מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך לבחור באחד משלושת הלוחות האלה Asus P5QC MSI P45 PLT Gigabyte GA-EP45-DS4 מה הכי כדאי לי לקחת ואם יש משהו אחר באותו סכום בערך אז אני אשמח לדעת אה ועוד משהו האם הוא תומך בכרטיס מסך hd4870x2?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס מסך שלי מתאים ללוח 9800gtx ויש לי קירור של thermalright 120 a האם יהיה מקום בלוח הזה להכל גם לכרטיס מסך וגם לגוף קירור אני לא רוצה לקנות את לוח ואז לגלות שהגוף קירור לא נכנס או הכרטיס מסך הלוח שיש לי כרגע הוא asus p5k p35 יש לי מארז של sagitta בצבע שחור אם צד שקוף תעזרו לי בבקשה אני מת לקנות תלוח החדש הזה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שהוחלף לו לוח אם, לוח האם החדש כולל חיבור ATX_12V עם 8 מגעים: הבעיה: הספק שלו כולל חיבור ATX_12V עם 4 מגעים.. בלי הגרסא של ה-6, ובלי הגרסא של ה-8.. עכשיו כמובן שאפשר ללכת ולהחליף ספק למחשב הזה, אבל השאלה שלי היא כזו: למחשב הזה אין כרטיס מסך, והוא משתמש ב-Onboard Graphics של Intel (מעבד core-i) האם בגלל שאין כרטיס מסך, אולי אפשר לא להחליף כאן ספק? ובמקום זאת: 1) לא לחבר שום דבר לחיבור 8 המגעים הזה או: 2) לחבר את חיבור 4 המגעים, בצד שמאל של החיבור עם ה-8 מגעים כך תהיה התאמה בין שני הפלסטיקים. מה אתם אומרים? …
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
- 3 followers
-
-
-
כרגע יש לי AMD 3200 שהוא בסדר אבל בקושי מריץ סרטי HD 1080P ומשחקים כבדים. איזה המלצה יש כרגע למעבד כפול ליבה,חייב להיות תושבת 939 בתקציב של עד 500 ש"ח ועוד שאלה,האם אני אצטרך להתקין ווינדוס מחדש או שאין קשר??
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אז, קודם כל ברשותי לוח P4B533 של ASUS למיטב הבנתי הלוח תומך עד 2GB של זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה). כמו כן ברשותי סלוט של 512MB של חברת NANYA להלן המספר של הזיכרון מנתוני אברסט Nanya M2U51264DS8HB1G-6K מפירוט המידע עולה כי הכרטיס 333MHZ CL2.5 DDR נסיתי לאתר את נתוני החברה אך ללא הצלחה (כלומר הגעתי לאתר החברה אך ללא הועיל) אני מעוניין להוסיף סלוט של 512MB אבל מקריאה של נושא הזכרונות בדביק התוודעתי לנושא הצ'יפים של הזכרונות ולכן אני מעוניין לדעת : 1. איזה צ'יפים יש בכרטיס הזכרון המפורט? (הבנתי שיש מספר חברות עיקריות עוסקות בייצור צ'יפים) 2. איזה כרטיס זיכרון יכול להתאים תוך ניצול המהירות המקסימלית (איזה חברה ומהירות )? 3. האם מקסימום הזיכרון שלוח האם יכול לתמוך נכון ל…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי בלוח האם ליד המעבד מקום ל 8 פינים מתח ואצלי מחובר רק 4 השאלה אם צריך לחבר את כל ה 8 פינים ? ומה ההבדל בעצם בין 8/4 פינים ? זה רק ל OC ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע יש לי 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz שדי טובים לOC ואני רוצה להוסיף עוד 2GB, רציתי לדעת האם אני צריך לקנות מאותו סוג בדיוק (כרגע בערך 990 שח בזיגזג) או שניתן לקנות סוג אחר זול יותר ואם כן איזה סוג, כך שלא יפגע בביצועים של הזיכרון שכרגע יש לי.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אתמול הבאתי סטיק של 256 DDR 400 והחלפתי אותו בDDR 2100 שהיה לי 266מגהרץ יש לי לוח ABIT NF7 REV2 בקיצר אני מפעיל את ה-EVEREST וסתכלו מה רשום.. דרך אגב שעולה הוונדוס זה כותב DDR333 עכשיו את הסטיק הכנסתי לחריץ של האחד לא של הדואל יכול להיות אני צריך להעביר אותו לדואל כדי שזה יעבוד על 400 ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב וכרגע די תקוע על המעבד. מחפש משהו גג ב1000 בעיקר לגיימינג ותכנות יחד עם 3060ti או 6600xt אני מחפש עלות מול תועלת, על פניו קיבלתי דיס המלצה על ה5600x בפורום אחר בטענה שהוא יקר יחסית לביצועים (רק 10 אחוז יותר מה11500 וכפול במחיר) אשמח לדעתכם או בכללי אם יש לכם כל הצעה אחרת
-
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי זיכרון 256 עם מהירות של 333MHZ, באחת ההודעות בפורום מישהו פירסם תוכנה בשם wcpuid שבודקת מהירות מעבד. הורדתי את התוכנה והיא מראה שהמהירות זיכרון שלי היא 267MHZ יכול להיות שעבדו עלי בקנית הזיכרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי המחשב ישמש אך ורק לצפיה בסרטים וחייב להיות חזק מספיק לפענח h264 ב1080P. אני מחפש המלצה ללוח אם micro atx עם יציאת hdmi (גם כן ב 1080p) ומעבד חזק לצרכים הללו (המארז קיים כבר) ראיתי את הלוחות הבאים עבור AMD: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6288 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287 איזה לוח עדיף מהשנים האלה? איזה כרטיס מסך טוב יותר, ה nvidia או ה ati? איזה מעבד לצרף ללוחות האלה? עבור מעבדי אינטל לא ממש ראיתי לוחות במפרט דומה, איזה אופציות קיימות בגזרת האינטל? (הזכרון כנראה יהיה 2gb של סמסונג או קינגסטון ב800mhz, לא מעוניין ב OC)
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה ליפני למעלה משבועיים הזמנתי 2 זיכרונות של קורסייר ddr corsair cmx512-3500c2 512mb 434mhz pc3500 כול זיכרון כזה עולה 850 ש"ח (בלמיר.. www.lamir.co.il) אבל כול יום תרוץ אחר היום זה מגיע מחר זה באוניה מחרתיים זה במכס.. תבוא לקחת אופס קיבלנו רק אחד בטעות... בקיצור הבנתם את הפואנטה!! אז אחרי שהשקעתי כבר 18300 ש"ח על המחשב המזורגג הזה אני לא יכול להפעיל אותו בלי הזיכרונות ולא אני לא מוכן להתפשר!! אין על מה לדבר על התפשרות בכלל !!! כבר למעלה מחודשיים אני מרכיב את המחשב הנ"ל ורק הזיכרונות הארורים הנ"ל הם שחסרים לי!!! התקשרתי לכול העולם אבל לאף אחד אין...ובצר לי אני עדיין תקוע עם הלמיר המסריחים האילה!! מישהו מכיר מקום שיש לו במלאי את מבוקשי לבוא לקחת מזומן עכשיו ??!! אם כן …
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היות והמודרייטורים פה יושנים בשמירה החלטתי להביא את העניין לתשומת לב הקהילה: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3272
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה ימים זיכרון CORSAIR CMX512-3500C2 512MB בסטיק אחד ב-900 שקל ועכשיו אני רואה את אותו הזיכרון ב-1309 שקל! מה קורה פה? יכול להיות שנתנו לי משהו "דרעק"? (מה שהזמנתי זה מה שאני רואה שרשום על הזיכרון) דרך אגב. את הזיכרון הזה היה להם במלאי ועכשיו אני רואה שהם עידכנו את האתר(לפחות בנוגע לזיכרונות של CORSAIR).
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני קונה אוטוטו מחשב חדש. מדובר בE5200, 2 זכרונות kingstone value 2gb ddrII 800MHZ GTX260 216sp [אם זה משנה בכלל] וספק enermax tomahawk 450W אני מתכנן לעשות OC..הקירור המתוכנן הוא פריזר 7. מדובר בOC בינוני ומעלה. הבנתי שרצוי לוחאם P31\P43. התקציב מהווה בעיה גדולה בשבילי..אני מעדיף שלא לחרוג מה400 ש"ח אלא אם כן ממש ממש יש צורך. עדיפות לGIGABYTE[זול ואיכותי מהידוע לי] הקניה תתבצע בKSP כך שיש להתייחס למחירים ולמבחר ששם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למחשב)איך אני יכול לדעת איזה ערכים הם תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי שידרגתי את המחשב למעבד Q8300 לוח אינטל ,וזכרון 2G בתקציב מכובד.ורק לאחר שגיליתי את הפורום הנפלא הזה הסכלתי והבנתי שהמוכר רוצה למכור מה שטוב לו ולא מה שיותר משתלם ללקוח.בתקציב יכלתי לקנות מערכת הרבה יותר טובה ומשלמת. כיום אני רוצה לעשות את הבכירה הנכונה שתתאים לצרכים שלי ופה אתם ידידי נכנסים לתפקיד מה שיעבור למחשב החדש זה: ספק של Enermax 450W (לא ג'ינארי) מארז-לא יודע אבל הוא איתי כבר 4 שנים וסה"כ סירקולציה טובה ורחב. דיסק קשיח wd 1tb (לא זוכר דגם) כרטיס מסך gts250 כעת אני רוצה לשדרג לוח אם,מעבד,וזיכרון כמובן. מעבד-עדיפות לסדרת ה-I בתושבת 1366. לוח-לא מבין גדול אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד חשוב שיתמוך,ו4 חריצים לזכרונות(אם נכנס לתקציב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב ושבוע טוב לכולם. כרגע במחשב שלי יש 4 GB של MUSHKIN ENHANCED DDR2 CL 5 -5-5-18 800MHZ ובשולחן שלי שוכבים 2 סטיקים של MHZ ,OCZ PLATINUM DDR2 CL-4-5-4 800. הוצאתי אותם כאשר קניתי 4 GB של MUSHKIN. האם אפשר להוסיף אותם שיעבדו יחד עם MUSHKIN. רוצה את עצה שלכם, כי יש להם CL שונה כפי שאמרתי וגם רשומים מתחים שונים (על OCZ רשום 2.1V, על MUSHKIN 1.8-1.9V). צריך לציין שכאשר קניתי את 4 GB ניסיתי לשלב אותם עם 2 GB OCZ שלי ומחשב אפילו לא עלה. כאשר הוצאתי 2 GB OCZ זה עבד מצוין ועובד כך במשך שנה. פשות חבל לי שיש לי 2 GB טובים שאני לא משתמש. אולי עשיתי משהו לא נכון. אודה מאוד על עזרתכם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7787 יש לי כרגע 512 ראם ובדיוק אותו דגם של מה שמוכרים בחנות הזאת, אבל אני לא יכול אותו לקנות עכשיו כי אני צריך לעשות איזו עבודה קטנה קודם בשביל להשיג את הכסף. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה שיש ב logicpc כבר לא יימכר בחודשים הקרובים בגלל שהוא דגם יישן מדי? או שהם עדיין ימשיכו למכור אותו לפחות לעוד חצי שנה? דרך אגב זאת החנות היחידה שראיתי דגם שתואם למה שיש לי עכשיו, אם תמצאו את אותו מוצר שיש בחנות הזאת, בחנות אחרת, זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא טבלה של השוואת מעבדים של אינטל וAMD מהחזק לחלש, ההפך או משו בסגנון?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מחשב משהו מבוסס אינטל.. בסביבות ה-7.500 ש"ח, המלצות לגבי לוח ומעבד יעזרו לי מאוד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-