ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לפורום מספר אחד! מתייעץ פה כבר שנים רבות ותמיד מקבל תשובות - אז תודה. מעוניין במחשב נייח מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אפשר משחקים ברמה קלילה ביותר. (100fps be cs1.6 אוכל), אם יריץ לי gta ברמה סבבה אני אהיה מבסוט, אבל זה בונוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינצ..למרות שבאלי לשדרג מסך (לא בתקציב הזה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב להורים (60+) כולל מסך / מקלדת ועכבר. (אין צורך במערכת הפעלה) השימושים הם בעיקר כלליים - גלישה באינטרנט לרוב / יוטיוב / סרטים וכד'. ניתן להרכיב משהו ב-2500 שקלים? תודה
-
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום חברים, האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עוד כמה חודשים אני הולך לעשות קניות בתאילנד אני חיפשתי מחשב שהוא מאוד טוב למשחקים והוא יהיה זול בתאילד בקיצר חיפשתי את המחיר של המחשב הזה בZAP מצאתי אבל במפרט שרשום שם הוא שונה מהמפרט של המחשב באתר של החברה(פחות טוב) לפני שבוע אני רציתי להשקיע על המחשב הנייח 1500 שח לשדרוג הציעו לי כמה הצעות ובסוף החלטתי להשקיע יותר במחשב הנייד במקום 5500 שח 7000שח אני מתכוון לקנות את המחשב הזה בתאילנד ! המפרט שרשום באתר של החברה Dell XPS M1730 מחשב נייד מעבד Intel® CoreTM 2 Duo מסוג T9500 (2.60 ג'יגה-הרץ, 6 מגה-בתים של זיכרון מטמון מסוג L2, FSB של 800 מגה-הרץ) 4 ג'יגה-בתים של זיכרון ערוץ כפול DDR2,667 מגה-הרץ NVIDIA® SLITM Dual GeForce® 9800M GT עם זיכרון 1GB2 GDDR3 קיבולת חו…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מפרסם את המודעה הזאת לבקשתו של חבר. יש לו מחשב מלפני 6 שנים בערך והוא רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 6K. העניין הוא שאחרי שהוא נתן לי את המפרט הנוכחי שלו אני לא בטוח שכדאי לו לרכוש מחשב חדש. אשמח לעצות ולעזרה שלכם בנושא. אני מביא לכם את המפרט הנוכחי ואת השאלון שלו. חשוב לציין שספק הכוח שמצויין כאן הוא לא בהכרח מה שיש לו. הוא אמור לבדוק זאת בהקדם האפשרי ואעדכן את הפוסט. על מנת לעזור בהתלבטות הוא היה רוצה לקבל המלצה למפרט חדש ללא קשר להאם כדאי לשדרג. המפרט הנוכחי: אינטל מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray ASUS לוח אם P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרו…
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה 3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024 יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus 4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה. אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר *צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד! זה המארז : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706 אני צריך שהמפרט יהיה מKSP. מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל. המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר? לא צריך ציוד הקיפי. התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות. תודה רבה (:
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעזור לחבר שלי עם מפרט שבניתי לו, עכשיו אני לא בטוח לגמרי לגבי המפרט. חבר שלי רוצה מחשב כדי לעבוד עם פוטושופ, וכנראה שגם עם תוכנות 3D. התקציב הינו עומד על 4.5K כולל מסך וציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר. הנה המפרט שאני בניתי: Intel i5 650 box GB GA-H55M-D2H Samsung F3 HD10SJ 1TB G.Skill DD3 4GB (2GBx2) 1333MHz CL8-8-8-21 HK Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5 HEC 6C28 Black Seasonic S12II 430W Dell 22" 2209WA 6ms E-IPS Logitech Wireless Desktop MK320 מה דעתכם? ותודה לעוזרים!!
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום המכובדים לפני כמה זמן תכננתי לקנות מחשב אבל אז התחרתתי בגלל הירידת מחירים. אז בזמן הקרוב אני אקנה את המחשב ופה אתם נכנסים...אני לא הכי מבין בחומרה אז תהיתי אולי תרצו לעזור לי להחליט על מה ללכת טוב אז ככה... המחשב ישמש למשחקים וקצת עריכה פה ושם אני מעריך שיעשה OC בהמשך יש לי מסך SyncMaster226bw אין צורך בציוד היקפי(רמקולים מקלדת עכבר וכו') תודה רבה לכל העוזרים
-
- 55 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה אולי למחוק את מחיצת השיחזור של היצרן, מהסיבה שמעבר לזה שאני חושב שלא יהיה לי בה צורך, אני גם לא מצליח להשתמש בה. אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה משם (אני יודע שזה ימחק הכל מהכונן, הכל מגובה לשמחתי), ולראות אם יש שם משהו שאני עלול להצטרך בעתיד. מישהו מוכן להגיד לי איך אני משחזר את ההתקנה הזו? העלתי את ה-restore בתפריט ה-F8 בתור admin (מה שלקח קצת זמן), אבל אין לי שם את האפשרות שאמורה להיות לפי ההוראות של המחשב. אגב, האם לדעתכם יש בכלל צורך במחיצת השיחזור הזו? אומנם היא רק 15ג'יגה שזה לא הרבה, אבל אם אין בהם צורך אז חבל שזה סתם תופס מקום.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחר-מחרתיים מחשב למשחקים. כבר הייתי סגור על ה-2700+ אבל ראיתי היום שבכל הבנצ'מרקים, מעבדי פנטיום 4 לוקחים בפער יחסית גדול את המעבדים של amd דווקא במשחק שאני הכי אוהב, קווייק 3. מכיוון שמרבית המשחקים החדשים הבאמת טובים (לדעתי) מבוססים על המנוע של קווייק, ותמיד לוקחים את המנוע הזה ומשפרים אותו במידה זו או אחרת, רציתי לדעת אם כדאי לי ללכת דווקא על הפנטיום. הכיוון הוא: AMD Athlon XP 2700+ Epox 8RDA+ או ללכת על פנטיום 2.66 כי הוא קצת פחות טוב וקצת פחות יקר, לעומת ה-2.8 שהוא קצת יותר טוב והרבה יותר יקר אגב, אין לי מושג איזה בורד יהיה טוב למעבדי אינטל. איזה מחשב כדאי לקנות? אני ממש לא מפחד מלהעלות את ה-FSB, אבל אני לא חשבתי על לקנות מאוורר.. תודה
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך שהיה בו את כל הדברים הטובים והשווים ושהיה AMD ושהיה בנוי למשחקים ולמוזיקה. אם צריך תוסיפו קירורים : כמו מגירות לדיסק קשיח פאנל למאווררים ושלא יהיה קירור מים, אני מעדיף שהיה מארז FULL TOWER ואני רוצה שהיה בו מסך 19 שטוח CRT שהיה גם צורב רגיל וDVD ואני רוצה גם מערכת של CREATIVE שיהיה רמקולים של החברה . ושהיה גם מצלמה למחשב ושהיה עכבר ומקלדת טובים . אני גיימר גיימר ואני רוצה כרטיס מסך חזק הכי טוב בשוק כיום שכל המשחקים יעבדו חלק ללא בעיות . ואני רוצה שהכל יהיה פירמה מחברות מובילות!!! ושהיה ספק כוח חזק ..
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ספויילר טי. אם.אס? סטארט פי סי ? על איזה חנות אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אך ורק אם זה שיפור משמעותי. ניתן להוסיף 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר לגיימינג. ויתכן שגם לתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים יריות מתקדמים( MW BT) ומשחקים כמו דיאבלו 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זהו המסך שיש לי כרגע: http://www.l…
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות Dell XPS 13 עם מעבד i5. בינתיים לא מצאתי שום מקום שבו אפשר לראות מחשב נייד כזה בתצוגה, ולהתרשם ממנו באופן בלתי אמצעי. מישהו יודע אם יש חנות שמחזיקה כזה בתצוגה? חוץ מזה, לפי כל הפרסומים, למחשב הזה יש מסך של UHD, אבל כל מה שמפרסמים בארץ מהדגם של 2019 (Dell xps 9380) מופע עם מסך של 1920X1080. מישהו יודע אם מוכרים כאן גם אופציה עם רזולוציה של 3840 x 2160?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן...! אני צריך המלצה למפרט מחשב+מסך+. השימוש העיקרי הולך להיות גלישה באינטרנט. אני רוצה שהוא ישרת טוב את המטרה, דגש על: 1. שיהיה מהיר מאוד ב-Windows XP, גם כאשר עובדות בו זמנית הרבה תוכניות. 2. מינימום נזק לעיניים. 3. מינימום תקיעות, תקלות, בעיות (שדורשות ידע רב יותר מידע מינימלי מאוד) המחשב לא אמור להריץ משחקים, לכן אני חושב שהכרטיס מסך הישן שלי Asus Geforce 2 GTS 64 MB יכול להספיק, אבל, אם יש כרטיס מסך טוב יותר במחיר ממש זול אז אולי עדיף שאקנה חדש וזהו. אני לא עומד לעשות OC (אין מצב) והתקציב הוא 5000 ש"ח כי נראה לי שזה תקציב שאני אוכל להביא בו משהו טובאם נראה לכם שזה תקציב גבוה או נמוך מדי אז אתם יכולים לשנות. תודה מראש !
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי,חדש פה. אנסה לתמצת. צריך מחשב נייד לגיימרים תקציב סביבות 5.5-6k אבל השאלה המרכזית היא,איזה חברה לקנות? DELL/AUSSIS? / מהיכן לקנות? אחריות? כמו כן חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר וכ'ו ראיתי את זה : https://ksp.co.il/?uin=44855&select=.1304..271. תודההההה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG GTA IV GOD OF WAR 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע איך בכלל ז…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
amd 2400+ gigabyte ga-7vax wd 40gb 7200rpm 8mb buffer- המחיר שלו כמו של הכונני 60GB הרגילים אז מה עדיף לי? אם עדיף 60GB אז איזה?.... MUSHKIN 512mb 333mhz - זה הדגם הרגיל לא ה REV 2..... DVD - TOSHIBA X16X48 - M1612 teac 1.44 3R- system air - METAL SILVER - המארז החדש אצל הדובים..... volcano 6CU- כלול במחיר של המעבד...... iiyama - 413pro COLOR leadtek - ti4400 + 4 full games ENERMAX 350W אשמח לקבל הערות והארות.... תודה לכל העוזרים....
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב למשחקים כמו כן אני רוצה לעשות OC מינימלי של 400 לבאס כדי שיהיה יחס של 1:1 לזכרון, ואחר כך OC יותר רציני בסביבות 500 ומעלה לבאס. אני גם רוצה לעשות OC רציני לכרטיס מסך כאשר משחקים יתחילו לפעול לאט. המחשב כולל קירור מים של חברת Danger Den. המפרט לקוח מפנדה. 1 Danger Den (Laing) DD12V-D5 1/2 550 ש"ח 1 ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 1,076 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ 1,690 ש"ח 1 Danger Den Black Ice III Xtreme Radiator - Black 1/2 550 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 489 ש"ח 1 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR 1,760 ש"ח 1 Gigabyte…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סופסוף החלתתי אני לוקח RAidMax sagita+window מארז 319 שח Thermaltake toughpower 470W ספק 303 שח GeForce 8800GT asus 512Mb pci-e כרטיס מסך 1515 שח kingston 1G *2 667MHz DDR2 זכרון 126X2 שח Intel Gigabyte GA-P35C-S3 לוח אם 583 שח WD 320G 7200rpm 16mb buffer ארד דיסק 427 שח pionner DVR-212 SATA צורב 163 שח Intel Core 2 duo Processor E6750 2.66MHz 1333MHz 4MB LG775 BOXמעבד 1014שח יוצא לי 4576 +60שח שזה משלוח עד הבית תודה לאנשי הפורום שעזרו לבחור!!!! לא יודע בקשר למעבד אין לי מושג במעבדים אז אם ישלכם הצות אז קדימה אנשים!! אם אפשר לעגיד לי מזה OC? אני רוצה את המחשב למטרת משחקים חדשים ביותר כמו crysis נו אתם מבינים ורשית אני צריך 4G זכרון לשימוש עצמי אני לא יכול …
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-