מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם הE2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הזמנתי בחנות מעבד AMD 4000 AM2 1MB*2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ADA4000CSBOX〈=heb&cart=11796602934515029 בפועל קיבלתי את זה AMD 4000 AM2 512KB*2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7116 מה לעשות ? להחזיר ? ואם לא המעבד הזה יתאים ללוח M2V-MX ? זה תהליך ייצור 0.065 לא 0.09
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני עובד בארגון אשר צריך לקבל החלטה לגבי סוג המעבד אשר יהיה במחשבים החדשים של כיתת מחשבים חדשה. אני הצעתי להם AMD 754 - בגלל המהירות, אמינות וכו - ביחס למחיר שקבלנו - (AMD ATHLON 3000+ 754 - ב 65.5 $ + מע"מ למעבד). למנהל הארגון הגיעו "מומחים" שונים אשר אמרו לו - "לא להתקרב....זה מעבדים גרועים ולא אמינים - תקנה רק INTEL " מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מעבד I9 10900K לוח asus z490 maximus hero xii זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח 1300W השאלה שלי האם המעבד שלי יספיק לזמן הקרוב שהטכנולוגיה מתחדשת אני רוצה או לשדרג את המעבד שלי ל11900K האם כדאי האם זה יתן שיפור בביצועים משמעותי? או שעדיף למכור את הלוח והמעבד ולקנות דור 12 ? אשמח לייעוץ ועזרה מה כדאי ומה הכי מומלץ?
-
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, בלןח הקודם והישן שלי, לא הייתה לי בעיה לחבר בחיבור האחורי אוזניות, שהייתי מחבר היתה נפתחת תיבת בחירה והייתי בוחר אוזניות והן היו עובדות במקביל לרמקולים. בלוח החדש, שאני מחבר מאחורה אין אפשרות לבחור אוזניות ושבוחרים רמקול אז האוזניות לא עובדות. שאני מחבר מקדימה בחיבור של האוזניות, זה עובד בלי בעיות אבל כמובן משתיק את הרמקולים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום והוא נראה לי די טוב רציתי לשאול אותכם אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? הסיפור שלי הוא ארוך והולך ככה: כבר בערך שנה וחצי יש לי כרטיס מסך GF Ti 4200 ולוח אם של אינטל. במשך השנה הזאת הכרטיס נהרס והייתי צריך להחליף אותו 6 (!!) פעמים (בלי תשלום, יש אחריות). אז זה נמאס ורציתי לתקן את הבעייה הזאת סופית+ שדרוג המחשב. אז רניתי Radeon 9800 Pro של PowerColor ועדיין לא חיברתי אותו מכיוון שהבנתי שהבעייה בקלקול הכרטיסים היא הלוח אם, אז אני מחליף אותו ורק שיגיע לי הלוח אם החדש אני יחבר את הראדון. אז תוכלו להמליץ לי על לוח אם? התקציב פחות חשוב כאן מכיוון שאחרי שהחלפתי כרטיס מסך 6 פעמים חשוב לי הפעם אמינות, איכות ושהלוח יהיה טוב מאד. המליצו לי על הלוח אם ASUS P4…
-
- 14 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאיזה לוח יש כרטיס קול יותר טוב? ABIT -NF7-SL VS ALBRTON PRO 1 )64bit) ?
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מערכת מחשב מבוססת INTEL מעבד pentium 4 ht 531 lga 775 שמורכת על לוח אם של ASUS p5s800-vm, גם המעבד וגם הלוח תומכים 64 BIT. עד פה הכל טוב ונחמד ... רק הבעיה היא שהאופצייה של ה - Hyper-Threading שלי משומה לא עובדת (הווינדואוס לא מציג לי ליבה מדומה) ובנוסף אני גם לא רואה את זה ב EVEREST, ז"א, האפשרות מופיעה לי כנתמכת אך מסומנת כמופסקת. הלכתי לBIOS וחיפשתי להפעיל את זה, מצאתי, הפעלתי והעניין נשאר בעיינו, אני קצת לא מצליח להבין למה זה ככה אם הכל אומר לי שהוא מכיר בפונקצייה אבל לא מפעיל אותה. ד"א, המעבד הספיציפי הזה עבד על לוח אם אחר שבוא הוא כן הפעיל את הHyper-Threading ושם ראיתי במנעל משימות\ביצועים, קריאה של 2 ליבות. אם מישהו מכיר לוח…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד LGA775 מהירות:3GHZ הסוג שלו זה 530J האם הסוג שלו טוב?
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני מת לקנות כבר תמחשב שלי ובקיצור נתקע לי הכל בגלל הזכרונות אני רוצה לקנות את המחשב מKSP ובעצם כבר עשיתי משם הזמנה אבל הבעיה היא שיש בעיה עם היבואן ויש לו בעיה להביא את הזכרונות A-DATA DDR 500 512mb וזה מעכב לי את קניית המחשב בחודש לפחות אז אני לא יודע מה לעשות? היתרון של KSP שהזכרונות האלה אצליהם עולים 610 שקל ולכן אני דיי לחוץ לקנות מהם ובכל מקום אחר זה עולה 800-900 וכמובן שאני קונה 1024 אז זה כבר יוצא 1600 שקל וזה הרבה מידי אז מה אני אמור לעשות ? האם יש משהו של חברה אחרת בבערך אותו מחיר ובאותו רמה ? אני רוצה DDR500 כי אני עושה OC ... עכשיו אני לא יודע עם כדאי לי להשקיע עוד את ה400 שקל הפרש האלה ולקנות את זה בחנות אחרת ? והאם בכלל כדאי לקנות תמחשב במקו…
-
- 14 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשדרג את ה RAM במחשב שלי. כרגע יש 8, מעוניין לשדרג ל 16 או 32. השימוש העיקרי הוא לצורכי data science - הזיכרון כרגע הוא הצוואר בקבוק העיקרי שלי, ייתכן ובעתיד אשדרג את המחשב כולו. מפרט טכני של המחשב הנוכחי (מתוך CPU-Z): מעבד intel core i3 4150 לוח אם gigabyte technology H81M-2DV זיכרון נוכחי DDR3 8GB, לא בטוח לגבי המהירות (איך אפשר לבדוק?) מספר שאלות ברשותכם, אולי חובבניות משהו: 1. יש המלצות ל RAM, תוך ראייה שאולי אשדרג את המחשב בעתיד? 2. האם קנייה מאליאקספרס היא אופציה? או אתר אחר שמומלץ? 3. האם אני יכול להשתמש ב 8GB RAM הקיימים שיש לי, ופשוט לקנות עוד סטיק אחד של 8GB? ועוד סטיק של…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה פה, מזמן לא התענינתי בתחום ואני לא בעניינים, אני רוצה לקנות מעבד+HSF ולוח. איזה מעבד הכי מומלץ לקנות כרגע ואיזה לוח, רציתי לציין שאני לא מתעסק עם OC בכלל אז זה לא חשוב לי, פה ושם משחקים ויצירת מוזיקה זה הכל. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש על הלוח בנוסף למחבר הגדול של הספק (24 פינים) מחבר נוסף של (כמו שיש לכל פנטיום 4 של 4 פינים) ולידם עוד 4 פינים (ממש באותו מחבר) למה החיבור הנוסף? המפרט שלי הוא: הלוח המדובר כ.מסך GV-NX76T256D-RH מעבד E6300 זכרון 2GB 667Mhz
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי. אתם בדרך כלל שולחים לי אחלה עצות, אז תודה. אני מחפש זכרון DDR 400 MHZ 2X512MB כמה שיותר טוב במחיר 500-1000 ש"ח. זה למטרת משחקים ו OC לא ממש חשוב לי. ובגלל שאתם כל כך נחמדים צרפתי לכם פרס! תהנו... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-