ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עשיתי בימים האחרונים קצת בדיקות לגבי החידושים בשוק. אני כותב פה את ההמלצה שלי על לוח-אם/מעבד כשירות לקהילה נראה לי שכדאי לחכות כחודשיים בגלל שיש עכשיו החלפות "חצי דור" - X97 ו-Devil's Canyon. לגבי המעבד אני ממליץ לחכות ולקנות את ה-i7-4790k devil’s canyon. בלוח אם הייתי הולך על ASUS MAXIMUS VII HERO מאחר שדור קודם שלו קיבל את הביקורות הכי טובות ב-newegg. לאלו כמוני שיותר איכפת להם מהיציבות הייתי הולך על הGigabyte GA-Z97X-UD5H Black Edition (אפשר בהרשמה בג'יגהבייט לקבל 5 שנות אחריות, וצריך לוודא עם היבואן שהוא תומך בזה). הייתי שוקל גם את ה-ASUS SABERTOOTH Z97, אבל בזהירות כי הדור הקודם קיבל ביקורות לא טובות.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בארה"ב דרך חבר. שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב מה שמצריך ממני מחשב חזק שיריץ תוכנות לא קלות. אני מחפש מחשב 13.3-14". קל מאד (עד 1.7 קילו) HD 7200 320GB ומעלה מעבד i5\i7 מהדור השני. עדיף עם כונן אופטי וUSB 3. הרבה שעות סוללה (6 ומעלה). התקציב שלי הוא עד 1300$. ראיתי דגמים של ה 830 Toshiba portdege, מישהו מכיר את הסדרה הזו? מה דעתכם? ואיך בכלל toshiba בלפטופים? המון תודה לעוזרים! אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים מהטושיבה....
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות, בכל אופן זה התקציב המירבי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autodesk 3DS Max, Adobe Premiere, Adobe After Effects אולי גם Autodesk Maya העריכה המאסיבית עצמה תתקיים על המק שלי על הPC יהיה בעיקר מידול בתלת מימד ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis, COD, Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.wellcom.co.il/builds/23746 אשמח שתאשרו לי! תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב משרדי: לוח אם: msi 945 gcm7 כרטיס מסך מובנה (אבל לא עקרוני כי זה למשרד) מעבד: dual core e2180 זיכרון: kingston 1gb ddr2 667 mhz דיסק קשיח: w.d-160 gb מארז: atx- mid tower 450w צורב אני מוסיף את מה שהיה לי. הכל בא מורכב במחיר: של 900 ש"ח. מה אתם אומרים? להוריד משהו להוסיף משהו?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למחשב נייד יש כניסה של כרטיס טלויזיה או שאפשר להוסיף לו?(אם אפשי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
למחשב נייד ישן פנטיום 2 שיש לו כניסת usb אבל אין לו wifi בילטאין האם אפשר לחבר stick wifi והוא יקלוט אינטרנט מהאוויר ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד כמו שרמשתי הייעוד שלו זה בעיקר לאינטרנט אבל הרצון הוא שיצליח לסחוב לי פיפא או GTA החדש.. לא משהו בומבסטי. התיכנון הוא לקנות מאייבורי אבל כמובן שאני פתוח להצעות. תודה מראש חברים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למחשב קטן וקל משקל (עד 12 אינץ') למטרת גישה מרוחקת VPN,Teamviwer וכן עבור עבודה על microsoft access visual c# כן חשוב משך עבודה ארוך על בטריה. האם נטבוק כגון Compaq Mini 311c-1010EJ יבצע את המטלות? בלי להתקע/איטיות? כמובן עדיפות לפתרון זול. או אם לא, אז אני זקוק להמלצה על לפטופ עד 12 או מקסימום 13 אינץ' במחיר של עד 3500 ש"ח, עדיפות למשקל קל וסוללה שמספיקה לכמה שיותר זמן. תודה מראש. נ.ב. האם המחשב הבא יכול להתאים לדרישות שלי? Dell Inspiron 11Z su4100 cpu או שכדאי לעבור לגודל קצת יותר גדול לכיוון של 13 או 14 אינצ'ים ששם המעבדים יותר חזקים, והמחשבים קצת פחות ניידים? חשוב מאוד: אני מירושלים. אז בבקשה שהמחשבים שאתם ממליצים יהיו מבאג או KSP
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, כמה זמן לא כתבתי כאן... בקצרה: אני שוקל לקנות את דגם ה-17, ואחד השיקולים הוא אם המחשב ייכנס לי לתיק או לא. כן, התיק קובע, הוא עלה לי מספיק... בדקתי את המידות כמובן, וזה עניין של חצי ס"מ - או שיידחף פנימה, או שלא. גם הפינות של הXPS עגולות יחסית. אם למישהו כאן יש את המחשב, וגר באיזור ת"א, אשמח אם תצרו איתי קשר, אני רק צריך לבוא ולמדוד לרגע. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-