עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. קראתי עכשיו את הכתבה שפורסם באתר, לקישור: http://hwzone.co.il/news/134288 אני חייב לציין שזה מאוד מדאיג אותי מכיוון שאינטל דאגה לכך שNVIDIA לא תייצר יותר צ'יפסטים, אבל בואו לא נשכח שלNVIDIA יש את הצ'יפסט nForce 200 אשר היה בתוך כמה וכמה לוחות אם High End ונתן להם את האופציה של הרחבת PCI-E Lanes. אז בעצם עכשיו לא יהיה יותר את הצ'יפ הזה?! כאילו באמת אינטל לא ראתה את הפוטנציאל המטורף שזה מוסיף ללוחות האם שלה? דוגמאות ללוחות אם שהיה בהם שימוש של nForce 200: EVGA SLI Classified 3-Way & 4-Way ASUS P6T6 Revolution

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by IG,

מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  5. איזה צ'יפסט הוא הכי כדאי היום ל-INTEL ואיזה הכי כדאי ל-AMD? איזה צ'יפסט מציג את הביצועים הטובים ביותר? איזה חברת צ'יפסט בכלליות עדיפה? כל דבר שאתם רוצים לרשום על צ'יפסטים והמלצות על צ'יפסטים תרשמו כאן. הצ'יפסטים המוכרים והידועים הם כמובן: SIS, VIA, INTEL, NFORCE

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. לא חסרים דיונים בנושא, ולא חסרים האנשים שיצאו מבולבלים... מרובע או כפול ליבה :-X ואין יותר תירוצים בסגנון "תריץ חיפוש, דיברו על זה הרבה..", עכשיו תצטרכו לשפוך כאן הכל מחדש, או לצטט מדיונים קודמים.

• 235 תגובות
    • 40.1k צפיות
  7. Started by menas,

אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

תרשמו פה את דעתכם ותנמקו, אני יכול להגיד שאני מחכה ולא רק לQ6600 אלא לירידה של הלוחות של הP35 וירידה של ה8800. אני מתכנן גם OC לכל מה שזז.

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אני רוכש מחשב.יעד:משחקים (igi2,cryses,gta4 וכו'),אופציה ל oc. מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L אני מנסה להיסגר על עצמי מה לקחת בזיכרונות. קודם כל ההתלבטות היא בין 800 ל 1066 - הפרשי המחיר משמעותיים! ההתלבטות השנייה היא האם באמת יש צורך להרחיק לכת ל 4gb או ש 2gb בהחלט יספיקו? (תוך כדי התחשובות במשחקים שאני מעוניין לשחק בהם בכיף).לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מתכוון לנסות oc במחשב הזה למרות שאין לי נסיון אבל אני רוצה לנסות לנצל את המירב. עוד משהו חשוב, איך לקחת ת'זיכרון? ב 2 סטיקים? סטיק אחד? מה עדיף ולמה? יש עוד שיקול חוץ מלחסוך מקום על הלוח?יש עדיפות ל2 סטיקים? התחבטות עצמית שבא לי לשתף אותכם בה: שמתי לב שאנשים משום מה לא אוהבים/לא מתלהבים יותר מדי מזכרונות בתדר 1066, …

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  10. לא יודע מה איתכם אבל אני קראתי בפורום אחר שהמעבדים הללו בעצם באים עם שבלונות של 8 ליבות וששתיים מהם לא פעילות. למה אין על זה חדשה באתר? יכול להיות שפיספסתי את זה? השאלה שלי עכשיו היא האם יהיה אפשר לפתוח את הליבות הללו? ולמה בעצם היו צריכים לבנות את המעבדים עם שבלונות של 8 ליבות?

• 38 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jhonta,

אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום יש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברה אם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפה אז מה הבעיה? נ.ב המעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by משה פייגלין,

קיבלתי הצעה ב 1100 שקל של לוח ומעבד לוח : אינטל עם ציפסט של ATI === http://www.laptops4me.com/product_info.php/p/intel-blkd101ggcl-ati-radeon-xpress-200-lga-775-a-v-l-motherboa/products_id/11528?SID מעבד 2.8/533/1024 ( 551 ) BOX מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  15. לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הזמתי מחשב שכולל בתוכו את הזכרון Samsung 512M PC2700. המחשב כבר שולם, הכל טוב יפה . כעבור שלושה ימים הרימו לי טלפון מהחנות ואמרו לי שכרגע אין את הזכרונות של Samsung במלאי, אבל הם יכולים לתת לי במקום זיכרון של Winbond 512 PC2700. האם לחכות כעוד תקופה של עוד שבוע עד שבועיים כדי לחכות שהזכרונות של Samsung יגיעו או לקבל את המחשב כבר מחר אבל עם הזכרונות של Winbond. מה אתם אומרים ? תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yonni,

בדיוק שאני כבר סגור על הלוח שאני רוצה לקנות - GA-8SQ800 , מגיח לו ה-GA-8IK1100 ומסבך אותי שוב. אתם בטח שואלים מה הדילמה, הרי ה-GA-8IK1100 תומך במעבדי ה800MHZ החדשים ויש לו כל מה שיש ל8SQ800. אז פה בדיוק הבעייה- יש להם כמעט את אותם פיצ'רים חוץ מATA133 RAID שאין לGA-8IK1100. נכון לעכשיו אני לא מתכנן שימוש בRAID, אבל מי יודע? אני כן עורך וידאו וכן משתמש בגרפיקה כבדה וRAID יוכל לעזור לי בעתיד..... אם תוכלו להגיד לי עד כמה RAID משמעותי במהירות. נכון לעכשיו גם לא תכננתי לחכות למעבדי ה800MHZ, אבל לוח כמו הGA-8IK1100 יוכל לעזור לי בשדרוג עתידי.... ואולי אני בכלל יחכה למעבד החדש.... מתי לדעתכם הם יגיעו במהירויות היותר נמוכות - 2.4 וכו'??????? וכמה הוא יעלה. נמאס לי להתאפק עם המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cebola,

קניתי לוח אם asus Maximus Extreme הלוח תומך DDR3 בילבד הבעיה שלי זה ליבחור את הזיכרון יש מלה חברות בשוק היום אז מה אתם אומרים מה ליקנות יש לי תקציב של 2300 שקל או קצת יותר מה אתם אומרים???..

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by Bud,

היי , ברשותי לוח Intel® Desktop Board D845GEBV2 התומך בזכרונות של DDR 333\266 עם זכרון HYNIX DDR333 256MB אני מעוניין להרחיב מחיפוש שערכתי הכרטיס זכרון כבר ישן , שאלתי האם 512M של TWINMOS DDR400 יהיה בסדר , או שיש כרטיס אחר שעדיף ? תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by allammo,

Abit EP35-E או Gigabyte DS3L P35? ראיתי המון ביקורות על שניהם, שניהם מקוטלגים כלוחות מעולים, יש לוח מועדף יותר? יש סיבה להעדפה? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. מחר אני הולך לרכוש לוח אם חדש למעבד I930 או I920 בהתחלה הייתי סגור על X58A-UD3R של גיגה בייט. אתמול ראיתי לוח שלא שמתי לב אליו לפני P6T SE של ASUS מבחינת מחיר שנייהם אותו מחיר. יש לי נטייה לאסוס, מה יותר מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by yair67,

אוקיי אז ככה , כמה שאלות .. ההבדל בין AB9 לבין AB9 PRO משמעותי ? כאילו שווה להשקיע ת'100 שקל בשביל ה PRO ? ומה עדיף , Gigabyte GA965PDS3 או הAB9 לסוגיו ? .. ושאלה נוספת אם בסופו של דבר אני אחליט ללכת על AMD בסוף , האם הלוח Gigabyte GAM57SLIS4 שעולה בסביבות ה750 שקל, טוב ? והאם יש עוד לוחות אם בטווח המחירים הזה שנותנים ביצועים טובים יותר או אמינים יותר ? תודה מראש ! :>~

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  23. שלום לכולם אני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל , צרכי העבודה שלי הם - אינטרנט,אופיס,סרטים,קצת משחקים (לא כבדים פיפא ודומה), וגם אני רוצה להתחיל קצת להוריד סרטים מהמצלמה ולערוך אותם. הסיבות להתלבטויות שלי הם: 1.לא בא לי כ"כ להשקיע בכרטיס מסך כרגע ולI5-650 יש מעבד גרפי מובנה אמנם לא למשחקים אבל נראה לי שהוא יכול להספיק לצרכים שלי,מה אתם אומרים? 2.התדר של הI5-650 גבוה יותר בהרבה אפילו במצב טורבו 3.2 מול 2.66 לא עדיף מעבד מהיר יותר על פני עוד 2 ליבות? (לשימושים שלי). 3.לפי הביקורות ראיתי ש I5-750 חזק יותר השאלה במה זה בא לידי ביטוי.מצד שני I5-650 מתקדם יותר 32nm,ht וכו אשמח לתשובות מעניינות שחר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי מחשב די טוב בשבילי יש שם מעבד פ4 3 גיגה ו1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך שאותו אני רוצה להחליף הכרטיס מסך הוא GFORCE FX 5700 LE 225@310 400@450 הכרטיס פשוט מרגיש כמו גיפה שתיים שיש לי בסלון אני מעדיף אותו כבר קיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג GEFORCE 6600 GT לAGP אבל זה מה שרציתי לדעת ראיתי שיש לוחות אם של אסוס שתומכים במעבד שלי SOCKT 478 ויש להם CHIPSET 915P או 915PL חשבתי אולי לשדרג ללוח אם ולקנות כרטיס מסך PCI EXPRES אם המעבד שיש לי עכשיו מצאתי 2 לוחות אם כאלה Asus P4GPL-X וAsus P4GD1 מה עדיף קיצר לקנות לAGP או לעבור ללוח האם אם הPCI EXPRES ללא שדרוג מעבד

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by JezpeRR,

אני עומד לקנות מחשב חדש AMD Athlon 64 3200+ Venice Dfi LanPARTY Ultra-D Gigabyte Geforce 7800GTX OCz 450W Modstream WD 120GB sata2 Thernaltake BigTyphon Thermaltake thunderblade 120 עכשיו יש לי דילמה בעניין הזכרונות בין: Mushkin 1024 2x512 Pc4000 2-2-2 Redline אותם בגלל ביצועים שהבנתי שממש טובים...ובגלל שהמחיר שלהם לא בשמים זאת אומרתא ני החשבתי אותם מההתחלה וזה יוצא לי בסדר מבחינת מחיר או GeiL ONE Bh Utt 512x2 pc3200 אותם בגלל ביצועים מטורפים.... 1.5-2-2-5 # 500 MHZ או Twinmos premium DDR433 Pc3500 2x512 אותם בגלל שהם זולים זאת אומרת שתי סטיקים בפחות מאלף אני מעדיף לרדת בכסף אבל אני אחד שכמעט ולא מוכן להתפשר על הביצועים. עזרו לי תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.