ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,370 דיונים בפורום זה
-
אתמול התחלתי לשחק, שמתי לב שפתאום כל המשחקים מתחילים לזוז ממש לאט, מינוס 30 fps. לא מצאתי שום בעיה עם הטמפרטורה לאור העובדה שזה קרה שרק התחלתי לשחק. התקנתי ומחקתי דרייברים וגם זה לא עזר. אחרי כמה זמן המשחקים חזרו לפעול כרגיל מבלי שעשיתי שום דבר. היום קרה אותו הדבר ואחר כך חזר לעבוד כרגיל... מה הבעיה יכולה להיות כאן? המחשב שברשותי זה Asus g750 והוא דיי חדש יחסית.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: מחשב לסטודנט. (אופיס, mathlab וכ"ו). לא למשחקים. כמו כן, ישמש רבות לצרכי עריכת תמונות ווידאו (פרימייר ופוטושופ). * גודל המסך: 13.3 - 14. בכל זאת, צריך שיהיה בגודל פרקטי לסחוב ממקום למקום על הגב. * רזולוציית המסך: HD ומעלה. * משקל רצוי: קל כמה שיותר. 1.5 קילוגרם ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: קורא SD יהיה מאוד נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רק SSD. 256 גיגה ומעלה. * כונן אופטי: ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, או לפחות אפשרות לחברה המאפשרת הוספה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אפל. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיפות לשילוב מסך מג…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כמו שכתבתי בנושא, יש לי בעיית התחממות חמורה. המחשב כבר בן 5 שנים, ומסתבר שהבעיה היתה קיימת מאז ומתמיד, רק שבזמנו עבדו עם מסכים קטנים יותר, ותוכנות שפחות מאמצות את הכרטיס מסך, אז זה היה מורגש פחות. הבנתי שבהפעלת המשחק סימס, הוא היה קורס, והיה נדרש להניח אותו על מגש קירור עם מאווררים נוספים כדי למנוע קריסה. פתחתי את המחשב, ניקיתי את כל האבק שהצטבר, כולל בחריצים של הצלעות קירור, וגם על כנפי המאוורר. המאוורר כמובן פועל, ושומעים אותו מגביר סל"ד כאשר מאמצים קצת את הכרטיס מסך. החלפתי גם משחה תרמית. עדיין, לא עוזר שום דבר. במאמץ, הפעלת סרט HD למשל, או רינדור של עריכת סרטון ב-movie maker, הכרטיס מסך מתחמם עד שמגיע ל-105 מעלות(!) ואז המחשב קורס. נגעתי בגוף הנחושת והוא …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה לעשות קניתי את המחשב הנל לפני פחות משבועיים והוא רועש מאוד. הוא היה במעבדה מיום ראשון עד היום ואמרו שזה תקין. ביום ראשון אני אסע לשניידר לנסות החזיר. אבל נראה לי עבוד ללא אישור של dell אין שירות לקוחות של dell בארץ אלה רק תמיכה תכנית והתשובה שלהם היא שאין תקלה. למישהו יש את הדגם הזה? ואיך ניתן לערב את dell העולמית?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
חברה שלי בארה"ב חשבתי שאזמין דרכה את חלקי הליבה (מעבד זיכרונות לוח אם וכו...) וככה אחסוך עלויות בצורה משמעותית (תקנו אות אם אני טועה) שימוש המחשב: עריכת וידאו חבילת אדובי CS4 בעיקר פרמייר פרו ואפטר אפקטס (כולל שימוש בפלאגינים כבדים). לא עובד בתוכנות תלת מימד בצורה ישירה (כמו מאיה ו3D studio max- אבל מן הסתם אפטר משתמשת בתלת מימד גם. מערכת הפעלה עיקרית Vista Ult 64Bit מריץ גם האקינטוש (לאופרד) אבל זה לא אמור לענין אתכם... 8) דרישות מערכת: 12 גיגה ראם מהיר! עריכת וידאו שווה הרבה מקום איכסון. חשבתי על כונן ניפרד לסיסטם כמובן. ולהתחיל משני כוננים זהים בשביל רייד RAID. OC מירבי אך יציב. מאתרים אמריקאים נראה שהמעבד הכי פופלארי שיש לכולם הוא הi7 920 שממש זול גם. …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מוכר עקב מעבר למחשב נייד בסיסי. אני כבר לא משחק במחשב, אני נמצא יותר ב - PS4 וגם אין לי יותר מדי זמן. אומנם לא מדובר במחשב ״מפלצת״, אבל בהחלט מתמודד בכבוד עם כל משחק שתזרקו עליו. המחשב שמור בקנאות, הכל מורכב ברמה גבוהה, יש קבלות מיום הרכישה (איפשהו ב - 2014). מפרט: Intel i7 4770K 3.90 GHz GTX 780 WF3 3GB OC G.Skil Ripjaow 16GB DDR3 1600MHz Gigabyte Z97MX Gaming 5 SeaSonic 760W Platinum 80+ Western Digital Caviar Black 1TB Corsair SSD 256GB Force LX Noctua NH D15 Corsaire Obsidian 350D יש גם ווינדוס 8 מקורי וציוד היקפי שאני מעונין למכור. ציוד היקפי: Microlab Solo C7 BenQ XL…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה הבאה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407&CatCode= המחיר 4,600 ש"ח אבל מכיוון שאני עסק מורשה באילת אני זכאי להורדת מע"מ עפ"י חוק ולכן המחיר לאחר הורדת מע"מ הוא 4,000 ש"ח. אייבורי נותנת אחריות מלאה לכל המוצרים שלה וסה"כ אני לא מוצא איזשהו פגם מבחינת אחריות ואמינות בחברה עצמה.. מה אתם חושבים על המפרט ? ההצעה ? האם הלוח והזכרונות נראים לכם טובים ? האם יש צורך בשדרוג המארז וכו' ?! תודה רבה ושבוע טוב לכולם דין
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר שלא נמצא מחשב לפי דרישותיי, שיניתי אותם מעט על מנת לנסות למצוא מחשב שכן תואם את דרישותיי : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים בFULL HD ומשחקים קלים * גודל המסך? 14"-15" רצוי מט אך לא חובה * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? 2 קילו אך ניתן לחרוג ל2.5 קילו במידה והמחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3, LAN * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD 128 מינימום. במידה ואין מחשב שעונה על המפרט, אין בעיה לוותר על כונן זה במידה ואפשר בוודאות להחליף את הכונן הקשיח שבו לכונן SSD או לחילופין במידה ויש כונן אופטי לוותר על…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה המפרט: כרטיס מסך - Suma PLATINUM GeForce 3 Ti200 - 615 ש"ח לוח אם - GA-7VRXP REV 2 - 579 ש"ח מארז: Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black + ספק - 389 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 1800 + FAN - 558 ש"ח כונן קשיח - Seagate Baracuda 40GB 7200RPM - 459 ש"ח כרטיס קול - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - 245 ש"ח זיכרון - TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 - 553 ש"ח CD-RW/CD - RICOH CDRW 24X10X40 - 323 ש"ח מערכת קירור - Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW - 128 ש"ח 3849 ש"ח הוא אחרי בר0מצווה והוא ואבא שלו לא מבינים כלום במשחקים הוא תמיד משחק אצלי והוא רוצה שיהיה מחשב לבד (טוב אחרי בר מצווה) צריך דעות בבקשה? ;D
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לילד בן 7 וחצי וילדה בת 11 כרגע לא מיועד למשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בייתי - לימודים לילדים ומשחקי רשת ( בשלב זה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' של דל - ימוקם בחלל המשפחה הקטן לטובת הילדים -…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב לבת משפחה לעיצוב אופנה בויצו, אני יודע שהם משתמשים בפוטושופ ואילוסטרייטור (לא יודע איזה גירסאות אם זה חשוב אני יכול לנסות לברר). 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 5000 ש"ח גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrator אני מניח שהשימוש יהיה בין תדיר לכבד. ב) במידה והמחשב מיועד לעיצוב …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה במפרט לעריכת וידאו עדיפות גדולה לאינטל מסך 21 או גדול יותר התקציב לא כולל ציוד היקפי אין צורך באפשרות שדרוג עתידי שקט רמה 7 לא יעשה OC לא ישמש למשחקים דיסק 1T אשמח להסבר קצר מה בכלל אני אמור לחפש במחשב כזה (כרטיס מסך חזק/הרבה זיכרון/מעבד) תודה מראש לכל מי שיכול לעזור גיא
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! אני צריכה לקנות מחשב חדש ללימודים - שיהיה לי נוח וקל לעבוד ולתכנת.. מוזיקה, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), תכנות וקצת גרפיקה.. חשבתי על תקציב של 3.5K גמיש למעלה ולמטה הנה המפרט שחשבתי עליו, לקחתי את רוב ההמלצות מהאתר, מה דעתכם? כרטיס 450GTS 530 שח מסך מחשב Samsung BX2450 LED 1300 או מסך מחשב Samsung XL2370 LCD 1600 Antec BP500U 500W ספק בוח 300 ANTEC Three Hundred - The Versatile Case מארז 300 דיסק קשיח SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM 280 מעבד AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX ב-370-380 ש"ח. או מעבד AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ב-720-730 Gigabite MA78LMT-S2 לוח אם 260 כרטיס 4GB, זכרון G.Skill RipJaws 1333Mhz 200 שח
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, BF3/4, MiddleEarth -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קניית מחשב שישמש לעבודה (פרנסה) ואתחיל במענה קצר לשאלות שלדעתי רלוונטיות. 1) לצורך הקנייה הקצתי תקציב של 3,500 ש"ח אך אני רואה שהצלחתי לבנות מפרט שמשביע את רצוני בהרבה פחות. אני כמובן מתייעץ כדי לקבל חוות דעת נוספת ופתוח לשינויים והמלצות אך אין צורך לנצל את כל התקציב. 2) סוג העבודה שלי נופל תחת הקטגוריה עבודה משרדית, אם כי לפעמים זאת עבודה משרדית קצת מאומצת שכוללת ניתוח ועיבוד קטעי טקסט ארוכים באמצעות תוכנות ייעודיות. בנוסף המחשב ישמש לעיתים גם להצגת קטעי ווידיאו (יתכן שגם HD) ועריכה גראפית קלה. המחשב לא ישמש למשחקים. אני עובד בתחום התרגום והלוקליזציה והתוכנות בהן אני משתמש לא בטוח מוכרות כאן, אבל הן בעקרון מנתחות ומעבדות טקסט. כיום העיקריות בהן אני משתמש…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, SKYRIM, BATMAN ARKHAM CITY, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן סוף סוף קניתי את המחשב שלי!!! מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA * 2 כרטיס מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB דיסק קשיח WD 80GB SATA גוף קירור Thermaltake Slient Tower רמקולים CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver צורב כבר יש לי קניתי מKSP וכמובן שהם הוסיפו דברים: פלופי Teac/SONY 1.44 סי די רום LG x52 כרטיס רשת (אני הוספתי אחד) Zonet 10/100 * 2 מקלדת (עלובה) 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר (עלוב) MOUSE PS2 + roll הכל יצא 5750 שקל ואני חייב לציין שבניגוד למה שראיתי שאומרים בפורום אכן יש להם אחריות של 3 שנים על מה שצריך להיות (מעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח, וכו...) נו …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, THE WITCHER, NBA, KINGDOMS OF AMALUR, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז אחרי חודשים של תכנונים, בירורים, קריאת ביקורות ומאמרים, הגיע הזמן לשדרג את המחשב: Amd Athlon XP Mobile 2600+ Abit NF7-S Corsair 256MB PC3200 C2 TT Purepower Silent 410W Passive PFC SLK800A + Enermax 120mm נוסיף רכיבים מהמחשב הנוכחי: NEC 2500A WD 80GB 8MB-Cache ATA100 Gainward GF4MX440 128MB סה"כ יוצא 2000 שקל השדרוג, סבא שלי לקח על עצמו את ה NF7-S ב 486 שקל, ואת הפנטיום 3 הנוכחי אני מוכר ב 564 שקל, מה שמשאיר לי להשקיע 950 שקל. בנוסף אני לוקח מארז של פנטיום 1 שהולך לעבור מודינג רציני (בין השאר חיבור האנרמקס 120 על ה SLK800A). השדרוגים הבאים(לפני 2-5 ואולי גם לפני 1 תגיע מערכת לאוטו ) : 1. מערכת קירור מים בבנייה עצמית. 2. ג'יגה זיכרון. 3. FX5900XT/9800P …
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1)תקציב: 2000 * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. * גודל המסך? מינימום 15.6" * רזולוציית המסך? עדיף יחס 16:9 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל, אבל עדיף 2-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 אם אפשר, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell, אבל לא חובה. * כל דרישה מיוחדת…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כבר דובר פה, אבל אם לא, שימו לב לטיפ קטן ששמתי לב ברכישה מאתר האינטרנט של KSP. ניתן לקנות שם מחשב בכמה אפשרויות. 1) הרכבה עצמית 2) מחשבים מומלצים 3) מחשבי גיימרים 4) מערכות מוזלות בכל אחת מהאופציות (מלבד מערכות מוזלות), ניתן לשנות ולשפר את המערכת, כך שבפועל ניתן לבנות את אותה המערכת הרצוייה פעם אחת בהרכבה עצמית, פעם אחת במחשבים מומלצים, ופעם נוספת במחשבים גיימרים. על הנייר, נשמע כי לא צריך להיות הבדל - הרי זה אותה המערכת, אך בפועל קיים הבדל וגם די מהותי. במקרה הנדון שלי ברכישה, היה שוני די גבוה (למעלה מ- 200 ש"ח) בין המחשב בהרכבה העצמית לבין מחשבי גיימרים, בדקתי את זה שוב במחשב אחר ולהלן התוצאות: הרכבה עצמית: מחיר 4,074 ש"ח מומלצים: 3,984 ש"ח גיימרים: 3,…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, הנה השאלות ביחד עם התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה משחקים חדשים שיש היום וגם משחקים חדשים שיצאו בעתיד - דוגמא של משחקים שיצאו לאחרונה - באטלפילד 1, וויצ'אר 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920, יש לי מסך של 32' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מחשב לבית. שיוכל לראות סרטים על הפלזמה, לצרוב דברים, לגלוש באינטרנט וגם לשחק במשחקים פשוטים. וכל זאת בתקציב של 3, כולל מדפסת. אז לקחתי את הפרט שיש פה בפורטל ושיניתי אותו מעט. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heat pipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512M…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-