עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  2. Started by idanohh,

טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MaDxXx,

שלום, ברשותי לוח אם GA-H55M-S2 , וזכרון Kingston KVR1333D3N9/2Gx2 אני רוצה לשדרג ל 2x4 1600 כלשהו. אבל הבעייה שבכל האתרים (G.skill,Corsair) וכו, אין תאימות ללוח אם שלי, האם זה כיוון שהלוח עצמו תומך עד 1333 ? האם בשדרוג ל 1600 זה יעבוד? בנוסף על אילו הייתם ממליצים עד 300 שח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  4. אהלן, אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת. ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744 לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032 לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר. אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by RonCohen,

צריך עזרה עם זיהוי מעבד אני יודע לפי החלק הפיזי שבוא כתוב כמה דברים Pentium 4 2AGhz?!?! 512 לא כתוב אבל אני מנחש מניסיון שזה KB של Cach 400 זה FSB 1.5V גיליתי שהו לתושבת LGA478 כי שמעתי שהפנטיום 4 טובים לאוברקלוק האם הוא טוב לאוברקלוק או שזה כבר לא הפורום הנכון לשאלה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. חברים שלום | :'( ??? היום הלכתי ורכשתי 2 זכרונות של HRZ 400 מ"ב256 תוצרת A-DATA הוצאתי את הישנים והכנסתי במקומם את 2 הזכרונות ואז הפעלתי המחשב ואז המסך לא הגיב ולא היה כל שלבי עיבוד וריצה . מה הסיבה ?. החזרתי הישנים וכמו סוס שבא לאורווה מצא את המקום והתחיל לעבוד הלוח שלי תוצרת אסוס A7N8X מערכת הפעלה XP לפני שאני חוזר לחנות בעצבים מה עושים ואיפה הבעייה ? נא סיעו לי דחוף בברכה ???

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by thepike7,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK 945G CONROE ואני מתכנן לקנות HD6850 .. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=172 לא הצלחתי למצוא האם הכרטיס מסך יתאים ללוח אם..? מכיוון שהוא PCI-E.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gofunky,

שלום, אני אשמח אם מישהו יואיל בטובו להציץ בלוח האם על מנת לייעץ לי איזה זכרונות אוכל לרכוש, או לפחות כמה לקנות. מהבדיקה הקצרה שעשיתי, הבנתי שיש לי אפשרות לארבעה סלוטים שלושה שחורים ואחד כחול, מה שאומר שזה יכול לעבוד בטריפל צ'אנל. כרגע יש לי 4X2GB = סה"כ 8 ג'יגה - כאשר כל הסלוטים מנוצלים. אני חושב להגדיל ל 16 ג'יגה כלומר 4X4GB. אם בכך אני מפסיד את היכולת של הטריפל צ'אנל. בנוסף, הבנתי שלוח האם יכול לעבוד עם זיכרונות של 1066 ו-1060 כשכרגע אני עובד עם 1033. ( בגדול, השימוש העיקרי של המחשב הוא תלת מימד, רינדוריים, גרפיקה, ועבודה עם המון תכנות בו זמנית ) אני אשמח לייעוץ לכיצד להגדיל את הזיכרון בהקדם, כשהדגש הוא האם להשתמש ב-ארבעת הסלוטים או רק בשלושה. ושל איזה גודל לקנות. זהו ל…

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  10. Started by mainframe,

היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אני קראתי את המדריך באתר על מריחה נכונה של חומר טרמי על המעבד, די הבנתי את הכל חוץ מדבר אחד: במדריך הייתה המלצה למרוח גם משחה טרמית על ההיטסינק של המעבד. 1) על כל תחתית ההיטסינק למרוח משחה? (כל השטח הענקי הזה?) 2) חשבתי שעל המעבד צריכים למרוח משחה רק על הליבה שלו. מריחת משחה על ההיטסינק לא תעביר גם משחה על כל שטח המעבד כשנשים את ההיטינק על המעבד? זה לא יגרום לנזק?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Lumber_Jack Jim,

הי זה מתחיל כך, הלוח הנוכחי(KM18G II של Albatron) מת. בלי תמרות עשן או ריח של מנגל, רק מת. May it rest in pieces... :nutty: ואין טעם בשבילי להשתדרג לסוקט עדכני יותר,אז אני מחפש תחליף איכותי במחיר סביר. אז,מה מומלץ היום? *עדיפות לאחד עם ביוס גמיש שייתן קצת יכולות OCינג. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  13. התחילה קצת ירידת מחירים של הזכרונות או עדין לא?? ואם לא מתי כבר ? :'(

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by pes7,

??.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by liranmi,

שלום, המפרט שאני מתכנן לקנות הוא: AMD Phenom II X2 550 Black Edition 3.1Ghz BOX OCZ Vendetta 2 Gigabyte GA-MA785GM-US2H G.Skill PI 2x2GB DDR2 800Mhz CL5 Gainward HD4850 512MB GDDR5 3.6Ghz Seagate ST3500418AS Barracuda 500GB 16MB Asus DRW-24B1ST x24 Lightscribe Antec 300 Silver Power 500W אני רוצה לוח אם שיוכל לפתוח לי ליבות נעולות (או כבויות) במעבד הנ"ל השאלה שלי היא: איזה לוח אם עדיף - מה ששמתי במפרט או זה? שניהם יוכלו לפתוח לי ליבות נעולות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=5224 לפי מה שהבנתי, הצ'יפסט שלו יותר מתקדם (790GX לעומת 785G) אבל הכרטיס קול שלו פחות טוב (ALC888 לעומת ALC889A) אז מה עדיף? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by kurush,

שלומות, אתמול הרכבתי את החומרה החדשה שלי, לוח Abit IS7-E עם מעבד פרסקוט 3.0 וזכרונות 2xADATA PC4000 512Meg. המחשב עובד מצוין, מהיר בטירוף (קצת חם אמנם ) אבל מעבר לזה מצוין. הבעיה היא, כשאני מעמיס עליו (למשל MemTest או Prime95 במשך יותר מרבע שעה), הוא מתחיל לצפצף בטירוף, בשני גבהים שונים, ללא כל תבנית קצב מסוימת. ביטלתי את כל ההתראות על חום / מהירות מאורר בביוס (כלומר, הגדרתי את הטמפרטורה לאזהרה על 120 מעלות), אני לא מריץ את ה-AbitEQ. בדקתי באמצעות MBM5 לראות מתי הוא מתחיל לצעוק, זה קורה כשהמעבד מתקרב ל-70 מעלות. לפי אינטל ו-Abit זו טמפרטורה סבירה לחלוטין בשביל המעבד הזה. מישהו נתקל בבעיה הזו? יודע איך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  17. שמות דגם, תדרים ואפילו ביצועים של מעבדי משפחת ה-Threadripper 2000 נחשפים לראשונה לכתבה

18. Started by zx12rr,

מה ההבדל בינו לבין המעבדים האחרים של סידרת האנלייד? ואיזה לוחות אם שיש היום בשוק תומכים בוא? קראתי את המאמר שבאתר עליו http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/4/ והאם או יצא לשוק שלנו? ואם כן אם יש תאריך ליצאתו? והאם זה בעצם המעבד שאמור להחליף את המעבד D805 שאינטל אמורה להפסיק ליצר?(או הפסיקה) תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by shkaf,

שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by spacedude,

הי, אני זקוק להמלצה ללוח ול 32GB זכרון למעבד אינטל 9900K אין כ"כ הגבלת תקציב, אבל אני לא רוצה סתם לזרוק כסף על דברים מיותרים, בלוח חשוב לי שיהיו כמה שיותר חיבורי SATA M2 ו usb3.1 תודה שחר

22. Started by doreiny,

P8H67-M PRO vs GA-H67MA-USB3-B3 איזה מהלוחות האלה יותר טוב? המעבד שיתחבר ללוח הוא i5 2400 תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. היי לכולם האם מישהו שמע לגבי הוזלת המחירים האמורה להיות ב-22 לאוגוסט ? כל חנות שאני מנסה לקבל אינפורמציה אין להם מושג לגבי העניין. האם מישהו יכול לתת לי יוצר פרטים לגבי ההוזלה ובכמה אחוזים מדובר ? אשמח לקבל לינקים לקריאה לגבי ההוזלה. אני מתכיוון לקנות מעבד פנטיום 4 3000 ואין לי מושג מה יהיה מחירו בסוף החודש. תודה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by rjjb7,

שלום רב, כל מי שיכול לתת מידע בנוגע לסוללה העגולה בלוח-אם תפקידה ושימושייה. והכי חשוב, הקשר בינה לבין הדלקת המחשב ובינה ובין ההארדיסק (האם אחרי שמוציאים ומחזירים אותה נמחק המידע בהארדיסק? האם היא יכולה להגמר אם בכלל ומה הגורמים? מה עושים אם היא נגמרה? האם היא יכולה להיות הגורם לכך שהמחשב מצד אחד מורה על כך שהוא דלוק (נורה ירוקה של הדלקה פועלת) ומצד שני אף מסך לא מזהה את הכונן בתור כונן פעיל? כל פירוט, לינקים והפניות יקבלו בברכה. תודה רבה, רועי.

• 14 תגובות
    • 15.9k צפיות
  25. Started by redbull52,

שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.