מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין GIGABYTE 945P-S3 , 965P-S3 INTEL DG965RYCK וABIT IB9 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ויש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי 1. רציתי לדעת מה ההבדל בין הi5 2300 ל i5 2500 2.האם הלוח אם הבא gigabyte H55M-D2H יכול להתאים למעבד הבא i5 2500 אני שואל כי אמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש להשתמש ב h67 3. מה ההבדל באמת בין ה H55 לH67 4. איזה מאוורר הייתם ממליצים לי למערכת כזאת בסכום של עד 150 שח. 5. האם על מחשב עם נתונים כאלה (מעבד ולוח אם הנ"ל) ניתן לעבוד עם ווינדוס XP או שזה פוגע בביצועים משום שמערכת ההפעלה ישנה.? תודה לעונים אשמח לקבל המלצות ללוחות אם שמתאימים לi5 במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הזכרונות האלה פועלים במהירות שלהם (333MHZ) כם על מערכת AMD עם 266 באס??? זה בכלל קשור לבאס של המעבד?? והאם זכרונות 266MHZ, יכולים לפעול במעבד עם באס 333MHZ (המעבדים החדשים של AMD..)??? ??? ??? ??? תדוה לעוזרים ולילה טוב :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת את הנתונים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33007
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במצגת שערכה היום AMD בכנס אנליסטים פרסה AMD את תכניותיה לעתיד וחשפה פרטים נוספים לגבי המעבדים העתידיים שלה - מעבר ל K8L. AMD טוענת שהמירוץ אחרי ריבוי ליבות כפי שבא לידי ביטוי בתכניות העתידיות של Intel (עשרות ומאות ליבות) דומה למירוץ המגה-הרצים והוא חסר תועלת היות ויש מגבלה לכתיבת קוד שיהיה יעיל עם מספר ליבות גבוה. במקום זה AMD מציעה מעבדים מואצים - APU או Accelerated Processing Units שיכילו מספר יחידות עיבוד כלליות ויחידות עיבוד מוכוונות למשימה שיאיצו את פעילות המעבד. בדומה ל Fusion שיכיל CPU ו GPU על אותה ליבה. בעתיד יחידת APU תכלול לדוגמא כמה יחידות עיבוד כלליות (multi-core) יחידה גראפית, יחידה פיזיקלית, יחידה לעיבוד audio/video ואולי אפילו יחידת AI. החברה תוכל "לתפור" …
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האים לאחר החלפת מעבד אני צריך לעשות עידכון bios ואים כן איך עושים זאת? במידה ונושא זה לא שייך לפורום הזה אנא תפנו אותי לפורום המתאים תודה משה!!!
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודש את מחשב עם P8P67 . RSM הציע לי לשדרג ללוח EXTREME 4 ב-30 שקל (ללא הרכבה). שווה ? ההבדלים בין הלוחות הוא שבלוח השני (EXTREME4) יש אפשרות SLI או CF .. וב-P8P67 אין. אני גם מקבל כמו מן דבר כזה לקדימה של המחשב של שני כניסות USB3. נ.ב.- אני יכל לשדרג לאיזה לוח שאני רוצה, אני רק משלם את ההפרש בניהם. ואני לא רוצה לשלם יותר מ-200 שקל על שדרוג, אז אם יש לכם משהו להציע, אז סבבה D:
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני קונה לוח דואל צ'אנל ויש לי כבר זיכרון 512 ואני יקנה עוד זכרון 512 אבל לא יודע עם אותו חברה זה ישנה משהו? וגם מזה תזמונים ומזה עוזר? :s05:
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם המעבד שיש לי במפרט תומך במערכת הפעלה 64 ביט? אם כן, האם יש טעם להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפורום שלום , לפני כחודשיים קניתי לוח חדש שבדיעבד אני יודע שאי אפשר לבצע בו overclocking למעבד , אחרי וויכוחים רבים שהקרצתי איזה תירוץ למה הלוח הזה לא טוב לי הם הסכימו להחליפו , אני צריך לוח למפרט הבא : intel pentium 4 3.0 one giga ddr 2 667 sata 2 pci express אני משחק המון משחקים ואני צריך לוח חזק שאפשר לבצע בו oc למעבד , חשוב לי מאוד הOC... מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בחלקים נפרדים ולחבר אותו לבד קודם כל אני רוצה להתחיל בלוח האם לפני המעבד,הזיכרונות,הדיסקים הקשיחים,צורבים,כרטיסי מסך וקול, וכדומה אני יודע שכרגע אני לא הולך להשקיע ב-quad core מעבד כרגע, ואני יודע שאני אשאר באינטל למרות הדברים הטובים של AMD אז אני רוצה DDR2 וחשוב מאוד התושבת למעבד כרגע אני אקנה מעבד core 2 dou אבל בעתיד אני ארצה לשדרג ל-quad core הקיצקוץ אני צריך לוח שהתושבת שלו תתאים לשדרוג בעתיד ותתמוך גם בברצלונה של AMD (מי יודע) מישהו מכיר דגם טוב של asus במחיר סביבות 100-150$? ועוד שאלה בקשר למארז.... לוח אם חדיש יכול להתלבש על כל מארז או שגם צריך מארז חדיש?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, משרד של חברים להדמיית תלת מימד של דירות צריך מעבד 6 ליבות חזק. המחיר של האינטל קצת מטורף, יש צפי כבר לגרסאות מוזלות יותר? לא מצאתי מפת דרכים מעודכנת בגוגל. ואיך האלטרנטיבה של AMD בתחום, האם הם מצליחים להשתוות לאינטל עם ה-HT שלו? הרינדור ב-Maxwell עובד בעיקר על כח עיבוד.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, זה המפרט שבניתי בKPS: אני צריך לצמצם קצת במחיר הכולל אז אני אשמח אם תציעו לי לוח אם קצת יותר זול, שיתאים למפרט. אם אתם חושבים שקניית לוח יותר זול ממה שבמפרט תפגע בביצועים של המחשב (בצורה מורגשת) ואתם חושבים שהלוח הזה הוא בחירה טובה אנא אמרו זאת. ואבקש מכם שתמליצו רק על לוחות מאתר מהחנות kps (תוכלו למצוא אותם ב"קטלוג חלקי" ב http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot ) מפני שאני קונה שם את המחשב. תודה רבה נ.ב. אני חושב שפרסמתי את הנושא הזה לפי איזה שעה אבל אולי הוא נמחק או משהו אז אני כותב שוב. אם הוא נמחק כי עברתי על איזה חוק בבקשה תגידו לי.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לעשות oc, אבל אני לא יודע איזה זכרונות טובים לoc, הייתם יכולים להמליץ לי על משהו חוץ מcorsair? הם יקרים :\
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן חברים, לוח האם הנוכחי שלי, Gigabyte GA-Z68P-DS3 לא תומך בUSB 3. אני רוצה לרכוש כרטיס הרחבה. מצאתי באמזון את הכרטיס הבא ב21$ (לא כולל משלוח) שמקנה 2 יציאות אחוריות ו2 קדמיות אם קונים מתאם 20 פין ב10 ש"ח (יש להם גם דגם שמקנה 5 אחורי ו2 קדמי ב28$) לאחר מכן בדקתי באייבי ומצאתי כרטיס זהה של חברה מתחרה ב11.88$ כולל משלוח לארץ בDealextreme 13.40$ (יש אפילו ב8.6$) האם יש הבדל כלשהו בין החברות? הכרטיס ב12$ יעשה את העבודה כמו שצריך? והאם בכל מארז היום הUSB 3 הקדמי שמגיע הוא זכר? ואז אני יכול לחבר את זה ליציאות נקבה שיש במתאם? חשבתי גם כן לרכוש כרטיס USB 3.1 אבל אני לא חושב שיהיה לי צורך בזה, אני מתכנן לרכוש דיסק קשיח חיצוני של Segate 4…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במחיר של עד 500 ש"ח. עם כרטיס מסך, רשת, סאונד OnBoard. יציאת firewire ולא mATX. (עם יכולות הרחבה עתידיות). אגב - ראיתי שיש "מדרגת" מחיר בין Athlon XP 2400 ל-2500. יש לזה סיבה מיוחדת ?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רוצה לקנות בBLACK FRIDAY. איזה כרטיס יתאים למחשב שלי שיאפשר לי לשלב אותו עם הקיים ? והאם אני יכול להשיג זיכרון 2X8 שיהיה יותר טוב מהשילוב של הקיים שיש לי במחשב ואחד נוסף של 8GB? תודה.
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי כרגע מחשב עם 2G זיכרון הכל עובד פיקס! רציתי להרחיב ל4G אבל מישום מה אני מחבר את הזיכרון ללוח אם ואין תגובה! מפרט לוח אם http://www.skypc.co.il/pl_product~38500~10~0.htm מפרט זיכרון חדש 2*2G http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition מחבר וזה לא עובד! לפי מה שראיתי במפרטים זה אמור לעבוד! יש לי וינדווס 7 .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן להוציא כ-3000 ש"ח על מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות. המחשב מיועד בעיקר ל-OC, עריכת וידאו ותמונות ועבודה משרדית, אינו מיועד למשחקים. כרגע עומד על הפרק מעבד Q6600. אשמח לשמוע המלצות לגבי רכיבים למעבד זה, שיתנו לו בטווח המחיר הנ"ל את ה-OC הכי טוב. לחילופין, האם כדאי להשקיע מחיר יותר נמוך בלוח אם וזכרונות ולהשקיע יותר במעבד ארבע ליבות יותר מתקדם/מהיר? אינני מתכוון לשדרג את החומרה למשך 3 שנים לפחות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 748 צפיות
-