עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. אני אקנה כנראה בנועה, המפרט מבוסס nForce2 ו-XP2500: AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 565 ¤ 1 EPOX 8RDA3+ REV 3.2 550 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1200 ¤ 1 ASUS X52 110 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 Thermalright SP97 for AMD 290 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ 4425 ¤ מסך וציוד הקפי כבר יש לי. הכרטיס מסך זה העניין הבעייתי והלא-סגור: רציתי MSI 9800Pro אבל אזל (אולי יגיע בחמישי - נראה). אם זה לא יהיה עם צ'יפ של R360 אני לוקח FX5900XT. השאלה איזה? מה עדיף? של כרטיס של ג'יגהבייט או אלבטרון (אני מדבר על ה-5900)? בנתיים לקחתי את אלבטרון אבל אני מקווה שיהיה MSI 9800Pro. …

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. אני צריך מפרט לעסק לעבודה עם תוכנות שרטוט כבדות 1. מה התקציב המקסימלי - 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית ותוכנות שרטוט כבדות: SolidWorks ו- SolidCam לעסק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - כן, כולל מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב- לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - כן, מערכת הפעלה+הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - איזור המרכז, עדיף באיזור פתח תקווה-כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה - יציאת COM 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך - לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון - כן

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אני מתכוון לשדרג מחשב בזמן הקרוב,אשמח למפרט מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...אני מבקש שהמחשב יתן ביצועים רגילים עד מקסימליים למשחקים הללו ושהמפרט יעלה במחיר של עד 4000 ש"ח ללא מסך ובלי ציוד היקפי שהמחשב יהיה די שקט (עד 7),אין צורך לתוכנות אופיס (אותם אני יסדר לבד לאחר רכישת המחשב) יש לציין שהמפרט יהיה למחשב נייח. בנוסף למפרט המחשב יש לי 2 שאלות : אמרו לי שמומלץ לקנות למשחקים הללו כרטיס מסך GTX560 ואמרו לי גם שהכרטיס מסך הזה הוא הכרטיס המסך הדרוש למשחק battlefield 3,האם זה נכון ? יש כרטיס מסך אחר שיכול להריץ את המשחקים הללו (כולל battlefield 3) ללא לאגים ושיהיה יותר זול ? לאיזה מ…

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by devilon,

. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם ייצא עד 1700 זה יהיה מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? רק עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות של מיקרוסופט אופיס (וורד, אקסל וכו'..), ואינטרנט, סקייפ , מסנג'ר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לשם פרנסה, אך לדעתי לא ניתן להשתמש בצורה כבדה בתוכנות אלה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא, ללא שום משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי עכבר + מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  6. בעיקר לאינטרנט, סרטים, תוכונות וגם שיוכל להריץ משחקים לא כבדים ברזולוציה טובה כמו פיפה 2023 אני כמעט ולא משחק אבל מידי פעם כן. חשוב לי מסך איכותי כמו iPS ברזולוצה גבוהה, מעדיף מסך בגודל 14 אך אם יש משהו יותר גדול אז בסדר עדיף עם מערכת הפעלה אך לא חובה מחפש משהו שהכי הרבה נותן תמורה למחיר ואפשר גם קניה מחו״ל כמו אמזון או בארץ במידה והפער לא משמעותי. תודה

7. היי מחפש לפטופ שהוא גם טאבלט. תקציב 3500 במחירי אילת. דיי ננעלתי על 2 אפשרויות, אשמח לעזרתכם. כמובן שאם יש דגם אחר מומלץ בתקציב הזה, אשמח. צרכים עיקריים גלישה ברשת, צפייה בסרטים ופה ושם פיפא/מנג'ר. לא יותר. תודה HP Pavilion x360 14-DW0002NJ / 2S375EA מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz זיכרון 16GB DDR4-3200 SDRAM (1 x 16 GB) כונן קשיח 512GB SSD M.2 PCIe NVMe תצוגה 14 Inch diagonal FHD IPS WLED-backlit micro-edge touch screen (1920 x 1080), 45% NTSC, 250nits מסך מגע מאיץ גרפי Intel® Iris® Plus Graphics …

8. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אלוהה! אני מתכוון לקנות נייד חדש החודש ויש לי התלבטות קשה בין DELL ל LENOVO... קודם כל קצת רקע: * מטרות המחשב - ע ב ו ד ה. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך. אם אפשר להגיע לפחות מ2.5 קילו במסגרת התקציב אז מעולה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3, ESATA * בלוטות? - לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 מספיק, עובד עם כוננים חיצוניים * כונן CD/DVD? צורב? - צורב * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אז ככה.. אני מחפש מחשב עם מסך מט (לא מבריק). פשוט כיף לעבוד מול מסך כזה. לכן סדרת VOSTRO של DELL היא אופצייה מעולה. איזה מחשבים מקבי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום חברים אני חדש בפורום שמעתי רק דברים טובים על הפורום ומקווה להשתלב פה אני עוד מעט קונה מחשב חדש (בלי מסך בלי רמקולים , בלי כרטיס קול , צורב - כי כבר יש לי טובים אז לא צריך) אז הנה 4 מפרטים לבחירה שתאמת אני לא יודע מה משתלם יותר אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולתוכנות גראפיקה כבדות ודרך אגב אני לא מבין בלוח אם וקירורים למיניהם אז מי שיכול לייעץ לי בקשר לקנית לוח אם טוב וקירור אני אודה לו מאוד! מפרט מס' 1 : Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL - 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 425 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 Sunbeam Samurai BLACK …

• 60 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב HTPC שאני הולך להרכיב בעצמי.. המטרה בגדול היא לטלויזיה (כלומר אין שום ממיר הוט/יס), ניגון מוזיקה, סרטים (בעיקר 720p אך מידי פעם 1080p), קליטת ערוצי הבסיס ע"י עידן+ ומידי פעם גם הקלטה. אני מתכנן להלביש עליו את הMedia Portal. הסתובבתי קצת בפורום בשבוע האחרון וחקרתי רבות את הנושא, ולבסוף הרכבתי את המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray, יחידות 1 ₪580 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2888 Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2517 SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3, יחידות 1 ₪237 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2673 ANTEC…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. אני צריך מחשב לעיבוד מטריצות גדולות (יהיו 3-4GB של נתונים בזכרון) בסביבת matlab, כולל כרטיס מסך לשני מסכים, תקציב הוא עד 20,000 ש"ח. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by DimaX,

היי! אני מחפש לקנות מחשב בחלקים בסכום שלא עולה על 2300 שקל.(אין לי יותר בתקציב :-\ ) מחשב בעל צרכים משרדיים - גלישה באינטרנט, שיחוק במשחקים אונליין, אופיס, אנטיוירוס, סרטים וכו'... לא משחקים... אולי טיפה טיפה אבל לא דום או פאר קריי, אלא קוואיק 3 או הירוס 3 או משהו בסיגנון.. מעבד - חובה: AMD Athlon 64bit 3200+ לפחות...(ניתן להתפשר על 3000+)(רצוי s939 אבל לא מחויב כמובן... כמו כן, בזמן האחרון לא התעמקתי במעבדים החדשים שיצאו ולכן אני לא יודע הרבה על תושבת AM2 אז עשו מה שנכון, לפי דעתכם..) [עכשיו, משיטוט בפורום ראיתי שהרבה עמבדים שהומלצו היו אינטל - אז אם אתם רוצים, גם אינטל בסדר(לא פרסקוט!!!!)... פשוט הם כעיקרון גם יותר יקרים..] לוח אם: כמובן תומך במעבד ואיכותי למדיי -…

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by MeDuZa,

3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי באופיס ודומיו, בעתיד הקרוב המחשב ישמש לפרימייר ואפטר אפקט של אדובי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא נועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים המטרה שיחליף מחברות ויהיה אפשר לכתוב עליו עם עט סטיילוס אז צריך מסך מגע שמתקפל אחורה כמו טאבלט ותומך בסטיילוס מספיק טוב בשביל לכתוב הרבה מלל השימושים בעיקר אופיס ואינטרנט ככה שלדעתי i3 יספיק מסך בין 13 ל 14 אינצ חובה ssd פחות משנה הנפח מעל 120 מספיק לי ועדיף לכמה שיותר קל ודק עדיף שיהיה יואסבי סי ומקלדת מוארת אבל לא חובה ראיתי מחשבים כאלה באתרים בסביבות ה2500 שח אבל אני לא יודע איך הם מבחינת הכתיבה אשמח לכל המלצה על דגם ספציפי או סתם דברים שכדאי לשים לב לפניי שקונים מוסיף לינקים של מחשבים שראיתי שיכולים להתאים, אם למישהו יש ניסיון איתם או יודע להמליץ https://ksp.co.il/?uin=68830&select=.268..27…

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. היי, האם כזה כבל: http://www.ebay.co.uk/itm/1-8m-GOLD-HDMI-to-SVGA-VGA-MALE-CABLE-FOR-XBOX-HDTV-PS3-/111068187660?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19dc2e0c0c יעבוד ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by omergd1,

. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני מעדיף לקנות מ-KSP.. גם המיקום וגם השירות שאני מאוד מרוצה מהם. אני צריך מחשב עד מחיר של 3800-4100 ככה.. בלי מסך ובלי ציוד הקיפי. אני משתמש במחשב בעיקר לפיתוח WEB ותוכנות (קימפול ו-VS2010). כמו כן, אני רוצה להריץ משחקים ברמה גבוהה.. אני מוכן להשקיע כסף, העיקר שאני יקבל מוצר איכותי ולא להתפשר על חלקים שבעתיד הקרוב אני "יתבאס" שלא השקעתי עוד כמה שקלים בשבילהם. האם אני צריך I7? כמה RAM אני צריך? איזה כרטיס מסך? אני כמובן מחפש מארז מאוורר.. שלא יתחמם לי המחשב בקלות. איזה עוד פרטים צריכים ממני בשביל לתת לי מפרט מדוייק ואיכותי? תגידו ואני ירשום. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by moshe199,

שלום רב אשמח לקבלת מפרט בתקציב של עד 6500 ש"ח שקרוב למפרט שניסיתי להרכיב https://tms.co.il/builds/391977 ואשמח לקבל הצעות לייעול ושיפור של המפרט באותו טווח מחירים 1. מה התקציב המירבי?6500 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נועד למשחקים כבדים , ויחזיק לטווח של לפחות 5 שנים מבחינת איכות גרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חוץ מה Samsung SSD 2.0…

22. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, אופיס וגם משחקים בסביבות 1000 עד 2500 ש''ח בבקשה תעזרו לי... ארד

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח, אבל זו הערכה ראשונה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה סיבה לחריגה, אולי אני טועה?... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים, סרטים, מוזיקה, הפעלה של תוכנות כבדות יותר כמו Matlab, קצת תכנות. לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום לכולם, מתייעץ על מפרט עבור חבר, ייעוד עיקרי גיימינג, תקציב באזור ה-4-5 אלף, בשימוש על מסך 4K בקצב 60 הרץ שכבר נרכש: https://www.lg.com/us/monitors/lg-27UL500-W-4k-uhd-led-monitor 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל, חריגה קלה אם ממש יש צורך, עדיפות לחיסכון אם אפשר (למשל, אולי על מסך 60 הרץ בלבד אין צורך בכרטיס מסך מאוד חזק? מצד שני, הוא 4K..) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (COD, PUGB, Hitman, Doom, RDR, AC - בקיצור משחקי פעולה וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים