLN03-15-6-Inch-Laptop-Bl…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Liadgez,

אהלן, יש את המחשב הזה: Chuwi Lapbook Air Notebook https://www.gearbest.com/laptops/pp_827413.html הוא מאוד זול ( 1400 ש"ח, משלוח חינם) להביא אותו לארץ יעלה 1638 וייקח עד שבועיים (מוסיפים רק מע"מ) מבחינת ביצועים הוא מספיק לי (שימושים משרדיים) מסך - נראה טוב 8GB SSD מאוד דק סוללה עד 8 שעות נשמע ממש טוב, מישהו התנסה בחברה הזו ? יש קאטצ'? תודה

7. Started by M.o.D,

שלום , נייד שלי כרגע זה סמסונג Q330 , עם I5 , 4 GB זיכרון ודיסק 500GB רגיל... אני מתבלט אם למכור אותו לקנות אולטרה בוק בסגנון ZENBOOK , סמסונג סדרה 5 או מקבוק אייר, או לחליפין פשוט להחליף לו את הכונן ל SSD , אני רוצה שהמחשב ירוץ מהר , מאוד מהר , מה כדאי?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. זה המחשב שלי... אני שוקל למכור אותו כי אני מתגייס עוד חודשיים. אומנם ג'ובניק אבל עדיין בטח בקושי יהיה לי זמן למחשבים. בכמה אתם מעריכים היום את המפרט שלי??? (עלה 8200) הכל כמובן עם אחריות מפנדה ויש גם את הקופסאות והחוברות של המעבד כרטיס מסך לוח והכל. AMD Athlon 64 X2 DC 3800 @4800 2400Mhz Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI 2GB(1024x2) PC3200 2.5-3-3-6 eVGA GeForce 7800GT 256MB 470/1200 mhz VIVO W.D 160GB 7200rpm 8MB Buffer SATA NEC ND-3550 DVD-RW Dual Layer Gigabyte 3D Aurora Aluminium Case HEC Win420 420W PSU

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  10. שלום רב! אני מעוניין לקנות מחשב וחשבתי ללכת על הלנובו (זה שפירסמתי בכותרת) של מכר שלי. הוא מוכן למכור לי ב-4100 ש"ח. אני עוסק רק בעריכה בפרימייר, חוץ מזה אני לא עושה שום דבר נוסף. האם זה נשמע סביר?

11. Started by Alex122,

אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עריכה: קניתי חלקים למחשב חדש....יאי! כרגע אני עם מחשב אינטל z270 ,מעבד i7 7700k , זיכרון 32 gb וכרטיס מסך 1080gtx . (הם בני חמש עוד חודש) אני משחק על מסך 2k 144 hrz , ומחובר למחשב עוד מסך 4K שאני משתמש בו לעבודה וכד' בדרך אליי יש כרטיס מסך rtx 3080ti , ולוח אם Gigabyte Z590 AORUS PRO AX . השאלה שלי היא האם לבנות סביב החלקים החדשים מערכת , או להשתמש במערכת הנוכחית עם כרטיס המסך החדש? (ולמכור את הלוח אם ביד 2). צדדי הספק הם: אין לי כל כך כח להתעסק עם יד 2 , וגם המערכת כבר בת 5- עוד כמה זמן היא תחזיק? מצד שני אולי התועלת בקניה לא שווה מספיק בשלב זה. במידה ולבנות מערכת רציתי להשמיש את שני המחשבים , (כדי לתת אחד לבן משפחה)-…

13. מקווה שהכותרת בסדר למה לא מצאתי משהו אחר לרשום אם זה לא בסדר אז מנהלים תתקנו לי בבקשה או שתשלחו לי פרטית איך לרשום תכותרת . תודה שבת שלום קודם כל מישהו שאני מכיר מוכר מפרט יד2 מחשב במצב טוב בן שנתיים וחצי שהחליפו לו הרבה דברים כמו ספק מארז כ.מ מאורר למארז וכו' במחיר של 500 שקלים תגידו לי אם כדאי לי לקנות את המחשב או לא השימושים שלי דרך אגב הם בסיסיים מאוד אינטרנט/מסנג'ר/אייסי/פיפא09/PES09 וזהו בערך יש לי מסך 17 CRT מיפרט: cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מסוגל לחכות עוד קצת. אז השאלה היא: האם יש טכנולוגיה חדשה שאמורה לצאת בחצי שנה-שנה הקרובה ששווה שאני אחכה לה, או שאני יכול לקנות מחשב עכשיו ולסגור את הסיפור? בעיקר מה שאני עושה עם המחשב זה לראות סרטי HD בטלוויזיה ולתכנת. אבל חשוב לי גם שאני אוכל להתקין משחקים במקרה הצורך. אני לא צריך ציוד היקפי כלל. וגם לא כונני דיסקים או צורבים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by White Shepherd,

שלום, חשבתי לקנות מחשב עם כרטיס מסך ATI (AMD) Readon 5850HD. לאחרונה יש הרבה כתבות על הסדרה החדשה שAMD אמורה להוציא. כדאי לי לחכות שתצא הסדרה החדשה והמחירים ירדו, או לקנות כרטיס מסך חזק יותר באותו מחיר? או שלא תהיה ירידת מחירים משמעותית? בכלל, AMD תוציא את הסדרה בקרוב או שייקח קצת זמן? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. שימושים כלליים - גלישה סרטים, אופיס אבל עובד עם 20 טאבים , לפעמים גם 2 קבצי וידאו טעונים ברקע . 32 ג'יגה במינימום חשבתי על המחשב הזה, מה דעתכם? יש משהו יותר משתלם? Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $738.00 | GMKtec K8 Ryzen 7 8845HS MINI PC Windows 11 Pro DDR5 5600Mhz PCIe4.0 Nvme SSD WIFI6 BT5.2 Mini PC Gamer Computer VS SER8 https://a.aliexpress.com/_oEVXq97

17. שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by R_G,

אהלן לכולם אני מתחיל ללמוד השנה וצריך לקנות מחשב.. אני נורא נורא מתלבט אם נייד או נייח. כולם אומרים נייד, אידיאלי לסטודנטים - אבל אהבתי האמיתית היא לנייחים, שולחניים. התקציב שלי הוא 3-4K, והוא לחוץ (חריגה תיהיה דבר מאוד בעייתי). שימושים בעיקר משרדיים (אינטרנט, אופיס) אבל המחשב גם ישמש אותי לסרטים/סדרות וגיימינג קל יחסית (אובליביון, world of warcraft וכו'). בפורום מחשבים ניידים המליצו לי על הנייד 334G50Mn 5740G Aspire ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=5740G334G50Mn&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=19/09/2010%2020:55:47 אם אני אקנה נייח, אני אשאיר בערך 1K למסך (עריכה: זה יותר מדי?), ז"א 3K גג למחשב עצמו, כולל ציוד הקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר). האם ב-3K ני…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. היי, אני רוצה נייד לעבודה גרפית ולפעמים להריץ איזה משחק. בהתחלה חשבתי משהו ב 4000 עם CORE I3 ו כרטיס של ATI 5470... ראיתי אבל באתרים שהכרטי 5650 ממש מריץ משחקים טוב לעומת ה 5470 שמריץ אבל על LOW... הקטע שהכי זול שמצאתי שיש בו 5650 עולה 5500 שקל. לדעתכם זה מצדיק את המחיר או שכמו עם מחשבים שולחנים עדיף לקנות משהו ב 4000 ואת הכסף שחוסכים משאירים בצד ומחכים שהמחירים ירדו.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by asi1989,

מתחיל ללמוד באוקטובר ניהול מערכות מידע. המחשב אמור להיות למטרת לימודים, סרטים ושימושים כלליים. לפי מה שאני מבין מחברים שכבר לומדים, אין טעם לקחת את המחשב למכללה. מחשב נייד אני צריך לקנות בכל מקרה ועל כן אני מתלבט בגודל שאבחר, אני מתלבט בין 14 אינץ' ל15. על 13 אינץ' אין מה לדבר כי זה ממש קטן בשבילי. מניסיון שלכם, האם יש סיבה לקחת את המחשב למכללה? איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שasus n55sf זה מחשב הגיימינג המועדף בתקציב של +- 5000 ש"ח. חשוב לי שבמחשב יהיה 8GB זיכרון ומצאתי שני דגמים שעונים על הדרישה: 1. עם מעבד I5 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1854&cPath=375 2. עם מעבד I7 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13781 המחשב מיועד ברובו למשחקים והשאלה שלי האם שווה להשקיע את ה400 שקל הנוספים האלה במעבד החזק היותר? תודה מראש.

22. Started by EG,

לפי המפרט אני יודע שיש לי מחשב לא רע אבל אני רוצה לשדרג את הספק למשהוא טוב וגם להחליף/להוסיף ההרדיסק. בקשר לההרדיסק חשבתי על - WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 מה ההבדל בין זה ל JD אל תשאלו כמה אני מוכן להשקיע כי אלו מתנות יומולדת ביקשו ממני פירוט של מה אני רוצה אבל שהמחיר לא יעבור את ה 600 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק ההרדיסק. מבקש את דעתכם בנוגע להחלטתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נייד והחלטתי שעדיף לי המותג Dell, עליו שמעתי הכי הרבה דברים חיוביים. לאחר סקר קצר יש שתי דגמים שננעלתי עליהם אבל לכל אחד יש כמה חסרונות שלדעתי הם משמעותיים אז אני לא בטוח במה לבחור, ואם בכלל לבחור באחד מהם או במחשב Dell אחר. התקציב : עד 4500 פלוס מינוס. שימוש : לימודים (החל משנה הבאה), מוסיקה, סרטים (יש הרבה זמן פנוי בעבודה), אינטרנט. אני יודע שיספיק לי אפילו Dual Core מעפן לשימושים האלה, אבל אני מעדיף משהו מהמעבדים החדשים של i5, שיספיק לי לכמה שנים טובות. ההתלבטות שלי : 1. Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm עם שדרוג זיכרון ל4GB וסוללת 8 תאים + אחריות ל3 שנים, אני מגיע ל4600. חסרונות בולטים : אין לו HDMI, וא…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. החלטתי סוף סוף ללכת על ה Inspiron 6400 של DELL יש את זה http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=48 עם הרחבת זיכרון ל- 2GB בתוספת של ¤750; דיסק קשיח: 120GB בתוספת של ¤195; מערכת הפעלה: Windows vista basic; סה"כ ¤5700 ויש את זה : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ב 6800 ש"ח ויש את זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4102 שיעלה 5000 ש"ח עפ הרחבה ל2G זיכרון (ויש לו מעבד 1.75 ) המחשב מיועד לאופיס / עבודה / אינטרנט >> ותיקווה גדולה למישחקים ( ברמה של למשלWOW או MOHA ? ) 1. האם כרטיס המסך המשופר ATI1400 מצדיק תוספת של 1100 ש"ח או שישנם עוד הבדלים אחרים? (יש באנצ'מארק כרטיסי מסך שמשווה בין ה950 המובנה ל 1400 ?) 2…

• 7 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים