ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
כן כן כבר לפני כמה חודשים פתחתי דיון כזה אבל הוא לא עזר וגם עכשיו הוא לא יעזור כי אין לי מספיק כסף! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( אני רוצה מחשב מבוסס amd או intel לא ממש חשוב שיתאים לאובר קלוק בינוני-רצחני כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על radeon 9800 או על אחד ה geforce fx זיכרון 512 ddr בלי hard disk, בלי מסך ובלי כרטיס קול (לוח עם עם sata כי מתוכננת רכישה עתידנית)
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי פה מפרט מצויין לפני כשבועיים, אבל תנאי ההתחלה השתנו, אז אשמח למפרט חדש. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המח…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקי התקציב הוא בערך 5000 שקל פלוס מינוס. עכשיו יש כמה דברים שאני רוצה שתשימו לב אלהם:כרטיס מסך אני די סגור על ה radeon 9600 xt 256 mb sapphir מסך אני ממוצע ומטה כי המסך ילך למחשב הישן. כרטיס קול ממש לא מעניין אותי כמו כן גם כונן דיוידי או צורבים למינהם. המחשב אמור להיות בעיקר למשחקים ככה שאני צריך הרבה זיכרון פנימי ולוח אם ומעבד טוב בשביל המטרה הזו. זיכרון אני לא אקנה יותר מ40gb כמו כן רמקולים לא מעניינים אותי וגם עכבר ומקלדת. אוקי מקווה שאני לא יותר מידי מכביד עלכם בכל מקרה תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בארה"ב מחשב נייד בחודש הבא. ברמת העקרון מה שחשוב לי במחשב הוא: 1. רמת אמינות גבוהה 2. תקציב של עד 1200$ (חריגות קלות יתקבלו בהבנה ...) 3. יכולת לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרט ב HD בצורה איכותית 4. אם יש אחריות בינלאומית אז בכלל החיים דבש. 5. קל ככל האפשר לאחר שגלשתי קצת ב newegg הבנתי שאני צריך לשאול את השאלות הבאות: איזה כרטיס מסך יספק אותי? (ראיתי שיש nvidia 8XXX או nvidia 9xxx ראיתי שיש גם intel GMA 4500MHD ) כמה זכרון אני צריך? איזה מעבדים יספקו אותי? (אני מעדיף של אינטל) אם יש המלצות למחשבים או לינקים אני מאוד מאוד אשמח. תודה, ושבוע טוב, רועי.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלווום סוף סוף אחרי מאמצים וקירצוצים רבים אבא ואמא קנו לי את המחשב (עם השתתפות עצמית כמובן) אז הנה המפרט: Amd 64 3000+ BOX Epox Ep-8KDA3J ADATA 512MB 400MHZ X 2 SEAGATE 120GB SATA FX6800GT LEADTEK 256MB DVDX16 LG CHENBRO GAMING THERMALTAKE TT420AD בנייה במעבדה =))))) פלופי וצורב מהמחשב הישן!! תודה לכל מי שהגיב ועזר לי להרכיב את המפרטים שלי =) למרות ש99% לא יצא לפועל וטחנתי לכם תשכל שלושה חודשים.. =(. אל תהיו קטנוניים על המפרט ולהגיד אפשר משהו יותר טוב באותו מחיר כי אני קונה את זה בחנות אמינה עם אחלה אחריות ושירות וגם הם הוסיפו לי כמה "מתנות" אז תגידו בכלליות איך לדעתכם המפרט! תודה מראש :jump:
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות - בלתי מוגבל,לצורך העניין עד 11,000 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט,משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כרטיס קול רק DVD. 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מסךT240,רמקום X540,ומארז CM690. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? …
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט... אני רוצה כרטיס מסך חדש ונוטע לR9500 PRO, מעבד בסביבות 2 גיגה לוח נורמאלי אני לא רוצה OC בזיכרון הפנימי אני נתקע אני חושב אם לעבור לDDR או להישאר עם הRDR ולחסוף כסף. (הלוח שלי עכשיו זה i850 w83627 ) אז תביאו לוח אם, כרטיס מסך זיכרון פנימי ומעבד (בהתאם ללוח...) תודה לכול החכמים והנבונים... :-X
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, אני הולך לקנות מארצות הברית ככה שהמחירים בארץ לא לכ כך משנים לי . המחשב מיועד לעבודה יום יומית, לצפייה בסרטים וכמובן חשוב לי חיבור HDMI בשביל זה ודיסק קשיח גדול . בדקתי בכמה אתרים וכרגע המחשבים שהכי נראה לי הוא sony vaio VGN-Z690 . רציתי לדעת חוות דעת שלהם בכלל על הסידרה הזאת של מחשבים ?? המחיר יהיה בסביבות 1700$ , האם אתם מכירים מחשב שהוא יותר במחיר הזה ? בכלל איך המחשביםש לסוני ?? אמינים ?? ישנה אחריות בארץ ? מחכה לחוות דעת שלכם, תודה .
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון הציעו לי מפרט מאייבורי: מארז: ARCTIC שחור\אפור עם USB קידמי ללא ספקספק כח: A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח: DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד: אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 26003.4 זכרון: KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: NIVIDIA GEFORCE 450GTS 2G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: פנימי TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE1 צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כר. רשת: G LAN 1 מובנה בלוח האם כ. קול: 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4315 כולל מעם ההצעה היא מאייבורי והבנתי שזסה על הפנים ולא מאוזן ועיף חדש לגמרי אז אם תוכלו ליבנות לי מחשב חדש לגמרי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי העיקר ש…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מוזיקה וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 1080P , אולי יותר. (לא 4K) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לשימוש ביתי במשפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח תקציב המקסימום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה לחסוך במידה ויש אחד מתאים לדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, צפייה בסרטים בקודי, יו טיוב. שימוש ביתי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI ) בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר אני מעונין במעבד i7 לא צריך oc (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7) קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה.. כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1 ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב ,…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב למשחקים ועבודה, כבר הרבה זמן מחפש. שומע שבחים רבים על הטושיבה כחברה הכ אמינה וכדאית לבחירה, יותר מכול השאר. רציתי את דעתכם לגבי שני מחשבים שמצאתי, המלצות לאחרים, ואיזה חברה בכלל מומלצת, ואיזה נתוניםנדרשים לי לחוויה עם גרפיקה ברמה גבוהה שיוכל להריץ לי את כול החידושים של היום. בכול מקרה מ לא מובן, אשמח לענות ולהסביר את רצונותי בעניין. הנה המחשבים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8395&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 האם כדאי לחכות בכלל ל I7 או זה בסדר? יש הבדל ב RPM משמעותית או זה לא משנה? ועוד תהיות בסגנון. תודה רבה לעזרים.[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 11:47:39 מישהו יכול לע…
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מרגיש במחשב נייד שלי כאילו הוא עובד לאט יותר מאשר מחשב מקביל לו אבל לא נייד שניהם ליבה כפולה בנייד אפילו יש יותר זכרון יכול להיות שזה שההרד דיסק הוא 5400 ולא 7200 כלכך משפיע על המהירות? ואם כן יש אפשרות להחליף להרד דיסק מהיר יותר נראה לי גם שזה ההרד דיסק כי הוא מקרטע לפעמים מתי שאני מוחק דברים גדולים ואז הוא משתמש בהרד דיסק בעיקר
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אני לא חושב שיש צורך לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם מכונות וירטואליות (זה מחשב שמשמש מחשב עבודה מותקן עליו WINDOWS SERVER 2008 R2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 3 DARK BORDERLANS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני או שלושה מסכים של 1920X1080 -לאילו הג…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני כבר די משתגע בעקבות המבחר והמפרטים השונים, אלה הדרישות: * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים HD (כולל חיבור ל LCD), מולטי טאסקינג. * גודל המסך? 13.3 או 14.1 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI רצוי. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא הכרחי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איכות. לגבי המסך, עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה גבוהה. תודה
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הdell xps 13, דרך אמזון ארה''ב. אני מכיר שהאחריות היא בינ"ל ותקפה גם בארץ. האם אני צריך לידע את הנציגים בארץ, שאני מעוניין שהתיקונים יעשו כאן, ואיך עושים את זה? איך אני יכול להרחיב את האחריות שאני מקבל במהלך הקניה. לא ראיתי אופציה להרחבה באתר של אמזון למעט הרחבה בסיסית לשנה.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני לא רוצה סתם לקחת מעבד לאובר קלוק, בסוף כל ה*** שאני מבזבז על האובר קלוק גם עם מעבד של 2500MHz (AMD) זה יעבוד בערך כמו 2200MHz Intel ולא כמו בתיאוריה של AXP 3100+ or 2900+ בגלל שהאובר קלוק בכול זאת לא מביא 100% ביצועים לא משנה קיצר.. אני רוצה מפרט חדש ב3200 ש"ח. אני אקח את המארז הזה של ה ENERMEX כי גם הציעו לי הצעת מחיר גם כי הוא קר ומצוין גדול כמו שאני רוצה וגם מתאים לחדר החדש בבית החדש שלי (BTW U ALL WELCOME :saint:) אוקיי אז זה יהיה מבוסס צ'יפסט איי אמ די והמעבד הוא לאובר קלוק שאני אוכל לפחות להעלות ב 500MHz על מאה אחוז(לא למעל אני רק מבקש שיגיע ל 500MHz בלי בעיות). למעבד אני אוסיף SF-7 With Delta FAN 80x80x38 80CFM 5700RPM וביחד עם המארז שאמרתי. אז אני ר…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-