מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לחבר יש מעבד 7700k במידה והלוח תומך ב oc האם הוא יכול לשדרג למעבד 9900ks? ד"א אני לא זוכר איזה לוח אם יש לו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו רק שמתי לב שיש כבר ביקורת ראשונית עליו, אומנם זה זה עדיין הגירסת בטא אבל יש לו פוטנציאל OC עצבני ונראה לי שאני הולך להביא אחד כזה http://www.vr-zone.com/?i=4401 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 נקווה שהם ישחררו אותו כבר כל כך הרבה עיכובים יש עם הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברים שלום, ברשותי מחשב בן כ- 4.5 שנים שמפרטו הינו cord 2 due e6300 2ghz ram 553 mhz nvidia 9600gt ספק ezcool w400 אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"י החלפת מעבד למעבד e7500 של אינטל. השאלה אם זה בכלל ייתן לי שיפור טוב בביצועי המחשב והאם זה לא ייצור לי צוואר בקבוק?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חיפשתי בשאלות הנפוצות ולא מצאתי תשובה. מה עדיף - זיכרון אחד של 2 גיגה, או 2 של 1 גיגה כל אחד. השאלה היא קודם כל עדיפות מבחינת מהירות. בהיבט הנוסף, השאלה היא אם תצורה של 2 סטיקים יקרה יותר - עד כמה יותר והאם המחיר שווה את זה? דרך אגב, אני אחד שסבל מטראומה של מחשב ישן שבקושי זז (בין השאר בגלל זכרונות ישנים ואיטיים) וזה משהו שאני מבקש לשים את הדגש עליו במפרט חדש שאני מתכנן.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz לוח אם אחד מאלו : ASUS P5WD2-E Premium 975X Asus P5WDG2-WS 975X השאלה שלי איזה זכרונות ממומלץ לקנות (DDRII) ? חשוב האיכות ולא המחיר. בבקשה להמליץ על מספר חברות ידועות. סה"כ מעוניין ב 2GB ברמת העקרון האם יש צורך כיום ביותר מזה ? מיועד במיוחד למשחקים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בן 2 שילושים מה עדיף ? AMD 64 3000 939 + NFORCE 4 GA-K8NF-9 + 512DDR SAMSUNG * פה יש לי בחירה לכרטיס מסך מצויין שיש רק לPCIE. הכרטיס שמתאים: Gigabyte 6600GT Turbo Force או להוריד את הנ-פורס ל-3 להוסיף כסף ולקחת 1024DDR של חברה פחות טובה. AMD 64 3000 939 + NFORCE 3 GA-K8NS + 1024DDR A-DATA *פה אני צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב כי מה שאני רוצה אין לAGP. הכרטיס שמתאים: LEADTEK A6600GT AGP חוץ מזה איזה הבדל יש בן החברות - ADATA, SAMSUNG, KINGSTON, SUPERTALENT בן כל החברות האלה ההפרשים נעים בסביבות ה-50-60 שקל. ומה אתה הכי ממליצים לי לקחת ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני עומד לקנות מחשב חדש והחנות שממנה אני קונה לא מוכרת זכרונות וינבונד אלא סמסונג?... האם ההבדל בניהם קריטי אם יש בכלל?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותה עכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATA הכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64 למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64 אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת... תודה מראש למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים... התקציב הוא 670- שיעלה כמה שפחות... [מהחנות פנדה בלבד] חשבתי על או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14261 או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14261 [הלוח יהיה ASUS M2N-E עם זה משנה]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המעבדנקרא כך AMD Athlon 64 3200+, ADA3200BOX - RETAIL, 1MB L2 Cache, 1600Mhz Bus 1600 = 800*2 (כמו שתמיד אצל AMD הכפולות של 2) ? או 1600 = 8*200 (בעע) או משהו אחר (?) אני חושב על הראשון ... מה הנכון ?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי, אני בדיוק בקטע של להתקין את WINDOWS על המחשב, ושניה לפני שאני עושה את זה - למישהו יש מושג לגבי DS3 REV 3.3 אם רק הפורטים הסגולים של ה-SATA (אלה שאיזה צ'יפ של ג'יגה בייט מפעיל) תומכים ב-RAID או שכל הפורטים תומכים ב-RAID? ואם בכלל כדאי לי לחבר את שני ההארד דיסקים על זוג חיבורי SATA (הם תמיד באים בזוגות) או שעדיף כל הארד דיסק על חיבור אחר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
*הרצתי לפני זה חיפוש, ומצאתי בעיקר יותר שאלות מתשובות הזכרונות ייקנו למערכת הבאה amd 3000+ venice Dfi lanparty קירור מים של דנג'ן דאן כאשר השימושים העיקרים של המערכת זה אוברקלוקינג ומשחקים מתלבט בעיקר בין 2 אלו: mushkin redline xp4000 BH5 OCZ EL DDR 1024MB PC3200 Platinum Rev 2 TCCD (אולי אני אוסיף עוד כסף לG.SKILL אבל נתעלם מהם כרגע) עכשיו אני יודע שהBH5 דורשים מתחים גבוהים יותר מגיעים לMHZ יותר נמוכים, אבל עובדים בתזמונים יותר טובים מה בעצם עדיף- לעבוד עם 2,2,2,5 על 260MHZ או 2.5,4,4,8 על 300MHZ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה וכרטיס מסך gigabayte 5870 הבנתי שניתן להפעיל crossfire בין הכרטיס שעל הלוח אם לבין כרטיס המסך התקנתי את הדרייברים מהדיסקים שהגיעו עם לוח האם ועם כרטיס המסך, אבל האפשרות של crossfire לא מופיע תחת תפריט graphics בנוסף בצעתי את ההוראות שהיו כתובות במדריך של לוח האם: set internal graphics mode to uma set uma frame buffer size to 256mb set surround view to disabled set init display first to onchipvga האם מישהו הצליח להפעיל crossfire בלוח זה? אפשר בבקשה לקבל הנחיות (מערכת הפעלה win7) בתודה מראש לעוזרים, ערן
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... עם המחירים הנוסקים של הזיכרונות רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי.... מפרט- e8400 GIGAByte P35-DS3L GEIL 2*1GB DDR2 800MHZ (ולא זוכר את התזמונים ) אני בעיקרון רוצה לקנות עוד 2 GB (ניראה לי גם שני סטיקים של ג'יגה) 1. השאלה האם אני יאבד את הDUAL? (במצב שיש לי 4 סטיקים של ג'יגה) 2. הזיכרונות שאני רוצה הם OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL3 (הם הכי זולים בIQPC) השאלה האם תהיה בעיית תאימות בינם לבין הזיכרונות הנוכחיים שלי? (הCL בחדשים הוא 3 לעומת שלי בישנים 4 או 5 (שוב אני לא זוכר))
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם וסליחה על זה שאני מזין לכם את מוח שאני שואל עוד פעם אני רוצה לקנות זיכרון למחשב יש לי עכשיו במחשב זיכרון digma ddr 400 256mb 32n8 עכשיו אני רוצה לקנות 2*512 מגה יש לי כמה שאולות אז תעזור לי בבקשה הזיכרון שאני קונה יהיה DDR400 1. אם יש לי CL2.5 ואני קונה זיכרון עם CL3 זה יעשה לי בעיות? 2. אם אני קונה חברה אחרת לא DIGMA זה יעשה לי בעיות? 3.האם גודל של זיכרון שונה יעשה לי בעיות, לדוגמה יש לי 256 ואני קונה 512 זה יעשה בעיות??? תודה הרבה על עזרה שלכם ועוד פעם סליחה על זה שאני מזין לכם את מוח!!!!!
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום כפי שאתם בוודאי יודעים, ההבדלים בין לוחות האם המודרניים לא ממש משפיעים על הביצועים של המחשב , מכיוון שהבקרים החשובים נמצאים במעבד (בקר הזיכרון והליבה הגרפית), כמו גם הקישור לחריץ ה PCI-E X16. לכן כאשר בוחרים לוח אם יש צורך לבחון את התכונות (הפיצ'רים) שהוא מציע. מכיוון שיש היום הרבה לוחות בשוק אני מעוניין למצוא נוסחה כלשהי שתיתן ציון ללוח ומשם כבר יהיה קל לחשב עד כמה הלוח משתלם. חשבתי לעשות זאת באופן הבא: א. קביעת התכונות החשובות של הלוח. לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון, מספר חיבורי ה SATA 6Gb/s, מספר חיבורי ה USB 3.0 וכד'. ב. מתן חשיבות (משקל) לכל אחת מהתכונות שבא' (כאן חשבתי פשוט לתת ערך בין 1 ל-10). לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון יקבל חשיבות 7, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך עדיף להרכיב 4GB זיכרון במחשב חדש שעתיד להריץ ויסטה 64ביט ומיועד למשחקים כבדים? OCZ 4X1GB 800MHz Reaper CL 3-4-4-15 או G.Skill 2X2GB 800MHz CL 4-4-4-12 לא מתוכנן OC... והתקציב הוא פחות או יותר זהה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תגידו מישהו פה פע נישא לעבוד בדואל עם זיכרונות SPECKTEK נגיד 2*512 בלי שום OC האם הם מסוגלים לזה או שהם קורסים וגורמים ל ריסטים?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי, פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין - מה המהירות בפועל של המעבד הזה (ב-GHZ)? האם באמת מדובר ב 1.86 GHZ? זה לא מעט מאוד יחסית למעבד מתקדם? או שהעובדה שהוא כפול ליבה אומרת שהמהירות היא למעשה כפולה? אשמח להבהרות בנושא... תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני צריך מעבד 3800+ X2 ושתתאימו לו לוח אם הכי זול שתכלו למצוא שתומך DDR1, יש לו PCI-E ויש לו כרטיס מסך מובנה (הכרטיס לא חובה אבל חשוב). אני צריך בהכי זול שתוכלו למצוא, מקסימום 1300 שקל. דרך אגב רק מהחנות הזאת www.com4u.co.il תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-