מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
בימים האלה כשמחירי הזכרונות באמת נמוכים, אתה אומר לעצמך למה שלא אפנק תמחשב בעוד 4GB זכרון השאלה האם יש משהו שבאמת צורך כל כך הרבה זכרון? שווה לשים עוד 250~ שקל בערך ולקנות 4GB ואז סה"כ יהיה 8GB מיותר או לא?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי שתי מקלות של 256 מגה בייט שרצים בדואל די די אר.. ואני טס לאמריקה אז חשבתי כבר להביא עוד זכרון... שווה? או שעדיף לשמור על הדואל די די אר... או שבכלל הוא יעבוד פשוט לא על כל המקלות..?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דור ה-Core ה-11 עדיין לא סיים את תפקידו ההיסטורי בשוק הניידים - עם דגמים בכירים של שש ושמונה ליבות המסתמנים כמוכנים להשקה בכל רגע ואפשרות לרענון מהיר עבור הקטגוריה החדשה שנוסדה לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ה X48... עכשיו יש מקום לחיבור של 5 מאוורים ויש לי 6 מאוורים (3 של המארז CM 690 ו3 של scyte שאחד מהם על הheatsink) עכשיו יש לי אחד שמחובר לכיוון כרטיסי המסך ואני רוצה להפעילו אך אני לא יודע לאיפה לחבר... הממ אין יותר חיבורי FAN =/ יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מתלבט בשדוג מחשבי כבר עשיתי צעד ראשון בקניית רדון 9500 PRO עכשיו חשבתי לקנות מעבד לוח וזכרון אבל המחיר גבוה, אני יכול להשקיע בעוד איזה 256 RDRAM או אפילו 512 אבל השאלה היא האם אם אני יוסיף עוד זכרון לא יהיה עומס על הלוח (אם יש דבר כזה יותר מידי זכרון)
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4836 ויש לי שאלה/בעיה קטנה איתו. יש שם סלוט לכבל של הספק אבל בסלוט יש יותר מידי פינים אני מחבר את החוטים ונשארו לי 4 פינים חופשייםץ השאלה שלי היא האם זה אמור להיות ככה? הנה תמונה יותר מדויקת של הסלוט, מה שנשאר לי חופשי זה ארבעת הפינים מצד שמאל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות? גם ליפעמים זה על 60% שאני באינטרנט ולוחץ על קישורים אז זה קופץ לאיזה 57-60 ואז יורד לאט לאט יש לציין שאני על שולחן העבודה המעבד בין 0-4%
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html
-
כמובן עבור מעבדי הדור העשירי של Intel שהוכרזו זה עתה ! https://hexus.net/tech/news/mainboard/142138-asus-launches-dozen-intel-z490-chipset-motherboards/ לעיונכם !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למשל המעמדcorei3-530 בכלל,היכן נמצא לראות רשימה מלאה של כל כריבי הגרפיקה של מעבדיcorei3-5-7 תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם הנושא מתאים לכאן,אבל אני התחלתי בחצי שנה האחרונה להוציא הרבה כסף על המחשב,עכשיו יש לי את המפרט בחתימה. אממ אולי אני מוסיף עוד A-DATA 512 שיהיה 1024 ושיגיע ה 6600GT בחזרה ( שנשרף ) אין לי כרגע כסף ומכיוון שעשיתי שטות וקניתי ספק כוח ג'נרי 400W ב185 שקל יכלתי לקנות ספק לא ג'נרי בסכום הזה - עכשיו אני לא יודע מה יקרה עם ה 6600GT והספק כוח הזה ועם הזכרון שאני יוסיף - הוא יעמוד בזה?אני יודע שזאת שאלה ממש קשה אני רק צריך קצת מידע,אז ככה אני מתכנן להשאיר את הלוח אם שיש לי כרגע ואת המעבד לעוד חצי שנה שאני יחסוך כסף,האם המערכת תעמוד עוד חצי שנה?והכרטיס מסך שאני לא יסתבך בגללו שוב.הלוח אם שלי תומך רק עד x4 אבל הכ"מ כתוב שהוא גם יכול לתמוך עד x8, יש לי לוח אם ממש ח…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המעבד שטוען לביצועים הכי טובים בשוק זמין כעת לרכישה ישירה מאמאזון - תחת תג מחיר מומלץ נמוך בעשרות אחוזים מהמתחרה המרכזי הישיר שלולכתבה
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש ובכל זאת לא הבנתי למה עדיף במעבדי הC2D החדשים זכרונות 533 במקום 677 הבנתי שזה קשור לFBS שהוא 1066 ואם הFBS הוא 1066 והזכרונות הם 533 אז היחד מעבד זכרונות הוא 1:1 והמעבד כביכול יעבוד יותר טוב מאשר עם זכרונות 677 יש גם האומרים שזה לא משמעותי בכלל ועדיף לקחת 677 לא הבנתי בכלל מה זה היחס זכרון מעבד ולמה זה כ"כ חשוב... אני אשמח אם מישהוא יסביר לי תודה
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום.. קראתי מאמר על אוברקלוק ואני לא מבין משהו... הזיכרונות שלי עובדים ביחס של 2:3 FSB:DRAM.. כאשר הFSB שלי לפי CPU-Z הוא 1066.7.. אז מה התדר של הזיכרון.. ואם שעושים אוברקלוק ומורידים את היחס ל1:1 זה לא מעט את הזיכרון ?? ומה ההבדל בין היחס BUS:DRAM ל FSB:DRAM.. וכיצד אפשר לחשב את התדר זיכרון לפי זה.. תודה..
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו, איזה מעבד בסדרת i5 ו-i7 נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר? ז"א - איזה מעבד הוא דרגה אחת מתחת לקפיצת המחירים שמפרידה בין רכיב שהוא top of the line לרכיב שהוא מתחת? שאלה נוספת - האם בחודשים הקרובים צפוי שחרור של איזה דור מעבדים חדש, שבעקבותיו תהיה ירידת מחירים של מעבדים בדורות הנוכחיים? המחשב שלי הוא לצרכי משחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד למחשב או את ה6700K או את ה7700K - הבדל של כמה שקלים בניהם. מה לקחת ? (נשאל בעקבות טענה של מישהו שאין שום שיפור משמעותי ולא שווה את המס' שקלים האלה).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום למומחים! אני מחפש לוח-אם בטווח מחיר של 400-450 שח, שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים, כמובן (מיועד למעבד I5-9400 או 9500 של אינטל, ללא OC.). החשובים לי בעיקר הם : אפשרות לתמיכה בהתקנת 2 כונני NVME חיבור טייפ C כמה שיותר חיבורי USB (2, ו-3 - אם קיים גם חיבור GEN2, אז זו בכלל חגיגה!) עמידות גבוהה ומוכחת כנגד הפסקות-חשמל ושאר מרעין-בישין מסוג זה. לא חשוב לי בכלל : RGB וכל הקשקוש שקשור בו. שמתי לב שיצאה סדרה חדשה - B365, וכרגע ההתלבטות היא בין שני לוחות : https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365M-D3H-rev-10/sp#sp https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365-M-AORU…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-