אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש הארדיסקים טובים עם מהירות של לפחות 7200 שלכל אחד יהיה 2TB זה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח על מה אתם ממליצים? מחפש משהו מהיר יציב וטוב עם ביקורות טובות. תקציב עד 1000 ש"ח לשניהם. מה עדיף? הארד דיסק 1 עם …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האחד Samsung 250GB 840 EVO חדש בחנות 660 שקל השני ביד שניה כחדש גם כן סמסונג 250gp pro ב 600 שקל מה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כונן ה-Innov8 החדש של Seagate עושה שימוש בטכנולוגיה ייעודית בכדי לתת יישום ממשי לדור החדש של חיבורי ה-USB, ומצליח להרשים לחיוב למרות מחיר בלתי מבוטל לפני כשבועיים הפתיעה אותנו חברת Seagate כשהציגה כונן קשיח חיצוני ייחודי, עטוף באלומיניום מסוגנן ובעל חיבור USB 3.1 אחד בלבד מסוג Type-C הסימטרי – שעשה שימוש בשידרוגים הטכנולוגיים שהוא מביא איתו בכדי להעלים את ספקי הכוח והמחברים לשקעים למיניהם, שאותם אנחנו רואים בכל הקשיחים החיצוניים האחרים, ובפרט אלו שמתבססים על גודל של 3.5 אינץ' (כמו ה-Innov8) ודורשים יותר אנרגיה. במעמד ההכרזה לא קיבלנו יותר מדי פרטים טכניים ולא היינו בטוחים כיצד ה-Innov8, שמציע נפח אחסון מכובד בהחלט של 8 טרה-בייט בהתבסס על 6 פלטות של 3.5 אי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לצערי ישנתי בשנתיים האחרונות ולא שמתי לב שיש לי את הדיסק קשיח של סיגייט המדובר. (ולכן לא שידרגתי את הקושחה) לפני כיומיים חטפתי את המכה והדיסק לא מזוהה יותר. (מכה חלשה כי יש לי גיבוי) ראיתי שיש פיתרון ע"י חיבור ל USB . יש אפשרות לקנות כבל כזה במקום לחתוך והלהכין לבד ? באיזה חנות בארץ ? לחילופין הדיסק עדיין באחריות . - יש אפשרות לשלוח אותו ליבואן כדי שהוא ישדרג לא קושחה (קניתי את הדיסק מאיבורי) - אני חושב שאני אמנע מכך מכיוון שהחשש שהנתונים שלי יועתקו ע"י מישהו במעבדה. - להחזיר אותו לאיבורי ולקבל דיסק חדש . הבעיה ? אין אני משמיד את הנתונים מבלי להרוס את הדיסק קשיח בצורה פיזית (איבורי רוצים את הדיסק שלם). תודה שאול.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי SSD חדש OCZ vertex3 240GB תוך יום התקלקל. הביוס לא מזהה אותו יותר וחיפוש קצר בגוגל מראה שלהרבה SSD מבוססי סאנדפורס יש את הבעיה הזאת. אני מחפש המלצה דחופה ל-SSD בסביבות אותו נפח אבל אמין יותר מהבקר של סאנדפורס ומהיר כמו ה-OCZ. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רגע לפני קניית SAMSUNG HD204UI, ורציתי לברר לגבי עדכון קושחה, שראיתי שהוזכר כאן בפורום, אבל במעבר על כל החודשים האחרונים וגם בסטיקי לא הצלחתי להבין על מה מדובר. אז קצר ולעניין - האם אכן יש לעשות עדכון קושחה לפני השימוש ? ואם כן, איך בדיוק ? כי גם באתר של סמסונג לא מצאתי אזכור לנושא ... http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=94&subtype=98&subSubType=114&model_cd=&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1222
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תלוש על סך 600 לבאג, וחשבתי לקנות שם את הכונן הזה. מה דעתכם עליו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. האם יש NAS במחיר סביר לדיסקים 3.5" שיש לו חיבור GIGA LAN ובאמת מאפשר העברת נתונים במהירות הזו או לפחות קרוב אליה ? כי עד היום נתקלתי רק בכאלה שהממשק שלהם GIGA LAN אבל בפועל נותנים מהירות שאפילו לא מגיעה לזו של רשת 100mbps.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.liteonit.com/ODD/English/e_downloads/e_firmware_cd-rw.asp
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! לעבודה עם תוכנות אולפניות וכו' מה עדיף? יש הבדל משמעותי בין השניים במהירות? ראיתי שיש הבדל משמעותי ב Random Read אבל אני לא כל כך מבין מה זה אומר. אשמח ליעוץ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות דיסק עם אמינות גבוהה חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1241&products_id=12319 WD320YS אבל ראיתי שיש המלצה להמנע מכוננים אלו במחשבים ללא מערך רייד המלצותכם בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אז לאחר המלצות הפורום קניתי את הכונן הנ"ל אתמול והיות שהיה לי ניסיון רב רע מאוד עם HDD למיניהם אני מריץ בדיקות עליהם מרגע הקנייה יש לי 2 כוננים של 2TB במחשב (שניהם דרך המלצות פה) אחד זה הכונן הנ"ל, והשני זה HD204UI של סאמסונג (שעובד כבר כשנתיים בערך בלי שום בעיות) אני מצרף כמה צילומי מסך (2 הראשונים זה של הHD204UI) בנוגע לHDD, הוא משמיע גם לפעמים מין "תיק" מלחיץ קצת - אבל לאחר בירור בפורום החברה מסתבר שזה נושא ידוע וכנראה לא מזיק - אם זאת אומרים שניתן לעשות עדכון קושחה ש"אמור" לתקן את העניין... האם אתם ממליצים על העדכון? האם זה יכול להרוס את הכונן? ועד כמה זה בעייתי? (לא יצא לי לעדכן קושחה לHDD מעולם)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום אני רוצה להתקין כונ9ן קשיח נוסף שרכשתי MAXTOR160G איך אני מתקין אותו ואת הכונן הישן הופך למקום איחסון ומשנה את סדר השמות כי מקודם הכונן היה C'D'E ואיך יקרו כונני הבג והצורב אשמח לקבל הדרכה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-