עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אז אני מתכונן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי!!! חקרתי ולמדתי אבל הייתי שמח לחוות דעתכם. יש כמה דברים שאני חייב: 16GB ram ddr4 לפחות 2400mhz לוח אם עם ארבע סלוטים בשביל אפשרות לשידרוג בעתיד מעבד חזק: מעדיף i7 דור 6 ומעלה אבל גם מעבד אחר חזר יהיה טוב, אך מעדיף אינטל באופן כללי, כרטיס מסך: gtx 1070 g1 הוא הכרטיס שאני כנראה אלך עליו, אבל אם תצליחו לבנות מחשב עם 1080 כלשהו או אם יש לכם המלצה, אשמח לשמוע. ssd: לפחות 250gb מסך: כרגע אין לי מסך(ולכן הוא נכנס בתקציב) אבל המסך המינימלי שארצה הוא asus VG248QE שמריץ ב 144hz ומגיב ב 1ms. אשמח לקבל מפרטים ואם יש לכם רעיונות אחרים שלא עומדים בדרישות שלי גם הם יתקבלו בברכה, תמיד י…

2. אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח - השימוש גלישה, אופיס, שמירת תמונות ועריכה מינימלית עבור זוג מבוגר שכן יודע להשתמש במחשב. הגדרנו דרישות סף אבל לא הגדרנו מי היצרן - הדרישות הן - מעבד I5 דיסק SSD 240GB דיסק קשיח רגיל (לא הגדרתי מעבר) בנפח של 1TB (לטובת שמירת קבצים - בעיקר תמונות) זכרון - 8GB DVD/צורב פאנל חיבור USB קדמי בנוסף לאחורי (אולי גם אופציה לקורא כרטיס צילום) מע' הפעלה חלונות 10 אופיס (אאוטלוק, וורד, אקסל, פאוורפויינט) אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מקום המגורים שלהם הוא נתניה והם זקוקים לתמיכה בהעתקת החומר למחשב החדש. אשמח להצעות והמון תודה, ורד

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים מהשנה האחרונה והעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 '23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by DorMen,

שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום רב, מתנצל מראש על כך שאני פותח את הדיון הזה כאן, פורום מחשבים ניידים לא עולה אצלי כרגע. חברה שלי מחפשת מחשב נייד למטרות עבודה (מעבד תמלילים ואינטרנט בעיקר) ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לה שהמחשב יהיה קל (עד קילו וחצי) וגודל המסך 14" או קצת פחות.תקציב עד כ-$300 עם אפשרות קטנה לחריגה בכמה עשרות דולרים. אשמח לשמוע המלצות אפשריות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Yuval Hanan,

היי אני מחפש מחשב נייד (מעדיף לנובו) לפוטושופ לייטרום קצת עריכת וידאו. תקציב מוגבל לסביב 5000 שח

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. כולל מסך

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by avrahams1,

פתחתי כאן לפני כמה ימים בקשה לעזרה בנושא בניית מפרט לגיימינג., ואכן קיבלתי מפרט טוב. שידרגתי לו את המעבד מ i5 ל i7 - שיריץ לי משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים, והוספתי את החומרה מסביב (רמקולים, עכבר, מקלדת וכ'ו). מה דעתם על המפרט, והאם יש דרך לשפר את המחיר בלי לפגוע בביצועים? או לחילופין - האם אתה רואים שם משהו שהוא overkill או מיותר? http://www.tms.co.il/preview/spec/ky265nxr

9. אני רוצה קצת לשפץ את המחשב שלי לא משהו רציני. זה המפרט שלי כרגע: מארז של thermaltake לא זוכר את הדגם אבל זה משהו טוב עלה לי 600 שקל מעבד intel i7-3770 nvidia gtx650-אני מחליף אותו אז זה לא רלוונטי המחשב לא עובד הכי מהר ולוקח לו די זמן לעלות את המערכת ההפעלה ולפעמים הוא נתקע. לאחי יש מקבוק והמחשב שלו טס שזה לא יאמן. אני שואף להגיע עם המחשב שלי למהירות שלו. אני משתמש התוכנות עריכה מאוד כבדות ומשחקי מחשב כבדים המחשב נקנה לפני שנתיים והוא בכלל לא עמוס (עשיתי פרמוט לא מזמן) וגם בקושי השתמשתי בו ככה שהוא במצב מצוין. אני לא רוצה להחליף מעבד ולא ספק כוח כי ספק כוח החלפתי לפני חודשיים והמעבד די חזק. אם אני יחליף את הארד דיסק לSDD וזה יפתור את הבעיה לחלוטין אז תסבירו לי כמה ג'יגה …

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב נייח למשחקים עד 4000 שקל, חיפשתי בק.ס.פ. תעזרו עם מפרט אופטימלי בבקשה שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 חריגה 2. מה שימושי המחשב? - משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - World of Tanks, Battlefield 2/3, Civilization 3,4,5, Mount and Blade. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 21 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שא…

11. שלום לכולם, אשמח לסיוע לאתר את המחשב הנייד הטוב ביותר לשימושים הבאים: עבודה משרדית פשוטה (חבילת אופיס). אינטרנט בסיסי. מחיר בסיסי עדיף כמובן המחשב נלקח על הגב, כך שגם משקל משחק תפקיד מסוים. יש לי גישה לרכוש גם בארה"ב, כך שאשמח להמלצות רכישה בישראל ו/או בארה"ב. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. ביום שבת אני הולך לתת את המפרט הסופי שלי למישהו שיביא לי את המחשב אז המפרט שלי הוא לוח: GA-7VRXP או EP-8K5A2 מעבד: AMD XP 1800 זכרון: MICRON 256MB 333MHZ כרטיס מסך: LEADTEK TI 4200 128MB + VIVO כרטיס קול: FORTISSIMO3 או לייב5.1 בגלל שיש לו יציאות קוקסאליות דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM סידי-רום: LG*52 כונן 1.44 *איזה לוח לקחת? *האם כדאי להשקיע עוד כסף במעבד XP2000? *איזה כרטיס קול לקחת? ויש לכם איזה הצעות לשיפור?? או שאני יכול למסור לו את זה בבטחה? תודה!

13. אני מעוניין בלאפטופ שיאפשר לי לפתח תוכנה יותר ביעליות. כלומר, המטרה היא שהקומפלציה והעבודה עם המחשב תהיה כמה שיותר מהירה וחלקה. למיטב הבנתי SSD, מעבד וRAM הם השילוש הקדוש בשביל עבודה כזו. אז אני רוצה לדעת אם המחשב הזה יספיק לי לעבודה עם ANDROID STUDIO, UNITY ואוליי גם VISUAL STUDIO דבר אחד שהייתי רוצה זה SSD של 256 GB במקום רק 128, אבל חוץ מזה נראה לי שהמחשב הזה יהיה טוב לעבודת פיתוח? מה אתם אומרים? עריכה: אגב, איך אני יודע שהמוכר לא מחליף לי לרכיבים שלא מגיעים עם המוצר או מחליף את הרכיבים המקוריים ברכיבים "פושטים"? ואם אני אבקש כונן SSD 256 GB איך אני יודע שהוא שם לי משהו באותה האיכות של התוצרה של ASUS או שהוא שם לי סתם משהו פחות אי…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by yaniv_scr,

שלום לכולם, אני מתכוון לבנות מחשב למולטיטסקינג, רינדור ובסוף למשחקים. עברתי דרך אייבורי וישבתי איתם על מפרט למחשב. ציינתי למוכר שאני מעוניין ב 2700x ואז נאמר לי שאייבורי מוכרים ה 2700x עם קירור מים בנפרד, ז"א שאני מחוייב לרכוש קירור מים אחרת אין לי אחריות למחשב. חשוב לציין שהמעבד מגיע עם מאוורר מקורי של AMD ועדיין הם מחייבים להוסיף כסף לקירור מים. ההשערה הראשונה שלי הייתה כסף, הם מנסים להוציא עוד כסף מהלקוח. אבל שללתי את זה כי זה רק ל ryzen החזקים. המוכר טוען שהמעבד מתחמם מהר מישהו נתקל בזה בעוד מקומות או בכלל שמע על זה ויש לו הסבר הגיוני? ואשמח לשמוע המלצה כמובן על מעבדים אחרים שיתאימו לי. תודה מראש …

15. הבן שלי בן 12 ואני רוצה לקנות לו מחשב שיתאים לו לשנים הקרובות - כרגע בעיקר משחק בפורטנייט ודומיו אבל בעתיד הלא רחוק יתקדם למשחקים יותר תובעניים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון פורטנייט, רובלוקס, civilization, gta, ספיידרמן, ובעתיד משחקים תובעניים יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר שמצד אחד מתאימים לגיימינג ומצד שני נראים טוב (אורות וכו׳) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קי…

16. הי בניתי בסיוע אנשים מהפורומים השכנים את המפרט הבא: 949 1 כרטיס גרפי PNY Quadro FX580 512MB PCIe 319 1 מארז ללא ספק Antec Three Hundred 141 1 קרור למעבד Scythe Kama Cross 1270 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray 319 1 ספק כח HEC 550TE 550W 414 1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Reaper 636 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB סדרה כחולה 155 1 צורב LG GSA-GH22L X22 IDE DVD 435 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 150 1 הרכבת מחשב הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 454 1 מערכת הפעלה Windows XP Home Hebrew OEM 5243 סכום כולל מע``מ מתלבטת האם ניתן להוזיל את המערכת ע"י החלפת המעבד במעבד Intel Core 2 Quad Q840…

• 39 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. מי שעקב אחרי ההודעות שלי יודע שבשנה האחרונה התעליתי על עצמי לא להחליף מחשב כל חצי שנה ו חיכיתי שכרטיסי המסך יגיעו. עברתי את יציאת הG92 בחורף עברתי את הילדים שיצאו אח"כ ה9800GTX למיניהם ועכשיו סוף סוף החלטתי שחוזרים ל ATI אחרי שראיתי את איכותהתמונה האגדית של ATI מחשב ליד מחשב עם 9800GTX כאשר ב ATI יצאו במשחק פסים וחדות ופירוט כזה שפשוט מי שמשחק על NVIDIA לא יודע שהיה קיים והאמת זה הזכיר לי את ה ATI האחרון שהיה לי הRADEON 9800PRO שקניתי אחרי ה GEFORCE 5600 לפני כ5 שנים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת את ה ב LOGICPC פה לידי. Sapphire Radeon HD4870 PCI-e 512 MB DDR5 X2 CROSSFIRE OCZ OCZ2RPR10664GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 4GB 1066MHz Reaper DDR2 Memory set Intel Core2 Quad 2.5GHz …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מחשב והתקציב הוא 12K הנה המפרט שבחרתי בינתיים: CORE 2 DUO E6600 -2080 DFI INFINITY 975X -1060 G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC -1820 ANTEC P180 -1050 MAXTOR DIAMOND MAX 10 -535 LG GSA-5169D -550 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 -2400 ENERMAX LIBRETY 500W -700 THERMALTAKE BIG TYPHOON -255 מה דעתכם?

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T8100 2.1GHz עם תכנולוגיית OVERCLOCK ל2.3GHZ ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8600GT 512MBGS יתרון חשוב לא זכרון 3072MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטיצורב DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF ,eSATA HDMI, יציאת רשת ועכבר Touch בכמה אני יכול למכור?? במצב טוב.. נקנה לפני 3 שנים (החלפתי לו חלק מהCHIPS לחדשים)

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש מחשב DELL מהחנות הנ"ל. האם הם נותנים את האחריות או האחריות מסופקת ע"י היבואן הרשמי? (כי חנות מסוימת טענה בפני שזו אחריות לא רשמית). נכון לעכשיו האתר שלהם לא עובד, אז אני לא יכול לברר זאת, מה שגם קצת מחשיד.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב, בינתיים אני מתכנת בC ו java לא חושב שזה אמור להשפיע על הדרישות כמו כן גם מקליד לא מעט (ככה שמקלדת גרועה לא תתאים למרות שאני לא צריך משהו מיוחד). אני גולש לא מעט ודי חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים לדוגמא פיפא 16 וworld of tanks בצורה טובה (הגדרות בינוניות ומעלה בFPS 30+ יציב). גודל המסך: בין 13.3 ל14 אינצ' ניתן גם 15.6 אם מדובר במחשב טוב. רזולוציית המסך: 1920 על 1080 מעדיף לא להתפשר פה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: מעדיף שיהיה באזור ה2 קילו ומטה, אבל זה לא קריטי לי. האם נדרש זמן סוללה ארוך: יותר משעתיים בעבודה סבירה (גלישה+הקלדה) יספיק האם יש צורך ביציאות מיוחדות: VGA,HDMI, לפחות 3 פ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מחפשים את נייד ה-Ultra HD האולטימטיבי? ל-Asus יש הצעה חדשה ומעניינת בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/zenbook-pro-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1/

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Speedygonzales,

הי אני רוצה לדעת בכמה אוכל למכור מחשב בן 3+ שנים עם מעבד i5 וכ. מסך radeon 6950hd. לוח אם gigabyte z68. זיכרון 80gb ssd ו- 500 GB רגיל. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לילדים בני 10 עד 13. חובבי משחקים התקציב הוא גג 2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa 2012 - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS - KSP- IVORY תודה, חג שמח מני

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.