מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא ישמש למשחקים ברמה גבוהה ולכן כרטיס מסך יהיה מובנה או פשוט (כיוון שאני צריך יציאה לטלוויזיה אז כנראה אני יקח מובנה של אביט) הוא לא מתכונן לאוברקלוק (99% שלא), הוא אולי אולי יעבור שידרוג בעתיד רק של כרטיס מסך חיצוני חזק ואולי הוספת זיכרון. בעיקרון לעכשיו המחשב יהיה לצורכי עבודה מהירה, לא למשחקים גבוהיים וסרטים כבדים. מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy Efficient 65W לוח-אם: Abit NF-M2 nView NF430 6150 זיכרון: Twinmos\Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 אחת מהחברות של הזיכרונות, כיוון שזה תלוי היכן נרכש המפרט. בחרתי בלוח-אם הזה מכיוון שיש בו את מה שאני צריך (והתקציב הוא חסכוני כמה שאפשר), יש בו 7.1 סאונד איכותי מאוד הבנתי, שני יציאות DVI ו D-SUB שזה במיו…
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מפרט בצד. שאלתי היא האם כדאי להשקיע במעבד AMD64 X2 לתושבת 939 או שעדיף לחכות לK8L שתגיע עלינו לטובה לקראת 2008? אשמח להצעות שיפור ולא רק בנושא המעבד תקציב עד 1500 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים, ברק. ד"א כ"כ טוב לחזור הבייתה אל הפורום ההכי תותחי בארץ!
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי AMD 3000+. הלוח אם : Gigabyte GA-K8NMF-9 . אני לא יודע למה אני לא מוצא הגדרות של OC . משהוא יודע למה ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד core2due e6300 שהוא דיי ישן ורציתי לדעת אם יש טעם לשדרג למחשב עם מעבד I3, שאני רואה שהוא דיי זול. האם אני ארגיש בשיפור ביצועים שאני ממיר סרטי וידאו / האודיו ושיפור בטעינת משחקים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
[אני בחו""ל עכשיו[אוקראינה]] קניתי את הכרטיס מסך 7900GT לוח אם: a8n-SLI SE SOCKET 939 FOR AMD CPU NVIDIA NFORCE 4SLI SUPPORTS DUAL PCI-E VGA CARDS ADVANCED OVERCLOCKING FEATURES מעבד עדיין לא קניתי.. אבל כנראה שאני יקנה AMD 3800 לא DUAL CORE לא כלום.. רגיל.. אני יודע שהמעבד לא משו..=[ אז מה אתם אומרים? אהה וכנראה אני קונה את המסך הזה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_228_1639&products_id=12172
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מכל שידרוגי המחשב שבן דוד שלי עשה הוא הותיר לי כמה חלקים שאני מקווה לעשות בהם שימוש... 3 סטיקים 256MB של זיכרון DDR 266 של HYNIX מארז + ספק (יחסית חדש) 400W סידירום X52 כונן דיסקטים 1.44 דיסק SEAGATE SATA150 80GB 7200 ובגלל התקציב המועט שלי (מקסימום 1000 ש"ח), חשבתי בכיוון של רק לקנות את החלקים שחסרים להשלמת המחשב: לוח אם (משולב כרטיס מסך) ומעבד... אני קצת חלוד בתחום המחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. רק חשובים לי מספר דברים: שהלוח אם יתמוך בשלושת הסטיקים של הזיכרון בתדר 266 הרץ, שיהיה לו סלוט לשידרוג כרטיס מסך עתידי, (אל תצחקו אבל אם קיים כזה דבר אז אפילו סלוט של PCI-E) ושהוא יתמוך בדיסק SATA הנ"ל. לגבי המעבד, זו בעצם העזרה שאני צריך מכם, איזה מעבד לקחת יחד עם איזה לוח (כמ…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני בהתלבטות קשה איזה לוח לקחת :\ אני יודע שיש על זה תארדים רבים אבל לא מצאתי תשובה לכן פתחתי תרד חדש אני מחפש שיהיה תמיכה ברייד גם בכונני ATA רגילים ולא רק בסיריאל וגם כרטיס קול ברמה הכי גבוהה שאפשר הבנתי שבאביט יש סאונדסטורם לא מלא מחלקים של realtek? ובאיפוקס יש כרטיס של cmedia מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני חייב DUAL BOOT בין XP ל- WIN7 לפני רכישה אני רוצה לוודא שאני לא מסתבך תודה
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום וקראתי שהQ9550 אמור להחליף את ה Q9450 במחיר בתחילת ספטמבר - מישהו יכול להעריך מתי השינוי מחירים האלה ישתקף בחנויות בארץ לפי מקרים בעבר?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי לוח אם M4A78LT-M עם ארבעה סלוטים ושני צ'אנלים, זה הזכרון שלי במדוייק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220407 וזה מה שיש לחוברת של הלוח שלי לומר בקשר לזכרון: שני הסטיקים של הזכרונות יושבים ב DIMM_A1 ו- DIMM_A2. איך אני יכול לדעת אם הDUAL CHANNEL עובד? הנה מה שכתוב לי בCPU-Z: והשאלה היותר חשובה: אני רוצה לקנות עוד 4 ג'יגה זכרון, קראתי את מה שכתוב בחוברת (בתמונה הראשונה) ואני לא מצליח להבין מזה איך הDUAL CHANNEL עובד. אני חייב לקנות בדיוק את אותו הזכרון כדי לשמור את הDUAL CHANNEL ? או שני יכול לקנות שני סטיקים אחרים אבל זהים אחד לשני ואז המהירות של כל הזוכרון תהיה במהירות של הCHANNEL האיטי מבין השניים ? או שכל זכרון שממופה…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש דרך להמהיר מעבד ואז לגרום לכך שתוכנות כמו EVEREST יראו כאילו שזה התדר המקורי שלו?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הזיכרונות שלי הם במהירות 667 CL4 - לינק מצורף. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel הגדרתי בביוס את התזמונים שלהם בדיוק כמו שרשום על הזכרונות, וגם נתתי להם מתח בדיוק כמו שמומלץ באתר. הCPU-Z מציג אותם כ300, הם לא אמורים להיות מוצגים כ333? ואם כן, איך משנים את זה? מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד q6700 עם זיכרון של 8mb מישהו יודע או יש לו אותו..? האם הוא יותר טוב מהe8400 או q6600? השימושים שלי הם משחקים והמחשב הוא: p43 hd4850 2g 800hz אני רק צריך מעבד תודה רבה חברה
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היום התקנתי במזל טוב את הזיכרונות החדשים שלי. הרצתי את התוכנות הכי כבדות במקביל והכל עובד חלק.האמיול התוכנת וידאו והדפדפן וכל אחת מהן עלתה מהר מאד. בדקתי עם התוכנה CPU-Z והזיכרונות עובדים ב 200 דואלים (400). אני חייב לציין שהיתה לי דילמה אם לפתוח ולהתקין או להחליף ל DDR2 ולהחליף את כל הפלטפורמה שלי ל DDR2 בגלל התדרים המהירים יותר והמחירים הנמוכים יותר (2 גיגה שלי עולה 750 לעומת 2 גיגה DDR 2 שעולה חצי מחיר) אבל אני רואה שעדיף להשאר עם מה שיש.המחשב פשוט זז בצורה מדהימה. אם למישהו יש רעיון איך לבדוק את הזיכרונות יותר לעמוק עם תוכנות ספציפיות אשמח לחלוק את הידע עם חברי הפורום. הדגם שקניתי הוא F1 -3200PHU2 - 2GBNS דגם הביניים.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני בעל מחשב AMD סאן- דיאגו 3700 + המעבד 128 + 1024 2GB זיכרון משתמש במחשב בעיקר לראות סרטים כולל XVID +DIVX +X264 עם העלאתו לרזולוציה עד 720P אחרי כיווני הקודים לאיכות מקסימלית עם כל מה שעובד במחשב ממוצע 30 % מכח ה-CPU מנוצל השאלה : האם לשדרג ל- AMD Athlon 64 X2 4800+, 2.4 GHz או שחבל על הכסף ?
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
צמיחה מרשימה בקנה מידה בינלאומי, עם גידול של 40% לעומת רבעון מקביל אשתקד, פשוט מדהים. AMD מחברה של כ- 4 מיליארד דולר מכירות בשנה (מה שהיתה עד לתקומתה המחודשת ממרץ 2017 וריזן...) נהפכה לחברה שכבר ברבעון הראשון של 2018 מכרה 1.65 מיליארד דולר, לטובת קצב מכירות שנתי מסדר גודל של סביבות 6 מיליארד דולר בשנה. **את 2016 סגרה סביבות 4 מיליארד, את 2017 עם 5 מיליארד, ואת 2018 צפויה לסגור עם 6 מיליארד. זה אומר שמ- 2016 החברה הוכפלה פי אחד וחצי. הרווח התפעולי ממשיך לעלות יפה, מקצת מתחת ל- 30 אחוז (לפני התקומה המחודשת), עד כדי 36% ברבעון האחרון. AMD מפגינה רווחיות כבר רבעון שני (או שלישי לא זוכר) ברציפות, לעומת שנים רבות ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הרצתי CPU-Z ולא מופיע לי שיש לי SSE4 למורות שאצל אחרים מופיע שיש http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=841 אצלי מופיע SSSE3 משהו כזה מוזר. האם יש לי תקלה במעבד?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני עובד עם XP וכאמור הוא לא מזהה יותר מ-2 גיגה ראם אבל יש טריק שאפשר להוסיף BOOT.INI בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי 2 גיגה מהירות 800 וברשותי עוד גיגה מהירות 533 אם אני יוסיף אותו כמובן הזכרונות יעבדו במהירות הנמוכה,עכשיו מה עדיף...2 גיגה 800 או 3 גיגה 533 ?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד הזה במחשב ויש לי שאלה בדקתי בתוכנה everest יש שם מקום שאומר אם עשית אובר קלוק עכשיו רשום שבאורגינל זה צריך להיות 2.6 גיגה הרץ ועכשיו זה 2.0 גיגה הרץ האם זה ככה זה ? או שמישהו הוריד את המהירות של המעבד באובר קלוק? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
משהו זול אבל שיהיה טוב (אני יודע שזה לפעמים קשה ...) עם כרטיס קול עליו . אם יש עליו גם כ. מסך יותר טוב מ voodoo 3 , אפשר גם .. תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-