עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jayz0r,

המחיר הסופי ~1800 ש"ח מחו"ל באריזה: מדריך, "תיק עטיפה", אחריות, דיסק גיבוי, מטלית, שנאי, כבל חשמל, המחשב והסוללה אין לי יותר מדי זמן כרגע, לכן הנקודות נרשמו בזריזות, אם משהו לא ברור תשאלו מסך מט בהירות מעולה ואחלה זוויות צפייה, אפשר להשתמש בשקט על 40% בהירות הכל עובד מצויין מהקופסה, אין יותר מדי דברים שצריך למחוק, ההארדיסק לא מפוצץ בשטויות נכבה ונדלק בזריזות מקשי המקלדת מרגישים מעט זולים יותר ממה שציפיתי אבל היא עדיין מצויינת - מאוד קטנה אבל בזכות הרווחים ניתן מיידית להקליד על עיוור בלי טעויות, זאת גם הסיבה שאני לא רואה טעם בחריטה או מדבקות חסרון "רציני" במקלדת - אנד, הום, פייג' אפ ודאון נמצאים על מקשי החצים וניתן להשתמש בהם בעזרת מקש אף-אן מצלמה ומיקרופון עובדים …

• 62 תגובות
    • 7.9k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. שלום לכולם, אני בדרך לקנות netbook ועד עכשיו תכננתי לנקות את ה1000he, היום גיליתי שבתוספת קטנה אני יכול לקבל את ה1005ha, ולכן רציתי לדעת מהם ההבדלים בינהם, מה היתרונות של כל אחד מהם, ומה החסרונות (היתרון הגדול ביותר ב1005ha מבחינתי הוא המשקל) השימושים שלי - אני מבלה כל היום נסיעות של שעה וחצי ברכבת לכל כיוון, 3 שעות נסיעה ביום, והמחשב צריך להספיק לי לזמן הזה בערך (3-4 שעות) במצב של בזבוז סוללה יחסית. אני אשתמש במחשב למשחקים קלים, סרטים, אינטרנט, office ועוד. בנוסף תהיתי - אני לא מצליח למצוא מקום בו אני יכול לקנות שנאי נוסף לחשמל, מכיוון שאני מעוניין שיהיה לך אחד כזה בשני מקומות בהם אני נמצא, משהו מכם ראה מקום בו מוכרים את זה? ובכמה ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. נראה לי כמו הנטבוק המושלם ב-2000 ,אבל אני רוצה לשמוע חוויות, אז בבקשה אני אשמח לשמוע כל מה שיש עליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by assafy1000,

שלום חברים, ברשותי מחשב אסוס 1005HA (חלונות XP) כבר שנה וחצי. לפני שבוע שמתי לב שהוא פשוט לא נטען עד הסוף, אלא עד 86% בלבד. שלשום הבעיה החמירה, והוא מוטען עד 78% בלבד כעת. כמה הערות: 1. ניסיתי להטעין אותו למשך זמן רב- כל הלילה למשך כמה שעות, פעם מכובה, פעם דלוק 2. ניסיתי גם (לפי המלצות באינטרנט) לרוקן את הסוללה עד 0% ורק אז להטעין, גם זה לא עזר (יש לציין שעדיין כשלחצתי על הכפתור של ההדלקה/כיבוי הוא נדלק, אך לאחר כמה שניות נכבה שוב, כך שלא הייתה פריקה מלאה). 3. שמתי לב לאחרונה שהסוללה מחזיקה לי פחות זמן מהרגיל, אם כי בכל זאת מדובר במחשב שהיה בשימוש רב במשך שנה וחצי (אני סטודנט שנה שנייה ואין לי מחשב אחר בדירה, כך שזה המחשב העיקרי שלי). 4. יש לציין שהרבה פעמים הוא עו…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Zippopo,

אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו. המחיר שלהם נע סביב 2000 ש"ח. האסוס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 הלנובו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 ההבדלים הם שבאסוס יש מסך 10 אינץ לעומת 12 אינץ'בלנובו. באסוס יש מעבד N280 ובלנובו יש מעבד N270. באסוס זמן הסולל מספיק עד 10 שעות לפי היצרן, ובלנובו פחות. באסוס יש לי אפשרות לשדרג ל-2GB כשבלנובו לא מצאתי איך לשדרג. אני יותר נוטה לאסוס, אבל האם מסך 12 הוא עד כדי כך משמעותי לעומת מסך 10? האסוס לוקח בכל הפרמטרים, פרט למסך... האם זו סיבה לשנות את הבחירה ללנובו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by aviram20,

המחיר מפתה העיצוב מושלם החברה האהובה עליי חמוד וקטן ממימדים שזה טוב לי מאוד ומתאים מאוד לצרכים שלי(מוזיקה ואינטרנט) שווה לקנות ? לא שווה? הם בעייתים? מתחממים? משהו שאני צריך לדעת לפני הקניה ..........?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את הEEE שבא עם 4 ג'יגה ולהוסיף לו עוד 16 ג'יגה כונן פלאש רציתי לדעת אם המחשב יריץ את האקס פי ששוקל 8 ג'יגה לבד ואם יתאפשר ליראות סרטים קצת שירים וכאלה ... לפי הנתונים שלו ניראה שכן אבל אני רוצה להיות בטוח ...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by sh2006,

ASUS eee 4g מישהו יודע האם ניתן לשדרג לו את מעבד הסלרון?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  10. מדובר בדגם הישן יותר של ASUS ה-4GB. הבעיה היא שכול השורה הראשונה של הכפתורים (F) כולל פתור ה-FN לא עובדים. שאר הכפתורים כן עובדים. פרקתי את המחשב כולל המקלדת, עשיתי נקיון יסודי, חברתי חזרה כמו שצריך, ודאתי שהמקלדת מחובר כמו שצריך, אבל עדיין הבעיה נמשכת. מה יכולה להיות הבעיה? מאיפה ניתן לקנות מקלדת כזאת בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by genia,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות ASUS EEE 901 השאלה היא איפה בארץ מוכרים אותו ובכמה? בZAP מופיע רק 900

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by almogila,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל אם השימוש הוא לצפיה בתכנים 720P? שאלה נוספת האם לדעתם תהיה בעיה להשאיר את המחשב הנ"ל מחובר 24 שעות לשרתי הורדות כמובן שאחבר כונן חיצוני, אך האם תהיה לדעתם פגיעה בשל חימום יתר או שיש למערכת זו מערכת קירור מובנת?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by digitalseeker,

אהלן, לא ידעתי לאן זה שייך פה או לגאדג'טים...כי זה פה ופה. ראיתי את הביקורת http://www.gadgety.co.il/17986/%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94-eee-pad-transformer-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%94-honeycomb-%D7%94%D7%A8/#more-17986 ואני חייב לציין שפשוט נדלקתי בכל אופן....מוצא חן בעיני העובדה שזה גם מקלדת , כי לדעתי אין טעם להחזיק גם לאפטופ וגם טאבלט. השאלה - האם יש תחליף מכיוון הPC בנושא ? האם כבר יצא המכשיר של מוטורולה שבתור טאבלט הוא עובד על ANDROID וכשמחברים למקלדת הוא הופך לWINDOWS ? שאלה נוספת היא - אני רוצה לאפטופ ללימודים - בתור מחברת. האם יש תוכנה מקבילה לWORD לANDROID שתומ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ccc,

אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by yehudahe,

המחיר כמעט זהה MSI נותנים 2 מ"ב במקום 1 מ"ב Asus. אולם כאן בפורום אומרים כי MSI הוא צעצוע ליד Asus. האם ניתן להתקין על מחשב שכזה אופיס 2007 ותוכנת אנטי ווירוס? כאן בפורום כותבים כי למעבד 280 צפוי להגיע ערכת שבבים גרפית מיוחדת. האם כדאי לחכות? (השימושים: גלישה, אופיס, קצת משחקים ברשת לא משהו מיוחד, סרטים)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חבר'ה יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב את המחשב הנ"ל, כולל סטיק של 2 ג'יגה ובנוסף תיק, וכל זה ב-420 דולר (1,660 ש"ח בחישוב שער הדולר כיום). חבר של אבא שלי שוהה שם דרך קבע מסתבר, ואין לו בעיה לקנות את זה בשבילי ולהביא למישהו שמגיע לארץ בקרוב. כמה שאלות: 1. מתי המחשב אמור להיות משווק באופן רשמי בארץ, וכמה להערכתכם הוא יעלה? האם העסקה הזו שווה? 2. עד כמה עניין האחריות קריטי בעיניכם? הרי לא תהיה לי אחריות בארץ. האם בכל זאת כדאי? 3. אמנם במחשב רגיל התקנתי כל דבר אפשרי כמעט (כרטיס מסך, זכרון, כונן CD וכולי), אבל במחשב נייד מעולם לא התקנתי דבר. עד כמה זה מסובך להוסיף 2 ג'יגה זכרון למחשב נייד? (מאמין שלא מדע אטומי, אבל בכל זאת) 4. באשר לחריטה של עברית על המקלדת בארץ-ביררתי …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by menibi,

האם מי שהוא יודע מתי צפוי להגיע לארצנו??? להלן המפרט: ◦Display: 12.1 inch, 1366 x 768 pixels ◦CPU: 1.6GHz Intel Atom N330 dual core ◦Graphics & chipset: NVIDIA ION (GeForce 9400M) ◦OS: Windows 7 Home Premium ◦Memory: 3GB DDR2 ◦Storage: 320GB HDD + 500GB web-based storage ◦Connectivity: 802.11b/g/n WiFI, Bluetooth, Ethernet ◦I/O: HDMI, VGA, 3 USB 2.0 ports, SD card slot, mic, headphones ◦Webcam: 0.3MP ◦Touchpad: Supports multitouch gestures ◦Battery: 6 cells, 8 hours ◦Colors: Black, blue, or red ◦Dimensions: 11.7″ x 8.2″ x 1.3″ ◦Weight: 3.1 pounds תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by ItachiSan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 12-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. * בלוטוס? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שלום, אני מחפש נטבוק ללימודים בתקציב של עד 3K. חשוב לי שיהיה לו זמן סוללה ארוך, שיהיה קל, ושיהיה נוח להשתמש בו לאורך זמן (4-5 שעות של כתיבה נגיד). בינתיים מצאתי את ה- Asus Eee PC 1201N NetBook http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1201n/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 אפשר להריץ עליו סרטי HD? האם הוא יריץ חלק …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

*הדיון עודכן לדגם ה-Asus Eee PC 1215N שתוך כדי הדיון התגלה שכבר הגיע לארץ! ועוד חדשות . . . יצאו ביקורות נהדרות על ה 1215 http://www.netbooklive.net/asus-eee-pc-1215n-review-power-in-a-compact-sleek-body-4092 http://gadgetmix.com/netbook/asus-1215n-review הדרישות: מחשב סטודנט קלאסי עם יכולות משחק בסיסיות (FIFA כדורגל). תקציב: 3 אלף לדעתי בנייד הזה יש כל מה שצריך: דיסק גדול, מעבד טוב, כרטיס מסך חזק יחסית, 2GB זיכרון, 802.11N ויציאות למכביר. תמורה מלאה לכסף. Asus Eee PC 1215N מה דעתכם ?

• 93 תגובות
    • 27.4k צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

למישהו יש מושג מתי הוא מגיע לארץ? וגם חיפשתי אותו באתר של אסוס ולא מצאתי, זאת אומרת שהוא לא יצא בכלל לשוק?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by hilagol,

מחפשת מחשב נייד קל במשקל בעל פונקציות מינימליסטיות-גלישה ברשת,וורד,אקסל.בעיקר לצרכי עבודה .האם המחשב הנ"ל מתאים? מה חסרונותיו? מעלותיו? סטודנטית

23. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.liliputing.com/2009/02/asus-eee-pc-t91-convertible-tablet-pre-reviewed.html do anyone here knows when does asus plan to launch these new models ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. 1) במידה והוא עדיין לא נמכר, מתי ישיקו אותו ? 2) מה החומרה שלו +/- 3) מה הצפי של התמחור שלו ? g0vner_x3

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים