עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guyius27,

היי לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על הפרט הבא. בנוסף אשמח להוסיף ssd למערכת הנוחכית. במידה וישנן הצעות טובות יותר מחנויות אחרות אין לי בעיה להחליף חנות. אבל בגדול אני מעוניין במערכת באזור ה 3000-3200. שמיועדת לאינטרנט, תוכנות אופיס, משחקים (לא כבדים ואין גם צורך שירוצו על ההגדרות הגבוהות ביותר). תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920506 - Intel - i5-6400 Skylake Quad core CPU - 2.7 GHz - Max Turbo Frequency 3.3 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 875/858 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לעריכה גראפית בסיסית, כוונתי היא שאין צורך במחשב חזק מדי לתוכנות תלת מימד וכד'... אלא תוכנות בסיסיות כגון פוטושופ פלאש וכד'... (זה לא עיקר שימושו של המחשב לכן זה לא בעדיפות ראשונה). המחשב צריך להיות מבוסס INTEL עדיפות לסדרת המעבדים החדשה C2D.... אין צורך באיבזרים נלווים כגון: מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכד', אלא רק את המחשב עצמו (מעבד,הארד דיסק,ושאר רכיבים חיוניים). חשוב לי שהארד דיסק יהיה בנפח של לפחות 160GB... כרטיס מסך - לא חובה אפשרי שיהיה על הלוח אם אך אם נכנס בתקציב אני אשמח (במחשב לא משחקים,אבל אולי בעתיד יהיה צורך לשחק במשחקים בסיסים ולא כבדים,לכן אני מעוניין שתהיה גם את האפשרות,אם אפשרי). צורב DVD = חשוב שיכנס בתקציב... אני אשמח מאוד אם תוכ…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by SPONER,

שלום אני רוצה לדעת ,האם המפרט מחשב הזה יכול להתאים לי ..(אין צורך בלהתחשב לטווח הרחוק) https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxncm91cG9uNHlvdXxneDo1MWNkNDYxNDE2NGM1ZDcx אני מעוניין במחשב ,שיהיה אפשר לגלוש בו בלי בעיות. מחשב שיהיה אפשר לראות בו גם סרטים שתיהיה אפשרות להריץ משחק סימולטור (טיסנים למשל) מקווה שהתשובה היא חיובית תודה.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אחותי המתוקה מתחילה את שנתה הראשונה באוניברסיטה באוקטובר הקרוב, ולכבוד המאורע (פלוס יום הולדתה המתקרב) היא מעוניינת להצטייד במחשב נייד לצורך זה. בעזרתם האדיבה של האנשים הפעילים בפורום זה (אתם כנראה יודעים מי אתם לאור הדגמים שבינהם אני מתלבט), ולאור צרכיה של אחותי, זיקקתי את הדילמה לשני דגמים. להלן השאלון הקבוע ולאחריו הדילמה: * מטרות המחשב? סטודניאטליות בעיקר, אך גם לשעות הפנאי (אין לה נייח). "מעבד תמלילים", גלישה באינטרנט, צפייה ביו-טיוב, האזנה למוסיקה, אולי איזה סרט טוב פה ושם. * גודל המסך? לפחות 13", עדיף פחות מ-15" לאור הצורך במחשב קטן לנשיאה ע"י בחורה קטנה. * רזולוציית המסך? לא חשוב.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אמצעי הקלט הקונבנציונאליים * משקל ר…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Godforsaken,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. במידה וייצא זול יותר אז אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה דו מימדית וגם תלת מימדית (במידה הרבה יותר קטנה), ציור בעזרת וואקום כמו גם משחקי מחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שימוש כבד בפוטושופ, אילוסטרייטור, זיבראש, אינדיזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצ'ר 3, פולאוט 4 ועוד כל מיני דברים חדשים וטובים שאמורים להגיע כמו ווארהאמר טוטא…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Sulam,

שלום, מטעמי נוחות, אשתמש בנוסח המפורט בדיון ההמלצת נוסחים לבקשות מפרטים 1. 15K. 2. משחקים, אופן השימוש תדיר. המסך הקיים עומד על 1080p המחשב מיועד לכל המשחקים, ברצוני שיריץ אותם על ההגדרות הגבוההות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב 6. השקט קריטי. 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. יש העדפה לרכוש באייבורי מחשבים בחיפה. 10. אין בקשות מיוחדות, 2 TB בכונן אחד זה אפשרי? תודה מקרב לב מראש לכל העוזרים! דני

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום, אני לקראת קניית מחשב שישמש לעבודה (פרנסה) ואתחיל במענה קצר לשאלות שלדעתי רלוונטיות. 1) לצורך הקנייה הקצתי תקציב של 3,500 ש"ח אך אני רואה שהצלחתי לבנות מפרט שמשביע את רצוני בהרבה פחות. אני כמובן מתייעץ כדי לקבל חוות דעת נוספת ופתוח לשינויים והמלצות אך אין צורך לנצל את כל התקציב. 2) סוג העבודה שלי נופל תחת הקטגוריה עבודה משרדית, אם כי לפעמים זאת עבודה משרדית קצת מאומצת שכוללת ניתוח ועיבוד קטעי טקסט ארוכים באמצעות תוכנות ייעודיות. בנוסף המחשב ישמש לעיתים גם להצגת קטעי ווידיאו (יתכן שגם HD) ועריכה גראפית קלה. המחשב לא ישמש למשחקים. אני עובד בתחום התרגום והלוקליזציה והתוכנות בהן אני משתמש לא בטוח מוכרות כאן, אבל הן בעקרון מנתחות ומעבדות טקסט. כיום העיקריות בהן אני משתמש…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by davis5,

אני מחפש מחשב נייד קל ראיתי כמה דגמים שאלה איזה עדיף: IBM x31 IBM x40 DELL D400 DELL x300 DELL D410 תודה

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, לאחר קניה מוצלחת של יותר מחמישה מחשבים כאן בפורום אני חוזר להתייעצות לקראת המחשב השישי! מאחר ועברו כבר שנתיים מאז הקניה האחרונה אני לא בטוח עד כמה אני מאורע בתחום. ניסיתי להשאר מעודכן אבל זה לא פשוט עם בקצב הזה... אז מה דרישות המחשב? : 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: עריכה גרפית ועבודה משרדית בראש ובראשונה, תכני HD, תיכנות, ואחרון חביב משחקים*(הרחבה בהמשך בנושא זה). א) תוכנות שיהיו בשימוש: פוטושופ, אילוסטרייטור, שיתוף קבצים, אופיס, C++ ,matlab ב) מטרת המחשב העיקרית: עריכה גרפית ותכנות לצורכי עבודה. *ג) הייתי שמח אם המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים. לא מחייב גרפיקה מטורפת, פשוט שיהיה אפשר לשחק! לדוגמא: קניתי לפני שנתיים +- מחשב…

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום. ההבנה שלי במחשבים בינונית אבל כל שאר החבריםן שלי והמשפחה מבינים ברמה גבוהה מאוד. אני צריך מחשב חדש,שיהיה תותח למשחקים,וכשאני אורמ תותח אני מתכוון ל: *שיעבוד שוטף על משחקים כמו DOOM 3,NFS CARBON ומשחקים כמו אלה רק לשם דוגמא שלא יהיו קטיעות ואני יראה את זה בצורה ריאליסטית ביותר+פילטרים אני לא מתמצא כל כך בהגדרות וכאלה את כל אלה אחי דואג לי לסדר אבל הדרישות שלי למחשב גבוהות כמו כל גיימר מקצועי אחר,כל השאר עניין של לימוד.. אני משתמש בפוטושופ גם,בהורדות שוטפות כל הזמן באימיול וקאזה,יפריע לי מאוד לסגור כמה חלוני אקספולרר בגלל סטיק חסר של זכרון,ואני רוצה שוטף.... הסאונד חשוב גם.. כמעט כל רכיב חשוב לי וכמובן שגם ההארד דיסק,מאחר וכל דבר אני שומר על המחשב ועל מדיות DV…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני בעיקר עובד בפוטושופ של תמונות שאני מצלם, ואולי גם בעתיד על וקטורים וציורים. בקיצור, גרפיקה דו מיימדית. עכשיו קניתי מסך DELL 2209WA ואני רוצה להחליף את המחשבף לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים, רק קופסא(שלא תעשה הרבה רעש אם אפשר כי זה משגע אותי). בכל מקרה, אני לא רוצה להציף פה את הפורומים אבל בעיקר שאני רואה מפרטים על גרפיקה, זה תלת מימד, ואני מניח שיש הבדל בדרישות המחשב. כמו כן, גם כל ההמלצות של המפרטים של HWZONE עוסקים בגרפיקת תלת מיימדית. כרגע יש לי SAMPRON 3000 ונראה לי שיותר נמוך מזה אי אפשר לרדתף כל פקודה פשוטה בפוטושופ 3 לוקחת לפחות 15 שניות... נראה לי ש4000 ש"ח יספיקו, אם לא 3500. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי, אני מאוד מעריך את זה.

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by lox,

hi so at last im buying a new pc!!! so in cristmas im buying a new pc and i wanted you to build mea pc in about 2000-3000 canadian dolars and i want that the pc will be for big and havy games but also for internet music and movies a and by the way if you can give me an advice about a good computer store in canada and if some body knows "winnipeg" (if you want an internet store is fine too i guese...)but if its a relyable one!!! k thanx any way bye

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Dj_Gal,

אין לי כסף לקנות מסך אחר שהוא שטוח ו 19 אינצ' אז התפשרתי על זה אבל תגידו לי עם הזכרונות טובים וכו... http://rotter.net/User_files/nor/3e400f23586f7b10.jpg

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Legendre,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP, Ivory, TMS (לא חובה אם יש מקום טוב יותר, עדיפות גבוהה לKSP ולכל רשת שקיימת בגוש דן) מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: יום חמישי!!! תקציב:עד 5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:300 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3 שנים חברת המחשב הניד המועדפת: DELL (למרות שבת-תכלס מה שחשוב זה הדגם ולא המותג) מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 אבל עזבו אני אתקין לבד (אל תכלילו בתקציב!) גודל כונן קשיח מועדף: לא פחות מ250 ג'יגה, אם יותר- יותר טוב משקל הנייד המועדף: אני בחור חזק גודל הצג: 15.6 זמן סוללה רצוי: עדיפות גבוהה לזמן סוללה גבוה - הולך להתנייד יחסית הרבה איתו צבע המחשב הרצוי: לא חש…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by avi1231231900,

שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. התקציב הוא 2000-2500, מעדיף לרדת כמה שיותר. ציוד היקפי כבר יש לי. המחשב ישמש בעיקר עבודה משרדית, אופציה למטלב פה ושם, סרטי HD ובעתיד NAS (כשמחירי ה-HD יירדו). המארז צריך להתאים להרחבה העתידית. כרטיס מסך על לוח האם מספיק, אבל חשוב שיהיה אופציה לשדרג זכרון, כמות HD ואולי RAID בעתיד. רעש חשוב בצורה בינונית. רצוי שקט, אבל לא קריטי. אין לי העדפה לגבי אינטל / AMD... חובה חנויות באזור נתניה (tms, ksp, ivory, ...). בניתי את זה: מעבד: AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪456 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪17 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪399 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + …

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום לכולם חשוב לי שיהיה במחשב הרבה זיכרון RAM בסדר גודל של 8 ג'יגה, וכונן SSD. כדי לפתור את בעיית נפח האיכסון הקטן שמציע כונן SSD חשבתי לשלב גם HD רגיל. אני לא בטוח בכלל שאפשר לעשות את זה במחשב נייד בתקציב הזה. בכל מקרה תוספת ה-HD פחות חשובה. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני, כרטיס פנימי טוב יספק אותי. אגב, חיפשתי באייבורי וב-KSP ניידים עם כונן SSD ולא מצאתי בכלל. קצת מוזר, לא? אשמח להצעות שיהיה לכם יום טוב!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by amisha,

הגיע הזמן ללמוד , ואיתו להתחדש במחשב נורמלי ונייד . הולכים ללמוד הנדסת חשמל אז המחשב צריך להיות מעט חזק , כגיבוי לכוח עיבוד אפשר להשתמש ב P4 הישן שבבית אז ככמה שלא חייבים I7 או I5 מהקצה העליון . דרישות : משקל - גג 2.2 קילו , אם יש משהו ששוה את זה אז גמיש אבל לא שובר גב . מסך - בין 12 ל 14 אינץ' סוללה - כמה שיותר ארוכה , לפחות 6 שעות . יציאות - HDMI טוב שיהיה . VGA גם אלחוט - BT + BGN דיסק - אפשר לפנק , לא קריטי אבל לא להתקמצן . זיכרון - 2GB אני חשוב שיספיק , אם מישהו מנוסה חולק אני מוכן לשמוע . המועמדים : Vostro 3300 , Latitude E4310, lenvo U350 , asus UL30/U30JC/U35F אני ממש מבולבל , את הASUS ממש קשה להשיג בארץ לפי מה ששמתי לב ,אם מישהו מכיר חנות , אז תודה . הלטיטוטד - …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by yahalom,

התקנתי vista home premium ויש לי בעיה שאין לי bluetooth יש במחשב bluetooth מובנה יש לי דרייבר של bluetooth (התקנתי ידני מהדיסק של המחשב) Bluetooth lpan network adapter בנוסף לא ניתן לבצע עידכון הוא אומר שזה הכי עדכני שיש אבל האיקון(-של ה Bluetooth לייד השעון) מופיע לי כאפור (לא כחול) וגם בתוכנה ניראה שכל האפשרויות לא זמינות בניסיון להעביר קובץ מתקבל "‏‏אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל." אני חושב שהבעיה קשורה לעובדה שאין לי בלוח בקרה אפשרות של Bluetooth איך אני יכול להוסיף אופציה זו

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by amit14,

אהלן, מה דעתכם על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (יש לי אפשרות לקנות אותו באילת..) יש המלצות למחשבים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך מפרט של משחקים (החדשים doom bf2 וכו..) כל השאר סטנדרטי. כולל הכול (מסך, רמקולים, עכבר מקלדת...) החיצוניות לא מעניינת , המערז יכול להיות "עוד סתם קופסה" חייב חצי גיגה זיכרון, אם אפשר אז לדחוף גיגה המפרט הוא לחבר ואנחנו רוצאים כבר מחר לבצע הזמנה אז בבקשה העניין דיי דחוף.. 5K זה לא מספיק וידוע אבל בעקרון תנו מפרט שניתן יהיה בעתיד לשדרג בלי להחליף הכול מחדש כמו לוח , מעבד למשל תודה לכולם מראש

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. חיפשתי באינטרנט מחשב קומפלט כי לא באלי להתחיל להרכיב מחשב אפילו שזה יותר זול אבל בכל זאת אני רוצה להתייעץ מסכימים איתי ש final Fantasy XV זה המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה להיום ? עכשיו מצאתי מחשב ב 5000 שקל מפרט: מעבד:intel i7-6700k 4GHZ QUADE CORE 8MB Cache לוח אם:Asus Z170-p Sata A3 6gb דיסק אסאסדי: kingstone UV400 120GB זיכרון ראם : Kingston 2x8GB DDR4 2133MHZ קירור נוזלי:Corsair Hydro H55 כרטיס מסך: GTX 960 4GB DDR5 דיסק קשיח: Westren Digital Caviar Blue 1TB Sata 2/Sata 3 7200RPM 64mb ספק כוח: Active PFC Crosair 450W VS450 מארז: CoolerMaster 350k עכשיו אשמח ליעוץ לדעתי זה אחלה מחשב לשנים הקרובות ובואו נדבר דוגרי לא…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by raz002,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה משרדית בעיקר חשוב לי שהוא יהיה במשק יחסית קל עם מקלדת ועכבר נוחים . ראיתי כמה מפרטים באייבורי : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=7 חשבתי על זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=32&CatCode=7 מה אתם אומרים? המעבד שלו מספיק חזק ? אם יש לכם המלצות למחשבים אחרים אני אשמח . בתודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים