עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barak_i,

אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by barak353,

1) תקציב: בהתאם לדרישות שלי. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוה, גלישה, אולי קצת משחקים(לא בטוח יהיה לי זמן לשחק במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17" לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * …

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Hotline Miami,

מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by _daFink,

אהלן, בגדול אני לא איזה מבין גדול, ביקשתי מגוגל המלצה למפרט מחשב, וזה מה שיצא. המחשב ישמש לעבודה עם תוכנות תלת. צריך כרטיס מסך מפלצת בשביל GPU RENDERING. רציתי לדעת בגזרת המעבד, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקחת i9? https://www.tms.co.il/77919

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום, לאחרונה התחלתי ללמוד תכנות ובנוסף אני עורך תמונות וסרטונים והחלטתי שאני צריך לקנות מחשב נייד שישרת אותי בצורה טובה אבל לא יקר מידי. * מטרות המחשב? תכנות, עריכת סרטים ותמונות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? לא גדול מידי (משהו בסביבות 13 אינצ') * רזולוציית המסך? חשבתי על משהו בסביבות ה 4K אבל השאלה מה ההבדל במחיר בינו לבין FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי? רצוי לא כבד מידי אבל זה לא כזה משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה בינוני (לא משהו משוגע אבל שיחזיק יום עבודה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, כניסת כרטיסי SD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשבתי על SSD אבל השאלה אם אני צריך את זה בהתאם לצרכים שלי * כונן אופטי? - * האם דרושה תמיכה…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. טוב לאחר שקיבלתי ממכם מספר מפרטים למחשב גיימינג בעלות של עד 4000 ש"ח. הגעתי פחות או יותר ל-2 מפרטים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל את עצתכם. מפרט A: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪991 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב ח…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by ITSIK86,

אז הנה הגעתי למפרט סופי אפשר להגיד תגידו מה דעתכם- Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB TwinMOS Samsung 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU מה דעתכם? אני רק צריך ספק-תמליצו בבקשה על משהו מקיאספי משהו טוב בלא יותר ב270 שקל אם אין טובים בכלל מקיאספי אז אפשר גם מנועה תודה מראש

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. יש במפרט הזה הכל ממעבד עד דיסקים לצריבה בעיקרון אני צריך דעות על החלקים העיקריים מעבד ,מסך,ה SLI , הלוח אם. 1 AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,848.26 ש"ח 1 Thermaltake PIPE101 heatpipe technology CPU cooler 188.28 ש"ח 1 THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 155.65 ש"ח 2 256MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 565.37 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX 1,042.63 ש"ח 2 LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 2,706.50 ש"ח 1 Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA 661.60 ש"ח 1 Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS 560.45 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 174.42 ש"ח 1 LITEON X…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. קרובת משפחה שלי מחפשת לפטופ ללימודים, עדיף שיהיה 14 אינץ ומטה ופחות מ2 ק"ג. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שעולה, אבל עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס וורד בשימוש כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לדעתי כדאי לה מסך 1080P כי פחות מזה לא תמיד נוח. -ל…

11. אהלן בחיפושיי אחר מחשב נייד נתקלתי בחנויות הנ"ל מכיוון שאלה חנויות online אשמח אם למישהו יש ניסיון איתם או שמע עליהם ויכול לתת חוות דעת את הביקורות ב-zap ראיתי (והן היו טובות), אבל אני רוצה לשמוע גם מחוץ ל-zap מה חושבים עליהן תודה וסליחה אם ההודעה לא נכתבת בפורום המתאים, לא מצאתי פורום יותר מתאים לכתוב בו..

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. בוקר טוב לכולם ;D דרוש נייד לאינטרנט וטקסט בעיקר, במחיר שרשום בכותרת. קונה מהארץ, רצוי מחנות פיזית. יש חיה כזאת? שיגיע עם XP או 7, סוללה לא משנה כי אני רוב הזמן ליד שקע, רצוי הרבה זיכרון בשביל שלא יקרטע... זהו בינתיים, אני אחשוב אחר כך על עוד דברים שאני צריך. תודה

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by e_type,

באג מציאים את הדגם הבא של HP שיש אותו רק אצלהם השימוש המיועד הוא בעיקר ללימודים כלומר אופיס ואינטרנט, מחשב חזק כבר יש לי בבית. אני רוצה שלא יזחל אבל לא צריך משהו יותר מידי תותחי. במחשב הזה אני חייב לציין שהמחיר מאוד קורץ. אשמח לשמוע את דעתכם HP Pavilion dv5105EU 1.8GHz 512MB מפרט: מפרט טכני: מעבד Mobile AMD Sempron Processor +3000 עם PowerNow! Technology? Level 2 cache 128 KB, אפיק מערכת עד 1,600 מגה הרץ זיכרון: 512 MB מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) סוג הזיכרון DDR 333 MHz זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד ?2GB מסך ?15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציית תצוגה ?1,280 x 800 כרטיס מסך : ATI RADEON® XPRESS 200M Up to 128 MB (dedicated) כונן דיסק קשיח פנימ…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by was955,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אהלן, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת המפרט: 1. התקציב המקסימלי - 6000 ש"ח ניתן לחרוג מהתקציב במקרה הצורך. 2. השימושים הצפויים של המחשב הם בעיקר משחקים כבדים (Mass Effect, Fallout:NV, CoD:BO ,Dead Space וכו') בהגדרות המקסימליות וסרטים ברזולוציות FHD. 3. יש צורך בציוד היקפי: מסך FHD בגודל 22' או יותר, רמקולים ועכבר גיימינג סביר. 4. יש צורך בצורב די.וי.די רגיל וכרטיס רשת אלחוטי. 5. יש צורך במפרט מלא. 6. השקט לא חשוב למפרט כל עוד לא יעשה רעש ברמה חריגה. 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג של המחשב. 8. אין צורך במערכת הפעלה או הרכבה. 9. אין העדפות לחנות, מגורים באזור ירושלים. 10. מעוניין לעשות שימוש במארז CM690 של קולר מסטר (למרות שאני מוכן בהחלט לשמוע אם מישהו חושב שיש …

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by BlindFaith,

שלום לחברי הפורום. הגעתי לפורום לפני בערך חצי שנה עם כוונה לקנות מחשב גיימינג במחיר 8,000 ש״ח. הסיבה שהתקציב לא הספיק לי בזמנו היא שאני רוצה לחבר שלושה מסכים, והרגשתי שהתקציב שמוקצה לכרטיסי מסך מאפיל מעט על האיכות של שאר החלקים. אז אגרתי עוד קצת חיסכון ועכשיו אני מוכן לקנות את המחשב שלי. 1. תקציב מקסימלי: עד 10,000 ש״ח. רצוי לנצל ולא ניתן לחרוג. 2. שימושים: בעיקר גיימינג, גם תכנות ועריכת סרטים. משחקי high end בעיקר, אני לא חושב שיש צורך להסביר. רזולוציה טבעית מקסימלית 5760x1080 3. ציוד הקיפי: ללא. 4. לכלול הכל. 5. רמה 7. שזה אומר שעדיף שקט, אם זה נכנס בטווח מחיר. 6. אוברקלוק: קל, אני לא מספיק בקיא בתחום בשביל להגיד משהו מעל, ואני גם לא מתכנן להשתמש בזה בהתחלה. 7. תוכנות מ…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. היי אחים שלי, אז כמו שאתם מבינים החלטתי להחליף את מחשב הישן והטרנטה שלי שנמצא איפהשהוא בתוך כדור האבק מתחת לשולחן... החלטתי להשקיע במחשב אבל הוא לא בדיוק ישמש אותי רק למשחקים(אני לא גיימר כבד או משהו),אבל אני אקח משהו רציני שיתאים להכל. הנה בנתיים מה שתכננתי: מעבד: athlon64 3500+, 1Ghz FSB, L1+L2-2MB, L3-2MB לוח אם:,FW A8N-SLI nVidia nForce4 SLI socket939, DDR dual channel ASUS זכרון: DDR2, 512mb, 433mhz, dual channel 2X דיסק קשיח: WD 160Gb, 7200rpm, SATA2, 8m כ.מסך: geforce6600GT,DDR3,256mb, pci-e, vivo, TV out/geforce6800NU GAINWARD צורב: dual-layer DVD +x16 כונן: LG DVD player כונן 1.44: 3.5 מקלדת+עכבר: Logitech cordless desktop EX100 רמקולים: 4.1 SP…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by mordehay8886,

שלום, אני מעוניין לרכוש מטען לסוללות AA. ראיתי בK.S.P את המטענים הללו, האם אחד מהם מומלץ? https://ksp.co.il/web/compare

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by nargsi,

אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …

24. אני מעוניין במחשב לא יותר מדיי לגיימינג, בעיקר לGTA V, FALLOUT החדש שיצא ושבכללי יריץ לי סבבה משחקים חדשים, לא משהו מטורף. התקציב שלי הוא עד 3 אלף וזה המפרט שהנציג בKSP עשה לי. (קובץ PDF מצורף) הבנתי מאנשים שהוא לא הכי משהו, אשמח אם תסבירו לי מה הבעיה ואיך אפשר להחליף אותו במפרט יותר טוב באותו מחיר.

25. אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.