עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סופסוף החלתתי אני לוקח RAidMax sagita+window מארז 319 שח Thermaltake toughpower 470W ספק 303 שח GeForce 8800GT asus 512Mb pci-e כרטיס מסך 1515 שח kingston 1G *2 667MHz DDR2 זכרון 126X2 שח Intel Gigabyte GA-P35C-S3 לוח אם 583 שח WD 320G 7200rpm 16mb buffer ארד דיסק 427 שח pionner DVR-212 SATA צורב 163 שח Intel Core 2 duo Processor E6750 2.66MHz 1333MHz 4MB LG775 BOXמעבד 1014שח יוצא לי 4576 +60שח שזה משלוח עד הבית תודה לאנשי הפורום שעזרו לבחור!!!! לא יודע בקשר למעבד אין לי מושג במעבדים אז אם ישלכם הצות אז קדימה אנשים!! אם אפשר לעגיד לי מזה OC? אני רוצה את המחשב למטרת משחקים חדשים ביותר כמו crysis נו אתם מבינים ורשית אני צריך 4G זכרון לשימוש עצמי אני לא יכול …

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. עוד כמה חודשים אני הולך לעשות קניות בתאילנד אני חיפשתי מחשב שהוא מאוד טוב למשחקים והוא יהיה זול בתאילד בקיצר חיפשתי את המחיר של המחשב הזה בZAP מצאתי אבל במפרט שרשום שם הוא שונה מהמפרט של המחשב באתר של החברה(פחות טוב) לפני שבוע אני רציתי להשקיע על המחשב הנייח 1500 שח לשדרוג הציעו לי כמה הצעות ובסוף החלטתי להשקיע יותר במחשב הנייד במקום 5500 שח 7000שח אני מתכוון לקנות את המחשב הזה בתאילנד ! המפרט שרשום באתר של החברה Dell XPS M1730 מחשב נייד מעבד Intel® ‎ CoreTM 2 Duo מסוג T9500 ‏ (2.60 ג'יגה-הרץ, 6 מגה-בתים של זיכרון מטמון מסוג L2‏, FSB של 800 מגה-הרץ) 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול DDR2,667 מגה-הרץ‏ NVIDIA® SLITM Dual GeForce® 9800M GT עם זיכרון 1GB2 GDDR3 קיבולת חו…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אהלן חברים, מנקווה שתוכלו לעזור לי.. אני מתכנן על מחשב (ללא מסך או רמקולים) למשחקים בעיקר בסביבות ה 6-7 אלף. חשבתי על : -Cpu : P4, 3GH, 800FSB HT -Motherboard : Asus P4P800 Deluxe - Memory : 2x512 Dual Memory PC3200 - 400Mhz -Hard Drive : WD S-ATA 7200RPM 80\120gigs) מארז חשבתי ללכת על ה RAIDMAX 868 עכשיו העזרה האמיתית שאני צריך זה בכרטיס מסך... חשבתי ללכת על ה 5950 של LEADTEK או GAINWARD באיזה 2700 שקל. הצעות שינויים וכו' ייתקבלו בברכה, תודה רבה לכם. תום.

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by hero,

אני מתכוון לקנות מחר-מחרתיים מחשב למשחקים. כבר הייתי סגור על ה-2700+ אבל ראיתי היום שבכל הבנצ'מרקים, מעבדי פנטיום 4 לוקחים בפער יחסית גדול את המעבדים של amd דווקא במשחק שאני הכי אוהב, קווייק 3. מכיוון שמרבית המשחקים החדשים הבאמת טובים (לדעתי) מבוססים על המנוע של קווייק, ותמיד לוקחים את המנוע הזה ומשפרים אותו במידה זו או אחרת, רציתי לדעת אם כדאי לי ללכת דווקא על הפנטיום. הכיוון הוא: AMD Athlon XP 2700+ Epox 8RDA+ או ללכת על פנטיום 2.66 כי הוא קצת פחות טוב וקצת פחות יקר, לעומת ה-2.8 שהוא קצת יותר טוב והרבה יותר יקר אגב, אין לי מושג איזה בורד יהיה טוב למעבדי אינטל. איזה מחשב כדאי לקנות? אני ממש לא מפחד מלהעלות את ה-FSB, אבל אני לא חשבתי על לקנות מאוורר.. תודה

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by dorfmagician,

אהלן, המטרה העיקרית של המחשב: עיצוב גרפי מטרה משנית: הורדות (והרבה!) מחשב מספיק חזק להריץ את ויסטה מארז: חייב מארז עמיד, חזק (עדיף מתוצרת IBM) מאוורר היטב מעבד: באמת צריך המלצה טובה כאן, שמעתי שמעבדים של AMD מתמודדים עם Intel מאוד טוב בזמן האחרון... דיסק קשיח: מינימום 160GB SATA2 צורב DVDRW כרטיס מסך: מספיק חזק לעבודות עם פוטושופ, פלאש, פריהנד ו-MAYA וכמובן, תומך בהתקן העתידי DirectX 10 (חייב DVI!!) זיכרון: מינימום 1024MB (עדיף DUAL CHANNEL) מערכת צריכה לכלול מסך (מינימום "17) מחברה עם שם טוב מקלדת, עכבר אין צורך בכרטיס קול איכותי... לוח אם: תומך בשדרוגים עתידיים של כרטיסי מסך, מעבד וכו' מערכת הפעלה Windows XP Pro thx a bunch

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. מטרות המחשב? גיימינג - לא אקסטרים אבל שירוץ חלק ועל הגדרות גבוהות וצפייה בסרטים * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD פאנל IPS יהיה נחמד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה גם 5 קילו זה בסדר מצדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500gb אם יש אפשרות להוסיף SSD יהיה נחמד * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממה שראיתי יש רק …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by ruler,

חבר שלי החליט לקנות מחשב לעריכה גרפית , עריכת סרטים וצפיה בהם ומדי פעם משחקים . לא מתוכנן אוברקלוק ,חובה שיהיה מסך דק וכרטיס קול לא מובנה שתומך ב 5.1 . כמו כן דרוש כרטיס מסך שיהיה לו tv out התקציב כאמור הוא עד 6500 . לא צריך ציוד היקפי רק מסך ומחשב .בנוסף,דרוש גם צורב דיוידי שיתמוך בכל הפורמטים. חובה שבקדמת המארז יהיו לפחות 2 כניסות יואסבי. תודה מראש.

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Guy Erez,

אהלן, לאחר חיפושים רבים והמלצות מחברים - העלתי את התקציב והתחלתי לבחון מחשבים של Dell הגעתי ל2 ״מתחרים״ סופיים - אחד מהם דגם ה VOSTRO הפחות איכותי על פניו - אבל עם כרטיס מסך שניכר כי הוא טוב יותר ואולי עוד מאפיינים כמו מקלדת ואיכות מסך שאין לי מושג לגביהם. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5403 השני הוא דגם Latitude - זול משמעותית ביחס לאיכות הדגם באופן כללי, אבל עם נתונים לא רעים בכלל - חוץ מכרטיס המסך. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5893 אציין שאני צריך את הנייד ללימודים - רבי מלל ומדעי המחשב, לא מעבר. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Amit Reter,

שלום, אני מעוניין לקנות Dell XPS 13 עם מעבד i5. בינתיים לא מצאתי שום מקום שבו אפשר לראות מחשב נייד כזה בתצוגה, ולהתרשם ממנו באופן בלתי אמצעי. מישהו יודע אם יש חנות שמחזיקה כזה בתצוגה? חוץ מזה, לפי כל הפרסומים, למחשב הזה יש מסך של UHD, אבל כל מה שמפרסמים בארץ מהדגם של 2019 (Dell xps 9380) מופע עם מסך של 1920X1080. מישהו יודע אם מוכרים כאן גם אופציה עם רזולוציה של 3840 x 2160?

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מסוג DELL VOSTRO 3500 . האם למחשב זה יש יצאה של SOUND חמש ערוצים? האם יציאת הכרטיס מסך (HDMI )שגם מוציאה SOUND היא זאת שאמורה להוציא חמש ערוצים. הנושא חשוב לי ביותר. אבקש את עזרתכם. גיל

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

16. אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!

17. Started by yyy123,

זה המפרט שלי: geforce gtx 750 ti 2gb מעבד: i5 6400 skylake לוח אם,h110 זיכרון ראם אני ישים 16GB DDR3 על איזה הגדרות ירוץ לי gta,5? ואני מתכוון לשחק ברזוולוציית 1024 על 768.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by idan1836,

שלום, יש לי נייד מסוג HP PAVILON DV5 עם מערכת הפעלה ויסטה. אני רוצה למחוק את הBOOT עם תוכנה בשם MHDD כדי שיהיה אפשר להתקין את הXP במקום. בכניסה לתוכנה (MHDD) הדיסק הקשיח לא מזוהה ולכן צריך להגדיר אותו כMASTER. ניסיתי להכנס לBIOS כדי למצוא את האופציה להגדרת הדיסק קשיח אבל לא מצאתי. מישהו יכול לעזור כדי שהתוכנה תמצא את הדיסק קשיח או לתת פתרונות יצירתיים יותר להתקנת XP במקום ? תודה מראש 8)

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Classify,

מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by yotam360,

שלום לכולם, הרבה זמן שלא התעסקתי בתחום המחשבים והמחשב הנוכחי שלי התפגר סופית, לכן אצטרך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000₪ בלי חריגות אבל גם לא צריך לחסוך. המחשב צריך להריץ את המשחקים החדשים (BF4, COD, CoH, קריסיס וכו׳) על הגדרות גבוהות על מסך ברזולוציה של 1280 על 1024 HD. אין לי בעיה שהמחשב יהיה רועש. את כל הציוד ההקפי יש לי, אז אני צריך לקנות רק מארז ותכולתו: 1. מארז 2. לוח אם 3. כרטיס מסך 4. מעבד 5. זכרונות 6. הארד דיסק 7. ספק 8. קירור למעבד החנות הכי קרובה לבית שלי היא KSP טבריה אז משם אעשה את הקניה. תודה לכל העוזרים, יותם.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Arik.G,

שלום אני זקוק למחשב נייד, בתור סטודנט השימושים העיקריים זה אופיס, ואינטרנט. מרוב הדגמים והסוגים אני כבר לא יודע מה אני צריך ומה סתם גימיק מיותר . מאוד אהבתי את מה ש tmpusr עשה ואני יעתיק את זה ממנו (מקווה שאין התנגדות) 1. מה התקציב? 4000 ש"ח פלוס מינוס. 2. מטרות המחשב? סטודנט, תוכנות אופיס, אולי סרטים ומוזיקה, אינטרנט. 3. גודל המסך? מכיוון שרצוי נייד לא גדול וכבד אז 15" יהיה בסדר. 4. משקל רצוי? רצוי לא כבד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי כי לרוב יש שקע זמין (אבל שלא יהיה זמן עלוב). 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה מיוחדת. 7. בלוטות? חייב BT כדי להתחבר לאינטרנט דרך פלאפון. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ 60. 9. צורב DVD? רצוי - לא הכרחי. …

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (בעיקר Office) וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14-15 אינץ'. בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

24. שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם, טוב סיימתי את לימודי וסוף כל סוף יצאתי מ"משכורת סטודנט", אז הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי, מלפני איזה 7 שנים בערך שעבר שדרוגים לאורך השנים: E6300 2.8GHz 50% overclock, Gigabyte 965P-DS3, 4 GB RAM, HD6770 1. מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: באזור ה-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים (בעיקר Blizzard - D3 and SC2 על הגדרות גבוהות), תכנות במכונות וירטואליות שונות (VM - בעיקר OS X Mavericks ו-Windows8, רק מכונה אחת תרוץ) ותכני HD. א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך ישן מאוד (לפחות בן 7) של סמסונג SyncMaster 203B שכבר תוקן פעם …

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים