עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קשה מאוד למצוא את מעבדי שמונת הליבות העדכניים מבית אינטל בחנויות - אבל ביצרנית עשויים להיות כבר עכשיו בשלבי פיתוח לדור חדש וגדול עוד יותר לכתבה

2. Started by owen10,

חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

Gigabyte GA-8SG667 sis 648 שמחירו 500 ש"ח או GIGABYTE GA-8PE667 שמחירו 580 ש"ח מה עדיף? מה ינצל יותר טוב את ה P4 2.4G?

4. בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by jeger01,

אני צריך לדעת מי מבין המעבדים עדיף : X2 5200 או E6400 אוברקלוק:אני אעשה קטן,לא משו רציני. שימושים: משחקים,תוכנות כבדות והרבה תוכנות ברקע. פשוט שניהם בערך יוצאים לי עם לוח בערך אותו מחיר. מישהו?

6. Started by Big_Guy7,

בטעות ניתקתי (כמובן בזמן שהמחשב היה מכובה) את הכבלים הזה שמתחברים מהפאנל הקדמי ללוח אם, אין לי מושג איך קוראים להם... עכשיו הבעיה שזה לא כבל אחד, כשזה מנותק הוא מתפרק למלא קטנים... ועל הלוח אם לא רשום לי מה מתחבר לאיפה... יש מצב שמישהו עוזר לי??????? (לוח אם: Asus P4S800D)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ev,

שלום, יש לי ויסטה, 32 ביט. אני מעוניין לקנות זכרון DDR2 4 ג'יגה, 1066 MHZ המחשב משמש גם למשחקים אך לא בקנה מידה רחב. 1. האם זאת הבחירה האופטימאלית או שיש פרמטר כלשהו שכדאי לשקול מחדש ? 2. אני אשמח מאוד לקבל המלצה לדגם מסויים. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by asilbob,

יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?

9. Started by D.J.C,

ה-cd והצורב נעלמו לי מהמחשב שלי ב- dvice manager מופיע עליהם סימן קריאה מישהו יכול לעזור לע? נ.ב יש לי xp לאחרונה מחקתי את nero והתקנתי את easy cd creator

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. ביצועי ריזן 5 אפילו מדגם צנוע וזול כמו 1500X, מעבד שהוא רק 4 ליבות בלבד ושמונה טרדים, בדומה ל- 7700k, והביצועים ממש לא רחוקים - למעשה רק פער התדר נותר בינהם כהבדל האחרון, 5 ג'יגה הרץ לעומת 4. אך למרות פער תדר זה, בביצועים - ריזן 1500X היה נחות מביצועי 7700K רק ב- 6%. מרשים מאד. ביצועי מעבדים אלו, 7700k וריזן 1500x, משמעותית עדיפים על מעבד אינטל 4 ליבות כדוגמתו של 7600k. לראשונה אולי אנו רואים בכותר טרי מאוקטובר 2017, את הצורך ביותר מ 4 ליבות עם 4 טרדים. לשם ההשוואה, מעבד 4 ליבות רגיל של אינטל נופל עד 60FPS לערך בקטעים כבדים, בשעה שמעבדי ה- 4 ליבות 8 טרדים מצליחים שלא ליפול מ 100FPS. למעשה ביצועי 7700K היו גבוהים ב- 60% מאלו של 7…

11. חברת Gigabyte הצליחה לדחוף כמה מרכיבי העיבוד המתקדמים ביותר בשוק אל תוך מארז שולחני קומפקטי במיוחד לכתבה

12. המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/

15. ואני לא מתכוון למאמרים \ פרסומים שמבצעים בפורום . אני מתכוון לזהות לבד, לוח אם : XXXX זכרונות : אני יודע שתזמונים נושא חשוב מאוד , מהירות (800MHZ למשל) ... מעבד : הטכנולוגיה שלו , המהירות שלו (1600 FBS הזה וכו'...) . אני רוצה לדעת יותר על התזמונים של הזכרונות , מה עדיף ? תזמונים נמוכים כמו 2-2-2-3 לדוגמא? או 9-9-9-3 (סתם מספרים רנדומלים) ,

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שעות ספורות לפני האירוע המקוון הגדול שלה, פרטים חדשים אודות משפחת מעבדי ה-Zen הראשונה מוצאים את דרכם לרשת ונותנים לנו נתונים טכניים שהיו חסרים עד עתה לכתבה

17. אינטל משיקה את סדרת המעבדים היעילה ביותר שלה מעולם - ה-Core M שמיוצרת בתהליך 14 ננו-מטר חדשני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-core-m-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-14-%d7%a0/

18. אינטל מכריזה רשמית על זוג מעבדי ה-Lakefield הראשונים, בתהליך ייצור מוביל של 10 ננומטרים ועם טכנולוגיית ה-Foveros שמאפשרת ערימה של טכנולוגיות באריזה זעירה אחת לכתבה

19. Started by SilentBob,

עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  20. ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה

21. היצרנית הטאיוואנית תנסה לחזור לעצמה בשוק התחרותי עם אולטרבוק דקיק ומתחרה ל-Surface Pro, אשר מצויידים במעבדי Core i עדכניים ותגי מחיר תחרותיים הימים שבהם אייסר (Acer) הייתה חלק מהחמישייה המובילה של עולם המחשבים האישיים, ובשיאה אף במקום השני בשוק כולו, חלפו להם כבר לפני כשנתיים – אבל זה לא אומר שביצרנית הטאיוואנית מתכוונים לוותר ולהפסיק לנסות. כעת, ביצרנית מציגים מספר דגמי מחשבים ניידים חדשים אשר יגיעו אל החנויות בתקופה הקרובה – כשהבולטים שבהם הינם ה-Aspire S13 העדכני, ודגם חדש שעונה לשם Switch Alpha 12. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A5-%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%95-%D7%…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. תערוכת CES 2017 - יצרניות לוחות האם מציגות קירות שלמים של לוחות אם חדשים ונוצצים. אנחנו בחרנו בעבורכם את הפייבוריטים שלנו לכתבה

23. יצרנית לוחות האם הנודעת מציגה קו מתקדם ולא מתפשר של לוחות אם מבוססי ערכת השבבים X570 - לרגל בואם של מעבדי AMD החדישים לכתבה

24. יצרנית השבבים חשפה את הדור הרביעי של משפחת המיקרו מחשבים שלה, עם יותר כוח עיבוד ותוספות מבורכות לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-מחשבי-ה-nuc-החדשים-של-אינטל-כעת-עם/

25. משפחת IdeaPad 5 המעודכנת של היצרנית הסינית מאמצת את כלל המעבדים המודרניים שתומכים בחלונות 10, כך שלמשתמשים תהיה גמישות מקסימליתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.