עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlimak_r,

היי, מה אתם אומרים על הכונן http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231378&cm_re=skill_ssd-_-20-231-378-_-Product שווה להשקיע עליו 200$? כרגע המערכת הפעלה נמצאת על WD cavier black 1TB היום אני אבחין בשיפור בביצועים? מעבד:I7 965 זכרון 6GB לוח אם gigabyte x58a-ud3r תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by furry,

האם הSamsung 850 EVO 250GB תומך SATA Express. והאם ESATA זה שם נרדף לטכנולוגיה הנ"ל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. האם יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by arnon,

רציתי לקנות דיסק עם אמינות גבוהה חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1241&products_id=12319 WD320YS אבל ראיתי שיש המלצה להמנע מכוננים אלו במחשבים ללא מערך רייד המלצותכם בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, רציתי להוועץ בכם לגבי הכונן הקשיח (בכותרת). http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21855 אשמח לשמוע את חוות דעתכם עליו. אני יודע שקיימים דגמים של 640 GB אך החלטתי שזהו הכונן המתאים לצרכיי. רציתי לשאול אותכם האם הוא מהיר ואמין? כל דעה נוספת עליו תתקבל בשמחה. תודה רבה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by crazyfunk,

שלום רב, אני מרכיב מחשב לעריכה ואני מעונין בשימוש RAID רציתי ללכת על ה: WD Caviar Black BLACK EDITION (WD1001FALS שמעתי דברים טובים על הסידרה הזו. אבל מצד שני שמעתי שכאשר משתמשים בהם בשביל RAID הם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת/מנוסה. כמו כן אשמח לקבל המלצה לאלטרנטיבות איכותיות - כמובן אם אפשר גם להתייחס לעלות/תועלת

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by berner,

חברים שלום אני רוצה להתקין כונ9ן קשיח נוסף שרכשתי MAXTOR160G איך אני מתקין אותו ואת הכונן הישן הופך למקום איחסון ומשנה את סדר השמות כי מקודם הכונן היה C'D'E ואיך יקרו כונני הבג והצורב אשמח לקבל הדרכה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ronorx,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלפטופ שלי בכונן SSD בנפח 250 גיגה. קראתי פה הרבה והבנתי שסמסונג 840 זה סבבה. השאלה שלי היא האם הוא מתאים למחשב שלי והאם ארגיש בהבדל משמעותי בהתאם לנתונים של המחשב שלי? עוד שאלה קטנה.. ראיתי הבדלים בין קצבי קריאה וכתיבה מקסימלים בין הכוננים השונים.. האם זה כל כך משמעותי? תודה רבה [ATTACH=CONFIG]3675[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי צורב של ריקו דגם MP7200A עם טכנולוגיית justspeed שתפקידה למצוא את המהירות האופטימלית של הדיסק בדרך כלל אני לא משתמש בה כי בדרך כלל היא מורידה את מהירות הצריבה ל-12 בכל מקרה אני צורב בעיקר דיסקים של מוזיקה data וסרטיי VCD ורציתי לדעת כמה באמת משפיעה הטכנולוגייה הזו על איכות הדיסק כי אני אישית לא הרגשתי בהבדל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, רכשתי היום כונן SSD (ה-EVO של סמסונג) אשר מיועד להתקנה במחשב הנייד שלי. כיום יש לי HDD רגיל. קניתי גם HDD Caddy והמטרה הנה לשים את הדיסק הקיים ב-HDD Caddy ואת ה-SSD במקום הכונן הקיים. השאלה הנה כיצד להעביר את העבודה מהכונן הקודם ל-SSD. המטרה הנה לשמור את מע' ההפעלה הקיימת (למקרה של אחריות), ולשכפל אותה ל-SSD. האם יש צורך/טעם להתקין מחדש את מע' ההפעלה, או שמא מספיק לשכפל באמצעות התוכנה של סמסונג. בקיצור, אשמח אם מישהו יוכל לזרוק כמה טיפים כיצד לבצע את המעבר.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. אני מתלבט אם יש לי צורך בSSD והאם הוא מתאים לצרכים שלי. אני מתכוון להתקין עליו WIN7 ,תוכנות שונות שבשימוש יום יומי (שום דבר מיוחד) ומשחקים. המפרט שלי : ASROCK Z68 PRO3 2600K GTX460 8GB זכרון 1600 HD 2TB +2*1TB ללא RAID. חשבתי לקנות את M4 64GB עולה כ 600שח.(אני יודע שהוא מגיע מסורס לאומת אחיו הגדולים יותר נבחר בגלל תקציב) השאלה היא האם אני יראה שיפור משמעותי בשימוש יום יומי לעומת HD רגיל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by geigera,

שלום אני מחפש כלי טוב לגיבוי שוטף (כל יום-יומיים) ממחשב נייד. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסק און קי עם תוכנת קרוזר של sandisk. עכשיו הוא נהיה קטן בשבילי (אם אני רוצה להשתמש בדיסק און קי גם להעברת נתונים גדולים או גיבוי מזדמן של מדיה). אמרו לי בעבר שסן דיסק כבר לא שמים את התוכנה על הדיסק און קי שלהם אבל פתאום ראיתי בחנות כאלה שכתוב עליהם cruzer. האם חזרו לזה? אולי יש דרך יותר טובה לגיבוי? אולי ענן? האם בענן הוא מגבה רק את מה שהשתנה ולא מעתיק הכל? בנוסף, אני מגבה מפעם לפעם את המחשב הביתי להארד דיסק חיצוני (500G). יש דרך לגבות כך שיעתיק רק את הקבצים שהשתנו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tomeryh,

קשה לי להחליט מה כדאי.... חשוב לי שיעבוד עם מדיות לא הכי אכותיות כי אני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על דיסקים איכותיים. חשוב לי עבודה טובה בתור DVD RW ועוד שאלה מה ההבדל בין DVD+ ל DVD-? אני יודע שאלו שני סוגי צריבה אבל נגיד אני רוצה ליקנות דיסקים ריקים איזה עדיף לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד ישן בנפח של 14GB וחיבור IDE והשני חדש בנפח 80GB וחיבור SATA2. לצערי הרב, לא הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה Windows XP על הדיסק הקשיח החדש בכל דרך שניסיתי (אני כבר לא זוכר כמה פעמים עשיתי פורמט) ונאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הקשיח הישן. האם עצם העובדה שמערכת ההפעלה מותקנת על דיסק קשיח בעל נפח קטן, ישן ואיטי משפיעה על הביצועים? ואם כן, עד כמה? תודה, יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SaXtoR,

KINGSTON SV300S37A120G לפי PerfectDisk 12.5 בסביבות 24 אלף קבצים לא מאוחים. קראתי שאסור/לא מומלץ לאחות כונן SSD, אז יש משהו אחר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, בקרוב אני קונה דיסק קשיח חדש , SATA (לא יודע איזה חברה כרגע). יש לי מחיצה C NTFS בגודל 40 גיגה, עליה יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות שלי וזהו בערך. כול השאר משחקים,סרטים ומוזיקה על D בנפח 80 גיגה. ממש לא בא לי להתקין הכול מחדש, אז חשבתי אולי יש תוכנה שתאפשר איכשהו להדביק את המחיצהC לדיסק החדש, ואז להשתמש בFIXMBR כדי ליצור MASTER BOOT RECORD חדש על הדיסק החדש. דעתכם , אפשרי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iyehuda,

לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by radar,

שלום לכולם המחירים של כונני SSD יורדים בעקביות, וכך קורה גם עבור הסוג עם התקשורת הכי מהירה - NVMe השאלה שלי היא: מה מצב התמיכה בכונני SSD בחיבור M.2 שהוא NVMe, ב-Windows ו-Linux? האם כל גרסא של Windows ו-Linux תתמוך ב-NVMe או שרק החל מגרסא מסוימת של Windows ושל Linux יש תמיכה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sargon,

ברור לי שSSD משפר את הביצועים של המערכת בהרבה מובנים. השאלה שלי, לאיזה תרחישים לצפות לראות שיפור בביצועים? ובאיזה מקרים עדיין יהיו תקיעות ואיטיות גם עם SSD? הנקודה היא שהיה לי בעבודה מחשב עם SSD והוא גם היה איטי ונתקע. אומנם הכונן SSD שלו היה קטן, ובתור מפתח צריך להתקין הרבה תוכנות פיתוח שתופסות המון מקום. אז המחשב שלי היה די מפוצץ, יכול להיות שזה השפיע. יכול להיות שזה גם דור יותר ישן של SSD. בקצרה, עם כונן SSD EVO 850 500GB? איפה אני יכול לצפות לראות שיפור בפעולות במחשב בפאקוטר גדול ואיפה לא? מה כדאי לשים על הכונן SSD ומה לא? זה מתחיל להיות מסובך כשהANDROID SDK מוריד כמות אדיה של גיגות בשביל כל הגירסאות של הANDROID? הבנתי שSSD עוזר המון לקומ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nasty_nas,

חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Moo,

קניתי דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה. הדיסק משמש לאיכסון (קבצי וידאו) וכל פעם שניגשים לדיסק, לוקח איזה 3 שניות ואז שומעים טיק. המערכת הפעלה היא ווינדוס 7. האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tamir70s,

שלום! רכשתי לפני 4 חודשים כונן חיצוני של seagate 1TB דגם STBX1000201 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834897 זה הדגם המדויק. השתמשתי בו ממש מעט כיוון שאני בצבא. שימוש פעם בשבוע לפעמים פעם בשבועיים, רק לצפייה בסרטים שאני מעביר מהמחשב ומחבר לטלוויזיה. הכונן אפילו לא יצא מהחדר, לא נפל, לא שום דבר. פתאום הוא הפסיק לעבוד, כשהוא מתחבר לטלוויזיה היא לא קולטת אותו והנורה לא נדלקת, וכשנאי מחבר למחשב הנורה לא נדלקת ומופיע שגיאה של windows שאי אפשר להפעיל את התקן USB זה. יש לי כ500 ג"ב של וידאו בכונן. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את זה??? והאם יש משהו לעשות כדי להחיות את הכונן. חשוב לציין שכאשר הוא מתחבר להתקן הוא פועל כלומר שומעים אותו כמו שתמיד שומעים אותו ומרגישים שהוא עוב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1T או 1.5T, גודל 3.5 לגיבוי המחשב שיישב ליד המחשב. חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר, גם חשוב לי שתהיה תוכנת גיבוי, ועדיף שתהיה אפשרות לגיבוי אוטומטי (אני לא יודע האם אפשר להשיג את זה באמצעות תוכנה חינמית) יש לי התלבטות בין 4 דגמים: 1. רציתי בהתחלה את Western Digital My Book Essential Edition 1000GB WDBAAF0010HBK http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741952 וכשבאתי לקנות אותו, המוכר אמר לי שהוא חוזר אליו הרבה עם בעיות שהחיבור של כבל ה-USB זז ומתנתק, אתם יודעים על זה משהו? 2. והוא הציע את Samsung 1000GB HXDU010EB 1000GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 וטען ש-WD עושים בעיות ו-Samsung יותר טובים ואיכותיים. 3. והציעו לי גם את Seagate Free…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jgrab,

קבלתי דיסק קשיח במגירה נשלפת עם חומר להעתיק למחשב שלי הכנסתי את הדיסק אבל לא מצאתי אותו ב"מחשב לי" ראיתי שהוא מופיע במנהל ההתקנים בדקתי בניהול דיסקים ומצאתי אותו מוגדר כ זר דינאמי ואם שני אפשרויות אחד לשנות אותו לסוג אחר (כל החומר הולך) או לייבא אותו מישהו יכול להסביר לי מה זה דינאמי ואיך עובדים איתו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים