עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ivry,

שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by lo_toda,

אני צריך לבנות מחשב שעבוד בפס יצור ויש לי כמה שאלות 1) אני צריך שהיה לך מספר גדול של כניסות ל PCI 9 האם יש כזה לוח אם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by smoke_man,

רציתי לדעת איך הלוח אם מדגם Gigabyte GA-P61-USB3-B3 תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. הדגם:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 לינק למפרט המלא: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3854#sp הלוח אמור לעבוד עם מעבד I5 2500K זכרונות DDR3 במהירות 1330NHZ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט GTX 560TI תודה רבה חברים על העזרה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  5. אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by Dr@gon,

איזה לוח אם כדי יותר של ABIT IC7 MAX 3 או של Chaintech 9CJS ??? ???

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by aonanaw,

היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by ilanb0,

קרוב משפחה מגיע מחו"ל ואם אני רוצה להביא באמצעותו המעבד הנ"ל לצורך שדרוג המחשב הביתי שלי - מה להביא? אני מבין שלמעבד הזה יש כמה קטגוריות - איזה מהם כדאית? אני גם מבין את הסיכון באיבוד האחריות, אבל מנסיוני, תקלה במעבד היא לא שכיחה ואם העניין משתלם, אני מוכן לקחת את הסיכון (רוכש כמובן רק אצל מוכר חזק באיביי, לא ממישהו שיש לו מכירות מעטות).

9. כי אני קונה מחשב חדש, הארד דיסק ישן שלי 80GB שהוא כנראה SATA I אני מביא משם וגם RADEON 9600XT שזה AGP. אני רוצה לקנות גם 160Gנ שזה SATA II ואולי בעתיד להחליף את הכרטיס מסך למתקדם יותר (PCI-E). תודה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by timac,

שלום. אני צריך להסביר למישהו למה AMD 3800 כפול ליבה יותר טוב מ פנטיום D 2.8 אני יודע שה AMD יותר טוב השאלה איך אפשר להסביר את זה בצורה טובה.? מבחינת ביצועים קירור שקט מחיר בקצור מבחינת הכול המחשב הולך להיות לשימושי אינטרנט ואופיס. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום אני מרכיב מפרט למחשב מבוסס אינטל ומחפש לוח אם עם צ'יפסט 865PE שיש בו יציאת FIREWIRE. חשוב שהלוח יהיה של חברה טובה כמו אסוס ג'יגהבייט אביט או אפוקס. מישהו מכיר? דותן

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הנתונים של הזיכרונות הנ"ל, הם נראים ממש טוב (חוץ מהמחיר) השאלה היא האם כדאי

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by EasyPooper,

שלום.... אני יש לי מחשב דיי נכה אבל אני רוצה לשפר אותו בדקתי את לוח האם ולצערי הרב גיליתי שהוא תומך בDDR 400 MHZ...... כרטיס מסך טוב שמתי (ATI 2600 HD PRO) ובשביל קצת לאזן את המערכת נישאר לשים זיכרונות..... בבעלותי כעט מקל של 512 מב ראם..... אני רוצה לשדרג למקסימום (לשני ג'יגה ראם) עכשיו בדקתי בKSP ויש שם מקל של 1 גיגה ראם שעולה 300 שח!!!! מזה? טכנולוגייה מיושנת שעולה כמעט כמו חדשה או שעשיתי טעות כל שהיא ויש מחיר נמוך יותר למקל של גיגה ראם DDR 1..... התקציב - מקסימום 300 ש"ח בלי חריגות..... תודה מראש! מקס

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by esharone,

היי! רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים הבאים של אביט: NF7 (nForce2)lan,usb2 NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 חוץ מזה שהשני תומך ב SATA במה הוא יותר טוב? ההבדל בביצועים הוא גדול? והאם גם הדגם הראשון יכול לתת תוצאות מספקות לשנתיים הקרובות? (כרגע אני לא מתכנו אוברקלוק)

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by shlem,

שלום, לא יצא לי לעקוב אחרי המחירים, אני יכול לקנות לוח אם של אינטל DG965WH ומעבד E6600 ב 300$ האם זה שווה?

• 5 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by kidO,

אוקי אז תחיל בזה שכבר מלא זמן רציתי לקנות מחשב חדש וכבר כמעת קניתי עוד ככה שבוע רציתי לקנות את המחשב הבא מעבד 2.6 (800) מאוורר למעבד לוח אינטל רוק ליק מארז לפנטיום 4 USB קדמי דיסק קשיח 80 גיגה 8 מגה קש DVD SONY מקלדת +עכבר אופטי מיקרוסופט כונן 1.44 זיכרון DDR 400 DUAL 512 (שני זכרונות של 256) כרטיס מסך ATI 9600 128 מגה רמקולים 4.1 קריאיטיב מסך LCD 17 של מאג דגם 765S עכשיו אתמול אבא שלי חוזר הביתה ואומר לי שחבר שלו אמר לו שיצא AMD החדש שרציתי לחכות לו 64BIT משהוא אבל כבר התיאשתי אבל הנה הוא יצא ועכשיו אני לא יודע מה לקנות אני יודע שהמעבד יעלה בערך 3000 ש"ח ואני לא כזה עשיר אבל זה לא כדי ככה אני קונה מחשב לאורך זמן אבל האם זה בכלל שווה קיצרררר פליז תעזרו לי ותנו לי…

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  17. לפי הקישור הנ"ל http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 ניתן לשדרג למעבד E8400 בתוספת 459 ש"ח מחיר כל המערכת כולל HD +מארז וצורב הוא כ 1500 ש"ח לכן אני מעוניין רק בלוח +מעבד ( E8400 )+זיכרון 4G עד 1300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by tulz,

אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by carz12345,

היי לכולם, שמתי לב כשתחת מאמץ ה-core voltage שלי מגיע ל1.360v דרך תוכנת cpu-z. אני לא עשיתי אוברקלוק או משהו הדבר היחיד שעשיתי בביוס זה: 1- הפעלת XMP 2- ביטול MCE תמונה שמראה את את הנתונים של המעבד בזמן שימוש בתוכנת cinebench. מעלות בין 72 ל77 במקסימום. core speed-4300 mhz. השאלה שלי היא האם זה רמה סבירה של core voltage? ואם לא איך אני משנה את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Void,

הגיע לידי אתמול מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 פרטים: 1.8GHZ/512/400/1.5V SL63X COSTA RICA 3209A366-0174 INTEL(M)©01 איך אני יכול לדעת איזה תושבת המעבד?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Yosi199,

שלום אני בתהליכי בניית מחשב חדש. המחשב יעבור OC ולכן חשוב לי שיהיה לי זכרונות מעולים. המחשב יהיה מחשב אולפני כלומר יעבוד עם תוכנות של מוסיקה שדורשות שימוש נכבד בזיכרון. האם אני ירוויח מזכרון גדול יותר או שאולי מזיכרון מהיר יותר? המפרט: P5B-DELUXE CONORE E6300 כרטיס מסך ASUS Extreme AX700 Silencer/TD/256M (הוא שווה משהו בכלל?) אשמח אם תענו לי על השאלות ואולי אפילו תמליצו על דגם מסויים של זיכרונות

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  22. שלום קניתי מחשב חדש לו מזמן בערך חודשים שיש לי אותו והיה לי האפשרות לקחת 3.8 של amd באותו מחיר של ה 3.7 ולקחתי את ה 3.7 כי יש לו 1 מגה זיכרון מטמון זה היה משתלם ...ותם יכולים להגיד לי כמה זמן הוא יוכל לשרת אותי?? אה וקיבלתי איתו מאורר amd שמגיע ל5000 rpm לפי מה שאומר הביוס האורסת והissftrware

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  23. נכון ? כאילו בכל המפרטים זה או המעבד הזה או הזה, עם הפרש של בערך 600 שח, אין מדרגה טובה באמצע, ה3600X היה יכול להיות בינייהם אבל לפי הביקורות הוא לא שווה את התוספת מחיר ל3600 אינטל 9600 נמצא במחיר שבין 2 המעבדים האלה אבל גם כן לא שווה את הכסף, אני לא מפספס משהו נכון ? עריכה: שכחתי לציין ryzen 7 2700 אבל גם הוא פחות טוב לפי מה שהבנתי

24. Started by sahargt,

ממלצים לי הרבה לקנות את הלוח הזה ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 איך הלוחות של איביט מול הלוחות של אסוס Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 או Abit AW9D-MAX Intel® 975X Socket 775 מי יותר טוב OC יותר מהיר

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by eyalsi,

אני רואה שה- DS4 יקר יותר, אבל הפלטינום לוקח במבחני אוברקלוק וביצועים... האם יש ל- DS4 פיצ'רים עדיפים שאני לא שם לב אליהם?

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.