ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא למטרת גיימינג כבד( משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA4), סרטים ויהיה גם OC בהמשך. כמה בקשות: 1. שיהיה מורכב בחנות IQPC, ד"א איך החנות הזאת? 2. ספק כוח מודולרי. 3. בלי כוננים ובלי רמקולים. 4. מסך 24. תקציב: 8000. ושהמחשב יחזיק טוב לאורך זמן, אני פשוט רוצה לשחק על הגדרות הכי גבוהות לאורך זמן. תודה!
-
- 68 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התיעצות אחרונה אחרי התלבטויות רבות הרכבתי את המפרט הבא . אשמח לחוות דעתכם השאלות הספציפיות שלי הן לגבי: התאמת הספק למארז ולצרכיי המערכת? האם ההבדל בין ה6700 ל6600 לא OK מצדיק את הפרש המחיר? עכשיו שמתי לב שלא כללתי כונן אופטי שאני חייבת. השאלה אם המארז שבחרתי מאפשר כונן אופטי? מארזים נוספים שחשבתי עליהם הם הp9 של אנטק והdefine r5? המפרט: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2250 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!
-
- 58 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, המטרה העיקרית של המחשב: עיצוב גרפי מטרה משנית: הורדות (והרבה!) מחשב מספיק חזק להריץ את ויסטה מארז: חייב מארז עמיד, חזק (עדיף מתוצרת IBM) מאוורר היטב מעבד: באמת צריך המלצה טובה כאן, שמעתי שמעבדים של AMD מתמודדים עם Intel מאוד טוב בזמן האחרון... דיסק קשיח: מינימום 160GB SATA2 צורב DVDRW כרטיס מסך: מספיק חזק לעבודות עם פוטושופ, פלאש, פריהנד ו-MAYA וכמובן, תומך בהתקן העתידי DirectX 10 (חייב DVI!!) זיכרון: מינימום 1024MB (עדיף DUAL CHANNEL) מערכת צריכה לכלול מסך (מינימום "17) מחברה עם שם טוב מקלדת, עכבר אין צורך בכרטיס קול איכותי... לוח אם: תומך בשדרוגים עתידיים של כרטיסי מסך, מעבד וכו' מערכת הפעלה Windows XP Pro thx a bunch
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
הנה המפרט שלי. בעיקרון התקציב הוא עד 8000 ולא אגורה יותר כי זה ממש תקציב גבולי אז תנו שיפורים , הצעות והערות ותהפכו תמפרט הזה למכונת משחקים עצבנית: CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 818 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 656.79 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 224.72 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 652.99 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1999.89 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.74 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Ret…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …
-
- 32 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לפטופ טוב ללימודים. הדרישות שלי הם: שיהיה קל יחסית,שיהיה אם כמה שיותר שעות בטריה, עדיף אם 512 מגה בייט. התקציב שלי דיי גמיש ואני מחפש משהו טוב שילווה אותי עד סוף יב' (אני בי') ואולי גם אחריי זה. נראה לי מעדיף סנטרינו או AMD מובייל, תלוי למי יש יותר שעות בטריה ותאמת מה אתם חושבים על APPLE powerbook לדרישות שלי? אני לא הולך לשחק על המחשב בכלל ונראה שאפשר להכניס את הלפטופ הזה גם כאפשרות.. אז מה אתם אומרים? תודה מראש אור
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף כמובן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PHOTOSHOP וCOREL PAINTER ILLUSTRATOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכי כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560X1600 "30 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער ששגעתי אותכם שתעזרו לי במפרט ובסוף בחרתי משהו אחר לגמרי התקציב שלי גדל [אין לי מושג למה, ההורים שלי הפתיעו אותי וזה שינה הכל.] יאללה תגובות! והבאתי את המחשב הבא: מעבד Intel Pentium 4 HT 2.8GHz 800FSB לוח אם Asus P4P800 HT Support זכרון 256M DDR400MHz PC3200 שתים כאלו של גייל.. [זה יוצא 512 זיכרון] כרטיס מסך Ati Redeon 9800Pro 128MB DDR AGPX8 [זה עלה יקר כי זה 128 מגה בייט ו256 ביט.. כרטיס תותח!] כונן דיסקטים [מה זה משנה החברה..] סידירום 52x Asus מקלדת [לא משנה איזה.. בטח מייקרוסופט אינטרנט..] עכבר אופטי - מייקרוסופט מסך - יש לי אני לא קונה מארז - המוחר בחנות אמר לי לבחור איזה מארז שבא לי, בחרתי מארז בן בן בן זו*ה.. היה שם כאלו עם…
-
- 54 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי ולחבר שני לפטופים, האם ניתן לחבר ביניהם בכבל מוצלב/כלשהו וכך יהיו מזוהים כרשת ונוכל לשחק אחד נגד השני כשכל אחד במחשבו הוא?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לאולפן הביתי, לא מעוניין לחסוך במידה ויש צורך ברכיבים שישפרו משמעותית. אציין שאני לא חדש בתחום המחשבים או המוזיקה כך שתרגישו חופשי בהצעות של רכיבים שנראים לכם הכרחיים כי חשובה לי עבודה חזקה ומהירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה והפקת מוזיקה וקצת עריכה גרפית ומשחקים לאחר קניית כרטיס מסך בהמשך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Cubase Abl…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגיימינג. כבר יש לי כרטיס מסך GTX 1050TI. בKSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנתיים התלבטתי בקניית נייד, ובעקבות המלצות מחברי הפורום, קניתי מחשב שהייתי מאוד מרוצה ממנו. היום בבוקר פרצו לדירה שלנו ובין השאר, גנבו את הנייד שלי ואת הנייד של אשתי. לכן אני פונה אליכם שוב בבקשת עזרה במציאת מחשבים חדשים. מכיוון ששנינו סטודנטים שעובדים, ואני ספציפית בלחץ של עבודות ותקוע עכשיו בלי מחשב, לא היה לי זמן לבדוק לעומק פרטים ולכן מצטער מראש עם המידע פה חסר. מחשב 1: מחשב שישמש את אשתי. בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט, מיילים ואופיס). היא לוקחת אותו איתה לעבודה וללימודים, אז חשוב שהוא יהיה קל מצד אחד, אבל לא קטן מדי מצד שני (לא פחות ממסך 10). אין העדפות מיוחדות בשאר הדברים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ולא מחשב שיתחיל להיתקע עוד חצי שנה-שנה (אני בד…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יצרן: DELL מוצר: Dell Inspiron 15R מסך מגע 15.6 INCH מק"ט חברה AD15-TS-i3 סידרה 3521 רכיבים פנימים: מעבד Intel® Core™ i3-3217U תדר מעבד 1.9GHZ תדר מקסימלי (3M Cache, 1.90 GHz) זיכרון 8GB גודל מסך 15.6INCH מסך מבריק מסך מגע כן כרטיס מסך Intel® HD Graphics 4000 זכרון כרטיס המסך משולב פנימי רזולוציה מקסימלית 1366x768 כרטיס רשת קווי קיים צורב קיים מצלמה+ מיקרופון קיים סוללה תאים 6 רמקולים קיים בלוטוס קיים כרטיס רשת אלחוטי קיים מהירות זיכרון 1600MHZ DDR3 דיסק קשיח 500gb דיסק קשיח SSD Cache לא קיים מערכת הפעלה Microsoft Windows 8 64BIT מידה 0.98 ~ 1.0 x 14.8 x 10.2 סנטימטרים (גובה X רוחב X עומק, בקירוב) משקל 2.5KG צבע צבע: …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב הכי טוב שיש... ( שיריץ משחקים טוב... ) ב 3000 שח ( בלי מסך ) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, נכנסתי למנהל התקנים וראיתי שיש בעיה ב vinyl ac'97- אם אני זוכר נכון איך קוראים לזה... מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אגב, הסרתי ממנהל ההתקנים את זה כי רציתי להתקין מחדש, חיפשתי דרייברים אך ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-