ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי התחיל קצת לעשות פדיחות לאחרונה וכבר עברו איזה 5-6 שנים מאז שקניתי אותו, ועכשיו שאני משתחרר ומתכוון לעבוד חשבתי לשלוף איזשהו חיסכון שהיה לי ולהתפנק במחשב חדש. 1. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. א) מעדיף לחסוך כמה שיותר שיעלה אפילו פחות מהתקציב (קראו בהמשך) ב) 4000 זו החריגה, אין יותר מזה. גם לא רואה סיבה שיגיע לסכום כזה. 2. סרטים, אינטרנט וגיימינג. ב) אססינס קריד, דרגון אייג', ביושוק. משחקים עדכניים. כרגע ברזולוציה של 1050X1680 עם מסך 22", אבל ייתכן שאקנה מסך חדש שאיתו תעלה גם הרזולוציה. מעדיף הגדרות גרפיות כמה שיותר גבוהות, אבל כל עוד זה במסגרת התקציב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש כמה רכיבים שיתכן ואין צורך, קראו בהמשך. 5. שקט מאוד חשוב (9-1…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכנות כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה אתקין גם linux במערכת על מחיצה נפרדת או במכונה וירטואלית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, starcraft2,ut3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני 1920*1080, אחד לאורך ואחד לרוחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד טוב אך ורק לעבודות והכי חשוב שיהיה אינטרנט טוב! הטווח שלי הוא עד 2000 (ובמקרים מיוחדים עד 3000, אפשר גם יד שניה שיהיה מעולה כמו חדש). בבקשה כל מי שיכול שיעזור לי, אני פשוט ממש צריך אותו. בתודה מראש 123haim10
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום הילד הגדול בן 15 אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי--- כרייסז --לומד תכנות--- ג'בה ועוד קיבלתי הצעה לקנות מעבד i7 920 אקסטרים סוקת 1366 לוח אם ex58udr3 של ג'יגהבייט כרטיס מסך hd 5850 ati זיכרון טריפל 3x2=6 של ocz ספק 650 w סי סוניק ----או אנטק דיסק קשיח--של סמסונג 1 t בקיצור 1000 ג'יגה והאם יש הבדל בין f-1 ל- f-3 מארז-- ???????????. אשמח לעצה להמלצה כמה זה צריך לעלות המון תןדה
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 בעל פתח איורור בצד לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 220 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-EP43-DS3L או MSI P43 NEO-F צ'יפסט אינטל P43 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האם דיסק קשיח אני צריך 500GB, תוכלו להמליץ? זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz תוצרת Kingston - ניתן …
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
וואו, כמה זמן לא הייתי פה!! התגעגעתי אני כבר 4 שנים לא יכול להנות ממשחקי מחשב כמו שצריך בגלל המפרט המיושן (E8200 וזכרונות DDR2 השם ירחם). אני חושב שהגיע הזמן שאקנה מחשב חדש, אבל שנים שאני לא בתחום ואני מעדיף שלא להסתמך על האינטרסים של החנויות בהרכבת המפרט. בסה"כ אני מחפש מחשב גיימינג עוצמתי ומוכן לשלם על כך. החנות חשובה לי, אני צריך צוות מקצועי ואדיב שאפשר לדבר איתו, להתייעץ ולקבל תמיכה גם לאחר הרכישה. אז כדי לעשות לכם סדר העתקתי את הפורמט מהסטיקי, אז יאללה נתחיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 7,000, להוסיף עד 8,000 רק במידה ויש סיבה ממש טובה. ב) במידת הצור…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אבא שלי אמר לי היום שמחירי המחשבים צנחו לגמרי. זה נכון? ואם כן, אפשר לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד ב3.5K?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, משחקים קלים.. מיועד לילד בן 6 ולבית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 שלא יהיה טרקטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים לא כבדים,לצפייה בסרטים,ובעיקר לבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא משתמש במשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן אבל בקטנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/leagueoflegends/world of warcraft/counter strike global offensive -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני טס לארה"ב וקנדה וברצוני לקנות מחשב נייד חדש התקציב שלי הוא בערך 1000$ ואני מעוניין המחשב עם מסך בגודל של לפחות 15 אינצ' כל השאר אני משאיר פתוח.... אני מעוניין לקנות אצ המחשב הכי טוב האפשרי מבחינת חומרה... אני גם אשמח למצוא מחשב קל יחסית כרגע יש לי lenovo R50E והוא שוקל בערך 2.9 אני אשמח למחשב קל יותר... ועם נתוני חומרה הטובים ביותר....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון הציעו לי מפרט מאייבורי: מארז: ARCTIC שחור\אפור עם USB קידמי ללא ספקספק כח: A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח: DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד: אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 26003.4 זכרון: KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: NIVIDIA GEFORCE 450GTS 2G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: פנימי TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE1 צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כר. רשת: G LAN 1 מובנה בלוח האם כ. קול: 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4315 כולל מעם ההצעה היא מאייבורי והבנתי שזסה על הפנים ולא מאוזן ועיף חדש לגמרי אז אם תוכלו ליבנות לי מחשב חדש לגמרי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי העיקר ש…
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה. אחרי הרבה חיפושים וקריאה בפורום הבנתי ש lenovo flex 2 מומלץ וגם עונה על הצרכים שלי. אני חושב לקנות את הדגם: [h=1]Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 . הבעיה היא שאין בו כונן ssd, אבל גם לא מצאתי מחשב עם כונן ssd מספיק גדול במחיר נורמלי. השאלה היא אם אני אוכל בעוד שנה/שנתיים כשהמחירים ירדו להחליף את הכנון הקשיח של האחד טרה בכונן ssd. ומה דעתכם על המחשב הזה בכללי? הנה הדרישות: [/h] * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע * רזולוציית המסך? לא חושב …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה רב תכליתי- ישמש לתכנות כבד- יש צורך ב VM שירוצו עליו+ תוכנות שיעשו הרבה חישובים מתמטיים וכדומה, ישמש למשחקים-CS GO ואני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שלוש-ארבע שנים בלי בעיה, (שיצליח להחזיק הרבה תוכנות פתוחות במקביל-לדוגמא-30 tabים בכרום +VM + visual studio ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי סוף סוף הצלחתי להתכנס למפרט אחרי הרבה חושבים והרבה שאלות P4-2.4 533 ABIT SA7 - לא מצאתי כמעט תגובות על הלוח הנ"ל מבוסס על SIS 645DX SEAGATE 40GB 7200 PC2700, 512MB תוצרת NANYA/SAMSUNG GF4-4600 של LEADTEK SAMSUNG 959NF TSUNAMI VIRGO 350W לא מתוכנן OC, לא מתוכנן AMD, לא מתוכנן RDRAM המערכת תריץ XP HOME ומיועדת למשחקים ואינטרנט תגובות?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב אני לא רוצה סתם לקחת מעבד לאובר קלוק, בסוף כל ה*** שאני מבזבז על האובר קלוק גם עם מעבד של 2500MHz (AMD) זה יעבוד בערך כמו 2200MHz Intel ולא כמו בתיאוריה של AXP 3100+ or 2900+ בגלל שהאובר קלוק בכול זאת לא מביא 100% ביצועים לא משנה קיצר.. אני רוצה מפרט חדש ב3200 ש"ח. אני אקח את המארז הזה של ה ENERMEX כי גם הציעו לי הצעת מחיר גם כי הוא קר ומצוין גדול כמו שאני רוצה וגם מתאים לחדר החדש בבית החדש שלי (BTW U ALL WELCOME :saint:) אוקיי אז זה יהיה מבוסס צ'יפסט איי אמ די והמעבד הוא לאובר קלוק שאני אוכל לפחות להעלות ב 500MHz על מאה אחוז(לא למעל אני רק מבקש שיגיע ל 500MHz בלי בעיות). למעבד אני אוסיף SF-7 With Delta FAN 80x80x38 80CFM 5700RPM וביחד עם המארז שאמרתי. אז אני ר…
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-