אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי דיסק קשיח של WD BLUE 2TB ויש לי לוח אם של גיגהבייט חיברתי את הSATA והחשמל כמו שצריך (ניסיתי גם לקחת מהמכונן הקיים ולא קרא) ביוס גרסא F1 כונן SSD של KINGSTON ועוד כונן של SAMSUNG כבר מותקנים ועובדים תקין תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני שנה וחצי קניתי כונן קשיח חיצוני של 1TB של חברת seagateעם ספק כוח חיצוני. ופעם אחת שנסתי להדליק אותו הוא נדלק אבל המחשב לא זיהה אותו.(הוא מופיע במנהל התקנים אבל לא נראה במחשב שלי) אני חושד שזה וירוס בגלל שיש לי דיסק און קי של חברה אחרת שיש לו אותו בעיה ושתי הבעיות הופיעו באותו הזמן בערך. חשוב לי להגיד שנסתי בכמה במחשבים ובכמה מערכות הפעלה ואף אחד מהם לא הצליח לעלות את הכונן. בבקשה עזרה זה דחוף...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[השרשור נפתח בפורום אמצעי אחסון ולא תמיכה טכנית כיוון שמדובר בדיון על הנושא, כבר אין לי בעיה בפועל. ] לאחרונה יצא לי להתקל בבעיות תאימות לחומרה ספציפית כארבעה פעמים עם Crucial MX100 / BX100. הפעם הראשונה היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD ב Lenovo Flex 2 14 ל MX100. לא היה שום זיהוי של הכונן במצב UEFI, רק ב-CSM. הוחלף ב-SanDisk Ultra II ועובד יפה ללא שום תקלה. הפעם השניה והשלישית היו בהחלפת HDD ב Asus N550JK ל BX100. בשני המקרים הכונן עובד אבל הם סובלים מחוסר יציבות, איטיות פתאומית לרגעים ועוד. הפעם הרביעית היתה כאשר ניסיתי להחליף HDD בנייח Dell Inspiron 580 ל BX100. כאן כבר היה סיוט אמיתי. מערכת ההפעלה הותקנה כראוי, אך כאשר ניסיתי לגשת לקשיח הישן המחשב נתקע לחלוטין בכל פעם ע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! קיבלתי הרדיסק חדש בתוקף האחריות אחרי שהקודם קרס אני רוצה להוסיף אותו בחזרה כ-SLAVE ב- ווינדוס XP פרופשונל. עשיתי את שני החיבורים והמחשב לא מראה על שום כונן חדש או משהו כזה. ההרדיסק מסוג WD 80GB 7200 rpm Serial ATA. אני מרגיש שפיספסתי משהו אז אם אפשר ממישהו מיקצועי פה את סדר הפעולות בצורה מסודרת כולל כיצד מחלקים את ההרדיסק לשניים מסוג NTFS אני מאוד אודה לו. המפרט מחשב אם זה עוזר: מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח WD 80GB 7200 rpm Serial ATA כרטיס מסך radeon ATI 9200se 128mb תודה מראש אלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ייעוד: דיסק גיבוי על בסיס שבועי. חשוב שזאת תהיה חברה אמינה, קצב העברת נתונים סבירה. יום אחד יכול להיות שאני ארצה להוציא את הדיסק מהאריזה ולהכניס אותו למחשב ולהשתמש בו כדיסק פנימי. לא מעוניין ביותר או פחות מ 500GB. רק 500GB. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מלא חברות וחלק אמרו לי שסמסונג טובים וווסטרן דיגיטל .. אני כבר אוכל את עצמי מזה ? משהו יכול להגיד לי איזה כונן קשיח הכי טוב כי אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כונן קשיח טוב .. של 120GB 8MB SATA ..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שיבצעתי מערך RAID 0 , דיסק נוסף HDD לא מזוהה בביוס למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לשרת חישובים מאסיביים ולא למשתמש ביתי ולא ל-RAID אלא מבחינת אמינות, טמפרטורה ושקט. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בksp את זה: ורציתי לשאול האם הוא יתאים לhd 250G s.ata2\1 או שהוא בכלל מתאים לide? ומה זה אומר ה2.5 case? ועוד שאלה האם זה גנרי?והאם שווה לקנות את זה? תודה שמואל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות דיסק עם אמינות גבוהה חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1241&products_id=12319 WD320YS אבל ראיתי שיש המלצה להמנע מכוננים אלו במחשבים ללא מערך רייד המלצותכם בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית CANON SX30. המצלמה מקבלת סוגי כרטיסי זכרון - SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus אין לי מושג מה ההבדל ומה יותר טוב, ואיזה כרטיס זכרון יותר מהיר. והכי חשוב איזה פורמט הכי אמין. אשמח לדעת בהנחה שאני מחפש כרטיס זכרון בגודל 32GB איזה כרטיס כדאי לי לחפש מבחינת עלות מול מהירות כתיבה? ( המצלמה מצלמת גם וווידאו HD אז אני מחפש נפח גדול) האם יש חברה מסויימת מומלצת? האם יש כרטיסים ייעודים לנושא צילום ווידאו? מחפש כרטיס טוב, אמין, עם אחריות טובה ובעלות של עד 500 ש"ח. תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD 500GB איכותי ולא במחיר מופקע, חשבתי להזמין מאמזון בלינק הזה - https://www.amazon.com/Crucial-MX300-525GB-Internal-Solid/dp/B01IAGSD68/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1493234720&sr=1-2&keywords=ssd+500gb&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 יוצא באזור ה680 שקל + מיסים ומשלוח, מה דעתכם ? מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אני עוקב פה ושם אחרי העניין עם SSD לעומת HD ועד לא מזמן הייתי בטוח שהקונצנזוס הוא פחות או יותר "עזוב, זה לא שווה את זה". אבל עכשיו ב - Black Friday ודומיו אני רואה שהמבצעים שהכי מלהיבים פה את החבר'ה בפורום הם מבצעים על SSDים. למה בעצם? מבחינת עלות לנפח הם עדיין יקרים בהרבה(בהרבה בהרבה) ומהפורום הזה ממש למדתי שההבדלי מהירות בד"כ זניחים. אז מה הקטע? אנא הסבירו לי כי אני פשוט לא מבין
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה .. הצורב הזה תומך ב dvd-ram ? LG GH22NS30 כי ראיתי באתר של אייבורי שלא רשום שהוא תומך וכבר צרבתי איזה 20 דיסקים בצורב הזה עם דיסקים של dvd-ram ... והם עבדו ...איך זה יכול להיות ? ומה ההבדל בין + ל- ? ומה כדאי לי לקנות אם אני רוצה רק לצורב סרטים ומוזיקה ? או שזה לא משנה אם הצורב תומך.. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נפל לי הלפטופ והלך ההארד דיסק, אני לא בטוח שאני זקוק ליותר מ40 ג'יגה SSD, לכן חשבתי לקנות את הX25-V של אינטל. א. האם אני ארגיש שיפור בביצועים ו/או בזמן הסוללה ביחס ל320GB 7200RPM הקודם, ועד כמה? ב. האם הבקר Intel® ICH9M-E/M SATAAHCI Controller יהווה מגבלה? ג. מצאתי Western Digital SiliconEdge Blue 64GB SATA II 2.5in SSD יד שניה במחיר דומה. מה עדיף לי? (אם יש דגם אחר שבכלל עדיף על שניהם, אשמח לשמוע) תודה רבה, רגב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה עזרה, קניתי הארדיסק חדש בנובמר (בן חודשיים - עדיין באחריות) אחרי קריאה מעמיקה בנושא ה Firmware וחשבתי שלא אפגע. הבנתי שיש בעיות קשוחה עם דגמים קודמים שההארדיסק לא מזוהה וכל החומר הלך. באתי הביתה וראיתי את ה Disk Boot Failure שלא מזהה. עשיתי בוט מהביוס לSATA, הוא מזהה אותו ורשום Windows Cannot Load Up משהו בסגנון. יש עליו Windows 7. האם גם ההארדיסק הזה נכלל בבעיית הקשוחה? הדגם שלי הוא ST3500418AS. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש, בהתחלה הוא זיהה את כונן D עם כל החומר שלי. אחכ עשה בעיות ושאני מנסה להתקין ווינדוס זה מראה לי את C ו D ריקים. בחנות שקניתי יכולים לממש את האחריות אבל אין אחריות לחומר. ביררתי בכל חנויות השחזור ורובם סובבים סביב 500 ש"ח לשחזור. יש לי שם קרוב ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-