מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז המלאים חזרו, אם רכשתם כבר לוח מסוג זה אתם רשאים לגשת לחנות שממנה רכשתם ולבקש שיחליפו לכם (הזמן לאספקה תלוי במלאי זמין). ישנו סימון B על הלוח - ברגע שהלקוחות שלי יגיעו להחלפה אני אצלם את שתי הלוחות כדי שתבדילו.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יתאים לי מעבד : AMD Athlon II X3 445 http://skypc.co.il/pl_product~ADX445WFGMBOX~3~0.htm ללוח אם ASUS M2NPV-VM שהתושבת לו היא AM2 לפי זה כן : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2NPV-VM האם יתכן ? האם לאומת המעבד הקיים שהוא Athlon 64 X2 3800 אקבל תמורה לכספי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אלו - P8P67 Deluxe from Asus or GA-P67A-UD7-B3 from Gigabyte לאסוס יש PCIEx2 ולגיגבייט כפול 1 האם יש הבדל? (יש לי GTX580) המחיר של Gigabyte יותר גבוהה ב400 שקלים... עדיין מחפש את ההבדלים בנט לראות כמה ההבדל מהותי למחיר כזה גבוה, אשמח לטיפים תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מיד שניה כמה סטיקים של DDR1, ביניהם 2 סטיקים שנראים דומה מדבקה של סטיק 1 : SAMSUNG PC3200U-30331-Z M368L3223FTN-CCC 256MB DDR PC3200 CL3 מדבקה של סטיק 2 : SAMSUNG PC2700U-52331-Z M368L3223FTN-CB3 256MB DDR PC2700 CL2.5 ציפים של סטיק 1 : SAMSUNG K4H560838F-TCCC ציפים של סטיק 2 : SAMSUNG K4H560838F-TCB3 לפי pdf מ alldatasheet, אלה אכן ציפים של 400 MHZ ו 333 MHZ בהתאמה אבל ה part no שלהם נראה ממש דומה. האם זה אומר שה TCB3 הם בתכלס TCCC שהורידו להם מהירות וניתן לעשות להם OC בחזרה ל 400 MHZ, או שלא ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי "WIN 7 U X64" יש לי 6G של DDR3 ,עד אתמול המחשב היה משתמש בכל הזיכרון אבל פתאום היום הוא כותב לי(במאפיינים של המחשב) שמותקן כל ה-6G אבל רק 4G ניתנים לשימוש, וכשאני נכנס למנהל המשימות-ביצועים הוא כותב לי שיש רק 4G זיכרון פיזי.. איך זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניתקלתי בלוח אם הזה-ASROCK P67 Transformer קישור: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Transformer שהוא בעצם ערכת השבבים החדשה-P67 עם מעבדים לתושבת-1156 משהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא. העם ניתקלם בעוד לוחות כאלה ? מה לגבי יכולות האוברקלוק שלו.רק מעבדים עם מכפלה פתוחה או שאפשר לעשות אוברקלוק גם ל-FSB ? מה לגבי תקלת הSATA .בלוחות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח תומך sb ללא oc על מה אתם ממליצים מפרט : sb 2600 זיכרון אני רוצה 1600 אבל h לא תומך ב1600 gtx 570 corsair 750tx sst raven 2 scythe yasaya vertex 3 wd 1 tb אני לא מתכנן oc אז כנראה אני לא צריך p67 יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי .. שמעו אם אני עכשיו מחליף לוח אם , אז הלך 2 גיגה ראם ? זה יענו בתוך הלוח אם או איך ? וכשאני קונה לוח אם זה בא ביחד עם הראם או מה ? לא הבנתי תקטע הזה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לזכרון של 8 ג'יגה - בקיט של 2 כדי שישאיר מקום לשדרוג בעתיד. לוח האם הוא DP67BG, אני מתכנם לעשות OC למעבד 2600K ולהגיע סביב ה- 4.5~4.7. 1. חנות מאיזור המרכז. 2. אין חשיבות לחנות. 3. עדיף כמה שיותר זול. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי בפורום מפרטי מחשב על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי היא - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל, ואפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 (לפי האתר הזה)? ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים. תקציב ככלי למחשב בסביבות 2000 ש"ח, מה שאומר שלפלטפורמה בסביבות 1100.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה לעדכן את המערכת שלי כי אני מרגיש שהיא כבר לא סוחבת אפילו אחרי שעידכנתי לHD6970. ב3dmark 2011 לדוגמא קיבלתי רק 4100 ובמולטי של BF2 אני מקבל באיזור ה30-50 FPS בלי פילטרים (אני משחק על 2560X1440). אני גיימר כבד ועוד מעט יש גל של משחקים חדשים אז אני רוצה להיות מוכן. אני לא מעוניין באוברקלוק כרגע אבל חשוב לי קירור שקט. כרגע הAC freezer extreme עושה עבודה טובה אבל הוא לא יתאים לתושבת חדשה אם נחליט להחליף גם לוח אם, לכן אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500-400 שח בשביל קירור חדש במקרה הצורך (או חריגה כללית). ההתבלטות שלי היא בין לעדכן רק מעבד, לQ9650 לדוגמא, זה יעלה לי פחות ואקבל קפיצת ביצועים די מכובדת, או שללכת על i5 2500 עם זכרונות DDR3 ולוח B3 שעוד שבוע נראה כבר ב…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המוכר בRSM אמר לי שעדיף לקחת לוח אם PH67 ולא H67 כי PH67 הוא בלי כרטיס מסך מובנה והוא ינצל יותר טוב את המערכת.המעבד הוא 2500.האם זה נכון? האם עדיף לקנות GIGABYTE PH67 A UD3 על פני ASUS P8H67?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, לפי מיטב הבנתי הייתה תקלה במעבדי ה i7 של Intel ולפיכך הם משחררים את המעבדים המתוקנים הנקראים Sandy Bridge. אז שאלה ראשונה בנושא, האם המעבד הזה הוא המעבד החדש המתוקן של אינטל? Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray כי לפי מיטב הבנתי אלו הם הדגמים החדשים שלהם. עכשיו הבנתי שכשעלו על התקלה, אינטל היו זקוקים לשלוח ליצרניות לוחות האם צ'יפים חדשים או משהו כזה על מנת שישלבו אותם בלוחות האם, לכן הבנתי שאם קונים מעבד Sandy Bridge צריך גם לקנות לוח-אם מתאים בעל תושבת מתאימה (s1155?) עכשיו רפרפתי קצת ב KSP לפני כמה ימים וראיתי שבתיאורים של לוחות-האם שמתאימים למעבד הזה, קיימת אזהרה שעדיף לחכות לגרסאות החדשות של לוחות האם (כנראה שיחליפו לצ'יפ התקין או משהו כזה, פה אני …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף זכרון של Corsair בנפח של 4 גיגה (2x2) לקינגסטון (2x4) 8 גיגה. האם פשוט לשלוף את הקיים ולהתקין את החדש? או שיש צורך בשינויים כלשהם בביוס? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-