עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OmerS,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב ולאחר התייעצות עם כמה אנשים החלטתי שהוא יהיה מבוסס על מעבד AMD. מכיוון שאני לא מבין כל כך ב- AMD רציתי שתבדקו מפרט שהכנתי ותתנו לי הצעות \ שיפורים \ מפרט משלכם. אלה הם הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול: - מעבד AMD - לוח אם מתאים שיכלול בקרי SATA, LAN, SOUND - זכרון 512MB - דיסק קשיח SATA עם BUFFER גדול בנפח של לפחות 60GB - כ.מסך - אני לא צריך משהו חזק בכלל בגלל שנכון לעכשיו אני לא משחק כמעט אבל שיהיה משהו נורמלי וטוב שאם אני במקרה ירצה להפעיל איזה משחק זה יעבוד בסדר. אני מקציב לחלקים האלה עד 3250 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי, מה דעתכם? כמות. מוצרים סה"כ Mushkin 256MB PC3200 Green 650 ש"ח (כמות: 2 = סה"כ 512MB) AMD ATHLON XP 2800 ORIGINAL BOX …

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום חברים, טוב, קבלתי 4000 ש"ח במזומן,המיועדים לקניית מחשב למשחקים (בעיקר FPS...) אין צורך בציוד היקפי אין גם צורך בצורב... השאיפה למעבד: G0 של מעבד ה-Q6600 וכרטיס מסך - PCX - GeForce 8800 GTS 320MB 320bit האם ניתן לעמוד ביעד ? (חנות מועדפת היא skypc ...)

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. מה דעתכם על המחשב? יש פה משהו מיותר שהוא ביזבוז כסף? האם יש תאימות בן כל הרכבים? מה זה אומר שרשום בלוח MICRO? מעבד 2400G לוחMSI B450 PRO-M2 Micro ATX זיכרון: זכרון למחשב HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz HX424C15FB2/8 DIMM 360 מארז מחשב : Corsair Carbide Series SPEC-ALPHA ספק Corsair VS450 כונן קשיח: SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III 2460 ש"ח המטרה של המחשב זה איכות צליל וסרטים באיכות כמה שיותר גבוה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by F430,

אחרי שנים שנעלמתי אני חוזר! מחפש מחשב gaming לסלון למקסימום ביצועים! אין צורך בכונן קשיח וזוג מאוררים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by leetsushi,

אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by guchi1,

שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים ב6K. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים החדשים של היום וכאלה שיצאו בעתיד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט בFHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?החדשים והחשים שיצאו כמו COD7 …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Itamarro,

היי כולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בן ה6.5 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מכוון ל4 אפשר מבחינתי עד 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני hd, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מעוניין לרכוש t400 שם ורציתי לדעת על חוויות\נסיון\מידע עם החנויות הללו במיוחד לגבי האחריות

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by cool_man,

מטרות המחשב? עקרונית זה לתכנות, עבודה משרדית, אבל אני אשמח שיהיה אפשרות גם להריץ עליו משהו.. בגלל זה מעדיף עם כרטיס מסך. במידה ואין משהו נורמאלי נגיד ככה שנכנס בתקציב אז אולי עדיף להוריד.. * גודל המסך? חשוב שיהיה מאט * רזולוציית המסך? מה שיש.. מניח שזה יהיה 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? פחות קריטי לי, אבל לא משקולת =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) איזור ה6 שעות (כמובן שזה תלוי מה אני מריץ אבל עדיין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד.. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בSDD, שיהיה לפחות 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by clown,

היי, קניתי לפטופ בארה"ב ואני רוצה לצרוב לו אותיות עבריות על המקלדת. מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Time_Is_Money,

היי יש לי 4000 שקל לשידרוג המחשב, (אני צריך מעבד, לוח-אם, וכרטיס מסך) את הכ.מסך ומעבד אני רוצה להזמין מחו"ל. www.newegg.com חבר שלי יביא לי את החלקים. זיכרון כבר הביאו לי http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210 (ולכן לא כולל בתקציב) ולוח-אם אני צריך לקנות בארץ (גדול מידי למישלוח), את המעבד והכרטיס מסך מחו"ל. לשלושתם יש לי 4000 שקל. הכוונה היא להריץ ברזולוציה של 1280X1024 בהגדרות גבוהות. מומלץ AMD. חשבתי להזמין בארץ את ה- DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR eXpert nVIDIA nForce4 SLI אבל לא יודע אם ישאר לי כסף למעבד ולכ.מסך תנו לי פתרון.... (בעקרון אם חורג קצת גם טוב) חשבתי על משהו כזה: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562 כר…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Bingo,

שם מוצר כמות מחיר Thermaltake VC3000BWS Armor Junior Black + Window Tower Case 1 705 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 213 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 161 ¤ Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 1 1895 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 1 454 ¤ DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1 938 ¤ Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 650 ¤ Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 1 2243 ¤ logicpc סה''כ: 7259 ¤ + זכרונות מנועה..אני מתכנן OC קטן של 600 מגהרץ+-..מה תמליצו לי מבין הזכרונות האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=58…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מחפש מחשב ב 5000 שקל (יש לי כבר מסך , רמקולים , מקלדת ..) שיפעיל משחקים כבדים מכל הסוגים בצורה איכותית ומהירה. יש הצעות ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח +/- התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לחרוג מהתקציב? 100 +/- מה שימושי המחשב? מדיה סנטר + משחקים קלים / בינונים + ניידות (מארז MINI-ITX + WIFI O.B שמתחבר מאחרי המסך וניתן לנייד אותו מחדר לחדר) האם יש צורך בציוד? מסך "24 עם ברגים לחיבור המארז MINI-ITX עדיף עם יציאות USB במסך עד כמה חשובה שקט בסולם של 1 עד 8? דרגה 5 האם מתוכנן אוברקלוק? לא מתוכנן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP / TMS באזור חדרה והסביבה האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז LOW PROFILE להוסיף כרטיס מסך קל בעתיד + USB3 מקדימה 2x (יש הבדל גדול בין כרטיס מסך ברמה של LOW PROFILE לכרטיס המובנה על הלוח?) מה הכרטיס המסך הכי חזק שאפשר לשים במארז LOW PR…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום , אני מוכר את המחשב הנייד שלי x61s thinkpad , אני רוצה למחוק את כל הקבצים על המחשב ובעצם לפרמט אותו עם ויסטה חדש לגמרי. מן הסתם כל ההתקנה של הויסטה נמצאת במחיצה הנסתרת על הכונן של המחשב. איך אני יכול להפעיל את ההתקנה משם ואיך אני יכול לפרמט את המחשב? דיי דחוף , תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by din695,

שלום, אשמח לקבל המלצות לקירור נוזלי למעבד intel i9 9900K, עד 500-550 ש"ח תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Shir2020,

היי אני צריכה מחשב נייד ללימודי עיצוב גרפי הבנתי שצריך תכונות מסוימות במחשב לא כל כך מבינה בזה ממה שרשום במדריך לקניית מחשב ללימודי גרפיקה צריך : כרטיס גרפי חיציני בגודל של 1-2 ג'יגה. זיכרון פנימי (RAM) של לפחות 16GB ומעבד אינטל חזק בגדול התקציב הוא עד 5 אלף חריגה מהתקציב עדיף שלא ואם כן אז עד 500 ש"ח מכל החפירות באינטרנט התבלבלתי לגמרי צריכה מחשב קל, נוח וחזק בלי להישחט במחיר ועם כל התכונות שחייב ואם ידוע לכם על עוד דברים שאי אפשר לוותר עליהם במחשב לעיצוב גרפי אשמח לשמוע

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by badatz,

זהו הפרט שבניתי , מבקש את חוות דעתכם : Intel Xeon 2.4 / 533FSB Intel SE7505VB2 Mainboard 512mb DDRam 3200 Kingston Ram x 2 WD 120G/ 7200rpm 8mb HDD X 3 Sound & Lan & Video No Board LG 52x24x52 CDRW 1.44mb Floppy Drive Intel SC5200 Server Case Seagate DDS4 SCSI Tape B/U Drive #034008 SCSI Controller Adaptec 2940UW Adaptec Raid 5 SATA Controller card #2410SA כדי להוזיל עלויות אני מתכוון להשתמש בבקר וכונני SATA , לפי מה שקראתי עד כה אין הרבה הבדל לצרכי חברה קטנה . מישהו כבר ניסה להרכיב RAID 5 עם SATA ? מה דעתכם על הלוח ?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אז אחרי חודשים של תכנונים, בירורים, קריאת ביקורות ומאמרים, הגיע הזמן לשדרג את המחשב: Amd Athlon XP Mobile 2600+ Abit NF7-S Corsair 256MB PC3200 C2 TT Purepower Silent 410W Passive PFC SLK800A + Enermax 120mm נוסיף רכיבים מהמחשב הנוכחי: NEC 2500A WD 80GB 8MB-Cache ATA100 Gainward GF4MX440 128MB סה"כ יוצא 2000 שקל השדרוג, סבא שלי לקח על עצמו את ה NF7-S ב 486 שקל, ואת הפנטיום 3 הנוכחי אני מוכר ב 564 שקל, מה שמשאיר לי להשקיע 950 שקל. בנוסף אני לוקח מארז של פנטיום 1 שהולך לעבור מודינג רציני (בין השאר חיבור האנרמקס 120 על ה SLK800A). השדרוגים הבאים(לפני 2-5 ואולי גם לפני 1 תגיע מערכת לאוטו ) : 1. מערכת קירור מים בבנייה עצמית. 2. ג'יגה זיכרון. 3. FX5900XT/9800P …

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by leoleo,

להלן המפרט של המחשב שברשותי לשימוש ביתי: אינטרנט,מוזיקה, משחקי ילדים ומעט סרטים.. להערכתי קניתי אותו ב-2009 והוא מבוסס על המלצות שקיבלתי כאן. GIGABYTE 975G-DS3 INTEL CORE 2 CPU 4400 2.00GHZ 2048MB MEMORY NVIDIA GEFORCE 7300GT WDC WD2500KS יש גם כונן DVD של LG המארז עדיין מעולה והמאוורר שקט ביותר. בסה"כ הוא מתפקד היטב אך לאחרונה אני מגלה יותר ויותר שהוא נתקע. יותר נכון, האינטרנט נתקע. האם מומלץ לשדרג חלקים או להחליף כבר את הכל? אשמח להתייחסותכם.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -סביבות עבודה שונות, עמיד להרבה דברים במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -כל דבר חדש שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by SlimShady_1,

מעבד+לוח אם+כרטיס מסך בינתיים יש לי שני אופציות AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D HIS X850XT DVI VIVO 256MB PCIe או AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI וריאציות נוספות/הצעות/רעיונות הכל יתקבל בברכה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Chamuelm,

אחותי צריכה מחשב (עדיף נייד) שיריץ את התוכנות הבאות: AutoCAD Architecture 2008 Revit Photoshop התקציב: עד 4000 ש"ח אם זה ממש לא משתלם ועדיף מחשב נייח אז אפשר גם המלצה למחשב נייח (למרות שזה לא הפורום).. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by scywaz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה למשחקים כמו WOW,Diablo 4, Call of duty 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. ברמה הויזואלית זה פחות מעניין אותי 7. האם יש צורך לכלול מערכת ה…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.