מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי טיפה מסובכת, ולא יכולתי לקלוע בכותרת, אז אני אפרט: בעבר חשבתי שכרטיס המסך הוא תמיד השורה התחתונה כשמדובר בframe rate במשחק מחשב. כלומר, אם המעבד מספיק חזק כדי "לעמוד בביצועיו" של הכרטיס הגרפי- אז לא יהיה שום שיפור בקצב הפריימים גם אם אני אשים מעבד פי שניים יותר חזק. אבל, לאחרונה נתקלתי בבנצ'מרקים של משחקים, שבהם בודקים גם את הביצועים עם מעבדים שונים- אבל על אותו כרטיס(mid-high end). למשל הבנצ'מרק הזה של קרייסיס 3: http://www.tomshardware.com/reviews/crysis-3-performance-benchmark-gaming,3451-8.html כמו שאתם רואים, הם לקחו כרטיס חזק(אבל לא מאד חזק) ושמו אותו על מעבדים שונים. מתקבל פער משמעותי מאד בביצועים בין מעבדי הi7 החזקים לבין מעבד הi5 שהוא חזק כשלעצמו.…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה לכל שלושת החלקים המרכזיים במחשב עד איזור ה 1200 ש"ח אין כוונת אוברקלוק והמחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. ראיתי במפרטים המומלצים את מה שמציעים שם אבל העידכון האחרון של המפרט שמתאים לי היה לפני חודשיים ולכן אני לא בטוח כי הוא המתאים ביותר אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב , או לאשר את המפרט למשחקים ב 2500 ש"ח שמציעים באתר ( כמובן רק את הלוח אם המעבד והזכרונות שבו ) אני אשמח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לרגל השחרור הבא עליי לטובה והסגר הקרב ובא, החלטתי שיש לשדרג את המערכת המיושנת שלי בשביל הכותרים החדשים לאחר היעדרות של כ 5 שנים מעולם הגיימינג. כרטיס מסך אני אשדרג בהמשך אבל עכשיו אני מרגיש שהמעבד והזיכרון מהווים לי צוואר בקבוק. אני מבין ש"מעבד AMD "זוהי כבר לא מילה גסה, אך עדיין, אחרי שנים על גבי שנים עם מעבדים 'כחולים' אני מקשה אישית לערוק לצד האדום. מפרט: 3570k @4.0Ghz GIGABYTE Z77X UD3H 8GB RAM MSI R9 290 GAMING 4G התקציב הוא עד 1500 ש"ח. כבר מודה אישית לכל מגיב ועוזר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה עדיף P4 ליבת פרסקוט (חם) או סלרון D ? דרך אגב חדש כאן מה עניינים
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לאחר חוסר שימוש בשרת שלי החלטתי למכור אותו. אחד מהאנשים שהבאתי לו הצעה אמר שהוא הלך למי שהוא הולך לאחסן אותו (ולמי שהולך להשכיר לו שרת אם הוא לא יקנה) ואמר לו שה2.4 זה המעבד הלא מוצלח של אינטל ואם זה היה 2.8 זה היה סיפור אחר הוא אמר שה2.8 זה טכנולוגיה אחרת לגמריי מה2.4 פעם ראשונה ששמעתי דבר כזה, יש אמת בדבריו?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
גם ה-pk משאיר תמבצע בiqpc על הטווינמוס חסר משמעות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה שילוב של לוח אם ומעבד לבחור, המיועד למשחקים שעליו ישבו 2 9600GT / 8800GT ב-SLI: אופציה ראשונה: מעבד: Q9450, לוח: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI אופציה שניה: מעבד: Q9300, לוח: Asus P5N-D chipset 750I. באופציה הראשונה המעבד יותר חזק, ובשניה הלוח תומך ב-SLI של X16 על שני הכרטיסים כלומר כוח גרפי חזק יותר. אז באיזה משנתי האפשרויות המחשב ירץ משחקים יותר טוב גם בעתיד? הערה: לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, רכשתי i7 6700 כי פשוט לא היה ניתן להשיג 6700K יש מחסור היתה לי הזדמנות לקנותו בזול. כרגע המעבד אצלי בקופסא לא נפתח. אני רוצה להרכיב את המחשב אבל מתלבט מאוד אם לעשות את זה. עומדות בפני האופציות 1. להחזיר את המעבד ולשלם 5% עמלת החזרה. ולחכות למי יודע מתי שאינטל תחליט לשחרר עוד מעבדים. 2. להחליף ל i5 6600K שאותו יש במלאי. 3. להשאר עם המעבד הזה ולשלים עם העובדה שאין ביכולתי לבצע OC בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התלבטות גדולה לפני קניית מחשב. שימוש ביתי רגיל + גיימינג מזדמן גם במשחקים חדישים בהגדרות בינוניות. כרגע ברשותי samsung 710T שכנראה יישאר בשנים הקרובות, הרזולוציה היא 1024*1280 מספר שאלות: 1.לגבי מעבד, יש הצדקה להשקיע עוד מעט עבור 5300 - תדר מעט מהיר יותר אבל גם מכפלה מעט גבוהה יותר? 2. לגבי הלוח, אני מבין שההבדלים העיקריים בין שתי הערכות הם: מגבלת 4GB זיכרון ב P31 - נראה לי שלא יגביל אותי, והשני הוא PCIE 2.0, האם ברזולוציה שבה אני משחק יש לזה בכלל משמעות? 3. האם P43 יאפשר תיאורטית אפשרות לשדרג את כ. המסך בעוד נאמר שנתיים (בגלל PCIE 2) ובכך להאריך את חיי המפרט, או שאז המעבד התקציבי גם כך יהיה צוואר בקבוק? 4. עבור OC בינוני, האם יורגש הבדל בין CL4 ל CL5? 5. האם …
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי רכשתי 3570 I5 במקום Q6600 זכרון DDR3 16GB במקום DDR2 4GB לוח אמ DH-H77D3H במקום P35 .. השאלה האם אני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה לאחר ההחלפה (אני משתמש בWIN 7 64 BIT) :s05: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק. אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939. מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי. מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו : - מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165 - זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ - כ…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שבת שלום אני מחפש לוח AMD שיענה על: 1. אורך חיים גבוה 2.יכולות שידרוג, והתפתחות עתידית. 3.לוח מקורר(מרווח?!) 3.יכולות אוברקלוקינג 4.יכולות גבוהות, כולל פיצ'רים. השימוש : 1. משחקים 2.מוזיקה במערכת קולנוע בתית 3.חיבור לסלון לצפיה בסרטים - HD בלו- ריי 4.אופצי לתיכנון אדריכלי- אוטו קאד 5.אינטרנט כמובן, והרבה - כולל צפיה בסרטים דרך הרשת. 6.המרות סרטים - מוזיקה. מחיר 1000 ש"ח +_ 20% תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שמתי את המעבד AXP-M 2600+ על לוח EPOX 8RGM3I (NFORCE2 וזה נותן לי רק מכפלה של 6 ואני לו מוצא איפה לשנות את זה ל12 כמו שזה צריך להיות. שינית את הבאס(100/133/166/200) כולם עובדים,אני יודע ש166 זה מה שצריך אבל כיוון שהוא עכשיו על מכפלה 6 אז השארתי אותו על 200 עובד חלק 28 מעלות במאמץ. איך אני משנה את המכפלה?( לא ראיתי שום JUMPER ושום הגדרה בBIOS).
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית (i5) ומאז שקניתי אותו קיבלתי מסכים כחולים. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 ולאחר שעשיתי עדכונים המצב כמעט נעלם לגמרי, אבל אני עדיין חוטף מסכים כחולים כל שבועיים בערך. הרצתי MEMTEST על ידי פתיחת האפליקציה שלוש פעמים: 1500 מגה 1500 מגה ו- ALL UNUSED MEMORY (שזה יוצא 100-200 מגה אני חושב), פה הוא מצא לי ERROR אחרי סריקה של 7000 אחוז אז אני לא בטוח שזאת באמת תקלה, אחרת הוא היה מוצא אותה מספר רב של פעמים. לא כך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם מעבד סטנדרטי של מחשב יכול לעשות חישובים שגויים? בהנחה שההוראות שניתנות למעבד נכונות, האם יש סיכוי שמעבד "יטעה" בחישוב? או שמעבדים תמיד מחשבים נכון אם הכול תקין ברמת התוכנה?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה אפשר לשדרג לוח מסידרת P45, לכן אני רוצה לדעת איזה מעבד אחרון לפי מפת הדרכים של אינטל יכול עוד לעבוד על הלוח שתומך בתדר MHZ 1600
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
היי ברצוני להחליף לוח אם אחר במחשב, עקב קבלים מנופחים, האם זה אפשרי בבית . רוני
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי והרכבתי שתי מערכות מחשב ואיני יודע במה לבחור מערכת 1 מבוססת A64: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 2800+ (S-754) 920 1 920 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 260 1 260 Total price + system assemly 2230 ¤ for payments 12 X 203 ¤ מערכת 2 מבוססת p4 775: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AS8 (865PE),soket 775 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 240 1 240 מארזים?…
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעבדי ה-Rome לשוק השרתים הושקו רשמית - ומציעים רעידת אדמה אמיתית עם מחירים תחרותיים באופן חסר תקדים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-