ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-s-14-ux5406/?utm_source=hwc&utm_medium=kol&utm_campaign=24q3_ifa_hq כדאי לשים בראדאר שלכם.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
*צריך המלצה בבקשה על מחשב נייד, תגובה מס' 8! היי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מחשב נייד הכי כדאי לי לקנות. אחרי הרבה זמן של חיפושים ובדיקות, הבחירה הצטמצמה לשני דגמים: Dell Vostro 5470 - i5, 128GB SSD, 8GB RAM Lenovo Yoga 2 Pro - i5, 256GB SSD, 8GB RAM הייתי כמעט סגור לחלוטין על ה- Dell (בגלל אחריות טובה יותר, מחיר זול יותר והבדלים שלא משמעותיים לי מספיק בשביל להשקיע על הלנובו), הבעיה האמיתית כרגע היא הכרטיס רשת של הדל. עשיתי פה חיפושים (וגם בגוגל ונראה כי יש בעיה גולבלית חמורה) בנוגע לדגם ונתקלתי באנשים עם בעיות נורא קשות בכל הנוגע ל-Wi-Fi של הדגם הזה. דבר שמבחינתי הוא קריטי מאוד, אבל לפי הדיונים האחרונים לא הבנתי האם הבעיה תוקנה על ידי דרייבר/ביוס או לא, לכן מאוד אשמח למ…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! המפרט הנוכחי שלי הוא: Pentium 4 - 1.7 ghz 256 ram 80GB לוח אם - משהו שלASUS די ישן הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600XT sapphire 256MB (לא עבר OC) שאותו אני מוכר יש לי כרגע בואו נגיד 3K, יש מצב שאני מצליח לגרד ל3.8K אני חייב לשדרג דחוף את המחשב כי הוא לא סוחב יותר כבר, הוא איטי, המשחקים לא עובדים כמו פעם חשבתי על: מעבד - AMD athlon 64 Venice E6 939 3000 לוח אם - DFI LanParty UT NF4 SLi-D כנראה כרטיס מסך - אני חושב על 6800GT לא סגור אבא שלי משלם על הכונן הקשיח ואני צריך זכרון וירטואלי גם כי 256ram זה קקה עכשיו זה עובר את התקציב מה אתם ממליצים לי לעשות? בשבילי זאת דילמה קשה
-
- 62 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש מחשב למשחקים לבן שלי בתקציב של כ-5000 ש"ח להלן רשימת המשחקים שהוא משחק: World of Warcraft: Catalysm Minecraft SkyrimElder Scrolls FIFA 2014 או FIFA 2013 Team Fortress 2 Combat Arms Saints Row IV DayZ Borderland 2 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים בעיקר משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זו הצעה שקיבלתי ב4700, האם המפרט כדאי? MotherBoard - Intel Desktop Board WHITESBURG (DP55WB) Media. Intel P55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz. 4 DIMMs, 16 GB max. CPU - Intel (Quad) Core i5-750 2.66GHz 2.5GT/sec 8MB Cache. Intel Turbo Mode CPU - Cooling Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. Memory -2X2GB DDR3 1333 CL 9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) CASE - MIDI Tower 1CP4FB 4 x 5.25inch and 7 x 3.5inch Drive Bays Vibration Proof Pads on 3.5inch Drive Cage 12 cm (34dBA) Fans with temperature flow control speed, Excellent EMI Protection Design. Power Supply - Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cool…
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת על המפרט האם לשנות בו משהו ? מיועד לאולפ ןהקלטות ביתי. כרטיס קול יש לי חיצוני. עיקרי השימוש קיובייס מעבדים AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box 1 קירור למעבדים be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 2 1 לוחות אם Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) 1 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 2 מארזים ANTEC P110 Silent Case 1 ספקי…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, קרובת משפחה צריכה מחשב לצורך עריכת וידאו. התקציב לא גבוהה כרגע ולכן המחשבה היא על פתרון כזה: קניית מחשב "פשוט" ללא כרטיס מסך, והעריכה תהיה באתר אונליין שגובה סכום חודשי. להשאיר אופציה לשדרוג המחשב בכרטיס מסך מתאים שיעבוד עם תוכנת עריכה של adobe. כיוון ואני לא עוסק בעריכה, אשמח לדעתכם. כל סרטון גג 10 דק', רינדור ל1080p. הציעו לה 2 מפרטים, תכף אעלה אותם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - בתחילה אונליין ולכן מחשב לא עובד קשה אבל כ6 חודשים אחרי כן מתוכנן הוס…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא 4500. חריגה בתוספת מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר מחשב לאדריכלות, תוכנות כמו autocad, sketchup, 3dmax ואולי קצת רינדורים. חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - קיים מסך 24" של סמסונג, מעוניין להוסיף עוד מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי אז אני בטוח רוצה לקנות מעבד ליבה כפול. הבעיה היא שAMD מתחיל מ3800MHZ והמחיר גבוה. לכן החלטתי ללכת על PENTIUM D במהירות 2800MHZ. הרכיבים הבטוחים הם: 1. מעבד: PENTIUM D, שאותו אני מתכוון להזמין בחו"ל לחבר שיביא את זה - 245$ 2. כונן די וי די - Liteon 16/48 Retail DVD-ROM - זה 149.00 ¤ 3. כונן דיסקטים - Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD - זה 55 ש"ח 4. צורב - Lite-On SOHW-1653S-06B Black 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW - זה 319 ש"ח עד כאן זה יוצא: 1625 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. זכרון: חשבתי ללכת על SAMSUNG ORIGINAL PC3200 512MB X 2 - מניו אגג - 112$, אבל אם יש הצעות אחרות אני מעוניין לשמוע. בגדול חשבתי להשקיע בזה יותר אבל כולם פה בפורומים המליו לי על SAMSUNG, ואני רואה …
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מחשב בזמן הקרוב,אשמח למפרט מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...אני מבקש שהמחשב יתן ביצועים רגילים עד מקסימליים למשחקים הללו ושהמפרט יעלה במחיר של עד 4000 ש"ח ללא מסך ובלי ציוד היקפי שהמחשב יהיה די שקט (עד 7),אין צורך לתוכנות אופיס (אותם אני יסדר לבד לאחר רכישת המחשב) יש לציין שהמפרט יהיה למחשב נייח. בנוסף למפרט המחשב יש לי 2 שאלות : אמרו לי שמומלץ לקנות למשחקים הללו כרטיס מסך GTX560 ואמרו לי גם שהכרטיס מסך הזה הוא הכרטיס המסך הדרוש למשחק battlefield 3,האם זה נכון ? יש כרטיס מסך אחר שיכול להריץ את המשחקים הללו (כולל battlefield 3) ללא לאגים ושיהיה יותר זול ? לאיזה מ…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, לאחרונה התייעצתי כאן על שדרוג המחשב שלי. המליצו לי לחכות ליציאה של מעבדי אינטל דור 13 כדי שיירדו המחירים של דורות קודמים וכך עשיתי. דור 13 יצא, אז מתייעץ עכשיו על שדרוג המחשב שלי בטווח זמן מיידי: יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש לגיימינג וכמחשב ראשי. הוא לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. עם הזמן שדרגתי את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. אני מעדיף שלא להחליף חלקים מלבד מה שרשמתי, אבל אם (למשל) ספק הכח אינו מספיק למפרט החדש, ברור לי שזה …
-
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, יש מחשב נייד של MSI מאייבורי...מחיר מציאה 5200 שקל, עם מפרט נהדר בשבילי...מותאם 1 ל-1 לצרכים שלי! הבעיה היא ששמעתי המון דברים מבהילים על אייבורי, שאם יש לך בעיה אז אתה יכול לחפש את החברים שלך ושעדיף לך לצעוק על הקיר כי בסופו של דבר לא תבזבז דלק על זה. האם זה נכון? האם השירות שלהם עד כדי כך גרוע? כי אני מתכוון שלמחשב הנייד שלי יהיה בית חם ואוהב כל פעם שהילדים הרעים ירביצו לו... האם כדאי להזהר מהם או שזה בסדר לקנות מהם?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעסק לעבודה עם תוכנות שרטוט כבדות 1. מה התקציב המקסימלי - 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית ותוכנות שרטוט כבדות: SolidWorks ו- SolidCam לעסק. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - כן, כולל מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב- לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - כן, מערכת הפעלה+הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? - איזור המרכז, עדיף באיזור פתח תקווה-כפר סבא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה - יציאת COM 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך - לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון - כן
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים לתנאים שלי ואני חושב שהמחיר יהיה בסביבות 6500-9000 אני חושב אז אני מצלם ליוטיוב בפראפס אני עורך בסוני וגאס אני עורך בפוטושופ6 אני מחזיק כמה שרתים של כל מיני משחקים אז אני רוצה שהראם יעבוד הכי טוב שאפשר וגם שהמארז יהיה לו מאווררים שקטים אבל יעילים וגם רוצה לשחק במשחקים באיכות לפחות HIGH וזה בערך הכל אני חשוב בפורום אז תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שהמפרט יתאים לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מה-9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שכתוב למעלה עורך בסוני וגאס עורך בפוטושופ6 ומצלם בפראפס ואני משח…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בבקשה, אל תמליצו לי על אף מחשב של LENOVO. אני לא מתקרב אליהם יותר. מאוד אהבתי את העיצובים השונים של ASUS, כך שאיפשהו אני נוטה להסתכל עליהם יותר :) תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור, כ-6000 ש"ח (המטרה לקנות במבצעי black friday, כך שהמחיר בפועל יהיה נמוך יותר) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת משרדי ו-FIFA 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט …
-
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שישמש אותי בעיקר לשימוש יום יומי ומשחקים. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל וכבד כאחד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך לבנתיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-