עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. היי לכולם אני מעוניין במחשב מיני קטן שישמש כמחשב העיקרי שלי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר לאורך זמן ולא 'יתעייף' כמו שקורה להרבה מחשבים אחרי שנתיים-שלוש, ושאני אומר מהירות אני פחות מתכוון במובן של של משחקים, אלא במובן של תגובתיות, העלאת תוכנות, מעבר בין חלונות וכו'. הכיוון היה על משהו כמו NUC של אינטל עם המעבד i5-6260U שעל פניו יכול לספק ביצועיים ראויים למחשב בגודל כזה. (הלכתי לכיוון ה-i5 משום שהבנתי שיש לו מעבד גרפי טוב משמעותית מגרסת ה-i3) אני מתלבט גם על העדיפות של NUC לעומת סדרות דומות של חברות אחרות (למשל Cubi,Brix, Vivo) ושלחלקם גם עיצוב נחמד יותר נחמד. למרות שחיפשתי באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא השוואות טובות בניהם. פירוט של המפרט והצרכים: …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה

4. היי חברים יש לי התלבטות בין 3 מחשבים אשמח לקבל הצעות איזה מבניהם עדיף. ללימודים וממש טיפה משחקים. חשיבות: סוללה חזקה וניידות,משקל. https://ksp.co.il/?uin=49226&select=.268..271..159..5372. https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..5390.&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=49271&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?ref=wap&uin=48649 תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Nimrod Nir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. בידיוק כל הדוגמאות. ממשחקים ועד עריכת וידאו/הקלטת סאונד. דוגמאות למשחקים: overwatch, wicher3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 למען הקלטות או צפייה במדיה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 2500 שיהיה בעיקרון למטרות משרדיות OFFICE וכו' וסרטים במידת הצורך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by tomer1818,

אני מעוניין במחשב לסטודנט רגיל.ללא כרטיס מסך מטורף.. בעיקר אופיס ואינטרנט. מה מומלץ לי? i5 או שi3 מספיק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. יש לי בעיה שהחלה בתקופה האחרונה של התחממות יתר.. המחשב באזור של ה Q W ESC איפה שהמאוורר הקטן מאחורה.. פשוט אי אפשר לגעת באזור הזה.. כשאני משחק הוא מתחמם בצורה מטורף שאני חייב לשים ספר או משהו מתחת למחשב שהמאוור יוכל לקרר כמו שצריך.. וגם אחרי כמה זמן חצי שעה בערך יש קריסה.. והוא רושם שהמחשב עושה ריסט עקב overheating .. הינה תמונה של ניטור המחשב לא בזמן מאמץ! בזמן ש2 אתר אינטרנט פתוחים כמה דקות אחרי שיצאתי ממשחק לא כבד בכלל מבחינה גרפית: מצורף קובץ תמונה של הטמפ' (כרגע הטמפ ליבה 70 מעלות [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by alergic,

צריך את מפרט החלומות שלכם + דברים מהצד כמו עכבר וכו' מחשב למשחקים להורדות לצפייה בסרטים בעיקר למשחקים כבדים שיצאו או יצאו(בעתיד) יאללה תתפרעו!!

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום! אשמח לעזרתכם ולדעתכם מניסיון! מצרף את המפרט ושאלון- שהרכבתי בינתיים אשמח להערות וההארות ולחוות דעתכם מניסיון! Intel Core i9 13900K / 1700 Bo מחיר: ₪ 2345 Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler מחיר: ₪ 391 Gigabyte Z790…

12. הנה המפרט שלי. בעיקרון התקציב הוא עד 8000 ולא אגורה יותר כי זה ממש תקציב גבולי אז תנו שיפורים , הצעות והערות ותהפכו תמפרט הזה למכונת משחקים עצבנית: CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 818 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 656.79 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 224.72 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 652.99 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1999.89 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.74 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Ret…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום לכולם. אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מחשב נייד טוב מספק בגודל 14 שיספק אותי לכל השלש שנים. נ.ב: אין לי בעייה לגבי יד 2 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 גג כולל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטונים,עיבוד נתונים, מסמכים,תכנות (VISUAL STUDIO, PHYTON ועוד..) ומשחקים בקטנה :] 3. האם יש צורך בציוד היקפי? ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כמה שיותר מקום בכונן קשיח SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מספיק שלא יפריע בשיעור 6. האם מתוכנן או…

16. Started by din264,

שלום אשמח לחוות דעת על המפרט האם לשנות בו משהו ? מיועד לאולפ ןהקלטות ביתי. כרטיס קול יש לי חיצוני. עיקרי השימוש קיובייס מעבדים AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box 1 קירור למעבדים be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 2 1 לוחות אם Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 1 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 2 מארזים ANTEC P110 Silent Case 1 ספקי…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by KF,

חג שמח! האמת שאני נמצא כרגע בהתלבטות.. המחשב עוד מעט בן 3. רציתי להתייעץ אתכם האם כדאי לשדרג את הכרטיס מסך ל-4080? (ואולי לנסות למכור את הנוכחי). האם לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אני משחק כרגע ברזולוציה 1440P על כל ההגדרות והפילטרים במקסימום. ישנם משחקים כבדים שהכרטיס כבר מגרד את ה-60FPS ואפילו יורד מתחת באיזורים מסויימים. האם הייתם משדרגים את הכרטיס עכשיו או מחכים עוד שנה/שנתיים ומחליפים כבר את כל המערכת? AMD 5900X Gigabyte X570S AERO G XFX Radeon RX 6800 XT Samsung 970 EVO Plus 1TB Crucial P3 2TB PCIe Gen3 3D Crucial Ballistix 32GB (4x8gb) 3600 cl16 Corsair iCue H115i Elite Capellix Corsair HX850 850W Platinum …

19. היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב חזק אבל לא top notch שיפעל טוב, נראה לי אני מעדיף איזה מעבד ברמה של i5 של intel שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה ותוכנות תיכנות ברמה גבוהה, כמו כן שיוכל להריץ סרטי HD בקלות. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למסות לחסוך טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). הקרנות של סרטי HD 1080.720 , שימוש ב visual studio 2008/2010 MPLAB , mathlab,spice ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפר…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by jamush,

אם כן(אני די חדש בתחום). אז עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק וכמה מומלץ? epox 4g4a+ 845g(chipset) intel p-4 2.4GH DDR 256MB 266MHZ leadtek gf4 128 mb ddr ti 4400 תודה לכל זורקי העצמות

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. אני סטודנט ואף פעם לא ראיתי מישהו שיש לו מקלדת LAPTOP עם תאורה.. אולי זה עסק של גיימרים? אולי זה סתם הקטע (כמו הניאון הסגול ברכבים?) ואולי אני מפספס משהו?! לא מצאתי תשובה בפורום (חיפשתי "תאורת מקלדת") ואפילו במדריך שלכם לקניית נייד באתר.. אשמח לנימוק ענייני נ.ב. אני מקליד בחושך - והמסך מאיר את המקשים יופי

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by MetalMachine,

i5 4570 2X4GB DDR3 1600MHz של G.Skill Sapphire R9 280X Vapor-X Gigabyte H87-D3H Samsung 840 EVO 250GB SSD Antec Eleven Hundred Corsair TX850M אני חושב שרוב (אולי כל) החלקים הפנימיים עדיין באחריות של KSP, עד לאוקטובר 16, ועדיין יש לי את רוב הקופסאות

24. המפרט שאני בניתי הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤966 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-S3G כמות: 1 מחיר: ¤492 מארז: Raidmax Sagitta + Window Black 2x120MM+1x80 LED NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤298 קירור למארז: Arctic Cooling AF8025 80mm כמות: 1 מחיר: ¤21 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤578 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤382 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1120 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים