מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, המפרט שאני מתכנן לקנות הוא: AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1Ghz BOX OCZ Vendetta 2 Gigabyte GA-MA785GM-US2H G.Skill PI 2x2GB DDR2 800Mhz CL5 Gainward HD4850 512MB GDDR5 3.6Ghz Seagate ST3500418AS Barracuda 500GB 16MB Asus DRW-24B1ST x24 Lightscribe Antec 300 Silver Power 500W אני רוצה לוח אם שיוכל לפתוח לי ליבות נעולות (או כבויות) במעבד הנ"ל השאלה שלי היא: איזה לוח אם עדיף - מה ששמתי במפרט או זה? שניהם יוכלו לפתוח לי ליבות נעולות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי, הצ'יפסט שלו יותר מתקדם (790GX לעומת 785G) אבל הכרטיס קול שלו פחות טוב (ALC888 לעומת ALC889A) אז מה עדיף? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה ההבדל בינו לבין המעבדים האחרים של סידרת האנלייד? ואיזה לוחות אם שיש היום בשוק תומכים בוא? קראתי את המאמר שבאתר עליו http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/ והאם או יצא לשוק שלנו? ואם כן אם יש תאריך ליצאתו? והאם זה בעצם המעבד שאמור להחליף את המעבד D805 שאינטל אמורה להפסיק ליצר?(או הפסיקה) תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, החלפתי ספק כוח למחשב, ועכשיו בשנייה שמדליקים את המחשב ועד שהוא עולה יש רעש סטטי מתוכו. לפעמים זה קורה גם כשהוא דולק, אבל אז אם אני מזיזה אותו קצת זה מפסיק. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך מתקנים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח מעבד וזכרון במחשב ה-HTPC שלי. כרגע אני עם פנטיום 4 ,לוח אם סטנדרטי ו-2GB זכרון שעובדים אבל איטיים מאוד בעלייה של המחשב וכו'. המטרה של המחשב היא הורדת סרטים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט ו- NEED FOR SPEED אבל ברמה הכי נמוכה שיש. הכי חשוב שהתצורה תהיה חסכונית בחשמל מכיוון שהיא עובדת 24/7. מהי התושבת האחרונה שיצאה ? 1150 ? האם היא מומלצת למטרה זו ? אשמח להמלצות רק מבית אינטל. תקציב- עד 1,000 ש"ח. אין חשיבות לרעש. האם מחשב שמבוסס Q9650 בתדר 2.4 יהיה חסכוני כמו מחשב מודרני ? השאלה נובעת מזה שאני חושב אולי לשים את ה-Q9650 בתור HTPC ולקנות מערכת מבוססת I5 למשחקים ואז כמובן התקציב משתנה ומוכפל (לפחות).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף זיכרונות קיימים ל MB GA7AXP CPU-AND2200ATHLON XP 256\DDR-RAN\3200
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח-אם מיושן מסוג MSI Neo2 865PE, וכעת אני זקוק לשדרוג מערך ה-RAM. חשבתי לרכוש 2 סטיקים של 1GB, כדי לנצל את אופציית ה-DC. 1. האם, ביחס לשאר זכרונות ה-DDR, זה זכרון איכותי? זה בעיקר למשחקים, יחסית ישנים, כמובן ואין לי צורך ב-OC. 2. האם הסטיק הבא בכלל מתאים ללוח שלי, למרות האמור מטה? 1GB DDR1 400Mhz CL3 G.Skill F1-3200PHU1-1GBNT 3-4-4-8 nVidia nForce 4 series (For 939), nVidia GeForce 6xxx series (For 939, IGP) 2.6~2.75 Volts תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי כולם חיפשתי הרבה, ולא מצאתי תשובה חיובית, וחשבתי אולי לשאול כאן- אולי בכל זאת אמצא דרך לתפעל DDR3 ו- DDR2 ביחד.. יש לי לוח אם עם 2 סלוטים של DDR2 עם 2 ג'יגה על כל אחד מהם ועוד 4 סלוטים של DDR3. אני רוצה לשדרג את הזכון, ולקנות הכל מחדש ב- DDR3 זו קצת קפיצה כלכלית מעל הפופיק בשבילי. האם יש בכל זאת איזושהי דרך להוסיף רק עוד DDR3?? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה די מעניינת, מתחילים להופיע יותר לוחות אם של AM3, אבל בחנויות בארץ משום חסרים מעבדים בשביל AM3, שהמרכזיים שבהם זה: phenom 2 x4 925/945 ויש עוד כמה ( http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=3096) מישהו נתקל במעבדים האלו באחת החנויות?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 4 ישן (של 3Ghz) ואני מעוניין לקנות לו ראם חדש. זה הלוח אם שלי בתוכנה everest: למה מופיע גם SDRAM וגם DDR? קראתי איפהשהו שזה אותו הדבר. זה נכון? אם לא מה מהם עדיף ולמה. מה ההבדל בין RealClock ל-EffectiveClock? איזה מהם צריך להיות רשום על האריזה בחנות? כמה זיכרון כדאי? אני השמח להמלצות לקנייה. עריכה: ניתן להכניס 2 זיכרונות של ג'יגה וליצור בעצם 2 ג'יגה? או שהמקסימום שלשני הסלוטים ביחד צריך להיות ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב עם לוח מסוג asus p5k3 deluxe עם 4GB זיכרון מהסוג שבתמונה הצורפת למטה (X2 כמובן), ברצוני להרחיב את הזכרון ל 8GB כמה שאלות: 1. איזה סוג זיכרון לחפש? האם מספיק DDR3 1333MHZ 1.5V או שצריך לשים לב לעוד פרטים? 2. האם אפשר לקנות סטייק 1 של 4GB או בגלל שמה שיש לי מחולק ל 2 אני צריך לקנות עוד 2 של 2GB? 3. אופן ההתקנה הוא פשוט להרכיב את זה על הלוח? או שיש עוד פעולות שנדרשות לעשות ב BIOS? ואם יש לכם המלצות ספציפיות לזכרון אשמח לשמוע.. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
פשוט לא יוצא. יש תריק? יש לי בלוח 2 ווים והמוט ברזל לא זז. נ.ב שמתי תמונה של לוח אחר כי יש שם קרור דומה מכיוון שלא היתה לי מצלמה לצלם אז מצאתי תמונה באינטרנט. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי לוח p4xp-x seires, הוא תומך בזיכרונות של עד pc2100. פה אני בבעיה, האם מייצרים זיכרונות כאלה? כמה DDR הם? אני מחפש אחד כזה של 256 מגה, בהנחה שעדיין מייצרים כאלה זיכרונות כמה הוא יעלה לי? לינק ללוח פה: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4xp-x/overview.htm#
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת. לוח שמתאים למעבדי AM3 (עם זכרון DDR3). עדיפות לATX מלא, אבל גם mATX בא בחשבון. אני לא מצפה לגדולות ונצורות, אבל אם הוא גם אובקלוקר סביר ו\או בעל פיצ'רים נוספים, אדרבא.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם לוח אם ASUS P5K ומעבד E6750 מה אתם חושבים על זה? האם זה טוב? ואיך התפקוד של OC שלהם? (זכרון 2G של GSKILL 800 CL4)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבדים AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ההבדל ביניהם הוא כמעט 300 שקל, השאלה אם עדיף להשקיע עוד 300 ולקנות את הAMD Phenom או שאני יסתפק בAthlon מבחינת ביצועים? המחשב הוא מחשב למשחקים עם כ. מסך Radeon 5750 512MB
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו הצליח לפתוח את ה- desknote a900 כדי להחליף את המעבד. אני חושב שאם אני אשים שם את הסלרון 400 שלי הוא יהיה יותר מהיר מה- C3 ב- 733 mhz. ראיתי שבגרסאות חדשות יוצר של ה- desknote בעיקר עם מעבדי AMD יש פנל מיוחד מתחת למעבד שפשוט אפשר להוציא. לי אין כזה, וניסיתי לפרק את כל המארז, אבל אני חושב שפיספסתי איזה בורג ולא מצליח לפרק את הלוח. (כן ניתקתי את ה- LCD)
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם(עדיף c2d). היום יש לי P4 3.0GHZ ולוח אם של MSI NEO PLATINUM ו2 סטיקים של זיכרון 533(512X2) אשר המלצה למעבד+לוח אם והאם אני יכול להשאיר את הזיכרון הזה או שכדי לקנותת 667 או להוסיף עוד זיכרון.... ודרך אגב אני לא בתחום הOC(אולי בעתיד).. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד Phenom X4 9850 של AMD איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין Vista 32Bit או Vista 64Bit ומה עדיף פרימיום או אולטימייט? תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לוח אם ga-ma78lmt אבל אין במלאי, אז הציעו לי 770T. איך הוא? מה יותר טוב? מה ההבדל בניהם? אני חייב תשובה דחוף כי אני זז לקנות עוד כמה דקות =/ המפרט: amd phenom 2 x4 955 gtx460 1gb 500gb 16mb sata2 hd502hj spinpoint f3 transcend 4gb kit (2gbx2) ddr3 1333mhz
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
איך המעבד הזה ולאיזה מעבד אינטל הוא משתווה בערך. ראיתי שהוא משהו כמו 1800 MHZ? מה כל כך טוב בו?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-