עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by eaaD,

אהלן, ברשות מכר שלי ישנו מחשב מתחילת 2017, שזה המפרט שלו: מעבד intel 7500 16g ram ddr4 geforce 1060gtx 500gb hard disk (not ssd) 250g ssd והיינו מעוניינים להתאים את המחשב לשנה זו. חשבתי להציע לשדרג את לוח האם את המעבד, לוותר על הדיסק קשיח הישן ולהוסיף SSD אמנם בזמנו היתה חשובה לו האפשרות להריץ משחקים כבדים, אבל כיום זה לא משנה לו, אך מעדיף לשמר את הכרטיס מסך הקיים. לגבי הלוח האם: חשובה לנו הקישוריות: WIFI6, שיהיה בלוטות' אם אפשר, שיהיה USBC אחד לפחות, אבל אין צורך באיזה משהו מטורף מדי שכולל 10 חיבורי USB לגבי המעבד: בעיקרון לא חושב שזה משנה לי אם זה אינטל או AMD, העיקר שהתמורה תהיה טו…

3. מעבד : AMD Athlon XP 3000 לוח : PC CHIPS צי'פסט SIS כרטיס מסך SIS OB UP TO 64 + חריץ הרחבה AGP * 8 ! זיכרון : 256 MB דיסק קשיח : 80 GB CD * 52 1.44 FD מארז : MIDI TOWER 400W השקעה 1500 רווח 30 % סה"כ = 1950 *אני יודע שתרוצו להגיד לי "בסכום הזה אפשר לקנות AMD 64 " אבל הזמנתי וניס והמעבד היה חלש מאוד ה XP K7 PRO עבד באפליקציה של ה 32 הרבה יותר טוב...

• 52 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. טוב החלטתי לבסוף אני ישקיע עוד קצת במחשב אז החלטתי לעלות את התקציב בעוד אלף... התקציב כרגע: 6K על איכות משלמים מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1039 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤471 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2087 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤229 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤390 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤891 ספק …

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  6. זו הצעה שקיבלתי ב4700, האם המפרט כדאי? MotherBoard - Intel Desktop Board WHITESBURG (DP55WB) Media. Intel P55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz. 4 DIMMs, 16 GB max. CPU - Intel (Quad) Core i5-750 2.66GHz 2.5GT/sec 8MB Cache. Intel Turbo Mode CPU - Cooling Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. Memory -2X2GB DDR3 1333 CL 9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) CASE - MIDI Tower 1CP4FB 4 x 5.25inch and 7 x 3.5inch Drive Bays Vibration Proof Pads on 3.5inch Drive Cage 12 cm (34dBA) Fans with temperature flow control speed, Excellent EMI Protection Design. Power Supply - Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cool…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by tomshay1991,

היי פורום, בוקר טוב הייתי מעוניין לקנות מחשב חדש, אני חזק בתוך Overwatch והייתי רוצה מחשב שיגיע למספר כמה שיותר גבוה של FPS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך, אבל אם צריך אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא, אך אם צריך אז לחרוג כדי להגיע למטרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by yoni111,

איך הוא בתור נייד לגיימינג?אני צריך אותו גם שיתפקד כמחשב כגיימניג וגם כמחשב שאני יוכל לקחת אותו למכללה כל יום. כמה זמן בערך הסוללה שלו תחזיק?. איך הוא ביחס למחיר?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ymds,

שלום לכולם, אני ממש ממש מתקשה להחליט איזה מחשב לקנות. הדרישות: קל - עד 2 ק"ג-(עדיפות לפחות) מסך מאט Anti glare - רצוי מאוד!!! (באין ברירה אתפשר על Gloss ואקנה מדבקה נגד השתקפויות...) 11.6-13.3" יכול לסחוב flash ו-Visual studio. רצוי ומומלץ שיימכר ללא מערכת הפעלה כדי להוזיל עלויות. תקציב- עדיפות לעד 3500 ש"ח. אהיה מוכנה לקנות ב-5000 אם המחשב יהיה שווה את זה. זמן סוללה ממושך יחסית (3-4 שעות ומעלה יהיה נחמד). רזולוציה של 1366*768 היא בהחלט יתרון בהתחלה חשבתי על ה-Vostro 3300 של Dell אך משיטוט בפורום נוכחתי שהוא לא מומלץ. האם יש דגמים מומלצים שמתאימים לתיאור הנ"ל? אודה מאוד לעזרתכם.. ממה שחקרתי הדגמים המובילים לקנייה הם: Acer Aspire Timeline X AS3820T-5246 ‎Lenovo IdeaPad Z3…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. שלום, למשרד פרטי, צריך שרת שעליו תותקן מערכת "חשבשבת" ואליה יתחברו 10 מחשבים שונים. (דרך REMOTE DESKTOP) אשמח להמלצה לשרת כזה. תודה

11. מלבד העובדה שהכוננים הקשיחים הסטנדרטים שמסופקים עם הניידים איטיים, הם גם גורמים למחשב לרטוט כמעה (במיוחד במחשבים דקים שניתן יותר להבחין ברטט). רציתי לשאול לגבי שדרוג לכונן SSD. לכל הדיעות כונן SSD הינו כונן מושלם למחשב נייד. אך ישנה בעיה אחת. מכיוון שהכוננים האלו מהירים מאוד בזמני הגישה והכתיבה שלהם הם יוצרים בעיה הפוכה. בכוננים סטנדרטים המעבד מחכה לכונן הקשיח ולכן הוא אינו מתאמץ באופן הסטנדרטי. בכונני SSD המעבד לא צריך לחכות ולכן הוא יכול ישירות לטפל במידע. התופעה שנגרמת היא שבמקום 1-2 אחוז או אפילו פחות של CPU UTILIZATION אנחנו מגיעים ל5 אחוזים ואף יותר של שימוש במעבד בעבודה רגילה. התוצאה הנגרמת משימוש במעבד בעבודה שוטפת היא ריקון הסוללה בצורה מהירה יותר. שכן, מלבד המסך…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. החדשות הטובות הם, שאמא שלי מעוניינת לקנות לי מחשב (עוד בתחילת שבוע הבא), בסכום של עד כ 10,000 שקל! החדשות הרעות הם, שאנחנו צריכים למצוא חנות בראשון לציון שמקבלת תשלומים בצ'יקים בבקשה ממכם, אם ידוע לכם על איזושהיא חנות איכותית, שנוכל לרכוש ממנה, זה תיהייה עזרה ענקית מצדכם, מחכה לתגובות ממכם תודה שי.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte GA-7VAX KT 400 Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Thermaltake Volcano 7 PLUS NEW Thermaltake CRYSTAL ORB for VGA הרכבת מחשב במעבדה ARCTIC SILVER 3 AMD ATHLON XP 2400 + FAN סה"כ 4,756 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה? שווה קנייה? ובאותה הזדמנות רציתי לשאול אותכם אם מישהו מבין, איזה מארז כדי לקנות?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. התקציב שלי הוא 7000-8000 למארז ומה שבתוכו. מסך אשתמש ב-24 אינץ שיש לי , ציוד הקפי גם יש לי כבר אז לא צריך. Windows ו office מקוריים שיבואו עם המחשב גם חשוב. השימושים של המחשב יהיו משחקים קצת סרטים אינטרנט וזהו אין בקשות יותר מידי מיוחדות כי אני לא מבין בזה ?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום לכולם ! מבקש עזרה לבניית מפרט בדגש מיוחד על שקט ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, צפייה בסרטים וגלישה, אך שיוכל להריץ משחקים כדוגמת ה-SKYRIM בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך דל U231…

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…

17. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיימינג. משחקים כמו COD, GTA אין העדפה לשום רכיב אין צורך ב: מסך, צורב וציוד היקפי כדאי שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. כדאי SSD. 4000 ש"ח תודרבה!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. חשוב לי שתהיה צריכת חשמל נמוכה (ויותר נכון תפוקת חום נמוכה) כי החדר שלי לא מתאורר כמעט. בעדיפות מחנויות שיש באילת מאחר ואולי אני אקנה שם... בתודה.

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 מסך: http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2312h/pd Dell U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by bigkatan,

לאחר מעבר לדירה חדשה אני צריך מחשב חדש. החלטתי שאם כבר אני קונה מחשב אני יאפשר לעצמי לשחק קצת משחקים שאהבתי מאוד לשחק פעם(משחקי אסטרטגיה). אז עיקר הרעיון של המחשב הוא אינטרנט וקצת משחקי כדוגמת starcraft 2. עיקר השימוש במחשב יהיה הורדה של תכני HD וגלישה באינטרנט וקצת משחקים. תודה לכל העוזרים!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by orentav,

היי, כמה שאלות: אני רוצה להחליף מסך ל-lenovo g510 ממבריק למאט. המטרה היא לשדרג את איכות המסך. 1. האם אפשר להחליף מסך למחשב נייד שמגיע עם 220nits ולקבל בהירות של 300nits נאמר? 2. כשאני בוחר מסך להחלפה, אני צריך לוודא רק התאמה בחיבורים, ברזולוציה ובתאורה אחורית? (האם יש סוגי מסכים שלגביהם זה ''קליעה בטוחה'' בלי הבעיות עם הלוח אם)? 3. באתר panelook יש מנוע חיפוש עם המון פרמטרים. לאיזה פרמטרים צריך לשים לב בשביל לכוון לפאנל איכותי מבחינת צבעים, ניגודיות וכן הלאה. בגדול אני רוצה לקנות lenovo g510 אחרי הרבה התלבטויות. אני קונה אותו בלי אחריות ככה שזה לא רלוונטי. ראיתי 3 ביקורות שונות של הדגם ב-notebookcheck וההבדל בין הדגמים היה ההארדיסק, המעבד והכרטיס מסך. העניין הוא שהמסכים…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by st379,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשר עד 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. פה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב לסטודנט. הולך ללמוד מדעי המדינה באוניברסיטת בר אילן אז כנראה שלכתוב הרבה. רוצה 12, 13 אינצ' גג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, לא סובל מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים.. עדיף שיהיה amd אני צריך: מעבד (amd 64) לוח אם (pci express socket 939) זכרון 512 בקרוב אני אוסיך עןד אחד של 512 כראטיס מסך טוב pci expres ומארז אני רוצה שנעבד יעלה בסיביות 1000-1300 ולוח אם זול יותר בסביבות 700 וכרטיס מסך בסביביות 1000-1300 מארז בסביבות 300-350 וזיגרון בסביביות 500+ לא יותר יקר!..4000 הבעיה היא שלא ניראה לי שאפשר לבנות מחשב כזה לפי תקציב שהבאתי.. אז אולי אפשר לוותר על משהוא AGP,socket 754) pci express or socjet 934 בקיצור הבחירה שלחם.. תתיחסו גם ליכולות האוברקלוק ו תציינו גם באיזה חנות כדי לקנות(עדיף שתיהיה באזור המרכז) אני חושב שאקנה ב לוגיקפס logicpc (נא לא לבנות ב פנדה ksp.co.il )

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.