אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
הידיעה פורסמה ב Ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2384676,00.html לדעתי זה גובל בהסתה לרצח, מזעזע.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קמפיין חדש יעלה בקרוב למניעת הפצתם של דיסקים לא חוקיים בטענה כי הם מממנים כסף לפעילויות טרור. (תמונה מ-ynet) ynet
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
.....Hello! this is miko from ashdod בקיצור ולעניין, האסטרונאוט הישראלי הראשון (ונקווה שלא האחרון) ימריא היום בשעה 17:39 לערך. נאחל לו בהצלחה. שידורי הטלוויזיה של נאס"א
-
- 35 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כנראה שבבורסה לא שמעו שהמדינה במשבר ושיש מצב כלכלי קשה. שם אישרו תוספת שכר ליו"ר ולמנכ"ל. ממש בושה וחרפה. ynet
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיום ו' המשטרה בפיקוד הצפון בכוננות שיא. לא זה לא עוד התראה לפיגוע באחד מיישובי הצפון אלא אסיר מסוכן שנמלט. אנשים הוזעקו מהבית, מחסומים נפרשו ועוד. הכל בכדי לחפות על הפאשלה, שבה נמלט אותו אסיר מסוכן ישר מתחת לאפה של המשטרה. לבסוף, נתפס האסיר המסוכן לאחר שאזרח הבחין בו. אני שואל את עצמי מדוע המשטרה לא מרכזת מאמצים כאלו גדולים בכדי לתפוס גנבי רכב (שהם כבר מכת מדינה) ושאר פושעים (רוצחים, אנסים וכו')? האם צריך רק פאשלה גדולה בכדי להניע את המשטרה לעשות את עבודתה???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
ההפסד ליונים היום,86-79 אפילו ביד אליהו, מעלה כמה תהיות בקשר לחיוניות של דיויד בקבוצה, ומעלה געגועים לפיני..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
באחד הפורומים של תפוז - פורום וידויים - נתגלה כי אחד המנהלים ("טאי") הוא לא גבר אלא אשה בת 40, אשר סחטה ממשתמשים שונים כל מיני דברים. מסתבר שהדשא של השכן לא ירוק יותר. ynet
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו כתב כאן בת'רד לגבי למה שונאים אותנו ששונאים אותנו בגלל שאנחנו מפריעים לערבים עם הנפט או משהו כזה... באותו הקשר, פתאום נזכרתי. לפני כמה שנים קראתי שיש אב טיפוס לרכב היברידי תא דלק משולב עם בנזין (ניתן לבחור עם מה לנסוע) של ב.מ.ו. והרכב עצמו אמור לצאת כדגם 2003. כמו כן, היו המון חדשות בתחום בעיקר עד סוף 2001 ואז פתאום הכל פסק... השאלה שלי היא, האם יכול להיות שהטכנולוגיות נבלמות ע"י מונופולי הנפט בעולם? האם יכול להיות שחברות הענק שמייצרות רכבים נכנעות ללחץ כלשהוא ממונופולי הנפט הערביים (בעיקר) ??? מה לעזאזל קרה לטכנולוגיה הזאת? נדמה שבעוד כל עולם המדע והטכנולוגיה צועד קדימה, המערכות האלו נשארו בגדר פנטזיה - אך פנטזיה פרקטית ביותר. פותחו כבר המון פטנטים בתחום - כולל טנק…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולם בוודאי שמעו על סיפור התקרית שהייתה לגור שלף בה הוא היכה אוהד הפועל ת"א שהקניט אותו. בכל מקרה הפרשה הסתיימה (לפחות במישור של איגוד הכדורסל) בכך שגור הועמד לדיון משמעתי שתוצאותיו, שעל פי השמועות, ידועות מראש. גור יוותר על סרט הקפטן למשחק אחד (שצריך לותר על התפקיד בלי קשר) במשחק הנבחרת וירצה 200 שעות של עבודה קהילתית. והדבר הכי מצחיק הוא שהוא (זוכרים, זה עם הבוקסים) יוביל קמפיין נגד אלימות. זה כמו שוענונו יוביל קמפיין לשמירה על ביטחון שדה. איך אמרו פעם: "רק בישראל". אהה כן, עוד דבר עצוב מאוד הוא שגור הנדיב וגדול הנפש לא התנצל אפילו פעם אחת בפני אותו אוהד שהיכה. נו טוב אולי כשייצא לו כסף מהארנק בתביעה האזרחית הוא יתנצל.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שרי האריסון הלו היא בתו של אייל ההון טד אריסון ,מבעלי המניות העיקריים של בנק הפועלים שפיטר לאחרונה 900 עובדי בנק. ציטוט מ- Ynet: "שרי אריסון לפרץ: של נעליך מעל רגליך " מסתבר שלמי שיש כסף , יש את האומץ להתנהג כמו אלוהים, או אולי האומץ לחשוב שהם אלוהים. (או שזה היה הקריין בסרט "עשרת הדיברות")
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יצפאן והגורו שלו יגאל שילון הוכיחו שהם עברו כל גבול וגורמים רק לשינאה ייתרה ליהודים וישראלים עם המתיחות חסרות הטעם שלהם. אני אוהב את יצפאן וחושב שהוא אדם מוכשר ומתחיק אבל כנראה שלא יודע את הגבול ומעדיף רייטינג על פני קצת כבוד. ynet
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
להעיף ספאמרים! זה טוב לעניים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה בחדשות ידיעה על ישראלי בן 72, שנרצח לאחר שביקר ביישובי צפון הביקעה. אותו אדם היה מוכר בגדים ישנים לבדואים באזור. אני אומר, ריבונו של עולם, למה אתם מסכנים את חייכם והולכים למקומות שלא ידוע אם תחזרו משם בחיים או לא. הבעיה היא שלא לומדים לקח והישראלים שנרצחו בשטחים לא הדליקו נורה אדומה אצל כולם והם עדיין ממשיכים לפקוד מקומות מסוכנים כאלו. זה ממש לא ברור לי. ynet
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
w00t!! היום, בידיוק לפני 20 שנה עברה סוכנות ARPANET מפרוטוקול NCP לפרוטוקול TCP/IP ובכך באופן רשמי החלה את האינטרנט! שיחיה לנצח!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הוחלט ע"י וועדת הבחירות לכנסת לפסול את מועמדותו של ח"כ אחמד טיבי וזאת בשל התבטואויותיו כנגד מדינת ישראל ותמיכה במאבק מזויין כנגד ישראל. היום, כנראה, יוחלט גם על פסילתו של ח"כ עזמי בשארה בשל אותם נימוקים. זוהי מכת מחץ למפלגות הערביות, ערב הבחירות לכנסת והמאבק, כך הובטח לנו רק החל וזאת מפני הפנייה לבג"צ היא בקרוב.
-
- 159 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב שכבר שבועיים משתוללת פרשת השחיתויות בליכוד ואף אחד לא פתח תראד... (מצטער, הייתי עסוק ונרדמתי על המשמר) ולכן באיחור קל... מה אתם חושבים? מה יקרה מכאן? מה צריך לקרות מכאן (שבטח לא יקרה)? האם צריך לבעוט את מפלגת המושחתים (הזו.. והאחורת) במכל המדרגות? האם זה בכלל אפשרי? והשאלה המרכזית - לאן נעלמה הבושה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי הביתה מהבית ספר, פתחתי גלגלצ ושמעתי חדשות, בין כל השטויות שהיו שם, שמעתי משהו שדי הדאיג אותי, שמעתי שהכלכלה בישראל נמצאת בדאון הכי גדול מאז 1953... נכנסתי כרגע ל-YNET וזאת הייתה הכתבה הראשית. הכתבה מביאה בעיקר נתונים סטטיסטיים על המצב שלנו, ומי שרוצה מוזמן לקרוא אותה. מה שאני מעוניין לעלות לדיון, זה את השאלה איך הגענו למצב הזה, ואיך יוצאים ממנו.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שכבר ראה - האם בשביל להבין מה קורה בסרט החדש אני חייב לראות את הסרט הראשון?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תקראו את התגובות לכתבה הזו. 100 תגובות של וויכוח (בשפה עילגת) על איך מחשבים את הסיכוי לזכייה בהגרלת הלוטו... :lol: המסקנה המתבקשת היא שצריך לבדוק מה לכל הרוחות עושים התלמידים בשיעורי מתמטיקה... כי הם בטח לא לומדים.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-