ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח מאוד אם ירכיבו לי מפרט אני לא קונה מסך אני ואני קונה את הכרטיס מסך Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אני אשמח מאוד אם יתנו לי חלקים טובים(לוח אם מעבד דיסק קשיח וכל הדברים האלה) עד התקציב שציינתי תודה רבה מראש:):)
-
- 58 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב13000 ש"ח ואפשר קצת יותר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות לאחותי מחשב ליומהולדת. אני מחפש מחשב דק וקל, לישומי אופיס וגלישה באינטרנט. שללתי את הEEE כי התמורה שלהם למחיר לא מספיקה, אני צריך מסך יותר גדול ואיכותי, ומספיק זיכרון להריץ במקביל ישומי PDF וDOC די כבדים. המחיר גמיש, אבל לא להתפרע, אני אקנה מארצות הברית. אשמח להצעות. תודה רבה
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חבר שלי מכר לי בזול כרטיס מסך GTX 1660 SUPER 6 GB , לכן אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוחכי שלי כדי שאני יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל של הכרטיס מסך. המחשב מיועד בעיקרון למשחקים כמו GTA5, Horizon Zero Dawn, Path Of Exile אלה החלקים שאני חושב יכולים להשאר: https://pcpartpicker.com/list/pY8VVc (אני רוצה להוסיף עוד 8GB RAM) אני אשמח להמלצות על לוח אם, מעבד, קירור למעבד, SSD , וזיכרון (להוסיף לקיים או לקנות 2X8GB חדשים?).
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שמסתמן פה בין 8400 ל 8500 אין יותר מי הבדל משמעותי אבל לא מצאתי על ה 8600 NON K החדש כלום מישהו יודע מניסיון או קרא על ההבדל ביצועים בינו ל 8400 בגיימינג ?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עד 2500 שיהיה בעיקרון למטרות משרדיות OFFICE וכו' וסרטים במידת הצורך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח (חריגה של 200 ש"ח מקסימום) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג+סטרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב? אין הגבלה מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו קומפקטי לא יותר מ13 נראה לי * רזולוציית המסך? מומלץ FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3, SIM * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מומלץ עם SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העד…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני פחות או יותר מאוהב ב-Samsung 900X3A, אבל אני לא מכיר יותר מידי טוב את השוק נכון להיום. אני רוצה להחליף את הלפטופ שלי (דל וסטרו 13") בלפטופ חדש מהסגנון הנ"ל. הדרישות: כמה שיותר דק וכמה שיותר קל, זמן סוללה כמה שיותר גדול - ולמרות שזה סותר את הנ"ל - מחיר כמה שיותר זול האם קיימים מתחרים לסמסונג הנ"ל שעוקפים אותו באי-אלו פרמטרים ממה שציינתי? כלומר, אותם נתונים טכניים (לא אכפת לי שיהיה למשל איטי יותר, מה שחשוב לי זה מה שציינתי מבחינת עובי משקל וסוללה) אבל זול יותר = מצויין או למשל אותו מחיר אבל קל/דק/זמן סוללה ארוך יותר = גם מצויין תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים של אינטרנט וכתיבה. חשוב לי שיהיה קל-משקל, גודל 13-14 אינץ, ושיחזיק מעמד לכמה שיותר שנים עם כמה שפחות תקלות. יש לי אפשרות לרכוש אותו בארהב ולהביא איתי לארץ. 1. האם משתלם כלכלית לרכוש בארה"ב? והאם יש חברות שניתן לקבל אצלן אחריות ושירות טוב בארץ על מחשב שנרכש בארהב? 2. אילו דגמים מומלצים לצרכים שפירטתי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב ותודה לעוזרים. מבקש המלצה למחשב נייד לאדרכלית אוטקאד דו מימד. קנייה מתוכננת עד מחר 2/12 תקציב כ5000 אין צורך לנצל, רק כמה שצריך בשביל הדרישות. (אם יש צורך בחריגה פתוח להצעות) אין חשיבות למשקל ולבטריה, (ישמש כנייח, אבל אל תציעו נייח בבקשה) דרישה שישרת בצורה החזקה והמהירה ביותר. מסך רצוי 17.3 אלא אם יש בחירה משמעותית הרבה יותר משתלמת ב 15.6 כרגע המועמד המוביל , עד מחר ב4750, האם הבחירה נכונה? https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..413..5274..447..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=68325&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= @napoleon45 אשמח…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3 , GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' של חברת Dell -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום * מטרות המחשב? אינטרנט - עבודה עם הרבה מאוד טאבים במקביל, אפליקציות - הרבה שרצות במקביל, הזרמה של תכני FHD למסך חיצוני * גודל המסך? רצוי 17" או יותר אבל אפשר לשקול 15.6" * משקל רצוי? לא משנה כי המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (יומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך כי תמיד יהיה נקודת חשמל קרובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA - לא HDMI - כן * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * תקציב? עד 4500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * סוג אחריות? לפחות 3 שנים עדיפות לאפשרות איסוף והחזרה מאתר הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DEL…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני
-
- 41 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יצרן: Samsung רוחב המסך: מסך רחב 16x9 גודל מסך: 22 זמן תגובה: 5 חיבור DVI: כולל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - …
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! אני מחפש מחשב לסלון שיתחבר למסך טלוויזיה 55' (HDMI) למען אימי. השימושים יהיו סטדנטיים לחלוטין ויכללו גלישה באתרים, יו טיוב, קודי על שלל הרחבותיו (ABEKSIS WIZARD בגדול). בנוסף, אני רוצה שתהיה לי את האופצייה להורדת טורנטים וצפייה בסרטים וסדרות (לא בלו ריי וכו', 720P מספיק). פרט לכך, אני אשתמש בו לצפייה ישירה בתוכנות כמו SOPCAST ו-ACEPLAYER בספורט. יש אפשרות בתקציב הנ"ל לשלב גם כנן SSD בשביל המהירות? לא נצטרך כונן קשיח בנפח גדול בכל מקרה. גם אופציית מארז יחסית שקט די רלוונטית משום שהוא יהיה בסלון. אשמח להמלצות או מפרטים מומלצים וגם אתרים מומלצים להשוות מחירים וביקורת על מוצרים. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
משדרג את המערכת שלי. הבסיס הוא 8700K שכבר הוזמן. לא שולל OC בעתיד, אבל כנראה שהמעבד הזה מספיק חזק ולא אתעסק עם זה, לפחות לא בשנים הקרובות. מה אני צריך? לוח אם - איכותי בבקשה, עד 800₪ דיסק - ככל הנראה יוזמן MX500 מאמאזון זכרונות - עדיין מחפש, לא פחות מ 3600MHZ, רצוי יותר מ 4000MHZ - רצוי ואף מומלץ להזמין מחול, המחירים בארץ מטורפים. אלו לדוגמה יוצאים לי כ 1120₪ עד הבית. קירור למעבד - קירור איכותי ושקט, רק קירור אוויר, עד 300₪ מה לא צריך: מארז, ספק כח וכרטיס מסך. יש, וברמה הגבוהה ביותר. תודה לכולם על העזרה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה לבן דוד שלי יש בר מצווה, ואבא שלו ביקש שאני אכין איזה מפרט טוב בתור מתנה... דרוש הכל חדש תקציב 20-25 אלף עדיפות לAMD וNVIDIA לא יעבור OC בחיים רצוי 2 GB RAM חשבתי על משהו כזה... דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX 3200 ¤ 1 ABIT AN8 690 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 2 LEADTEK WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4770 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Platinum 1280 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 VIEWSONIC VX924 4MS 3200 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard OEM 65 ¤ 1 Logitech® G5 Laser…
-
- 45 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך איכותי וטוב שיריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר, ורצוי על רזולוציה מקסימלית של 1920 (אני כרגע עם מסך 19", אבל הסיכויים הם שבקרוב אחליף, ואם 1920 בלתי אפשרי, אז לפחות 1680). אולם, ישנה בעיה אחת ויחידה שהיא לא התקציב, והיא שהמחשב שלי הוא בן כמה שנים טובות. אמנם החומרה שרכשתי בזמנו הייתה די איכותית, ואני מרגיש שהמחשב יכול לסחוב עליו עוד כמה שנים של משחק. ואז, כאשר כבר "התבייתתי" על הכרטיס הזה, הייתי צריך לשאול לגבי צוואר בקבוק שעלול להיווצר למערכת שלי, אך באותה ההזדמנות שבה איעזר פה במומחים, אבקש המלצה לכרטיס מתאים יותר, במידה והכרטיס הנ"ל חזק/חלש מדי למערכת שלי, המפורטת להלן: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=col…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט בעיקר כרגע) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, המחשב בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא ענק מדי ובלי אורות מיותרים, נושא האורות לא קריטי בגדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-