מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני ממש מתלבט אם להתקין הכל מחדש בגירסת 64 ביט. יכול להיות שאני מפסיד המוןן בזה שאני ממשיך ב-32 ביט?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
מפתחת השבבים ממשיכה להתכונן לעידן מעבדי ה-Zen, אך במקביל משיקה דגם חדש ויכולות חדשות למשפחת ה-APU העדכנית שלה אנחנו כבר יודעים ששנת 2016 תביא לנו מעבדים ראשונים באריכטקטורת ה-Zen החדשה של AMD גם עבור עולם השרתים וגם עבור שוק הביצועים הגבוהים השולחני, דרך משפחת מוצרי ה-FX, אך מה בנוגע לדגמי ה-APU אשר מציעים ליבות עיבוד לצד ליבות גראפיות מובנות? כאן צפויה לנו עוד שנה של ארכיטקטורת ה-Bulldozer הוותיקה ונגזרותיה, אשר מתחילה עתה עם ה-A10-7890K החדש. המעבד החדש של AMD מהווה עדכון קל לדגם ה-A10-7870K המוביל של דור ה-Kaveri (או העדכון שלו Godavari, אם לדייק), עם תדר מירבי של עד 4.3GHz במקום 4.1GHz, אשר מספיק לו בכדי לקבל על עצמו את התואר 'ה-APU העוצמתי ביותר של AMD עד ה…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני זוכר שאמרו בזמנו ב20 באפריל הQ6700 יעלה כמו Q6600 ,הרבה מהמחירים של המעבדים ירדו,אינטל תשיק את הE8300 ועוד ועוד...אז...באמת הייתי ירדית מחירים היום [שלא הגיע לארץ ]?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף אתר לא רואה שיש שינוי במחיר. ועל הדרך כמה יעלה E6300?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
למה העררכה נקראת nForce4?
-
- 10 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היצרנית ממקאו ממשיכה להגדיר מחדש את מה שאפשרי בעולם המחשבים הממוזערים עם דגמי Pico מעודכנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה לדעתכם המחיר הראוי לחלקים הבאים כאשר הם יד שניה ( יש לציין עם אחריות ל3 שנים , וברשותי 3 חודשים גג) 1. Abit NF7-SL v2.0 2. AMD Barton 2500 512 cache + Volcano 12 תודה !
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כבר די הרבה חודשים אני לא בפורום.. עכשיו בזמן הקרוב יש לי יותר זמן ואני מקווה שאני יוכל לעזור ולהשתתף בדיונים כמו פעם.. אני יתחיל ממעבדים.. מפעם אחרונה שהייתי בפורום והתעניינתי.. אינטל שלטו ותמיד למי שהיה תקציב לE6300 ויותר.. היה עדיף לו לקחת מעבד אינטל.. בתקופה ההיא היה את המעבדים.. E6300 E6400 E6600 E6700 E6800 אני משער שיצאו הרבה מעבדים חדשים.. מישהו יכול לתת לי את הרשימה שלהם.. בסדר של מהחזק לחלש.. והאם גם היום אינטל כלכך פייבוריטית? אני מקווה להשלים את כל מה שהחסרתי.. ולחזור ולעזור בפורום=]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כפולי הליבה הרי אמורים להיות מתאימים לשני התושבות. אך כאן הנקודה שאני לא מבין, כיצד זה הגיוני שאותו מעבד יתלבש על שתי התושבות?? בתודה מראש וחג שמח.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחר דיווח כלכלי משובח שלקח את שווי השוק שלה לשיא ענקי חדש - מפתחת השבבים האדומה מבטיחה שהטוב ביותר עדיין לפנינו (וגם לפניה) לכתבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אם למשל אני מתכוון לקנות מחשב שם ב5000 אלף שקל כולל הרכבה ואני משלם בכרטיס אשראי אז כמה הוספה זה יהיה? כי לא הבנתי שם באתר כמה התוספת(אני לא מתכוון לקנות מחשב למי שרוצה לדעת)
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd: amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700 בהרבה יותר חזק מה-5000+ והיום קראתי ש-amd הוציאו את המעבד -5200+ ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזה שישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטל ועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939 בסדר הוציאו את ה-5200+ אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
???
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי לוח של ABIT יופי של לוח. באמת אני מרוצה AB9 QuadGT השאלה.... האם אני יכול להחליף למעבד Q6600 ואם כן מה משנה כ"כ איזה ציפסט, אני עדיין אהיה עם DDR2 800 - מה אני באמת צריך לוח עם P35? כי ה P965 לא רע? נכון? לי אין מושג.....
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
הAMD 4850e או הIntel E2180? בכל התחומים..
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-