עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  2. טוב, הגעתי לצומת האחרונה שלי בדרך ללוח אם חדש (צומת T אם נדייק), :auto: פה אני מחליט סופית איזה לוח מבין השניים אני לוקח ההבדל הבולט פה ביניהם הוא הצ'יפסט 865PE<--->875PE ובטח עוד כמה דברים שהייתי רוצה שיפרטו עליהם כאן... מה שכן רציתי לשאול אותכם: מה ההבדל הנוראי הזה במחיר ? P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe תשובות יתקבלו בברכה :auto:

• 14 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שמעתי מישהו אומר שככל שהטמפרטורה של המעבד עולה כך מהירות השעון שלו יורדת. רציתי לדעת באיזה טמפרטורה בערך מהירות השעון באמת יורדת, ועל איזה טמפרטורה יש לשמור כדי שהמהירות תהיה מקסימלית. כל מידע נוסף מבורך.

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Lirux,

בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by A1eX,

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?

• 14 תגובות
    • 612 צפיות
  7. איזה לוח אם טוב יותר GA8I945PG Gigabyte או P5LD2 Asus הייתי רוצה לדעת למי יש יותר עוצמה יותר איכות מה המרצדס מבחינתכם ולמה האם יש הבדלים ברמת הביצועיים האם יש יותר חריצים או פחות חריצים בין אחד לשני בקיצור מהו הלוח האיכותי מבלי להתייחס לעלות

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by Dog23,

שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Teldil,

שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by tripstrike,

אנשים טובים אני רוצה להחליף את הזיכרונות שיש לי למשהוא יותר רציני וגדול מיועד למישחקים כבדים אין לי הגבלה של מזומנים אבל גם לא להגזים מיפרט מחשב AMD 3200 לוח אם - ASUS A8N-SLI DELUXE כרטיס מסך- ASUS 6600 GT זיכרונות- System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) KINGSTON תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by NightWing,

היי, תהיתי אם מישהו פה יוכל להביר לי כמה דברים קטנים לגבי זכרונות והלוח אם שלי בפרט (asus p4p800 deluxe ישן קצת). 1. אם הלוח אם הוא של 800/533/400 MHz FSB מה זה אומר לגבי הזכרון? יש טעם להשתמש במשהו מעבר לPC3200 פשוט ? 2. אם כבר יש לי 2x256 שמתפקדים כ- Dual-Channel (אם אני זוכר נכון הם של hynix), אני יכול להוסיף לשני חריצים האחרים עוד ג'יגה (עוד 2X512, סה"כ ג'יגה וחצי) ושארבעתם יעבדו כשני זוגות של Dual-Channel או שכל ה-4 חייבים להיות זהים ? 3. באמת שווה להוסיף עוד ג'יגה ? ז"א, עד כמה ההבדל מורגש בין ג'יגה וחצי לג'יגה? 4. יש למישהו המלצות ספציפיות ? (אגב, אני לאו דווקא מחפש מהירויות מטורפות, אני מעדיף משהו משתלם...) תודה מראש. (אגב, לינק לדף של הלוח אם שלי - http://www.asu…

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by Nemesis,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by eliXir,

אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by xgamer,

שלום... יש לי מעבד אינטל 2.4 / 533MHZ. עקב כך שהלך לו הלוח חשבתי על הלוח הבא: P4S800D-X http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 יש לוח טוב יותר שאפשר להביא בתקציב של 400 שקל? כמו כן איזה זיכרון מומלץ? אני מתכוון לקחת 512. כדאי לקחת 2*256 עכשיו ובעתיד לשים עוד זוג כאלה? כדי לנצל את הדואל? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Adielion,

יש מצב להשיג כפול ליבה בסוקט הנ"ל? אני אישית לא מאמין בגלל הDDR הרגיל ,

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  16. רשום בכתבה מה זה אומר לי שהליבה הוגדלה והזיכרון הוקטן? מה זה נותן ?

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by hosham,

אני קונה מחשב ויש לי אופציה או לשים 2 סטיקים של 512 667MHZ של Corsair http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&cart=11441976561554724〈=heb או להוסיף בערך 100 שקל ולקחת 2 סטיקים של 1 ג'יגה גם 667MHZ של KERSTON http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-667-KR&cart=11441976561554724〈=heb אומנם זה תוספת של ג'יגה אבל אני לא מכיר את החברה ואתם בטח מבינים את ההתלבטות שלי. אז מחכה לתשובה..

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by omry_y,

המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by !elad!,

אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by YoShow,

שלום האם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים? כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית? הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by moshe_ha,

כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?

• 14 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by פייכלה,

כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ] בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול. על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rיה,

:s05: :s05: :s05: :s05:

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by SN מחשבים,

מראים ליבה ישנה של אתלון ואז רשום ATHLON XP ולמטה רשום SEMPRON 2400 זאת טעות ? מה קורה פה ? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron_2.html ובאתר של אקסלנט רשום "סמפרון הדור החדש שהחליף את האתלון XP "

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by davis5,

תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.