עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. זה מחשב למשחקים לאחיין שלי התקציב היה עד 4000 והיה חשוב מסך איכותי מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל ! 1,095.00 ₪ 1 1,095.00 ₪ Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA 40.00 ₪ 1 40.00 ₪ Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 53.00 ₪ 1 53.00 ₪ Intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray 539.00 ₪ 1 539.00 ₪ הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים 50.00 ₪ 1 50.00 ₪ HIS Radeon 6870 Fan 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש בלבד 880.00 ₪ 1 880.00 ₪ SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש 452.00 ₪ 1 452.00 ₪ Hec Cougar RS …

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. ראשית- * מטרות המחשב? תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל 3 שנים באוניברסיטה בלי הרבה בעיות , בנוסף חשוב לי מולטיטסקינג וסרטים גודל המסך? 14 אינצ' נראה לי מספיק * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שלוש ארבעה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה למקרן או צג * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אלו הדרישות, לאחר שעברתי על כמה הודעות בפורום ראיתי שהמחשב הנל מסדרת LATITUDE מומלץ לצרכים שלי http://www.zolprice.co.il/product-1574-Dell_Latitude_E5430__L065430105E_.aspx ובנוסף ראיתי את המחשב הזה, שעל פניו נראה דומה רק במחיר של 700…

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. שלום לאחר שהתענייתי קצת בפורומים בחרתי לי חלקים שאני רוצה לקנות לשדרוג המחשב ברצוני לדעת האם הם טובים והאם אני צריך עוד חלקים מסיומים.. *מסך-dell 2007wfp *מארז-NZXT TRINITY NO PSU *כרטיס זיכרון-צריך המלצה על כרטיס לפחות 1 גיגה עד 300 שקל(אם לא קיים במחיר הזה אימרו לי מאיזה מחיר זה מתחיל) *כרטיס מסך-צריך המלצה עד 600 שקל *מקלדת ועכבר-Wireless MultiMedia Keyboard : ב218 שקל *קירור-צריך המלצה על קירור טוב לכול החלקים במחשב..(חובה יהיה שקט מאוד עד כמה שאפשר במאוררים עד 400 שקל) *ספק כוח טוב אם יש עוד משהוא שצריך ואני לא יודע אניי אשמח אים תוסיפו לי... אני פשוט ממש לא מבין במחשבים כלום אז אני צריך עזרה בקשר לכול חלקי המחשב. אני אדגיש שריכיבים כמו מעבד אין צורך שתרשמו אלא אם כן…

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by Michael Pinhasov,

היי רציתי לדעת איך המפרט הבא שימושים עיקריים משחקים סרטים אינטרנט ו-VISUAL STUDIO. יש לי מארז כבר כמו כן יש לי ספק כח 550W של ENERMAX האם הוא יספיק למערכת הזאת? [ATTACH=CONFIG]9890[/ATTACH] תודה.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 700 1 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 290 2 580 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 480 1 480 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 200 1 200 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 Total price + system assemly 4430 ¤ אני צריך את נמחשב בעי…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה 200-300 שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני עד כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO , GTA , ומשחקים חדשים שיצאו ויצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 HD…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by biotech326,

שלום, לידידה טובה שלי שעברה לחו"ל יש לפטופ דל דגם 5323 הלפטופ לא מגיע לוינדוס והמקלדת לא עובדת, ניסיתי מקלדת חיצונית אבל גם לא עובד. אני רוצה לממש את האחריות של דל אבל לפני כן אני רוצה לגבות את המידע של ההארד דיסק שלה דל לא מוכנים לגבות את המידע לפני שיסדרו את הלפטופ ואלו תמונות מאוד מאוד חשובות לה ... פירקתי את הלפטופ והוצאתי את ההארד דיסק אבל יש לו חיבור מוזר ומיוחד של לפטופים שאני פחות מכיר. לפני מימוש האחריות והרכבת ההארד דיסק בחזרה אני רוצה לגבות את המידע בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר. כל מה שיש לגבות זה תיקיה בשם "תמונות" שנמצאת בשולחן עבודה שלה שאני לא יודע כמה היא שוקלת עדיין. השאלה מה כדאי: 1) ללכת לחנות כמו אייבורי ולבקש שהם יגבו. 2)להזמין איזשה…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום, אני קורא וותיק וכותב צעיר יום ההולדת שלי מתקרב ורציתי להחליף את המחשב (amd 1800+) במשהו חדש יותר (הגיע הזמן ) חשבתי להרכיב מפרט שיוכל להריץ ויסטה עם DX10 כשתצא עם אפשרויות משחקים יפות, אבל גם להריץ אפליקציות וידאו - בעיקר הצמדת כתוביות והמרת סרטים לוי סי די רציתי לוח אם שיאפשר לי OC בקלות ואפשרויות להרחבה בעתיד לכשיפתח התקציב אבל אני לא בקי מספיק בתוככי המחשב כדי להתקין יותר מדי מסובך (עד היום ביצעתי הכל לבד למעט התקנת לוח אם ומעבד, את היתר אוכל להחליף לבד אבל אני מפחד להתעסק עם הרכיבים היקרים הללו) לכן חשבתי לצמצם בזיכרון ולבצע SLI בעתיד, כמו כן להוסיף מסך דק וכרטיס קול ורמקולים בעתיד יש לי הרד דיסק maxtor diamondmax 10 של 250 ג'יגה שייתווסף למערכת הזו - לא…

• 55 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. תקציב? אין הגבלה מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו קומפקטי לא יותר מ13 נראה לי * רזולוציית המסך? מומלץ FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3, SIM * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מומלץ עם SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העד…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by katanov,

קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by Guy Ben Yaakov,

אהלן, קרובת משפחה צריכה מחשב לצורך עריכת וידאו. התקציב לא גבוהה כרגע ולכן המחשבה היא על פתרון כזה: קניית מחשב "פשוט" ללא כרטיס מסך, והעריכה תהיה באתר אונליין שגובה סכום חודשי. להשאיר אופציה לשדרוג המחשב בכרטיס מסך מתאים שיעבוד עם תוכנת עריכה של adobe. כיוון ואני לא עוסק בעריכה, אשמח לדעתכם. כל סרטון גג 10 דק', רינדור ל1080p. הציעו לה 2 מפרטים, תכף אעלה אותם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - בתחילה אונליין ולכן מחשב לא עובד קשה אבל כ6 חודשים אחרי כן מתוכנן הוס…

18. Started by אייס,

הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($329.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($27.88 @ OutletPC) Motherboard: Asus H170 PRO GAMING ATX LGA1151 Motherboard ($112.88 @ OutletPC) Memory: Corsair Vengeance LED 16GB (2 x 8GB) DDR4-3000 Memory ($104.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($89.69 @ OutletPC) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB Video Card ($446.38 @ Amazon) Case: Corsair Crystal 460X RGB ATX Mid Tower Case ($139.99 @ B&H) Power Supply: Corsair RMx 1000W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($139.99 @ New…

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. היי. אני מעונין בבקשה במפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בתכני HD ועבודה משרדית, עם אופציה למשחקים ועבודות גרפיות בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? –אם אפשר לחסוך, לחסוך. אבל אם כתוצאה מניצול כל התקציב ייתקבל מפרט באמת יותר טוב, אז בבקשה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ותכני HD עם אפשרות בעתיד למשחקים ועבודות גרפיות, אבל בעיקרון לשים דגש על HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – בעיקר תוכנות, סרטים, חילוץ כיווץ ק…

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

טוב או רע? כבר אמרתי לחבר שלי לקנות , כי תכלס, מה איכפת לי? אבל סתם לידע כללי, איך המבצע הזה נראה לכם?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by DimaX,

היי! אני מחפש לקנות מחשב בחלקים בסכום שלא עולה על 2300 שקל.(אין לי יותר בתקציב :-\ ) מחשב בעל צרכים משרדיים - גלישה באינטרנט, שיחוק במשחקים אונליין, אופיס, אנטיוירוס, סרטים וכו'... לא משחקים... אולי טיפה טיפה אבל לא דום או פאר קריי, אלא קוואיק 3 או הירוס 3 או משהו בסיגנון.. מעבד - חובה: AMD Athlon 64bit 3200+ לפחות...(ניתן להתפשר על 3000+)(רצוי s939 אבל לא מחויב כמובן... כמו כן, בזמן האחרון לא התעמקתי במעבדים החדשים שיצאו ולכן אני לא יודע הרבה על תושבת AM2 אז עשו מה שנכון, לפי דעתכם..) [עכשיו, משיטוט בפורום ראיתי שהרבה עמבדים שהומלצו היו אינטל - אז אם אתם רוצים, גם אינטל בסדר(לא פרסקוט!!!!)... פשוט הם כעיקרון גם יותר יקרים..] לוח אם: כמובן תומך במעבד ואיכותי למדיי -…

• 52 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. שלום חברים בקרוב אני מתחיל את חיי הסטודנטיאלים ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. הדרישות שלי מהמחשב הם כמובן מעבד כמה שיותר חזק (i7 או i5) וחיי סוללה סבירים.. בנוסף חשוב לי גם כרטיס מסך אבל אני לא מאמין שאני צריך להתפרע שיריץ לי פיפא 15 ואני מבחנתי מסודר (: מרבית העבודה במחשב זה תהיה משרדית רק מדי פעם אני מניח שיצא לי לראות בו סרטונים או לשחק בפיפא... תודה רבה(: * מטרות המחשב- עבודה משרדית , משחקים לא כבדים במיוחד (fifa15) * מסך- עד 15,6" - מסך מגע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad רצוי אבל לא חובה * משקל רצוי - עד 2,5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי כמה שיותר ארוך כי אני בכל זאת הולך להיות סטודנט ו90% מהעבודה על גבי המחשב תהיה משרדית! * האם יש צורך בי…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים