עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by raviv1989,

אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by natee,

היי חבר'ה אין לי עיניים גדולות ואני פשוט סקרן האם יש טעם לנסות בכלל למכור? ובכמה בערך? זה המפרט ברשותי כ3 שנים. נראה בסדר, מקלדת עומדת קצת רופף בפינות. מעבר לזה- עובד תקין. (חוץ מדרייבר לא תואם לווינדוס 8 לכרטיס מסך. זניח בהנחה שנמכר עם ווינדוס 7) http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=286121&SRCCODE=LINKSHARE&cm_mmc_o=-ddCjC1bELltzywCjC-d2CjCdwwp&AffiliateID=tjoUBFBsLaI-mSw1reWTWLeLgpxNDdmM5Q

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, תכנות, MATLAB וצפייה בסרטים. * גודל המסך? 15 ומעלה. מעדיף מבריק, לא חובה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת נוחה ומאורת. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD של 128GB יספיק, אבל עדיף 256GB. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש אפשרות לקנות באילת. אשמח מאוד להמלצות. שאלה - אני בטוח שחנויות מאפשרות לשנות את הכונן HDD ל-SDD בעבור תשלום מסויים. כמה זה עולה …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אוקיי אז אני בטוח רוצה לקנות מעבד ליבה כפול. הבעיה היא שAMD מתחיל מ3800MHZ והמחיר גבוה. לכן החלטתי ללכת על PENTIUM D במהירות 2800MHZ. הרכיבים הבטוחים הם: 1. מעבד: PENTIUM D, שאותו אני מתכוון להזמין בחו"ל לחבר שיביא את זה - 245$ 2. כונן די וי די - Liteon 16/48 Retail DVD-ROM - זה 149.00 ¤ 3. כונן דיסקטים - Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD - זה 55 ש"ח 4. צורב - Lite-On SOHW-1653S-06B Black 16/16/4/16//48/24/48 DVD±RW - זה 319 ש"ח עד כאן זה יוצא: 1625 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. זכרון: חשבתי ללכת על SAMSUNG ORIGINAL PC3200 512MB X 2 - מניו אגג - 112$, אבל אם יש הצעות אחרות אני מעוניין לשמוע. בגדול חשבתי להשקיע בזה יותר אבל כולם פה בפורומים המליו לי על SAMSUNG, ואני רואה …

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום. אני סטונדט להנדסה ואני צריך לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר עם סולידוורקס. בדקתי בפורום לפני שפתחתי את הנושא וראיתי שיש הרבה ויכוחים בנושא הזה. כמה שאולת. 1. מה חושב יותר מעבד ,כרטיס מסך, או שילוב של שניהם? 2. מה ההבדל בין המעבד i5-7200U ל i5-8250U Quad Core ועד כמה ההבדל גדול? אשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים מתאימים בתקציב שלא עובר את ה2900 ש"ח דרישות : 8GB RAM 250SSD 15.6 אינטש כרטיס מסך ומעבד: לבחירה עדיף בלי מערכת הפעלה. (כל מה שלא ציינתי לבחירה) ואיזה יצרן של מחשב עדיף? צרפתי לינק למחשב שניראה לי מתאים תגידו לי איך הוא. https://www.ivory.co.il/catalog.…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by glowrix11,

שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. אהלן, לסוכנות ביטוח דרוש מחשב + מסך. השימושים הם תוכנות ביטוח בעיקר, מיילים, הדפסות וכדומה. התוכנות לא כבדות ולא דורשות משאבים כבדים. איזה מפרט מומלץ? SSD נחוץ פה? עדיף מעבד I3 שיחזיק מעמד כמה שנים.. אשמח להמלצה מהיכן לקנות. תודה מראש, אורי.

8. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד לילדה בת 12 מטרות המחשב? אינטרנט בעיקר ומוסיקה. * גודל המסך? מה שיכנס בתקציב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא חייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? כן

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Shadow64,

מעבד: (Athlon 64 3200+ (S-939. מחיר: 1060 לוח אם: GigaByte K8NXP-SLI (s939) NF4. מחיר: 1030 זכרונות: 512MB A-DATA /VT DDR 400 X2. מחיר: 490 כ. מסך: Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E. מחיר: 1120 הארדיסק: 160GB SATA WD. מחיר: 520 צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4. מחיר: 315 מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS. מחיר: 460 ספק כוח: (HEC 475W (True Watts. מחיר: 370 מסך דק: TFT 17'' 710T Samsung. מחיר: 1900 רמקולים: KSP 500W sub + 2sp. מחיר: 150 סה"כ 7415 ש"ח. מה אתם אומרים? יש מקום לשיפורים/תיקונים? המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ללא OC אך עם אפשרות לשדרוגים בעתיד (בגלל זה ה-SLI). טווח המחיר הוא עד 8000 ש"חים. המפרט אגב הוא מ…

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Ani Ken ken,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אולי 500. בעיקר חשוב לי שהמחשב יענה על הדרישות שאתן. אם יענה ב4000 מצוין, אני לא מספיק מבין כדי לקבוע מחיר. אם הדרישות שלי גבוהות מדי למחיר הזה אשמח ללמוד מה כן אפשר לקבל במחיר הנ"ל ו/או כמה צריך לשלם בשביל מה שביקשתי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים- red dead redemption 2, assassin's creed odyssey' doom eternal... הייתי רוצה להריץ אותם באיכות גבוהה ועד כמה שאפשר לחזות אז שהמחשב יריץ באיכות טובה גם משחקים שעתידים לצאת לפחות בשנה-שנתיים הקרובות. סרטים. בהמשך כנראה תכנות. 3. האם יש …

13. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מתכנן לעשות שדרוג קטן למחשב עקב צוואר בקבוק שיש במערכת ופער מסויים בין החומרה לדרישות של היום. בעקרון אני בא בגישה של לשדרג את הלוח-אם המעבד והזיכרון, אם צריך גם משהו אחר נא לציין בבקשה. החומרה בה אני מחזיק כרגע: CPU: C2D E8400 MB: G31M-ES2L (ממש גרוע) RAM: Samsung 2GB(2x1gb) DDR2 667hz (גם נורא) GC: HD5770 PS: HEC 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים וסרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - AC, Skyrim, Mass Effect 3, Diablo 3, SC2, MMH וכדומה - 1680x1050 - גבוהות-בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מאמין שאין צורך לכלול כרטיס מסך כרגע (HD…

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה4K חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית של תמונות וסרטים בפוטושופ ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Erez77,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא 4500. חריגה בתוספת מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר מחשב לאדריכלות, תוכנות כמו autocad, sketchup, 3dmax ואולי קצת רינדורים. חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - קיים מסך 24" של סמסונג, מעוניין להוסיף עוד מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

17. Started by satan,

יש הצעות לשיפורים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם במחשב שברצוני לרכוש :AMD 64 3000 זכרונות 512X2 ומארז ברשותי כרטיס טלוויזיה וכוננים דרושים תודה נעם

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. היי, אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4000-5000 ש"ח. בינתיים אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: 1. Dell Vostro 5480 - שנראה סבבה לגמרי ואני אצטרך להחליף לו את הכונן (או להוסיף SSD) 2. Lenovo Yoga 500 - שבעיקר מגניב אותי שאפשר לסובב אותו למצב כמו טאבלט ושיש לו מסך טאצ'. הנתונים שלו גם לא רעים. הוא מגיע עם טרה בייט של SSHD, לא יודע כמה יש לזה השפעה. חוץ מזה, ראיתי כל מיני תגובות על המסך שלו אבל לא הבנתי מהן יותר מדי, אם מישהו יכול 'להאיר את עיני'... (הבנתם? 3. גם היוגה 3 מעניין כי הוא קצת יותר קל, אבל עם מעבד טיפה יותר חלש במחיר הנקוב. - פתוח להצעות דומות נוספות * מטרות המחשב? לימודים ראשון במדעי המחשב (אינטרנט, אופיס, תכ…

20. אני מתכוון לשדרג מחשב בזמן הקרוב,אשמח למפרט מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים כגון : battlefield 3,Assassin's Creed 3 ,Darksiders 2,Prototype 2,Halo 4,Avengers PC ועוד...אני מבקש שהמחשב יתן ביצועים רגילים עד מקסימליים למשחקים הללו ושהמפרט יעלה במחיר של עד 4000 ש"ח ללא מסך ובלי ציוד היקפי שהמחשב יהיה די שקט (עד 7),אין צורך לתוכנות אופיס (אותם אני יסדר לבד לאחר רכישת המחשב) יש לציין שהמפרט יהיה למחשב נייח. בנוסף למפרט המחשב יש לי 2 שאלות : אמרו לי שמומלץ לקנות למשחקים הללו כרטיס מסך GTX560 ואמרו לי גם שהכרטיס מסך הזה הוא הכרטיס המסך הדרוש למשחק battlefield 3,האם זה נכון ? יש כרטיס מסך אחר שיכול להריץ את המשחקים הללו (כולל battlefield 3) ללא לאגים ושיהיה יותר זול ? לאיזה מ…

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by amobi,

מה התקציב המקסימאלי? 2800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by chric,

היי לכולם,בשבועיים הקרובים אצטרך לרכוש מחשב נייח,מה שאקח מהמחשב הישן זה מסך על 60 HZ ו SSD 500 GB. אני מתחיל ללמוד קורס מנהל רשתות MSCA והבנתי שאצטרך מינימום מעבד I5 ו 16 GB ראם ההתלבטות של בין שתי המעבדים I5 8400 או I7 8700,המחשב ישמש לתוכנות וירטואליות ושימושים רגילים וקצת גיימינג שלשם כך אקח כרטיס מסך 1060 6GB. חשבתי לקחת לוח אם Gigabyte B360M AORUS GAMING 3 או שעדיף לקחת לוח Z370 על מנת להמהיר זכרונות ראם שאקח על מהירות 2400 MHZ? ועד כמה אוכל להמהיר אותם אם בכלל המעבד תומך עד 2666 MHZ? בגדול אני שובר את הראש איזה מעבד ולוח אם לקחת שיהיה הכי אופטימלי לשימושים שלי? תודה רבה ואם אקח I7 8700 איזה קירור טוב לקנות לו?כי הבנתי שהקירור שבא עם המעבד לא…

23. שלום לכולם, אני מציג מפרט שהרכבתי במחיר יחסית נמוך סביב מעבד שקיבלתי (אני לא יכול למכור אותו). המפרט הורכב ע"פ המלצות מהפורום פה וקצת על בסיס המפרטים המומלצים כשהמחיר הסופי גמיש קצת לפה ולשם. עוד דבר ששווה שאלה היא האם שווה לרכז את הקנייה אצל ספק אחד למרות שהמחיר יכול לקפוץ? המפרט: 650 - ASUS P5Q PRO G.skill 4gb 800mhz CL4 - 400 Seagate 500GB ST3500320AS - 273 ASUS 2014L1T X20 - 150 ANTEC SONATA 3 500W - 650 Scythe KAMA CROSS - 165 כמו כן יש ברשותי כרטיס מסך מסוג 9600GT שכרגע אני ישתמש בו ולא ישדרג. המחירים כמו שאמרתי הם מספקים שונים והסה"כ יוצא 2288 שזה מחיר שאני מוכן לחרוג ממנו ממש קצת (נניח עד 2500) אם למישהו יש המלצה כלשהי איך לשפר את המפרט בתקציב שציינתי אני אשמח ל…

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. מפרט: Athlon 64 3200+ (S-754) 1320 Zalman 7000A AlCu 200 EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 2xDDR400 512MB A-DATA 2 920 xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 WD 120GB SATA 590 Teac/SONY 1.44 40 PIONEER AO8 DVD±R x16 Dual Layer 640 HEC Compucase CI-6A19 390 MS Internet + MS Mouse Wireless Optical 220 MS WINDOWS XP PRO 850 Total price + system assemly 7720 ¤ דעתכם על המפרט מהבחינות הבאות: א. רעש, האם ה-Compucase יהיה מספיק שקט עם שני מאווררי 120 מ"מ? כמו כן הספק שלו. ב. יציבות - האם ה-HEC 300AR-T מספיק חזק כדי להחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות עם ה-A64? האם לדעתכם שווא להוסיף ל-Antec Sonata (בהתחשב בכך שהשקט חשוב)? לדעתי עדיף יהיה להסתפק במעבד A64 3000.. אולי לק…

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום! המפרט הנוכחי שלי הוא: Pentium 4 - 1.7 ghz 256 ram 80GB לוח אם - משהו שלASUS די ישן הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600XT sapphire 256MB (לא עבר OC) שאותו אני מוכר יש לי כרגע בואו נגיד 3K, יש מצב שאני מצליח לגרד ל3.8K אני חייב לשדרג דחוף את המחשב כי הוא לא סוחב יותר כבר, הוא איטי, המשחקים לא עובדים כמו פעם חשבתי על: מעבד - AMD athlon 64 Venice E6 939 3000 לוח אם - DFI LanParty UT NF4 SLi-D כנראה כרטיס מסך - אני חושב על 6800GT לא סגור אבא שלי משלם על הכונן הקשיח ואני צריך זכרון וירטואלי גם כי 256ram זה קקה עכשיו זה עובר את התקציב מה אתם ממליצים לי לעשות? בשבילי זאת דילמה קשה

• 62 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים