עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1954&catid=43 איך הזכרונות האלה עבור OC ואם זו חברה טובה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by asili,

??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by eviatarp,

מעבד: Intel Core i5 4690K קירור למעבד:Arctic Freezer i30 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 כונן קשיח: Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W מארז: Corsair Carbide 300R Compact זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli לוח אם: מתלבט בין ה-2: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 [h=1]Gigabyte GA-Z97M-D3H[/h]את התחתון אני יכול להשיג ביותר זול העניין אם אני ארגיש את ההבדל בינהם ושווה לי להתפשר עליו

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה חשובה אני בימים אלה מתכנן לקנות מחשב וגם נעזרתי בחברכם בפורום מפרטים(אחלה אנשים).. יש לי שאלה בנושא מעבדי AMD נתנו לי שם כמה סוגי הצעות של AMD xp 3000(barton) ויש משהו שאני לא מבין מידע כללי בנושא אני הבנתי שמעבדי 64 ביט יותר טובים ויותר חדשים לעתיד וכוץץ אז מה בידיוק ההבדל בין AMD64 bit FX +3000 למעבד הנ"ל למעלה.. ומה יותר טוב. יש לי עוד שאלה גם אם אני אקנה את הסוג של 64 ביט כיצד אנצל את זה בצורה הטובה ביותר הרי כידוע לא יצאה מערכת ווינדוס 64 ביט רשמית והאם ה ווינדוס XP ינצל את המירב ממעב 64 ביט או שעכשיו עדיף להסתפק ב 32 ביט כמו כולם מכיוון שביצויע עדיפים למשחקים של היום ולמערכת ההפעלה הנ"ל. אשמח לתשובה בנושא זה תודה רבה ??? ;D

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by יניב,

ABIT AV8-3RD EYE 939 או ה (av8(S-939 של abit ומה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by haimsh,

האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  9. אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכה בAvid, Preimere, After Effects ואולי תלת מימד בהמשך. ניסיתי להיעזר בפורום מפרטים ולא ממש הצלחתי לקבל ייעוץ כמו שצריך אז אני מנסה את מזלי פה. הבנתי שיש 2 סדרות של מעבדים שיכולות להיות רלוונטיות אלי- I7 וXeon. בהנחה וכל התקציב שלי עומד בסביבות ה8000 שקל, אני מאמין שאני יכול להשקיע בסביבות ה2000-2500 שקל במעבד. אשמח לכל תגובה וייעוץ. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by raz2058,

אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ilanb0,

אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by EAD,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9214&Itemid=1 לפי זה (וגם בעבר שמעתי), לא תהיה תמיכה בDDR3 מעל 1066. שזה גורם למספר דברים 1) OC יהיה לא משהו בכלל 2) מהירויות זכרון לא משהו 3) חוסר ניצול של DDR3 שעובד ב1600 ו1800 ו2000 (ויש כבר יותר) 4)בגלל שאי אפשר לעלות מתחים כמו שצריך (1.65 כבר ישרוף המעבד לחלוטין והוא לא נועד לעבוד בכזה), גם תהיה בעיה עם OC וגם עם FSB גבוהה וכו'. בקיצור כפי שתמיד אמרתי, נהלם יהיה אחלה לאנשים שהולכים להחליף מחשב ישן, אבל מי שיכול, עדיף לו או לקנות עכשו בזול יחסית, או לחכות לדור שיצא אחרי הנהלם (שיהיה 32 נאנו, 16 ליבות וכו'). נהלם מהווה תפיסת חדשה לגבי ניהול הזכרון, בקר וכו'. אך מבחינת ביצועים וכו', לדעתי הוא…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך HD 6950 2GB ומחפש שילוב מעבד לוח-אם וזיכרון שיהיו הכי יעילים למשחקים התקציב הוא 2K +- כמו שרשמתי בכותרת תודה על העזרה חברים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  17. יש לי את הלוח הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=NF4&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 לוח רגיל וסבבה יעלה לי 450 שקל שום דבר מיוחד NF4 ו5.1 כ.קול. ויש את הלוח הזה- שהוא קצת יותר זול ממנו - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RS482&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 אבל יש לו גם כ.מסך X300 מובנהוגם כרטיס קול של 8 ערוצים, אבל צ'יפסט שונה. רציתי לדעת איזה מהם כדאי לי לקחת,אני מחליף בעיקר כי יש לי זכרונות שצורכים 2.7 וולט ובלוח אם הנוכחי שלי הם לא עובדים לי בדיואל למה כשאני מחבר אותם הם עושים לי מסך כחול וריסטרט כי הלוח לא תומך. [ הזכרונות הם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 ] עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…

• 14 תגובות
    • 988 צפיות
  18. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7054 האם שווה את המחיר? והאם הביצועים טובים? מדובר על 2*512 400Mhz וזה יהיה חלק ממחשב AMD שאני הולך לקנות עם לוח msi neo4 ultra k8n תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני חשבתי בכיוון של שדרוג זכרון נכון שכרגע מה שיש לי מספיק בהחלט, אבל משום שהמערכת שלי משתמשת ב-DDR1 כמות הזכרונות שיש בשוק שמתאימים לי נמצאת בירידה תמידית. ברור לי שבעתיד אצתרך 4 גיגה (וויסטה+משחקים כבדים למשל) וכנראה כשהתקופה הזו תגיע מבחר זכרונות ה-DDR האיכותיים יהיה קטן עד לא קיים אז חשבתי לקנות כל עוד אפשר. את הדגם שיש לי במחשב הפסיקו למכור כבר לפני מס' חודשים.... את המפרט שלי יש לכם פה בצד. אחרי חיפוש קצר הגעתי ל3 אופציות: הראשונה, לקנות 2 סטיקים: OCZ DDR EL GOLD GX XTC 2048MB 500MHZ דגם מדויק: OCZ5002048ELGEGXT-K זכרונות אלו הם בעלי תזמונים קרובים לתזמונים של הזכרונות שלי (שלי - 3-4-4-8 ב-250MHz, ואלה - 3-4-3-8 ב-250MHz) ולפי מה שהבנתי הצ'יפים …

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Fontana,

אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by oDot,

ולא יותר גדולה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kukishin,

מתכונן לקנות בקרוב בארה"ב XPS 15, האם כדי לי להתעקש על I7, מה שמעלה את המחיר לא מעט, או בשכל אופן כדאי כי כך הוא אמור להחזיר יותר שנים? שימוש עיקרי - תיכנות, עיסוק בקוד, רשת, מדיה. תודה רבה לעוזרים

23. שלום! אני בהתלבטות אדירה ואשמח אם תעזרו לי. האם לקנות: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם Gigabyte: ?K8NS (s754) Nforce3 250? זיכרון: 1024MB DDR A-DATA (512X2 או: מעבד:?Athlon 64 3000+ S-939 ?לוח אם: Gigabyte K8NS-Ultra (s939 זיכרון:512MB DDR A-DATA (שכשיהיה עוד כסף אני יוסיף עוד סטיק של 512) האם האפשרות לDUAL CHANNEL שבסוקט 939 עדיפה סוקט 754 ויותר זיכרון? והאם תיהיה לי בעיה להתקין G-FORCE 4 על הלוחות הנ"ל? (אין לי כסף בינתיים לכרטיס חדש... :'( ) תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  24. הי לכולם , צריך לקנות מעבד + לוח אם + זיכרון במחיר של עד 1800 ש"ח לשימושים משרדיים בעיקר (אבל רוצה שתהיה אופציה ל-Vista אם ארצה יום אחד...). בינתיים חשבתי על זה: [tt] מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ¤680.00 לוח אם ASUS M2N-MX ¤443.00 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 ¤610.00 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 ¤0.00 סך הכל : ¤1,733.00 [/tt] מה דעתכם, סביר ? אפשר לשפר ביצועים בתוספות קטנות ?

• 14 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by stingeR-,

מכיוון שלא היה לי עדיין ניסיון עם מעבד בסוקט LGA775... רציתי לדעת.. איך לעזאזל זה עובד? למעבד אין פינים? איך הוא נכנס לשם? איך זה מתחבר לסוקט?

• 14 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.