ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד עם מסך מגע מסתובב לטאבלט, הכולל בתוכו GPS וסלוט לכרטיס סים. עדיפות לHD SSD אבל לא חייב (אוכל להחליף) השימוש העיקרי שלי בו יהיה לניווט בהתקנה לרכב. גודל מסך 8-10 אינצ' (לא חובה) יש דגמים כאלה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חברים בוקר טוב, אני קונה מחשב מחול ורציתי לשאול מה נראה לכם. אני מחפש מחשב ללימודים לא מחשב שיריץ משחקים. אופציה ראשונה: LENOVO G500 INTEL CELERON 1005 מחיר 1034 ש"ח NOTEBOOK windows 8 כרטיס מסך: intel HD graphic (זה מה שרשום מקווה שזה מספיק מידע על הכרטיס מסך). יש לו כונן DVD לא ברור בדיוק איזה. HDD מקום אכסון 500 GB מעבד: intel 1005 M-1,96 גודל מסך: 15.6 " אופציה שנייה: ACER E1 - 522 - 23802 מחיר: 1270 ש"ח LCD גודל מסך של 15,6 " כרטיס מסך: AMD Rodeon HDD-500Gb מעבד: AMD Quand Core E2 3800 windows 8 RAM : 2 GB DDR3 L memory 4 cell Li - ion battery. אני בעיקרון רוצה לדעת אם המחשבים ירוצו טוב ואם הם שווים את המחיר שלהם ואם כן מי כדי לקחת. אני מקווה שסיפקתי את כל הפרטי…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר לא מעט התלבטויות ולבטים במסגרת התקציב (3,400) + גודל מועדף (14.1"), הגעתי למסקנה שזה הלפטופ המתאים Dell Vostro 1014: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH1D938AD#shidrug http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014.htm אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות, כמו כן, האם עדיף יותר זכרון על גבי המעבד או להפך? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב של חברה שלי למטרת גיימינג קל דוגמת cs go ו dota 2 . מוגבל מאוד מאוד בתקציב. זה המפרט : ביחד עם ספק ג'נרי שלא ברור כל כך מה הסיפור שלו. שדרוג של כרטיס מסך יספיק למטרות שציינתי ? אם כן, על איזה כרטיס אתם ממליצים. בנוסף, האם יש איזו קבוצה בפייסבוק או פה בפורום שאנשים מוכרים חלקי מחשב יד שנייה ?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב שיתמוך בצורה טובה בתוכנות ליצירת הדמיות ורינדורים כמו - 3dmax , vray וכו' 1. מה התקציב המירבי? 5000 - 3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3dmax , vray, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כונני ssd, וזיכרונות DDR3 8*4 סה"כ 32 גיגה, יש לי צלעות קירור, וספק כוח (לא יודע אם מתאים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שימוש ביתי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
:שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם במחשב שברצוני לרכוש :AMD 64 3000 זכרונות 512X2 ומארז ברשותי כרטיס טלוויזיה וכוננים דרושים תודה נעם
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, קרובת משפחה צריכה מחשב לצורך עריכת וידאו. התקציב לא גבוהה כרגע ולכן המחשבה היא על פתרון כזה: קניית מחשב "פשוט" ללא כרטיס מסך, והעריכה תהיה באתר אונליין שגובה סכום חודשי. להשאיר אופציה לשדרוג המחשב בכרטיס מסך מתאים שיעבוד עם תוכנת עריכה של adobe. כיוון ואני לא עוסק בעריכה, אשמח לדעתכם. כל סרטון גג 10 דק', רינדור ל1080p. הציעו לה 2 מפרטים, תכף אעלה אותם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - בתחילה אונליין ולכן מחשב לא עובד קשה אבל כ6 חודשים אחרי כן מתוכנן הוס…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. עדיף לא לחרוג אם לא צריך. 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב נועד לתכנות פשוט (פייתון, visual studio) ותכנות כבד (matlab). כמו כן. הוא ישמש לעבודה משרדית (אופיס) וכשרת קבצים ל…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני עומד על תקציב די דל 2,500 ש"ח למחשב נייד. אני סטודנט למדמ"ח ואשתמש במחשב בעיקר לשימושים יומיומיים + קצת תכנות + מעט מכונות וירטואליות (VirtualBox etc...), אני לא מתכוון לשחק בו חוץ מאיזה פיפ"א מדי פעם. שני המחשבים שאני מתלבט ביניהם עולים בדיוק 2,500 אבל אם יש לכם איזושהי המלצה יותר טובה, גם אם תעלה 200 ש"ח יותר זה יהיה בסדר. חשבתי על זה והחלטתי שאני חייב בעיקר 8GB RAM ו- 256SSD. ניידות לא מאוד חשובה לי אבל לא אתנגד (כלומר מעדיף בגדול 13.3 או 14), מעדיף בלי מערכת הפעלה כי בדר"כ אני עם לינוקס וחבל על הכסף. אני מתלבט כי מצד אחד ה310 הוא i5 דור שביעי, אבל הוא גדול יותר ומגושם וצורך יותר סוללה, ומצד שני ה510 קטן יותר ומעוצב יותר, נייד וצורך פחות …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מחשב - המחשב משמש לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות (כולן !!!) וגם עם תוכנות תלת מימד כגון מאיה ו- 3D MAX ועריכת סרטים. אחד הדברים שלוקחים הרבה זמן ומשאבים הוא תהליך הרינדור ( RENDER ). אנחנו מעוניינים להרכיב מחשב חזק ומקצועי מאוד שיענה על הצרכים הללו. ובכדי להגיע לביצועים גדולים ומהירים אלו , החבר מוכן להשקיע סכום כסף רב. כמובן יש חשיבות לנפח דיסק גדול במיוחד + כרטיס מסך אחד או יותר , מעבד אחד או יותר ועוד ועוד. האם קימות דרישות מיוחדות כגון , צורך במס' כרטיסי רשת, מס' מעבדים ועוד. כיום הוא עובד עם מחשב מקינטוש G5 - ורוצה לעבוד בעיקר עם PC גם על מנת שיוכל גם לשחק במשחקים כבדים. תודה מראש בעזרה בהרכבת המחשב.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. בידיוק כל הדוגמאות. ממשחקים ועד עריכת וידאו/הקלטת סאונד. דוגמאות למשחקים: overwatch, wicher3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במקלדת עכבר ומסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 למען הקלטות או צפייה במדיה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (: קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo. במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) . אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia. ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!). - המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ספויילר היי, מתכנן לרכוש מערכת עבור משחקים עם כרטיס 4060. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה…
-
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בניתי אותו לאחר שהסתכלתי בדיונים כאן שיריץ משחקים ושיהיה שקט ללא OC תודה מראש AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤362 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ¤122 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עריכה: בפוסט 9 הוספתי מפרט סופי. אשמח לחוות דעת! שלום! זקוק לעזרתכם בבקשה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות עבודה (NETBEANS, ECLIPSE, QT CREATOR) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קודם כל תודה לעוזרים אני מרגיש שצריך כבר לקנות מחשב חדש. אז אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המפרט. לא כלכך מבין גם מבחינת זמנים אם זה הזמן הנכון לקנות מחשב או לחכות שיצאו חומרה חדשה. המחשב שאני צריך הוא מחשב עבודה בעיקר. אז חשוב לי הביצועים ופחות התעסקויות באיטיות או לאגים למינהם... זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x8 Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 SDRAM [Samsung] Power Supply: HUNT-KEY APFC 700w *ערכתי את סכום ל-7,000₪ מ-6,500 מקווה שזה יעזור מעט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חר…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין במחשב מיני קטן שישמש כמחשב העיקרי שלי אני מחפש מחשב שיהיה מהיר לאורך זמן ולא 'יתעייף' כמו שקורה להרבה מחשבים אחרי שנתיים-שלוש, ושאני אומר מהירות אני פחות מתכוון במובן של של משחקים, אלא במובן של תגובתיות, העלאת תוכנות, מעבר בין חלונות וכו'. הכיוון היה על משהו כמו NUC של אינטל עם המעבד i5-6260U שעל פניו יכול לספק ביצועיים ראויים למחשב בגודל כזה. (הלכתי לכיוון ה-i5 משום שהבנתי שיש לו מעבד גרפי טוב משמעותית מגרסת ה-i3) אני מתלבט גם על העדיפות של NUC לעומת סדרות דומות של חברות אחרות (למשל Cubi,Brix, Vivo) ושלחלקם גם עיצוב נחמד יותר נחמד. למרות שחיפשתי באינטרנט לא ממש הצלחתי למצוא השוואות טובות בניהם. פירוט של המפרט והצרכים: …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש חוות דעת על מפרט לקרוב משפחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש תדיר Adobe photoshop,premier pro,after effects,audition,audacity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-