עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by Reppix,

מישהו מכיר את הספורט המוטורי הזה? כרגע בארץ יש שלושה מסלולים "פעילים", אחד בראשון לציון, מסלול כביש, ושני מסלולי שטח, במזכרת בית ובפארק אשכול. כרגע מסלולי השטח לא ממש פעילים מבחינה תחרותית, אבל מסלול הכביש פעיל מאוד (כל יום שישי מסיעים בו באופן קבוע). יש מכוניות שמונעות על ידי מנועי דלק, ויש מכוניות שמונעות על ידי מנועים חשמליים. אשמח לתגובות אם אתם מפקפקים ביכולת של המכוניות כביש, אתם מוזמנים להסתכל בסרט הבא: http://videos.radiocontrolzone.com/100cwh.zip זו, אגב, המכונית שיש לי (העברתי אותה סדנת שיפורים רצינית): http://www.traxxas.com/products/nitro/tmaxx/trx_tmaxx.htm

• 24 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. מי שזוכר את אוקטובר האחרון והעיתון "ממון" של ידיעות אחרונות יודע על מה אני מדבר. כבר שלחנו תגובות נזעמות על המדריך העלוב והמטעה שלו מהפעם הקודמת...נראה שזה לא עזר בכלל! הפעם הגרסה יותר צנועה, אבל המסקנות הן אותן מסקנות: פתחו בבקשה את עיתון "ממון" של יום שישי 23.8.02 *היום* בעמוד 5 (מדור 'ראש בראש') ותקראו בצימאון את מה שיש לו לומר. נו באמת... העיצה של לקנות מחשב מותג זה זול וטוב היא פשוט חסרת כל הגיון. צריך לשלוח לו הבייתה את כל המחשבים הקיבריים שאנשים שיקראו את הכתבה הזו, יקנו. והוא ממשיך לטעון על השרות הלקוי כביכול שמקבלים על מחשב המורכב מחלקים, ושרק פריקים של מחשבים (אני לא סובל את המושג המטומטם הזה!) יכולים לבחור את ה"רולס רויס" בכל תחום...ההתבטאויות האלו פשוט מפגרות.…

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by nice-1,

אז תענו כי משעמם לי

• 151 תגובות
    • 12.5k צפיות
  4. Started by udicol,

התלבטתי רבות לפני פתיחת הדיון הזה. לאחר סוף השבוע האחרון, אחרי מרחץ הדמים בכבישים ולאחר מרירותו בבכי של אב ששכל את בתו, החלטתי לפתוח בצורה כזו. אכן אותו אבא ממרר בבכי ואומר כי נהג שהוא שתוי הוא רוצח לכל דבר. ככל שתהיו נהגים זהירים ומצייתים לתמרורים תמיד יבוא איזה מטורף שמשתולל בכביש ויכול להרוג אתכם למרות היותכם נהגים טובים. נ.ב - המושג נהגים טובים משמע נהגים שמצייתים לחוקי התנועה וערנים, להבדיל מנהגים שתויים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KoDkOd,

מה עמדתכם בנושא יצליחו לא יצליחו יש בסיס למשפט בכלל ? הסיפור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=272100&path=22 הסקר הינו יותר הבעת מחאה ופתח לדיון מאשר סקר (אני נגד בג"ץ), אבל אתם מוזמנים להצביע.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. וזה פשוט מדהים. המכונית הקטנה והיפה הזו, מככבת בערי אירופה. אני אישית נתקלתי במכונית בעיר רומא, ואין יותר רומנטי ממנה. מה שחסר לנו עכשיו זה כמה רובעים, ביניינים, או אם תרצו כמה "פיאצות"(כיכר - כיכרות), בסיגנון איטלקי וזה יהיה מושלם. לא לא אל תגעו בירושלים ! הנוף האורבני הירושלמי, ייחודי לנו תשאירו לנו אותו. :auto: :dance:

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. האם לפי דעתכם אנחנו בדרכינו למלחמת מפרץ 2 ? ומה דעתכם בקשר לזה...

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. Started by e-Pit@m,

אותו עיקרון המנחה חברות מכוניות רבות, ובעשור החארון גם מדינות רבות אשר מאמצות ומטפחות רבות הספורט המוטורי. בארצנו לצערנו התחום מפגר מאוד, בזכות מדינה ששמה מכמונות מהירות במקומות שיכניסו הכי הרבה כסף ולא במקומות שיצילו הכי הרבה נפשות. ובינתיים יוצא לנו לראות ארגונים מאולתרים ולא חוקיים, שלצערנו מסוכנים אך הם המקום מפלט האחרון של חולי ההגה במדינה שלנו, ולמזלנו יש פה לא מעט. התמונות צולמו במהלך מפגש הרייסים בכביש חוצה ישראל החדש ליד ראש-העין, אשר נפתח לתחבורה לאחרונה. הרייסים נערכו במשך 4 שעות, בתקופה בה הכביש היה סגור כביכול, והיה באמצע שלבי בנייה אחרונים. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא מפגשי הרייסים בישראל.. בעד? נגד? סוגיו…

• 47 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. כפי שכולם שמו לב לעובדה שצה"ל פועל בשיטתיות נגד משפחות המחבלים , כמובן זהוא עונש קולקטיבי הפוגע בחפים מפשע , וגורם לתופעה הפוכה - השינאה והתיסכול רק גוברים . עד כמה אנחנו מוכנים לעשות , להגיע ע"מ להרתיע מחבלים מתאבדים ? או אפשר לאמר , מה אתה מוכן לעשות ע"מ לשמור על חייך? ובני משפחתיך ואזרחי מדינתך ? ומדוע חשבנו על זה רק עכשיו ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ScreameR,

http://www.abach.co.il/cat_tent.htm המוצר הנ"ל והפילטרים הנ"ל הינם מוצרי ח-ו-ב-ה בכל! בית בישראל! אני אישית מתכוון לשכנע את הורי לרכוש מוצר כזה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אז מה אתם אומרים שיקרה? מי ינצח במשחק הראשון בחיפה [אאה, בבולגריה (WOW, איך אני מתבלבל ככה )] חיפה תעשה היסטוריה?? אולי... :smoke:

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by yuvalkob,

אחרי המשחק בין מכבי חיפה לשטורם גראץ קראו אוהדי שטורם , כפי שכולכם בוודאי יודעים, קריאות בגנות העם היהודי( הייל היטלר ואושוויץ). עכשיו אני פונה אליכם לא משנה אם אתם אוהדי מכבי חיפה (כמוני) או כל קבוצה אחרת או שאפילו אינכם אוהדים כדורגל זה לא העיקרון, כנסו לאתר http://www.sturmforum.at , זהו הפורום של העיר גראץ ובה גם נמצא הפורום של אוהדי קבוצת הכדורגל שלהם. אני מבקש מכם יהודים גאים וציונים נלהבים להכנס לפורום הזה (אחרי הרשמה קצרה בגרמנית- לא משהו קשה גם אני שאני לא דובר גרמנית הצלחתי) והפליא את האוסטרים הנאצים בקללות באנגלית וכמבן שעדיף בגרמנית (לא, בעברית זה לא עוזר). כמו כן אם תסתכלו על האתר הרשמי של הקבוצה - www.sksturm.at ותרשמו תגלו בהרשמה ארצות כמו עיראק …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האתר הוא http://www.geocities.com/mashiach66/ לא לדבר על העיצוב המזעזע שנראה יותר גרוע מעבודה של ילד בכיתה ה עם וורד הם כותבים שם כל כך הרבה שטויות. הכותבים (דתיים קצת קיצוניים) מדברים בשבחיי האמונה באל של החיזבאללה לאומת חיילי צה"ל עם הציוד "הייטק" שרוצים רק פלאפונים. בעמוד אחר שכתוב כיצד להזהר כתוב שתתחיל מלחמה נגד ישראל של כל העולם בה נותקף בכימי ביולוגי ו2 אטומים והדרך היחידה לעצור את זה זה לצעוק ברחובות משיח, לפרסם עליו ברדיו ובשלטי חוצות ולשים שירים שלו בקולי קולות עם מכוניות פתוחות שלא נדע ...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אנשים ראיתי עכשיו את הסרט הזה, ופשוט לא הפסקתי להתפקע מצחוק, וכך גם הקהל!!! ;D אין, זה הסרט של הקיץ!!! AUSTIN POWER III שולט!!!! אם הייתי צריך לדרג את זה בין 1 ל-5, זה היה יוצא 10!!! ואני לא מגזים! מי שאוהב להנות באמת, שווה להוציא כסף ולראות את הסרט הזה! כמו שמגדירים בעיתונים = חובה לראות, אז הסרט הזה צריך להיות מוגדר כך = חובה לראות כמה שיותר פעמים!!! ;D נשבע לכם זה אחלה סרט, בדיחות בלי הפסקה, וגם הפתעות בהתחלה ובסוף! בקיצר, מי שראה את זה, בטוח נהנה לפחות כמוני! :smoke:

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. (אברי גילעד הקריא מעיתון בוקר) לקראת החגים הזמין עודאי (בנו של סדאם יקירינו) למסיבה , משבושש להגיע / סירב להגיע , שלח שומרים לקחתו בכוח . כשהגיע, כבלוהו , ודחפו לפיו השקו אותו בשפה יותר נוחה , 2 ליטרים של וויסקי . מאז נעלמו עיקבותיו. אח"כ מעיר אברי גילעד :"והאירופאים עדיין מרגישים לא בנוח בנושא תקיפת עיראק ובניית קואלצייה עולמית נגד עיראק ".

17. Started by udicol,

המפיקים של התוכנית החליטו לבטל את שיתוף הפעולה בין בימאים / מפיקים ערבים וישראלים , ויפסיקו לשדר את המנטרה שבוא יהודים וערבים יגורו ביחד . וגם הבובות "הערביות" יבוטלו . באמת נשמע לי מוזר שבובה חמודה מדברת ערבית , כאשר כל יום אני שומע ילדים מספרים כמה שהם אוהבים ורוצים להיות שאידים ולהתפוצץ על אזרחים ישראלים . צריכים לעבור לגירסא של בובות עולים חדשים , מארה"ב רוסיה ואתיופיה , יותר ריאלי .

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by udicol,

בפשיטה בכינרת אחר ציוד צבאי גנוב , נתפסו 80 תלמידים עם שקי שינה צבאיים . הלכו למנהל ומה ראו , גם הוא ישן עם שק שינה צבאי גנוב . קורע ! כאן

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הם סוגרים את החלונות בחברה כדי שעובדים מפוטרים לא יינסו להתאבד , או לסחוט את החברה . כמה עצוב !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. OMFG... אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. ילד מסכן בן 17 מסעודיה קיבל חצי שנה ו-240 הצלפות על ניסיון קיום יחסי מין עם גמל.... :-X לידיעה הקורעת מצחוק (אופס... זה היה בקול רם? ;D)

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הסיפור המלא כבר ידוע לכולנו, והוא מעלה שתי שאלות חשובות: א. האם ניתן להאשים את הצעירת האלו בסיוע לטרור? או באי מניעת פיגוע? ב. מה יותר נכון לעשות? להציל את עצמך , וכדי כך גם לא למנוע פיגוע? או לנסות להזהיר את אנשי האוטובוס ובכך להסתכן שגם אתה וגם כל שאר היושבים באוטובוס יהרגו.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  22. נו ... עד לאן הגענו ? מה הם משוגעים ? הם נורמלים ? הם חרדים על דמותה של המדינה ! איזה דמות ואיזה בטיח . עוד מעט לא ישאר מקום לקבור את תושבי המדינה והם מדברים על דמותה של מדינה . לפני שהת'רד הזה יהפך שוב לויכוח פוליטי ארוך ומשעמם , הייתם רוצים לחיות במדינה שבא המחלמה נגד הטרור היא אכזרית מכל ,ואזרחים יפי נפש ירדפו אחרי הלוחמים באיומים ותביעות ? אמנם המשטר והדמוקרטיה חשובים , אבל האם על חשבון החיים ?האם על חשבונם של אותם נטבחים ע"י טרוריסטים נעזרים באוכלוסייה תמימה לכאורה -פלסטינית ? בושה וחרפה .

• 47 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by nice-1,

זהו פשוט ככה תגובות? בכיף.

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. מוציאים עוד פיגוע.... ברצינות עכשיו, אני חושב שככה הממשלה שלי צריכה לנהוג בקשר למדיניות החיסולים.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

למי שעדיין לא הספיק להתעדכן, חוק טל עבר בכנסת ברוב של 51 בעד, 41 נגד וחמישה נמנעים. כידוע, החוק מעגן בחוק את הפטור משירות צבאי שמקבלים בחורי הישיבות וזוהי אפליה על רקע דתי והחוק בעצם מהווה חוק אנטי דמוקרטי ונוגד את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו, אבל למי אכפת? סיכום קצר של החוק: עד גיל 22 יקבל כל תלמיד ישיבה דחיה של שנה בגיוס, בגיל 22 הוא יוכל לעזוב את הישיבה לשנה ולצאת לעבודה למשך שנה. אם לאחר שנה זו הוא יחליט להמשיך לעבוד ולחיות כאזרח רגיל, הוא יחוייב לשרת 4 חודשים בצבא או שנה וחצי בשירות לאומי. אם הוא חוזר לישיבה, הוא פטור משירות לצמיתות.

• 61 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים