עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by איילון אור,

המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by tetete,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב צריך להתאים למשחקים,אופיס וכ'ו... התקציב הוא 6000 -+. אשמח לקבל המלצות למפרטים אשר יכללו כונן 1.4 ,CD-ROM ,צורב ומסך....

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם, קוראים לי יואב הרשקו, אני נגר אומן (חדש פה בפורום ), ואני צריך מחשב חדש שיעזור לי בשרטוט סקיצות באוטוקאד, ובעריכת קליפים בגו פרו סטודיו, וגם פוטושופ ואולי פרימייר פה ושם (וכמובן ישמש גם כמחשב הביתי). יש לי תקציב סופי של 2500 ש"ח. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל, (אפילו את הצורב dvd אקח מהמחשב הישן..) אשמח לקבל הצעה למפרט מתאים וכמו כן גם המלצה היכן לקנות תודה רבה למשיבים (: http://www.yoavhershko.co.il/

4. Started by urielbd,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב לגיימינג שיריץ משחקים סבבה עד 3000 ש"ח.. שיהיה לפחות עם 8G ram, ssd 120gb וכרטיס מסך טוב.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Googleness,

אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. 1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by tpog,

שלום, אני עומד בפני קניית מחשב, ובשתי החנויות הללו קיים בדיוק המפרט המבוקש, רציתי לדעת האם מישהו התנסה עם החנויות האלו (שניידר ו-WinPrice), ואם כן, איך היה הניסיון? בתודה מראש, דניאל.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. אני מתחיל השנה ללמוד הנדסה ואני צריך מחשב ללימודים/בית. כמו שהבנתי הגיעו כבר המחשבים עם המעבדי Haswell והמחירים של המחשבים מהדור הקודם ירדו מאט, לא תהייה ירידה נוספת צפוייה (תקנו אותי אם אני טועה) מצאתי 3 מחשבים שהם בטווח המחירים שלי (עד 3500 שקל) כרגע הבחירה שלי נוטה לכיוון ה HP בגלל המפרט שלו אבל הדאגה שלי היא בגלל השם שיצא לניידים שלהם שהם מתחממים מאוד יחסית לאחרים. נכון שזה תלוי דגם, אז איך אני יכול לדעת יותר על הדגם הזה? ומה אתם חושבים? [TABLE=class: grid, width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD]Samsung Ativ Book 2[/TD] [TD]Dell Vestro 3560[/TD] [TD]HP Pavilion 15-E057EJ[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [TD]i5-3230M[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. [Gigabyte GA-7VAX [KT400 לוח אם 561 הלוח אם כולל כרטיס קול וכרטיס רשת Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm דיסק קשיח 461 Aopen X56 כונן תקליטורים 154 TEAC 1.44 כונן דיסקים 56 Gigabyte Radeon 9000 Pro 64Mb כרטיס מסך 560 Genius 56K v.92 PCI מודם 75 Genius SP-G06S רמקולים 40 Tsunami Virgo 350W מארז 233 Samsung Original 256mb - DDR - PC2700 - 333Mhz זיכרון פנימי 466 AMD Athlon XP2000+ 1.67Ghz מעבד 688 ThermalTake Volcano 7+ גוף קירור למעבד 103 MAG 770FS - 17 inch מסך 872 סה"כ כולל מע"מ 4215 לא כולל עכבר ומקלדת שזה עוד 63 שקל מה אתם אומרים על המפרט הזה? שווה את הכסף יש איכשהו לשפר ולהישאר האותו תקציב של פחות או יותר 4000 שקל ואולי בכלל שווה מחשב מבוסס אינטל? בבקשה עזרו לי בתוד…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by The-Crush,

מצאתי את זה בחברה של דייל... My Components Intel® Core 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 No Express Upgrade to Windows Vista Selected 17 inch UltraSharp Wide Screen UXGA Display with TrueLife 2GB DDR2 SDRAM at 667MHZ, 2 DIMM 80GB 7200rpm SATA Hard Drive 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS או נייד של Alienware Area-51® m5750 Processor: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 2.0GHz 4MB Cache 667MHz FSB Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Home Edition with Service Pack 2 Display: Alienware® m5750 17" WideUXG…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by maor66,

מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שמתאים לי.. אני עורך קבצים של 200-300 מגה בפוטושופ ואני מחפש מחשב חזק 4-8GB זכרון, מעבד i5 - i7, מסך 15". הדבר החשוב ביותר זה המסך, או יותר נכון הצבעים של המסך שצריכים להיות מדויקים ואמיתים ככל שניתן.. הבנתי שיש סוג של מסכים הנקרא IPS שאמור להיות מדוייק מאוד, אבל אין לי מושג באיזה מחשב נייד ניתן למצוא את זה. תקציב של עד 2000$ או 7000שח (עדיף פחות אם קיים מחשב בדרישות האלו) אני יכול לקנות בארץ או בארהב (תלוי בהבדלי מחירים וזמינות בארץ). מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. ערב טוב אני רוצה לקנות כרטיס מסך וספק כוח - כרטיס מסך : GTX460 768MB ספק כוח : Seasonic 500 watt הינא המעבד שיהיה לי : CPU : Intel Coure 2 Duo E7500 mainboard : G31TM-p35 2 gb ram graphic card : GTX460 678 MB Power Supply: SS 500 WATT יהיה צבר בקבוק? אם כן אני ירגיש את זה ממש?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום חברים אני צריך יעוץ לגבי מה לעשות הלאה. המקרה הוא כזה: יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו שנרכש לפני שנה מksp . קניתי אותו עם שנתיים אחריות, והיום החלטתי שאני רוצה לתקן את כל התקלות המעצבנות שהצטברו לי במחשב במשך השנה האחרונה. כאשר יצרתי קשר עם נותני האחריות הם בקשו ממני שאשלח להם עותק של החשבונית להוכחה וכך עשיתי. הם השיבו לי שהם בדקו את זה בהנהלת החשבונות שלהם והם לא לוקחים אחריות על השנה השנייה כי המחשב נמכר מהיבואן עם אחריות לשנה אחת בלבד! מה עליי לעשות ?? זה פשוט בזיון!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by odedidush,

הי, אני מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו קודי. חשוב לי שיהיה חיבור WIFI עם קליטה סבבה ושיהיה באיזור 200-300 ש"ח. אני הולך להתקין את המכשיר בדירה בקפריסין והמטרה היא לצפות בערוצי עידן פלוס דרך ההרחבה של עידן ובשידורי ספורט דרך הרחבות שונות. האם אמורה להיות בעיה כלשהיא שהמכשיר יהיה בקפריסין? אשמח להמלצה על מכשיר עם לינק לרכישה.

17. ככה, מבקש כל עצה או ביקורת שיש לכם לתת על המפרט הבא: רכשתי כבר 7800x3d יד שנייה ב1200 (אין לי בעיה למכור אותו אפילו ברווח, אבל כרגע נשאר עם המעבד הזה ) בתהליכים של רכישה של 4070 משומש ב2000 ש"ח קונה כל שאר החלקים חדש: זיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 (רציתי ללא RGB, קצת יותר זול אבל נגמר המלאי לKSP :/) https://ksp.co.il/web/item/338316 ספק Corsair RM750x 750W ATX 3.1 Gold Modular https://tms.co.il/corsair-psu-750w-r...-fully-modular לוח אם MSI B850 GAMING PLUS WIFI https://1pc.co.il/he/product-179923-..._4711377285438 משתמש שוב במארז הקודם: Fractal design R5 (חינם) וגם קירור למעבד משתמש בישן אחרי ניקויי Noctua NH-D14 ( יש לי כבר ציוד להרכיב אות…

18. Started by avihwz,

בחרתי מרכיבים למחשב, כולל מעבד I5 7500 (לא OK) ומבקש עזרה בבחירת לוח אם: Z270X-UD5 ב 1070 ש"ח (יקר) Z270-HD3P ב 700 ש"ח H270 HD3 ב 550 ש"ח ההבדלים שמענינים אותי הם בעיקר חיבורי ה USB Z270X-UD5 - יש Thunderbolt ו גם USB Type-C Z270-HD3P יש רק USB Type-C H270 HD3 אין את שניהם מה החשיבות לנ"ל בשנה-שנתיים הבאות (היום עדיין לא הכי שימושיים) והאם כדאי להשקיע בשבילם?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי מפרט של מחשב רציתי לדעת אם יש מקום לשיפור אם כן מה זה בערך מה שאני רוצה. מעבד: Intel P-4 2.8GHz HT Fsb800 (לא Prescott) לוח אם: ASUS P4S800D + SB + LAN + S-ATA Fsb800 כרטיס מסך:ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI זיכרון*2: Kingston DDR 256Mb 400Mhz PC3200 ד.קשיח: WD 80Gb 7200rpm 8Mb S-ATA מארז: MAGNETIC MIDI ATX 500W usb (8668-4JA) כולל סידירום וכונן תקליטורים מחיר כולל: 3800 ש"ח בתודה מראש אלדד כהן. (לא מעוניין בAMD)

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. לדעתכם משתלם לי להזמין מאיביי את ה- Dell Latitude E6410 W7 14.1" LED Intel i5-520M Dual-Core 2.4GHz 2GB 250GB DVD±RW בכ-1300 ש"ח? האם יכולות להיווצר בעיות כלשהן? מעבר לשפה העברית במקלדת הוא רק עניין טכני שלא מעורר בעייה? http://www.ebay.com/itm/370986468944?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Roy.T,

תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).

24. אני מחפש להגן על המחשב מנפילות חשמל קצרות. אל פסק יתן תוצאה טובה של כרבע שעה ללא מחשב אך אל פסק מקרין קרינה אלקטרומגנטית סביבו ומדובר על סביבה ביתית. האם יש מכשירים קטנים שיכולים לתת גיבוי קצר יותר (מספיק רק לכבות את המחשב כיבוי מסודר) ויהיו קטנים יותר ויקרינו פחות? ראיתי בזאפ מייצב מתח ב90 ש"ח שכתוב עליו "זמן גיבוי 4 דק'" 4 דק המחשב והמסך ישארו דולקים על מכשיר בגודל עכבר? הגיוני? מחפש המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. הפוסט מתחלק ל-2 חלקים, כל אחד שיעזוראיך שהוא רוצה. 1 זה מפרט שאני בניתי רק חסר לי שם ספק כוח. חשוב לי מאוד שיהיה ספק כוח איכותי ולא ג''נרי מסריח. חלק ראשון: קודם כל אענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל במידת הצורך, לא אכפת לי גם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו צפייה בטלויזיה דרך חיבור HD (סרטי HD 1080), משחקים פשוטים של 2005-2006 (מקסימום בשנים משחקי אסטרטגיה בעיקר) במקסימום, עריכות גרפיות בPHOTOSHOP כרגע משתמש בCS2, לא יודע אם אשדרג גרסה, שימוש בתוכנות העלאת קבצים, עריכת קבצי DATABASE כ-30-40 מגה במהיר…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים