עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך משומש ברשת, ועל הדף מידע של הלוח שלי מצויין: Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface וברצוני לדעת האם ניתן להתאים לחיבור זה כרטיס בעל חיבור PCI Express 3.0 x16 או PCI Express 2.0 x16, האם החיבור שיש לי רק יאט את התפוקה של הכרטיס או שתהה אי תאימות פיזית. תודה

2. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by fizban,

שלום לכולם! לצערי אני לא ממש מבין בלוחות אם אז אני זקוק לעזרתכם ב1 בינואר אני קונה מחשב חדש והלכתי על המעבד core i7 950. אני זקוק ללוח אם שיוכל "לעמוד בקצב" שלו וכמו שציינתי, אני לא ממש מבין בלוחות אם אז... בכל מקרה, התקציב שלי ללוח אם עומד על בערך 1000 שקל אבל אני מוכן להתגמש כלפי מעלה עם באמת יש הבדל רציני בתועלת\ביצועים (בכל זאת, ראיתי שהלוח אם הכי יקר בארץ מגיע ל 2000 שקל) המחשב שאני קונה מיועד לעריכה גרפית רצינית, הפעלת כמה וכמה סביבות עבודה במקביל ועוד כמה ישומים שייטחנו לי את המחשב.. אז רצוי שיהיה חזק ;D כמובן שכרטיס מסך וכדומה אני גם אקנה אבל זה לא המקום לשאול גם על זה בכל מקרה, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה! עריכה: שכחתי לשאול.. יש כבר לוחות אם שתומכים ב…

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  4. אף אחד לא סוקר את זה כמו jay - בהחלט מעניין כל אותן תובנות שיש לו במהלך הסקירה וכפי שהוא מציג זאת. מזכיר לכולנו שבניגוד להרבה סוקרים ברשת, jay מדופלם בעולם ה- IT וזה היה מקצועו כשכיר לפני שנעשה לסוקר עצמאי ביוטיוב:

5. המערכת הנ"ל: Core 2 Due 4400+ GIGABYTE GA-P35-DS3 אני בעיקר רואה סרטים, קורא, עורך סרטים ותמונות. לעיתים קצת משחק. האם תהיה לי בעיה עם הזכרון הנ"ל? NCP/PATRIOT 1GB 667MHZ 1GB X 2 ועוד משהו: האם עלי לחשוש מקניית המותג הזה? (אם למישהו יש אגדות אורבניות לחלוק - אשמח לשמוע). תודה!

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שמעו זה ממש דחוף לי עד 700 שקל ככה (לא חובה לבזבז הכל) איזה לוח הכי טוב לאינטל??? ? אני חשבתי על ה IA7 מה אתם אומרים פשוט הוא בא עם ה uguro אז אני חושב שהוא יותר משתלם מה אתם אומרים ממש דחוף!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  7. יש ברשותי מעבד i3 2100, נכון שהוא ישן אבל מה דעתכם עליו ביחס להיום? יגביל כרטיסים חדשים? אני גם בכללי קונה מחשב חדש בחודשים הקרובים, פשוט נודעתי למשל שמעבד i5 3470 אפשר יהיה לשים עליו כרטיס מסך חדש ולשחק ועדיין ליהנות ומשחקים יעבדו בסדר, היות והוא מרובע ליבות.. אצלי למשל זה גם יכול להיות אפשרי או שבמקרה שלי צריך באמת החלפה לדעתכם? זה נכון שהמעבדים החדשים יחזיקו יותר זמן בשוק מבחינת ביצועים מאשר מעבדים מהדור שלי?

8. איזה מהם הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים ותוכנות, שמירת ביצועים לאורך זמן (כך שלא צריך לשדרג מהר מדי), ותאימות עם תוכנות ומשחקים? שימו בצד את נושא המחיר. אני מעוניין לדעת רק לגבי ביצועים, תאימות, ו-FUTUREPROOF. ולנמק. לא סתם לזרוק "קח רייזן, אל תחשוב יותר מדי". תודה.

9. Started by below_z,

קראתי שלמעבדי SB מומלץ לעבוד במתח של לא יותר מ1.5 ורציתי לדעת אם הזכרות האלו http://tms.co.il/product/10059 מתאימים? ואיך הם יתפקדו בOC?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by kotel,

מה אומר ה-Prescott הזה???

11. 128MB DDR SDRAM (1x128MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) 256MB DDR SDRAM (1x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) עכשיו.... ההבדל במחירים הוא 50$ האם יש הבדל ענקייי בביצועים?! כי זה די יקר ... "ההבדל" עכשיו שאלה 2: 128MB DDR SDRAM,200MHz,1 DIMM שכאן זה במהירות 200 MHZ לעומת 266 למעלה... ממ אני לא יודע מה ההבדל בדיוק במחיר.. זה שתי חברות שונות של הנייד... אבל המהירות של הזיכרון... ההבדל הזה משפיע ממש בביצועים? שמים לב להבדל.. תודה לעוזרים ולקוראים

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by no nick,

1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  13. יש לי את הלוח הזה : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37765 ועכשיו יש לי amd 3000 ואני רוצה עוד מעת לשדרג אותי לכפול ליבה העם זה אפשרי ?????? נ.2 : הזיכרונות שלי הם adata 400mhz העם זהיפגע בניצול הכוח של המעבד של כפולי ליבה ?????? תודהמראששששש

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by isotop6,

איך הזיכרון הזה ? שווה לקנות ? וגם אם מישהו עשה לו oc שירשום בבקשה לכמה הגיע.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  15. עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by ryan_b,

אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by omri123,

אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by galCool,

שלום רציתי המלצה ללוח אם...

• 8 תגובות
    • 485 צפיות
  19. Started by lala123,

יש לי כרטיס זיכרון 1gb Kingston אני רוצה לשדרג אני חייב שזה יהיה Kingston

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by le011,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה 64 ביט אבל כמו שמופיע בצילום הוא כותב שרק 2 גיגה זיכרון מתוך 4 מנוצלים ע"י מערכת ההפעלה. האם זה תקין?מה אפשר לעשות בנידון? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Logan,

שלום כולם! להלן בעייתי: ברשותי לוח אם של "אסוס", דגם A7M266. עליו יש מעבד אתלון אקס-פי 1400. ניסיתי להחליף את המעבד הנ"ל באתלון 2200. לפי האתר של אסוס, יש תמיכה במעבדי אתלון עד 2100 ללוח אם הנ"ל, אחרי עדכון ביוס. בחנות היה רק 2200, וחשבתי לעצמי, "נו, רק עוד 100 מה"צ"... איזו טעות! עדכנתי את הביוס בהצלחה ל1007, חיברתי את המעבד החדש.. וכלום! יש רעש של עבודה מהכוננים וכו', אבל אין איתחול. מה עושים? (חוץ מלדפוק ת'ראש בקיר על שזרקתי 400 שקל, או להחליף לוח אם).. יש דרך לגרום ללוח לחשוב שב2100 עסקינן? אולי רעיון אחר? עדכון הביוס היה כולל הboot block וה- ESCD אם זה משנה משהו.

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  22. נכון לכרגע > מחיר זיכרונות DDR 2 במהירות 667 = 2Gעולים 380 ש"ח רוצה לשדרג לאחותי את המחשב = רק עבור הזיכרונות האם טכנית זה אפשרי ? ( המהירות שהזיכרונות יעבדו = בטוח פחות מהר > יודע ופחות מעניין אותנו ) THX

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  23. לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Thant,

Hi all, I'm new here so heya I'm about to build a new system and been trying to decide between 2 mobo's, any input is apreaciated: Abit IS7 or P4P800 deluxe With that im going to put a P4 2.8C processor 2x512mb DDR400 (not sure of brand yet) 2x80GB SATA HDD planning on a RAID 0 config Radeon 9800pro 128mb Thats the basics of it, again any input is welcome P.S sorry about typing in english, but typing hebrew on this computer is an ordeal

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  25. לקחנו לביקורת את לוח האם היוקרתי ביותר של Gigabyte לתושבת המודרנית של AMD - בשביל להבין מה הופך אותו למיוחד כל כך לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.