אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
אני ממיר את הדיסקים שלי לWAV וכך שאני שומע ...השאלה שלי עם אני עושה צרות ל HD ובעקבות זאת שחיקה גדולה מאוד .. האם יש משהו בדברי הוא שזה משהו זניח ...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
עד היום שמרתי את ה MAxtor Basic 500G שברשותי מחובר קבוע למתח ורק את ה USB חיברתי שנזקקתי, אחרי זמן מה הוא התחיל לעשות בעיות לפעמים לעלות ולפעמים לא, עד שנוצר מצב שלא יכולתי לגשת אליו דרך ה WIN ורק ע"י אפליקצייה מיוחדת עשיתי למידע IMAGE ופרמתטי אותו ועכשיו הכל עובד. אז איך מומלץ לשמור על ה HD החיצוני בזמנים שאיננו בשימוש ?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ההתלבטות מתחילה בעלויות בהנחה שאני אדם, שמוריד כל הזמן, אבל כל הזמן, המון מידע מהאינטרנט, ואני רוצה לשמור את כל המידע אצלי, חשוב שיהיה זמין. כרגע יש לי סה"כ 300 ג'יגה בהרדיסקים (80+200 על 2 הרדיסקים של WD, רגילים 720RPM0/8MB - ATA, ועוד 20 על ה IRIVER שלי) יש לי גם צורב DVD אם אפשרות לשדרג אותו שיצרבו DUAL LAYER (של NEC, רק צריך לעדכן לו FIRMWARE) את הצורב יש לי כמעט שנה, וכמעט לא צרבתי בו דיסקים, רק כמה סדרות מלאות, לא יותר מ 30 דסקים סה"כ. תמיד אני מוצא שחסר לי מקום אחסון, כרגע יש לי רק 4 ג'יגה פנויים.. השאלות הן : 1. האם יותר משתלם לדעתכם (כלכלית, וגם מבחינת נוחות, זמינות, מקום וכו') לקנות עוד הרדיסק 200 כל פעם, מאשר לצרוב את המידע על דיסקים ? 2. האם אחסון על גבי דיסק …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחירי הדיסקים הקשיחים עולה בעקבות MAXTOR שעצרה את ההספקה לשווקים (בדוק) . אחד מהספקים אמר לי שהם בקשיים וייתכן וידיעו על פשיטת רגל בקרוב. מישהו יכול לאשר את המידע ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר האם ואיפה ניתן להשיג שנאי חשמל שמתאים ישירות לתקעים שבשימוש בארץ (ללא שימוש במתאמים שמולבשים על מוצרים של 110V ומתנתקים מהשקע תוך כדי שימוש). עם דגש על שניים שאני צריך דיי דחוף: WD ELEMENTS VANTEC NEXSTAR3
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
נקרע לי קצת הכבל חשמל ושחיברתי אותו לחשמל הוא עשה רעשים לא כ"כ נעימים. עכשיו הוא לא עובד. איזה שנאי אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם מצטרפת אל המתחרה העיקרית שלה ומבטיחה לנו דגמים בנפח 16 טרה-בייט בקרוב - עם טכנולוגיה חדשה שתבטיח את המשך השיפורים בתחום בעשור הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הי, אני אמור לקבל מחשב חדש היום. לפני מס' דקות התקשר אלי המוכר ואמר לי שה-HD של WD 160Gb SATA לא זמין ויהיה רק ביום שני. הוא יכול לשים לי שני 80Gb במקום ולקחת היום. שווה או לא חברים? מה ההבדל בין שני המקרים? אני צריך תשובה מהירה... אגב: הלוח שלי הוא Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, פעם היה לי במחשב הרדיסק אחד והכל היה בסדר. עכשיו יש לי עוד הרדיסק ופירמטתי את הראשון, אז מה שקרה הוא שהאותיות התבלבלו לגמרי. ההרדיסק הראשון היה C D ו-E ועכשיו הוא G H ו-I וההרדיסק השני הפך להיות C D ו- E. השאלה שלי היא איך אני מחזיר את זה שההרדיסק הראשון יהיה C D ו-E וההרדיסק השני יהיה H G ו-I. תדוה מראש! D:
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג מערכת נוכחית של 2 HDD ב RAID1 ולעבור ל SSD, כנראה 128GB. האם הגיוני לשמור על תצורת RAID1 עם שני ה SSD החדשים בינם לבין עצמם ? האם SSD כיום פגיעים ברמה שהמידע השמור יכול להתאדות פתאום? ולגבי שחזור מידע מדיסק SSD פגוע - עד כמה זה אפשרי או מעשי ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
enermax עם ה noisetaker eg425p בביקורת ספקים אצל pcabusers: http://www.pcabusers.com/reviews/enermax/noisetaker-eg425p/main.htm 6 כונני sata/ide המחוברים ב raid מנסים לאיים על ביצועי ה raptor ב gamepc: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=serialcompare&page=1&cookie%5Ftest=1&MSCSProfile=95385A1F52DEA1A229D5B3754205446465FA2D9A990D0E03363E664C576666FA49B7FD51B63EC73FD5C5F7956B4C6C3F7C517ED2E5C8F9D653DB9E3562EA797A51903F4A47CF4CD36B69FAC574A990A754C20447C2ECE76484E0C3BBE2BD8179CB339CE2B961338D0EDD8710A384ABFD92A77350820E3670C4CD3138BB93329B78ED9AE6C613FC19
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, במהלך הרכבה/פירוק המארז והדיסקים (מספר לא מועט של פעמים...) שני דיסקים, הראשון של 1TB והשני של 2TB (המונחים אחד ליד השני) הפסיקו לפעול לחלוטין. הכוונה היא שבזמן חיבור מתח הם לא מסתובבים. מדובר בדיסקים יחסית חדשים (בני פחות משנה) ניסיתי לחבר/לנתק אותם מספר פעמים ובחיבורי ספק שונים, שמתי במקפיא ליומים (קיבלתי פעם אימייל הטוען כי זה מחזיר דיסקים לחיים...) אבל שום כלום. יש למישהו רעיון כיצד להפעילם לפחות לפרק זמן שיאפשר לי להוריד מהם את הנתונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7B250R0 ויש את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3050 מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם הארדיסק 10GB של WD והכל היה בסדר (יש להארדיסק בערך 16,000 שעות עבודה) לפני שבוע בערך חיברתי על אותו כבל slave הארדיסק של IBM 2.9GB. בכל הזמן הזה שההארדיסק עבד לבד נוצרו בו רק שני סקטורים פגומים אחרי שחיברתי את הIBM נוצרו עוד 10 סקטורים פגומים בשבוע זה יכול להיות שהIBM דופק לי את ה WD?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים מאותו דגם: wd elements desktop 1.5TB usb2.0. שניהם עבדו מצוין על המחשב הישן שלי, ואחד מהם יחסית חדש כך שלא אמורה להיות בהם בעיה כלשהי. העניין הוא, שלפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, וההתנהגות של הדיסקים עליו בהחלט לא תקינה: עושה רושם שיש למחשב איזשוהי בעיה "לעורר" אותם מהIDLE. זה קורה פעם בכמה ימים, שאני ניגש לאחד ההארדיסקים, מרגיש שהוא מתחיל להסתובב, אבל המערכת מתחילה לקרטע, עד שאין ברירה אלא להוציא את ההארדיסקים מהשקע. אפילו כיבוי והדלקה מחדש של המחשב לא עוזרים- חייבים להתחל ידנית את הדיסקים. ניסיתי להעביר את הדיסקים לכניסות usb אחרות וזה לא עזר(ניסיתי גם על 2.0 וגם 3.0). כרגע היסרתי את הדרייבר של intel usb 3.0, למקרה שזה גורם לבעיה(נחייה ונראה). מעבר לז…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי אני הופכת את המחשב הישן שלי לHTPC יש בו כרגע שני HD ישנים אחד ממש ממש ממש ישן ,Maxtor 34098H4, IDE 40GB, 5400 RPM 20.4GB/platters 2mb buffer Seak time 9.5ms השני קצת פחות ישן Seagate Barracuda 7200.7 ST3120827AS 120GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 1.5Gb/s 3.5" חשבתי לשים את מערכת ההפעלה על הדיסק של ה40 ואת ה120 שיהיה כולו לסרטים וכך אני לא צריכה Partions בכלל הענין הוא שאני די סגורה שמערכת ההפעלה צריכה הארד דיסק יותר מהיר מההארד דיסק הקטן אני צודקת? זה ממש משפיע בHTPC? אין לי כוונה לקנות משהו אחר כרגע אז אני צריכה החלטה בין השניים תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5642 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=825 תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
******************************* נכנסתי למנהל הדיסקים , בניהול המחשב, בלוח הבקרה, לחצתי על הדיסק שהופיע שם ללא אות , ומה שעשיתי זה ללחוץ לחצן ימני על הדיסק נטול האות וללחוץ "ONLINE" . וכך נפתרה הבעיה . שני כונני דיסקים של WD לא רוצים לעבוד במקביל . כבר עדכנתי דרייברים ל-USB 3.0. יש לי שני חיבורי USB 3.0 במחשב . אז היה לי כונן 1TB שעבד יפה מאד עד היום. אתמול קניתי עוד כונן USB 3.0 של WD , בדיוק כמו זה שהיה לי , כן כן . שני הכוננים לא רוצים לעבוד ביחד . לא משנה אם זה ב-USB 3.0 או ב-USB 2.0 הם פשוט לא מוכנים לעבוד יחד באותו המחשב . אגב , בתור כונן יחיד שמחובר, אין בכלל בעיה , שניהם מתחברים מצויין ומגיבים יופי . התקנתי דרייברים ל-USB. 3.0 וזה לא תרם לעניין. עובד עוב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב DVD ועכשיו שאני מחבר את הCDRW ביחד עם החדש אז המערכת לא מזהה שום דבר..לעומת זאת אם אני מחבר את את הצורב DVD לבד אז הוא מזוהה.ניסיתי המון אפשרויות בג'ימפור אבל זה לא מזדהה עדיין.האם זה קשור לכבל אודיו?עכשיו הDVD מזוהה גם בלי כבל האודיו.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD רגיל וצורב DVD בצורב אני רואה את הסרטים המשוכתבים שצרבתי ובכונן הDVD הרגיל אני לא רואה אותם אלה רק את הסרטים הראשונים שנצרבו איך זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כיום יש לי שני כונני טרה 3.5" שאני מחבר אותם עם מארז חיצוני למחשב שלי בעזרת USB/ESATA. המארז הוא לכונן אחד וכל פעם שאני רוצה משהו מהכונן השני אני צריך לפתוח את הקופסה והלחליף. לא כזה נורא כי כרגע אני מחליף פעם בשבועיים שלוש, אז זה לא מורגש. אני עכשיו קונה מחשב HTPC לסלון שיצטרך גישה מהירה לכוננים האלה(לפחות 20 מגה לשניה). יש לי ראוטר אלחוטי שנמצא בקומה השניה והHTPC ישב בקומה הראשונה ככה שלדעתי הקליטה של הWIFI לא תהיה מלאה. השאלה היא איך עדיף לי לחבר את הכוננים האלה לHTPC? להכניס לHTPC(יש לי מקום רק לעוד אחד כי יש שמה כבר אחד)? לקנות עוד מארז ולחבר בUSB3 את שניהם? בWIFI? משהו שלא חשבתי עליו? ומאוד יכול להיות שה-2 טרה האלה יגמרו בקרוב ואני אצטרך להוסיף עוד אחד לאוסף.. מה לד…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-