מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב, וקודם רציתי לשים בו את ה Phenom x4 955. אבל עכשיו ראיתי את המעבד הזה, שנראה שהוא חדש מאוד כי לא מצאתי עליו הרבה מידע: http://tms.co.il/product/10685 (כמו כן שימו לב שהחנות כתבה 2.6GHZ בתדר, למרות שכל מקור אחר שמצאתי לגבי המעבד הזה כותב שהתדר הוא 3.6GHZ ) האם המעבד הזה יותר משתלם מהמעבד הקודם שרציתי? כמו כן, בלוח אם שאני רוצה לקנות ( GA-990XA-UD3) כתוב שיש צורך לעדכן את הביוס לצורך תמיכה במעבדי הבולדוזר. מכיוון שאין לי שום מעבד AMD כדי להכניס ללוח ולבצע עידכון ביוס, האם החנות תעדכן לי את הביוס בעצמה (אם אני אקנה כולל הרכבה את המחשב)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אין שום בעיה מיוחדת איתם נכון...? כאילו הם מצויינים בשבילי אם אני קונה ולא מתכנן OC או משהו בסגנון? מי יותר טובים, הם או Hyundai? אני מתכוון לקנות 512mb 2100. נ.ב. עדיף לי לקנות בסימפלטק מאשר ב*צונזר*? יש להם שירות טוב?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר מבין שני אלו: AMD Athlon 6400+ X2 INTEL C2D 7300 1.מי מהם יותר חזק(אני מתאר לעצמי שה7300). 2.מי יותר מומלץ מבחינת תמורה למחיר? 3.מי מהם אוברקלוקר יותר טוב? ועוד שאלה,יש ברשותי מעבד TRIPLE של AMD (8450) שקיבלתי בחינם. אם אני מחליט להחליף ל6400 שלמעלה הביצועים יעלו או ירדו?
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כי אני לא כל כך מתמצא בנושא זה... חבר שלי קונה למחשב שלו 512 זיכרון פנימי לאחר שסבל הרבה מאוד זמן עם 128. הוא מתכוון לשים את ה 516 ולהעיף את ה 128, ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת ממנו את ה128 ולהוסיף פשוט ל256 שיש לי במחשב? זה דבר שאפשרי לעשות? אני צריך לבדוק קודם משהו?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הלוא אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר תמיד שאני בודק את הטמפ' שלו דרך אוורסוט הטמפ' היא 25 מעלות וזה לא נראה לי הגיוני שתמידד זה אותו דבר יכול להיות שהחישן מזיף או משהו כזה?או שאוורסט מזיפת? אם איזה עוד תוכנה אפשר לבדוק? חשבתי שאולי אני ישים תיד וככה בערך אני ידע בערך מה הטמפ של הלוח אז איפה צריך לשים את היד? ליד הסוקט של המעבד? ד"א מזה גשר דרומי וגשר צפוני??
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שפתחתי את הטרד עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה. אני מרכיב מחשב עם מעבד מרובע ליבות של INTEL למטרת עבודות בתלת מימד. אני לא בטוח בקשר ללוח, איזו ערכת שבבים נחשבת יציבה יותר למעבד אינטל הספציפי? ראיתי שהלוחות מבוססים Nforce יקרים יותר מאלו המבוססים צ'יפסטים של INTEL . מה ההבדל בינייהם? יש הצדקה למחיר הגבוהה של NVIDIA? בין הצ'יפסטים של NVIDIA, מה ההבדל בין ה650i ל 680i תודה .
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב בזמן הקרוב כנראה עם מעבד AMD S939, וג'יגה זכרון. האם עדיף לקנות סטיק אחד של ג'יגה או שני סטיקים של חצי ג'יגה כל אחד? (מבחינת ביצועים נטו) אשמח להסברים. עוד שאלות, מה המשמעות של "CL2.5"? ומה זה הSLI שכולם מדברים עליו?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בתהליך הרכבת מעבד E6420 על לוח אם מסוג Gigabyte GA-965-DS3 התעוררה בעיה בהרכבת מאוורר ה- Stock שהגיע עם המעבד (LGA775) : כאשר אני מצמיד את המאוורר ולוחץ את 4 הפינים לתוך ה- MB מתפתח לחץ רציני על הלוח שגורם לו להתעקם. אין ברירה אלא לחזק את הפינים עד הסוף אחרת הם לא ננעלים, ואני חושש שיהיה נזק ללוח אם אני אשאיר את ההתקנה ככה. מישהו נתקל בבעיה הזו ? האם זו בעיה מוכרת במאוורר ה- Stock שאינטל מספקת או ספציפית במקרה שלי ? האם החלפת המאוורר תפתור את הבעיה או שמנגנון הנעילה בכולם זהה ? תודה מראש לעונים, ברק.
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי 1 ג'גה זיכרון בקונרו,אם אני יקנה עוד ג'גה יהיה הבדל משמועתי בגלל הדואל? או שאני לא ירגיש? אני מתכוון במהירות של התקנת יישומים ו/או במשחקים כבדים
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המלצה ללוח X48 תקציב-1100 ש"ח אם תוכלו לנמק אני אשמח מאוד! תודה רבה לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני משתמש היום בזכרון 1GB פשוטים האם אני ארגיש בהבדל משמעותי במשחקים אם אני אחליף לזיכרון הזה2GB ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3982 (לא מתכוון לקנות בארץ)
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
יש לי a-data 512mb 500mhz, ואני רוצה להוסיף עוד 512. ההבדל מהותי אם אני אוסיף זכרון 500Mhz אחר ולא ADATA?
-
- 6 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש פלטפורמה מבוססת רייזן ולהתקדם מה-4570 שלי אחרי שלוח האם כנראה מת, אבל אני מתלבט בין 4 לוחות שנראים די זהים- 1. Gigabyte B450 Gaming X 2. Gigabyte B450 AORUS ELITE 3. Asus TUF B450-PLUS GAMING 4. Asus PRIME B450-PLUS המחיר שלהם די זהה (430-470) ולא מוצא יתרון מובהק לאחד מהם. בעיקרון אני מחפש לוח לרייזן 3600 שארכוש. *זיכרונות 3200 ככל הנראה (אבל אם הלוח תומך רק ב-3000 לא נורא, זה לא שארגיש את זה באמת). *לא מתכוון לעשות OC. *שני קשיחים WD 1TB Blue ו-SSD שיתווסף בקרוב ככה שמאוד רצוי שיהיה NVMe. *הכרטיס RX 580 Aorus *מארז Fractal Design R4 *ספק סיסוניק ברונזה 620 וואט. *חשוב לי לקנו…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-