עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט הקיים: Intel Pentium Dual-Core E6300 Gigabyte GA-G41M-ES2H Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Lian-Li PC-7FW Black Seasonic SS-350ET 350W Arctic Cooling Freezer 7 Pro לפי טכנאי מעבדה, הלוח אם סיים את חייו. יש טעם לנסות להחליף רק לוח אם? תודה.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by roei86,

רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪706 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Zefferno,

שלום, רציתי לשאול מבעלי הניסיון מביניכם לגבי הפרוצדורה להביא מחשב נייד מחול. 1. האם העלות של המכס מסתכמת רק ב15.5 אחוז? האם יש עלויות נוספות? 2. איזה אתרים מוכרים אתה מכירים ששולחים מוצרים לארץ? אני מחפש חנות שמחזיקה דגמים חדשים. 3. אם יש חומר כלשהו / לינקים אשמח לקבל. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by AdiD,

1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000(תקציב קיצוני, אני לא רואה סיבה להשתמש מעבר ל-2500) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודות משרדיות,תכני HD (סרטים/סדרות), גלישה יומיומיות. רצוי שיהיה נוח לשעות עבודה ארוכות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש מסיבי בתוכנות Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by s_venom,

. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by badatz,

זהו הפרט שבניתי , מבקש את חוות דעתכם : Intel Xeon 2.4 / 533FSB Intel SE7505VB2 Mainboard 512mb DDRam 3200 Kingston Ram x 2 WD 120G/ 7200rpm 8mb HDD X 3 Sound & Lan & Video No Board LG 52x24x52 CDRW 1.44mb Floppy Drive Intel SC5200 Server Case Seagate DDS4 SCSI Tape B/U Drive #034008 SCSI Controller Adaptec 2940UW Adaptec Raid 5 SATA Controller card #2410SA כדי להוזיל עלויות אני מתכוון להשתמש בבקר וכונני SATA , לפי מה שקראתי עד כה אין הרבה הבדל לצרכי חברה קטנה . מישהו כבר ניסה להרכיב RAID 5 עם SATA ? מה דעתכם על הלוח ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Avivc4,

שלום, אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני מתלבט בעיקר בין המעבד החדש (Ryzen) של AMD לבין המעבד i5 8400 של אינטל... בניתי 2 מפרטים שונים, אשמח לשמוע את דעתכם ובכלליות מה אתם ממליצים בקשר להתלבטות שציינתי למעלה. תקציב: 4-5K שימוש: גיימינג בעיקר, לדוגמא Overwatch, Total War, Far Cry אין צורך בציוד היקפי, שיהיה שקט כמה שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. מפרט 1 Intel דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z370-F GA…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by DarkCowMoo,

סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]B001[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]הר…

13. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ של Asus G53jw , הנייד הגיע : ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎8GB DDR3 1333MHz (4 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB (SATA) 7200rpm + 320GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎ 15.6'' Full HD (1920x1080) LED backlit,Color-Shine (Glare-type) ‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GTX 460M, (With 1.5 GB Dedicated GDDR5)‎ ‎ Optical Device‎ ‎Blu-Ray DVD Combo‎ ‎ Webcam‎ ‎2.0 Mega Pixel web camera‎ ‎ Sound‎ ‎Built-in speaker and microphone‎ ‎ EAX Advanced HD 5.0‎ ‎ THX TruStudio‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes Bluetooth™ V2.1+EDR ‎ ‎ External Ports‎ ‎1…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות. אני כנראה קונה AMD 1700 שיעבור OC קל/כבד לפי מצב-הרוח. בקשר לשאר המפרט אני לא סגור, צריך לוח אם (EPOX 8RDA ?), זיכרון (WINBOND 256/512 ?), כרטיס מסך,הארד-דיסק, CD/DVD, לא צריך צורב. אני רוצה גם מסך, עכבר ומקלדת, אולי גם רמקולים, ומארז גדול יפה ומאורר (בשביל ה- OC). עכשיו לתקציב: לחלק הראשון (החומרתי) יש לי 3000 שקל +- מההורים. החלק השני ימומן מכיסי ולכן כאן מגיע הקטע הקשה: לחסוך בכסף ולא באיכות... לחלק השני (הציוד ההיקפי) אני לא סגור כמה, אני רוצה איכות (מסך 19") אבל גם לחסוך. תודה מראש לכל מי שיענה לאתגר... Who_Cares

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. מעבד Q6600 לוח P6NSLI MSI זכרונות: 1G 800 KINGSTON *4 קיט 2*2 של MUSHKIN 800 צורב LG לייטסקרייב ספק כח 500W EZCOOL אפשר לתת לי מחיר פאר חלק או לחבילה בודדת. תודה. הערה: ללוח יש 4 חריצי זכרון. אי אפשר לעבוד עם כל הזכרונות ביחיד.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Demon-Hunter,

i posted a thread a couple of days ago but my budget had a huge bump so im reposting. ok so my budget is now 9000 nis , dont need a screen , dont need speakers, dont need soundcard, and dont need hardrives. i need 1 GB of memory , CPU should be A64 3400, motherboard, X800 pro, DVD drive, and a case which is good looking and has place for alot of fans, and put as many fans as the case can hold. thanks edit: oh and forgot to mention this PC will be for games, movies and maybe a tiny OC. second edit: oh and a good PS

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by yonatanph,

שלום, דבר ראשון אני אציין שאני כרגע בדילמה אם לקנות עכשיו או לחכות כמה חודשים עד שיצא DX10. אני מקווה שמלבד המפרט אנשים גם יביעו דעה אם כדאי לחכות או ללכת על המפרט שמציעים. המחשב שלי כבר ממש מקרטע במשחקים החדשים (למשל בGOTHIC 3) ולכן הגיע הזמן לשדרג. יש לי את כל הציוד ההיקפי (האיכותי) שצריך ומסך אני כנראה אשדרג בנפרד. המפרט הוא רק לקופסא. המחשב מיועד למשחקים ולא עומד לעבור שום OC אז נא לקחת זאת בחשבון (אין טעם לקחת רכיב יותר יקר שיכול לעמוד בOC). התקציב הוא בסביבות ה~5500 שח'. אני צריך הרבה זכרון (יותר מ2GIGA אולי אפילו 4) ואחרי השדרוג אני לא עומד לשדרג שוב המון זמן. אפשר חריגה קלה בתקציב אם תופסת קלה תספק קפיצת מדרגה משמעותית בביצועים. יש לי פה באיזור בעיה של אבק לכן כדא…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, אלא אם כן ההבדל יהיה משמעותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט. בעיקר לימודים, אבל גם חשוב לי שיהיה אפשר לשחק משחקים מדי פעם, כגון פרו אבולושן, קצת קול אוף דיוטי וכו'. וגם שיידע לנגן תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי. המחשב לא מיועד לגיימינג אך אני אוהב לשחק מדי פעם במשחקים כמו פרו, פיפ…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני צריך עזרה עם בניית מחשב בתקציב 3000 ש"ח ללא מסך שייתן לי מענה למשחקים חדשים, לויסטה וגם שיוכל לעבוד טוב כאשר תוכנות השיתוף הקיימות בשוק יעבדו במקביל לאינטרנט ולא יתקעו את המחשב. רציתי גם לדעת אם עדיף מעבד AMD או האינטל סלרון לשימושים שלי.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920‎ x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין …

22. המפרט מיועד לעבודה משרדית / צפייה בסרטים / משחקים (לא Gamer כבד), לא OC. מעדיף AMD, אבל לא חייב. מסך 17 LCD חובה (אין מקום על השולחן...). כמו"כ זקוק למדפסת (נראה לי עדיף לייזר... לא איכפת לי צבעים), ו-UPS (רשת החשמל פה חרה). רצוי כמובן לרדת לכיוון ה- 6000 ש"ח ;D מפרט שבניתי מ- KSP (קרוב לבית שלי) ע"פ מה שקראתי פה באתר (אחלה אתר דרך אגב ) ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) Price Units Total X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 1 1190 ד…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. צהריים טובים לכולם, לאחר שנים רבות של שימוש במחשבים מאפנים, עם השחרור מהצבא לפני כמעט 6 שנים רכשתי מחשב בבערך 5000 ש"ח בKSP (מעבד I5 760, זוג 6850HD ועוד מרעין בישין). המחשב הזה תפקד בסדר עד לאחרונה, רץ על הגדרות בסדר, חלק מספיק בשבילי, אבל לא מה שרציתי. כאשר אני אומר "עד לאחרונה" - אני מתכוון לדום החדש, שגרם לי להבין שהמחשב שלי נמצא בערוב ימיו... אני משחק במשחק בהגדרות הנמוכות ביותר, עם הכרטיסי מסך על האוברקלוק המקסימלי שלהם (בתוך מה שהcatalyst מאפשר) ועדיין המשחק לא רץ בצורה נוחה למשחק (שימו לב שעל איך הוא נראה אני כבר לא מדבר ) כעת לאחר שקיבלתם רקע, אתם יכולים להבין שנשברתי! אני מעוניין לבצע רכישה של מחשב, מגבלת התקציב שלי…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. מישהו הצליח להבין למה ב ivory מחירי זכרונות ה ram כפולים מבשאר המקומות? בשאר הדברים יש להם אחלה מבחר ומחירים, אבל אם במקומות אחרים יש מודולים של 2x8GB בכ 350₪, שם זה מתחיל מ 625₪ וגם המבחר ממש מצומצם וגם מודולים בודדים, עולים כפול. מבאס, רציתי להזמין מהם כי הייתי מרוצה בפעם הקודמת ויש כמה פריטים ספציפים שמצאתי שיש רק אצלם במלאי. אבל אני לא הולך לשלם כפול על הזכרון למחשב.

25. Started by odedg,

שלום, אני זקוק להמלצה לעמדת מרצה ממוחשבת עבור אולם הרצאות בעל קיבולת של כ-150 איש. העמדה צריכה להיות ניתנת להזזה. העמדה צריכה להתחבר למקרן , מערכת הגברה ובעלת מיקרופון. תקציב 15K - 25K. אבקש לקבל המלצה על חברות שמייצרות \ מוכרות את העמדות וגם על דגמים ספציפיים. האם יש משהו מיוחד \ חשוב שכדאי לשים לב כאשר בוחרים עמדה .

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים