עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Fighter,

שלום יש לי E6300 allendale, זה המעבד שיצא יחד עם הקונרו הוא בעל תדר של 1.86 ג'יגה הרץ היום החזרתי את האוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ והוא שוב טס, זה אוברקלוק בסיסי של העלאת FSB ל430 ו0.2 וולט לזיכרונות ומצב של 1:1 זה הכל, די יציב האמת השאלה שלי היא: נגיד אחרי האוברקלוק הזה, יש הבדל ביצועים בין המעבד הזה לE8400 מבחינת ביצועים במשחקים וניצול כרטיס מסך? האם יש יותר פה חוץ מכמות הג'יגה הרץ? אולי הבדל משמעותי של קאש?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  2. AMD שלחה היום בדוא"ל לבכירים בתעשייה הזמנות, למה שהם קוראים, "the most anticipated premiere of 2007". כמובן שכולנו עברנו את גיל 3, ואם נחבר אחד ועוד אחד נבין כי AMD מתכננת להשיק את ברצלונה באירוע הזה. פנום מתוכנן לצאת בין 60 ל-90 יום מאוחר יותר, או בתאריכים: בין אמצע נובמבר לאמצע דצמבר. ההצגה תערך בסן פרנסיסקו, בשש וחצי בערב (זמן המקום). מקור: http://www.tgdaily.com/content/view/33279/135/

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by yl88,

שלום הזמנתי לוח אם intel DH67CL הוא לוח אם מסוג atx, לחנות אין במלאי את הדגם הזה אלא רק את הדגם intel DH67BL שהוא לוח אם מסוג micro atx. הפיצ׳רים די דומים, השאלה היא האם ביכולות micro atx הוא פחות מatx. (מדובר במחשב לעריכת וידיאו) בגלל הבלגן עם אינטל הדגם שאני הזמנתי לא יגיע בקרוב, ולמרות זאת אני צריך את המחשב די בדחיפות. אם זה רלוונטי לשאלה הנה המפרט של המחשב: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪973 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Intel BLKDH67CL Socket 1155 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪478 http:…

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by Xebu25,

היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yair.,

מה עדיף? Micron DDR 512MB PC3200 400Mhz או 512MB A-DATA DDR 400 דרך אגב הזמנתי כבר את כל המחשב נשאר לי רק ללכת לקנות את הזכרונות

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by brum,

שלום. אני בטוח שיש כאן הסבר באיזשהו מקום אבל לא מצאתי... :s05: בלוח שבו DUAL CHANNEL - מה ההבדל בין כשמחברים 2 סטיקים של 256 לבין כשמחברים אחד של 512. במה ועד כמה יתבטא ההבדל (באופן תאורטי ובאופן מעשי) ? אשמח לקבל תשובה . תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 505 צפיות
  7. הלח לי הלוח אם קניתי לוח אם חדש h61m-e (זה מה שהיה במלאי) היה לי מעבד איי5 2320 אחרי בדיקות הלכו לי הזכורונות והמעבד גם , (לגבי הלוחות אם, החדש הנ"ל והישן asus p8z68 vlx לא יודע אם תקינים, לזכורונות יש אחריות לכל החיים אז מקווה שמחר יחליפו לי אותם, 2 סטיקים של 4 גיגה משל גייל מסדרת קורסה). אז אני צריך לוח אם + מעבד למקסימום גיימינג, נשאר לי כרטיס מסך 290X וזכרונות, וספק אין לי יותר מדי תקציב כי כבר ביזבזתי 300 שח על הלוח אם הנ"ל שהוא מיקרו ATX והוא ממש מבאס הצעות ? יד 2 אולי מישהו מוכר ?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  8. ללא תוכן ... הכותרת שואלת הכל ...

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  9. אהלן! יש לי מחשב מבוסס 9550, לוח ג'יגהבייט צ'יפסט P45 וזכרונות DDR2 4GB (2GBx2) 1000Mhz CL5 מסדרת PI עם צלעות הקירור. לפי המהירות שכתובה ב"מידע מערכת" (Q9550 @ 2.83GHz) ככל הנראה אין על המעבד OC (בחנות שקניתי את המחשב ביקשתי שיעשו לי OC + אחריות). מידע על המעבד באתר אינטל אני רוצה להשיג שלושה דברים: 1. להסיר לגמרי שאריות של OC מהמעבד: אם קיימות, כי במחשבה שניה אין לי צורך בזה ואני ממש לא מבין בזה ולא מעוניין בבעיות. 2. לשדרג את הזכרון הקיים במחשב: בחנות מסוימת שמוכרת לטובה בפורום, אמרו לי שכל עוד אני לא עושה OC אין לי צורך בזכרון מיוחד וכדאי ללכת על הזכרון הכי סטנדרטי. מכיוון שכבר יש לי זכרון יקר יותר, כמו שציינתי למעלה, אני לא רוצה לעשות שדרוג שבפועל יאט לי את המע…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום יש יש לי מעבד E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650 רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by stingeR-,

פשוט יש לחבר שלי אותם ולדעתיהם מאוד מהירים ומחזיקים באוברקלוק עד לבאס של 159MHZ שזה יחסית טוב לחברה לא מוכרת כל כך...

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן עם הנתונים הבאים: Memory (RAM): 512 MB CPU Info: AMD Athlon 64 Processor 3200+ Product Make: MS-7125 Motherboard: (MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125 (MSI אמרו לי שאני צריך זיכרון של 400 DDR בלבד ואני רוצה לשדרג ל 1GB חשבתי להזמין מ EBAY איזה זיכרון אני צריך לקנות יש עיניין עם מספר הפינים?? או כל 400 DDR זה בסדר?? והאם אני צריך 2X512 או 1GB שלם?? תודה לכם , אני סומך על הידע המצטבר בפורום הזה.....

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

בכללי אני מתקשה בבחירת כל החלקים אבל אני דיי סגור על השאר. אפשר עד 500-510 שקל עדיף פחות. כרגע האפשרויות שאני רואה הן אלה: GIGABYTE P35-DS3L GIGABYTE P43-DS3L MSI P35 PLATINUM MSI P45 NEO-F (שלוח חרא אבל נכנס במחיר) ה P43 של GIGABYTE הכי חדיש (אין בחנות את ה NEO3-F של MSI) וה PLATINUM הכי מתקדם. המעבד יהיה E8400 והקירור יהיה AC פריזר 7 פרו. מה לדעתכם הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  14. רציתי לדעת אם אפשרי(ואם בכלל כדאי) שאני אחליף בין שני המאווררים - זאת אומרת את המאוורר הישן מהP4 1.8 לE6600 החדש.. העניין הוא הקונרו שהטמפ' בקונרו ממש גבוהות(יחסית) לפי מה שראיתי.. 43\44 במנוחה ו55\56 במאמץ. לפי אוורסט המאוורר עובד על 1120 RPM במנוחה, ובמאמץ עולה ל1700 RPM~, בזמן שבמחשב הישן הוא עובד על 3400~ RPM!?, והטמפ' הרבה יותר קרירות(בהנחה שהסנסור לא דפוק 25 במנוחה ו30 במאמץ). קצת מוזר לי שהמחשב החדש מתחמם יותר מהענתיקה.. השאלה היא האם זה בכלל אפשרי עם כל ההבדלים בארכיטקטורה..? בשניהם הקירור סטוק.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by parsi1,

איזה חברה מומלצת ? חשבתי על OCZ... מה בדיוק ההבדל בין ה-CL ? כמה שהוא יותר נמוך ככה הוא יותר טוב ? אני מתכוון להתקין על המחשב ויסטה וגם חשוב לי שיהיה זכרון טוב, מעל 800Mhz שווה לקחת ? אני מתכנן לקחת לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte ומעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel אז גם זה צריך להיות תואם לזכרון, איזה זכרון אני יכול להתאים להם ? [br]פורסם בתאריך: 21.09.2008 בשעה 21:57:01 אשמח גם לקבל תגובה על הלוח אם GAEP43DS3LוGigabyte ועל ההבדל שלו לEP45 אם בכלל שווה להשקיע...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by amd@ati,

שלום לכם, הבעיה שלי דחופה כי פשוט אין לי מחשב.. ניסיתי לעשות אובר קלוקינג אך העלתי את התדר גבוהה מדי ביחס למתח, לכן המעבד פשוט לא נדלק וכשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק (מסך שחור) לפחות אני יודע שלא שרפתי את המעבד מכייון שלא העלתי את המתח בצורה קיצונית, איך לעזאזל אני מאפס את הגדרות הביוס? ניסיתי להוציא ולהכניס את הבטריה אך זה לא עזר (אני מקווה שלא הזיק). מה עליי לעשות, תודה מראש לעונים אני מעריך זאת מאד

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום! יש לי לוח אמ שקניתי לפני כשנה מהסוג המצויין לעיל. עליו ישנו זכרון מסוג DDR SDRAM 512M קיבלתי עכשיו 3 זכרונות DDR2 בנפח 512M ואני לא מצליחה לחבר אותם. בזכרון שמחובר כבר נראה כי ישנם 2 רצועות חיבורים אך הם אינם שווים בגודלם כפי שניתן לראות בתמונה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e5/DDR-SDRAM-Module.jpg ואילו בזכרונות החדשים שקיבלתי 2 הרצועות כמעט שוות באורכן: http://www.hardware.info/images/products/large/001699.jpg אולי זה נשמע קצת טיפשי - אבל במפרט של לוח האם רשום כי הלוח תומך בDDR2! מה אני עושה איך ולמה? =] תודה ויום טוב... נ.ב. אם אכן הזכרונות לא תואמים איזה זכרונות אני צריכה לקנות?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אז ככה יש לי התלבטות בין 3 מעבדים של אינטל: E8400 Q8200 Q9400 עכשיו השאלה שלי איזה מעבד חזק יותר והאם הq8200 חזק יותר מ e8400 ובכמה אחוז בערך... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jarhead,

היום הייתי בחנות של logicpc ברמת גן ואמרו לי שהם מחכים כבר חודשים ללוח הזה ויש מצב שהוא בכלל לא יגיע. מנהל החנות אמר לי שיש תביעה של INTEL כנגד ASUS מפני שהלוח שלהם פתוח או משהו כזה...(לא הבנתי כול כך אבל הבנתי שזה משהו קשור לאוברקלוקינג) ובגלל זה הפסיקו את ההשקה של הלוח אם הזה ואם INTEL תנצח בתביעה אז יפסיקו למכור אותו. רציתי לדעת אם זה נכון ואם משהו שמע על זה שירחב. בנוסף לכך עכשיו בגלל המקרה הנ"ל אני צריך המלצה ללוח אם אחר אשר לא נופל מה-ASUS P5W-DH Deluxe.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by sroolik,

תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  21. עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה

22. אני מקבל יום ראשון מחשב חדש ומשוכלל אחרי 8 שנים =) לקחתי 4GB זיכרון DDR2 עכשיו אני לא רוצה ויסטה אני רוצה להישאר עם ווינדוס XP נכון לעכשיו (לא חובב של ויסטה) עכשיו איך אני מוודא שישנו ניצול מקסימלי של כל ה-4 ג'יגה כי מקריאה רופפת הבנתי שיש מצבים שזה ינצל רק 2 מתוכם מה לוודא עם המוכר שהוא מתקין איזה גרסה של ווינדוס\הגדרות אודה לכם אם תפרטו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  23. שלום, יש לי הצעה לקחת את המעבד שבכותרת עם לוח Gigabyte X58A-UD5 או Asus P6T SE במסגרת טרייד על פריט שאני מוכר ב500 ש"ח. המעבד בOC@4.5Ghz. יש לי כרגע 4670K@4.2Ghz עם לוח Asus Z87 Impact IV. הבנאדם טוען שה975 בOC הנוכחי שווה ערך למעבד 6700K. מה אומרים? שווה ללכת על זה?

24. Started by BornToBWild,

קיבלתי פה כמה המלצות לפצל את ה-1024 מ"ב שאני מתכנן לקנות לפעמיים 512 אבל מצד שני, אם בעתיד אני ארצה לשדרג ל-2048 אני לא אוכל. לעומת זאת, אם אני קונה אחד של 1024 אני אוכל בעתיד פשוט להוסיף אחד נוסף של 1024. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  25. מישהו מכיר סוחר כזה ?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.