עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מפרט מעודכן, תודה רבה! אשמח לעזרתכם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר קבוע ל-2 מסכים: מסך מחשב סטנדרטי 24-25" ב- VGA/DVI + מסך טלוויזיה 65" LG 4K ב- HDMI. על המחשב להריץ בקלות פורמטים של 4K. יציאת ה- HDMI תהיה מחוברת לרסיבר של Yamaha 5.1. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לסטרימיניג, השימוש הוא די ביתי: אינטרנט, אופיס (יתכן מצב של ריבוי ק…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות לאחי מחשב נייד עד 3000 שקל לעבודות בסיסיות אשר בשמש תאורת המסך טובה. מבקש הצעה למחשב

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000דולר כולל מס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט מרובה טאבים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש הרדיסק SD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

6. שלום לכל באי ובאות הפוסט. כבר המון זמן שלא הגבתי בHWZONE. קצת מתרגש אני לא אשקר. אשמח לעזרה במציאת המחשב הנכון בשבילי. תעוצו לי עצה, אני כבר לא בעניינים (: עניתי על השאלון הנהדר, ואף צירפתי 2 מפרטים שעשיתי באתרים השונים. מעבר לדרישות (מעבד, 32GB זיכרון, SSD ראשי איכותי, לוח אם בעל הרבה יציאות USB3) אני לא נעול על אף פריט שסימנתי. בניתי את המפרטים ללא הסתמכות על ביקורות והמלצות אלא על דרישות שלי מן המחשב ולמען קבלה כללית של טווח מחירים. תרמסו את בחירותיי! אני מפציר בכם. שלחו אותי לדבר הטוב. המון תודות מראש. הנה השאלון הנהדר והמפורסם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או …

• 71 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. לפי מה שמסתמן פה בין 8400 ל 8500 אין יותר מי הבדל משמעותי אבל לא מצאתי על ה 8600 NON K החדש כלום מישהו יודע מניסיון או קרא על ההבדל ביצועים בינו ל 8400 בגיימינג ?

8. Started by Vadim Yevtushenko,

שלום יש לי Streamer android שגוסס החלטתי הפעם על מחשב מבוסס WINDOWS לשימוש עיקרי שיהיה מחובר לטלוויזיה. חשוב לי שיעבוד מהר חוץ מזה לא אכפת לי אם זה נייח/נייד/חדש/יד שנייה 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים סדרות אינטרנט . הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 4K 50 inch 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Roma Pekelis,

ברשותי נייח בן 5 שעובד מעולה, מערכת הקירור של המחשב מתחילה להראות סימני גסיסה וברצוני להחליף אותה תוך שמירה על המחשב. החלקים להחלפה: קירור למעבד i5-3470 תושבת 1155 קירור לכרטיס מסך AMD Radeon 7950 ספק כח (לא זוכר ) מישהו יכול להמליץ לי על הקירורים שמשתלם לשים? איזה ספק כח לקחת? (המטרה לשמור על המחשב, לא לבזבז יותר מידיי כסף על הנושא אבל גם לא לחסוך בכל מחיר).

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + מסך 24" + עכבר אלחוטי + רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, קנייה מתוכננת לשבוע הקרוב בתקציב של עד 5500. כרגע המפרט הוא בעלות 5900. אשמח לעזרתכם ב: 1. המלצה על המפרט והרכיבים 2.הוזלה של המפרט ללא פגיעה במעבד,כרטיס מסך,כונן SSD,מארז שימושי המחשב הם גיימינג כבד יחסית. מסך 1920X1080 עם 60HZ קצב רענון(ידוע שנמוך,ישודרג בעתיד). מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 99 לוחות אם: MSI Z370-A PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 483 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Red TEAM כמות: 1 - מחיר: …

12. אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…

13. מחפש מפרט למחשב לגיימינג באזור ה5000 כולל מסך. אין צורך בSSD. מחפש עם אופציה לשדרג בעתיד הרחוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אני בספק אם אפשר לחסוך בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חמישים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop תדיר, Overwatch תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5" 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

15. Started by Johnb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי, גלישה, צפייה בסרטים, עבודה עם אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית, פוטושופ, הקלדת מסמכים, צפייה בסרטים וסדרות. הי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי שמץ מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד ב-visual studio,eclipse ו-intellij ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2k2018 , Assassin's Creed, overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ללכת על המסך הזה https://www.tms.co.il/vp228h -לאילו הגדר…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  18. שלום אשמח לקבל המלצה למחשב נייד במקסימום 2500 שקל -עדיף פחות. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו) - סרטים/youtube/netflix א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 5,450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מה שימושי המחשב: עריכה גראפית / עריכת ווידיאו לא כבדה / תכנות במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Adobe: Photoshop - Illustrator - Lightroom / Sony Vegas מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? לא גבוהות במיוחד אך לא נמוכות במיוחד מתי מתוכננת קניית המחשב?: עוד שבועיים הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב מיועד בעיקר לעריכה גראפית/ווי…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by elis02,

מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מחשב נייד משומש או מחודש, אני די סגור על הדגמים: Lenovo ThinkPad T560 או Lenovo ThinkPad T570 רעיונות איפה אפשר לחפש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by OranH,

מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם וחג שמח! אני עומד לקנות מחשב גיימינג שבוע הבא. בניתי 2 מפרטים דיי זהים יחסית והמחיר גם יחסית זהה. ואני מתלבט בין חנות TMS ל Plonter. שמעתי שלשניהם יש ביקורות חלק טובות חלק פחות. מאוד חשוב לי החלק של השירות שאם תיהיה לי בעיה כלשהי או תקלה או שאצטרף עזרה שאדע שיש מי שעומד לצידי ולא רק לחייב ולגמור את הסיפור. אני לא מהאיזור של החנויות אני מחיפה. והייתי מאוד שמח לשמוע את הצד שלכם מה אתם חושבים וממליצים. מי מהם משקיע בהרכבה יותר למשל, בסידור המארז והכבלים שיראה אסתטי ויפה. ואם היה לכם ניסיון טוב או לא טוב עם אחת מהם. ואיך השירות שלהם, בעקרון אני מאוד מעוניין בלוח אם וכרטיס מסך מסדרת ROG של Asus והבנתי שיש רק ב Plonter וזה הפלוס הגדול לבנתיים. אז הייתי מאוד שמח שתשת…

24. Started by Yev,

שלום, רכשתי לפטופ מדגם Vostro V131 של DELL לפני כ-7 שנים, והיום הדיסק הקשיח כבר מראה סימנים שבקרוב הוא לא יהיה איתנו (הרבה failed write to disk ואיטיות במחשב וכן bad sectors וכו) לכן אני מחפש לתקן\לשדרג. האם יש דרך לשדרג איכשהו את הלפטופ שלי בצורה של החלפה עם תוספת סכום למשל? (trade-in שכזה) חשבתי גם פשוט להחליף לו את הדיסק הקשיח לSSD אבל נראה שמחיר של דיסק קשיח עצמו מתקרב לשליש ממחיר של לפטופ חדש וגם אשמח להגדיל מסך מ13" ל15". סה"כ הלפטופ שירת אותי נאמנות לצרכיי (שימוש ביתי + לימודים). אשמח לדעת אם יש אפשרות לשדרוג שכזה או שעדיף לרכוש חדש. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. גנבו לאחותי את הנייד ואני רוצה לקנות לה חדש מתנה. השימושים שלה מאוד בסיסיים: אופיס, אינטרנט וסרטים. היה לה מחשב בן 3-5 והוא הספיק לה.. מסך מבוקש 14-15.6. תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים