עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. זה מחשב למשחקים לאחיין שלי התקציב היה עד 4000 והיה חשוב מסך איכותי מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל ! 1,095.00 ₪ 1 1,095.00 ₪ Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA 40.00 ₪ 1 40.00 ₪ Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 53.00 ₪ 1 53.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray 539.00 ₪ 1 539.00 ₪ הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים 50.00 ₪ 1 50.00 ₪ HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד 880.00 ₪ 1 880.00 ₪ SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש 452.00 ₪ 1 452.00 ₪ Hec Cougar RS …

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Omer Bachar,

מחפש מחשב חזק בעל 16 ראם, זיכרון ssd רצוי נפח גבוה. מעבד גרפי חזק- קריטי. כל אלה על מנת להריץ תוכנת סוליד וורקס. תקציב- גג 5 אלף

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …

• 59 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…

7. צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שלום לכולם, רציתי לדעת אם קיים היום Netbook העונה על הדרישה בכותרת. עקרונית רק לאחרונה התחלתי לחשוב על קניית Netbook ולחקור את הנושא, אז אני יודע שני דברים עיקריים בנושא - Netbook בעל מעבד n280 וGN40 מסוגל לנגן HD(לא צריך מלא,720P) חלק, אך אני לא יודע לאיזה Netbooks יש את הGN40 ולאיזה יש את הצ'יפ הישן - ה945 (זה הישן נכון?). הדבר השני שהבנתי מכמה קריאות בנושא הוא שהIon של Nvidia אמור להכנס בקרוב אבל לא הבנתי אם יש תאריך מדוייק לעניין, לדוגמה האם יש תאריך יציאה סופי לLenovo S12 שמבוסס עליו ולפי הבנתי אמור להיות הראשון המבוסס על פלטפורמה זו. אשמח לעזרתכם, תודה מראש

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. איזה ציון הייתם נותלים לו מ1/10?? מעבד- P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) לוח אם- ASUS P4T-533-C Lan/Audio RDRAM זכרונות- RDRAM 256 כרטיס מסך- ASUS V7100 PRO + TV out הארד דיסק- WD 40GB 7200 כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live כונן DVD- של LG 16X צורב- LG 32X 10 X 40 כונן דיסקטים- TEAK 1.44 מודם- Conexant 56K כרטיס רשת- INTEL 10/100 כרטיס רשת- WINBOND 10/100 מסך- PROVIEW שטוח

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. היי, אני פחות או יותר מאוהב ב-Samsung 900X3A, אבל אני לא מכיר יותר מידי טוב את השוק נכון להיום. אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי (דל וסטרו 13") בלפטופ חדש מהסגנון הנ"ל. הדרישות: כמה שיותר דק וכמה שיותר קל, זמן סוללה כמה שיותר גדול - ולמרות שזה סותר את הנ"ל - מחיר כמה שיותר זול האם קיימים מתחרים לסמסונג הנ"ל שעוקפים אותו באי-אלו פרמטרים ממה שציינתי? כלומר, אותם נתונים טכניים (לא אכפת לי שיהיה למשל איטי יותר, מה שחשוב לי זה מה שציינתי מבחינת עובי משקל וסוללה) אבל זול יותר = מצויין או למשל אותו מחיר אבל קל/דק/זמן סוללה ארוך יותר = גם מצויין תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב ישן (שילוש מעבד-זכרונות-לוח אם, ואתם יודעים מה, גם דיסק קשיח) לצורך הסבתו לשרת מולטימדיה / סטרימינג / אחסון קבצים לשרת כמה מחשבים (נגיד 5-10, לא כולם בבת אחת). נניח שאתקין עלוי איזה Free NAS כלשהו לצורך העניין. תקציב - 1000 - 1500 ש"ח (אפשר למתוח עוד 500 אם מכניסים דיסק קשיח) נראה לי שאין צורך בכרטיס גרפי - מספיק המובנה במעבד. אשמח להמלצות לשדרוג רכיבי הליבה, כמו גם לרכיבים אחרים כגון ספק וכו', אולי אשקול להחליף גם אותם. הם מחוץ לתקציב הנתון. בכל מקרה, יש מארז אז לא צריך להכניס כאן. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימאלי, זה לעסק לכן כמה שצריך על מנת לקבל מוצר טוב שישמש אותנו לשנים הקרובות. אם בכל זאת המספר קריטי אז 5000, אך אם יש צורך ביותר אין שום בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת הנהלת חשבונות וניהול מלאי, אקסל וורד אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנה נקראת אוטוסופט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי בכלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול מערכת הפע…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Dima323,

שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by bagetrek,

שלום לכולם צריך בשביל חבר מפרט חזק לגיימינג תקציב 4.5 - 5 גג ! ( בלי חריגות כלשהן ) !! ציוד היקפי - צורב DVD עדיפות ל- ASUS . ללא מסך עדיפות ל- E8400 מעבד מארז טוב , וספק חזק שיחזיק את המערכת ! והשאר משאיר לכם ! תודה רבה .

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by guy2607,

היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. ראשית- * מטרות המחשב? תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל 3 שנים באוניברסיטה בלי הרבה בעיות , בנוסף חשוב לי מולטיטסקינג וסרטים גודל המסך? 14 אינצ' נראה לי מספיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שלוש ארבעה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה למקרן או צג * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אלו הדרישות, לאחר שעברתי על כמה הודעות בפורום ראיתי שהמחשב הנל מסדרת LATITUDE מומלץ לצרכים שלי http://www.zolprice.co.il/product-1574-Dell_Latitude_E5430__L065430105E_.aspx ובנוסף ראיתי את המחשב הזה, שעל פניו נראה דומה רק במחיר של 700…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום, אחותי מתחילה ללמוד שנה הבאה לתואר הנדסאי בניין, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי בניין. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות עריכה ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם …

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by fastidious1,

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. אוקיי אז אני בטוח רוצה לקנות מעבד ליבה כפול. הבעיה היא שAMD מתחיל מ3800MHZ והמחיר גבוה. לכן החלטתי ללכת על PENTIUM D במהירות 2800MHZ. הרכיבים הבטוחים הם: 1. מעבד: PENTIUM D, שאותו אני מתכוון להזמין בחו"ל לחבר שיביא את זה - 245$ 2. כונן די וי די - Liteon 16/48 Retail DVD-ROM - זה 149.00 ¤ 3. כונן דיסקטים - Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD - זה 55 ש"ח 4. צורב - Lite-On SOHW-1653S-06B Black 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW - זה 319 ש"ח עד כאן זה יוצא: 1625 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. זכרון: חשבתי ללכת על SAMSUNG ORIGINAL PC3200 512MB X 2 - מניו אגג - 112$, אבל אם יש הצעות אחרות אני מעוניין לשמוע. בגדול חשבתי להשקיע בזה יותר אבל כולם פה בפורומים המליו לי על SAMSUNG, ואני רואה …

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V - WATCH DOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום חברים אני חדש בפורום שמעתי רק דברים טובים על הפורום ומקווה להשתלב פה אני עוד מעט קונה מחשב חדש (בלי מסך בלי רמקולים , בלי כרטיס קול , צורב - כי כבר יש לי טובים אז לא צריך) אז הנה 4 מפרטים לבחירה שתאמת אני לא יודע מה משתלם יותר אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולתוכנות גראפיקה כבדות ודרך אגב אני לא מבין בלוח אם וקירורים למיניהם אז מי שיכול לייעץ לי בקשר לקנית לוח אם טוב וקירור אני אודה לו מאוד! מפרט מס' 1 : Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL - 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 425 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 Sunbeam Samurai BLACK …

• 60 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Good Gamer,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש המבוסס על מעבד amd המחשב ישמש לי למשחקים כבדים ורציניים מאוד. מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Motherboard מעבד: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: Lite-On Toshiba 16/48 צורב: Lite-On 52x24x52 Retail CD-RW מסך: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor כונן דיסקטים: Teac 1.44MB 3,5" Floppy Drive מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard עכבר: Microsoft W…

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים