עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ydd,

יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

3. Started by Shlompy,

שלום אנשים טובים. יש לי לפטופ ששווק חיים. יש לו דיסק קשיח 120GB, אני מעוניין להשתמש בו עם מארז חיצוני שאני אקנה, עם USB2 ו ESATA. אלה שני המארזים שאני מתלבט בינהם, למרות שכרגע רק את ה SCYTHE יש במלאי: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9253 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9963 עכשיו, עד כמה שהבנתי עד היום, במארז 2.5" אין צורך בחיבור לחשמל כי הם מקבלים את המתח מהחיבור USB של הנתונים. אבל לפי המפרטים, אני רואה שיש חיבור למתח שמתחבר באמצעות כבל USB בנוסף לחיבור ה ESATA וה USB להעברת הנתונים. האם החיבור למתח הכרחי רק במידה ואני מתחבר דרך ESATA?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Motix,

שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. רכשתי הרדיסק נוסף של סמסונג F3, והוא עושה רעש מוזר של "נדלק" כאשר אני מתחיל להשתמש במחשב אחרי כמה זמן שלא השתמשתי בוא. הרצתי לו את הבדיקה של HDTUNE והכל בסדר. הורדתי גם את התוכנה של הייצרן אך לא ממש הבנתי איך אני משתמש בתוכנה שלהם. ??? ------------------------------------------ חיטטתי קצת בהגדרות של המערכת-POWER. והבנתי שפשוט היה מוגדר שאחרי 20 דקות שההרדיסק לא בשימוש הוא נכבה אוטומטית. עדיף להשאיר את זה ככה או לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by qpalzm,

לחבר שלי יש צורב של LG מדגם GSA-4163B, שתומך במדיות DVD+R DL אבל לא במדיות DVD-R DL. האם קיים עדכון קושחה כלשהו שמאפשר צריבת DVD-R DL? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האם יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. סדרת כונני ה-SSD החדשה של החברה האמריקאית מנסה (וגם מצליחה) להוכיח שתקן ה-SATA עדיין לא מת לכתבה

10. יש לי מחשב asus g51vx-x1a שאני מעוניין להוסיף לו ssd(בנוסף לכונן בגודל 320GB) אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: samsung 830 וcrucial m4 1)האם samsung או crucial נותנים אחריות בארץ על ssd שנקנה בחו"ל? 2) למיטב הבנתי המחשב שלי תומך בSata2 ולא Sata3 במהירויות של הכוננים האלו זה ישפיע? 3)ראיתי המון מבחני ביצועים שונים והבנתי שכל אחד מהם חזק בתחומים מסויימים. מישהו יכול לפרט בצורה פשוטה מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף עבורי?(השימושים שלי הם בעיקר תכנות,שימוש כללי וקצת משחקי fps).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ותודה רבה מראש. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא ויש כמה דברים שהייתי רוצה לשאול: 1)חשבתי לקנות כונן ssd, הארדיסק ולוח אם עם SSD CACHING. אבל האמת שאני לא לגמרי מבין את הטכנולוגיה. במידה וזה מה שאני יעשה ואשים את זה במערך RAID - במערכת ההפעלה אראה כונן אחד או שניים? האם שווה להשקיע בלוח עם הטכנולוגיה המדוברת? במידה ולדוגמא אקח לוח בלי הטכנולוגיה ואשים SSD ו HDD, השילוב יהיה איטי בצורה ניכרת? 2)ברשותי הארדדיסק בן 5 מהמחשב הקודם - לדעתכם יהיה אפשר להשתמש בו במחשב החדש או שכבר עבר זמנו?(כמובן בשילוב עם SSD) 3) ראיתי בסטיקי של הSSD המומלצים שאין המלצות לSSD שקטנים מ120GB. מדוע ולמה? אין SSD טובים בנפחים קטנים יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by So,

שלום, במהלך חיפושי אחר כונן בנפח 320GB-500GB נתקלתי ב-WD5000AADS המשתייך לסדרה הירוקה של WD. זכרון המטמון הוא בנפח 32MB וככול הנראה הכונן בעל פלטה אחת בנפח 500GB. לא הצלחתי למצוא סיקורות על המוצר, למעט ההודעה הבאה: http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1175694&p=3#r55 האם הכונן איטי באופן משמעותי, בהשוואה ל-ST3500418AS לדג', בשימוש ביתי-משרדי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Mindwild,

שלום לכולם, מצטער אם אני פותח את הנושא במקום הלא נכון. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי כבר דיסק קשיח טוב (WD Caviar black 1GB) שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה והרבה תוכנות שונות. הבנתי שזה סיפור להעביר אותו למחשב חדש. איך אני יכול לדעת לפני הקנייה מה הסיכוי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אך בתוכנות של NERO הוא מזהה שהדיסק מלא ואפילו אומר מה הLABEL של הדיסק. פשוט יש דיסקים מסוגים מסויימים שהוא מחליט לזהות כריקים (למשל הVerbatim 8x הנ"ל), למרות שהצורב הזה בעצמו צרב אותם. יש לי דיסקים של HP 16x שכמעט תמיד הוא קורא אותם טוב, למרות שגם אותם הוא יכול לקבל קריזה ולזהות כדיסק ריק. עשיתי חיפוש ואני רואה שלהמון אנשים יש בעיות עם צורבים של NEC, מה נסגר עם החברה הזאת? משגע אותי מה הבעיה של זה? - יש אחריות על הצורב אבל יש בעיה בלממש אותה, אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי חברים, נפל בחלקי הדגם הזה של SSD. יש לו חיבור DATA קצת מוזר שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי איזה כבל אני צריך כדי לעבוד איתו? מצורפת תמונה עם הדגם המדובר. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by booli123,

קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז ככה זה המחשב הנוכחי אופטרון 170 3 גיגה זיכרון 2 רפטורים 36 1 200 A8N פרמיום ציפסט אנפורס 4 מעוניין בדעות לגבי M3A 78 ציפסט 780G או בקר אדפטק 3405 עם 4 חיבורי SATA עם אופציות רייד מגוונות עלויות בקר לבד עולה 1600 לוח (שדורש שידרוג מלא) כולל מעבד וזיכרונות מגיע לאותה עלות +- כמו הבקר עצמו. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=2 http://www.adaptec.com/en-US/support/raid/sas_raid/SAS-3405/ לגבי הבקר בלוח אין לי מושג וחצי מה האיכות שלו וכרגע המחשב שלי מהווה תחנת עבודה חזקה במיוחד. אשמח לקבל דעות בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ifs2003,

עד היום השתמשתי ברפטור 150GB אבל הוא כבר נהיה קטן בשבילי. אני מחפש דיסק קשיח מהיר ככל האפשר על SATAII בנפח 1TB או 1.5TB מומלץ של WD, האם למישהו יש המלצה על כונן כזה ? כמו כן האם הסדרה הירוקה של WD טובה ומהירה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ברשותי דיסק סקזי של seagate . הבעייה היא שיש לו חיבור מיוחד כזה לשרתים (HOT SWAP) . אני מחפש מתאם לחיבור "רגיל" (חשמל ו DATA 68 פינים). מי שמתמצא יודע על מה אני מדבר. אבל אני לא יודע איפה אפשר לרכוש את זה. מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MDK,

אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם חובה ללחוץ על "הוצא" לפני הוצאת הכונן פלאש מהמחשב?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי הארד דיסק של 3 טרה חיצוני של חברת סיגייט עם מלא דברים חשובים (אוסף המוזיקה שלי, אוסף הסרטים שלי ומוזיקה שכתבתי בעצמי ולא נגעתי בא כמה שנים..) ההארד דיסק מת- אם מכניסים אותו למחשב הוא לא נקלט (אפשר לראות אותו בסייפטי רימוב אבל הוא לא עולה) וברגע שמוציאים אותו קופצת הודעה שאומרת שצריך לפרמט אותו. שמתי אותו במעבדה לשחזור/חילוץ מידע מהארד דיסקים. הם אמרו שיש בהארד דיסק סקטורים פגומים ונתנו הצעת מחיר לחילוץ הקבצים 1850 ש"ח (לא כולל מע"מ).. רציתי לשאול אם לדעתכם המחיר הגיוני? האם אפשר לעשות את זה בעצמך? ראיתי בלינקייה הנעוצה שיש תוכנות לשחזור מידע מהארד דיסקים אבל במעבדה שאלו האם אפשר לפתוח את ההארד דיסק ואני לא יודע אם הם משתמשים בדרך שונה מהתוכנות המוצאות פה או לא... …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, קניתי לאחרונה לפטופ של MSI מארה”ב, שלא קיבלתי עדיין. הבנתי משיטוט באינטרנט שמשום מה, על מנת להרכיב את ה-SSD השני (מסוג nVME) צריך לבקש מ-MSI קיט מכני שלא כלול עם המחשב. כמובן שלא זו הבעיה, אפשר לבקש מהם, אבל צריך למלא עבור זה טופס שכולל מספר סידורי, מה שאומר שאני צריך קודם לקבל את המחשב ורק אז למלא את הטופס. מכיוון ש-MSI ישלחו את הקיט המכני רק לארה”ב (חשוב לציין, אני משתמש פה בחברה מתווכת ששולחת מארה”ב לישראל, בדיוק למקרים שבהם החברה שקונים ממנה שולחת רק לארה”ב), אצטרך לשלם כפול על משלוח מארה”ב - פעם אחת על המחשב ופעם שנייה על הקיט. שלחתי ל-MSI בקשה שישלחו לי את הקיט ביחד עם החבילה של המחשב או לפחות ישלחו כמה שיותר מהר את הקיט לאותה חברה והסברתי להם את מה שאני מסביר…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.