מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היה לי לוח לפנטיום 4 של גיגהבייט, מדגם 8SRX. http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm הוא קצת התקלקל לי אז הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו, והם שלחו לי אותו חזרה לחברה. היום באתי לאסוף את הלוח מהחנות, ולתדהמתי קבלתי לוח אחר - 8SR533. זהו לוח חדש שלהם, אפילו בדקתי ב GOOLE ולא מצאתי עליו כלום. אם זאת, באתר שלהם יש את מפרט שלו : http://www.gigabyte.com.tw/products/8sr533.htm ההבדלים העקרוניים שמצאתי בינו לבין הלוח הישן שלי הם: תמיכה ב ATA133 (למרות שלא מצאתי לזה איזכור בביוס, זה רשום במפרט..) תמיכה בבאס 533 מה"צ - תמיד דבר טוב, ואפילו מעולה למי שעושה אוברקלוקינג. 5 חריצי PCI במקום 6 בקודם.. אין לי CNR יותר... (ממש שביזות). כרטיס קול אונבורד של realtek עם 6…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע קניתי מחשב ובאפשרותי לשדרג את הלוח לאם לאיזה לוח שאני רוצה בתמורת תשלום כמובן... עכשיו אני מדבר על לוחות המתאימים ל-AMD ATHLON XP 1800 הלוח אם המוצע לי כרגע הוא GIGABYTE 7VRX שאלתי היא האם להשאיר את הלוח האם הזה הוא לשדרגו או להחליפו באחד יותר טוב של חברת ASUS!!. אבל בבקשה שיהיה במחיר סביר. תודה מראש, רום.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני רואה את מהירות המעבד שלי אני בעצם רואה את מהירות הבאס כפול המכפלה. בקשר לבאס יש לי משהו , זאת מהירות , מהירות תקשורת בין רכיבים שונים במחשב שלי. אבל אני ממש לא יודע מה זאת המכפלה , אני פשוט לא יודע מה זה , מהיסוד למישהו יש תשובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק שפועל על ATA33.... לפי האתר של גיגה: 4 x UDMA ATA133/100/66 Bus Master IDE ports מה??? ההרד דיסק שלי לא יעבוד בלוח אם הזה??? זה ההרד דיסק היחיד שלי...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
So what happens if you raise the FSB speed to say, oh 140 Mhz from 133?? Well it also raises the speed of the connected AGP and PCI buses as well. Here is where the ratios become important - if CPU/AGP/PCI is set at 4/2/1 then, at 140 Mhz CPU FSB the AGP bus runs at 4/2 or 1/2 ratio = 140/2 = 70 Mhz AGP bus speed, likewise the PCI bus is running 1/4 FSB speed, so 140/4 = 35Mhz up from the standard 33Mhz. The more you push the FSB up, the more you also overclock your AGP and PCI cards by fractional amounts as well. קראתי על זה באיזשהו פורום ואני לא מבין משהו אחד אם הראטיו CPU/AGP/PCI מוגדר ככה 4/2/1 וה FSB הוא 140 זה אומר שהמעבד פועל 140/4 שזה 35? והAGP ב 140/2 שזה 70? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובודק את השוק לגבי לוחות אם..... מצאתי את הלוח אם של ASUS P4T533 בלי שום תוספות אחריו.... לא LC ולא S ולא כלום... עכשיו השאלה היא: איפה הוא בארץ? האם הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבר שלי , משווק מחשבים באיזור נתקל בתקלה ארוכה , והחליף את לוח האם , זכרונות , ואפילו מעבדים . מכיוון שהוא מומחה בעיניין הוא קיבל מעבד מהיבואן שנראה כמו בתמונה : לפי התמונה ניתן לראות כי מישהוא (או היבואן או בחו"ל ) ביצע מכפלה למעבד .... זהירות לפני שאתם קונים תסתכלו היטב !
-
- 32 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 1 233 מגה הרץ ושמתי לב כשהמחשב עולה כתוב לו שיש 512 קילו בית של קאש שזה הרבה מאוד האם זה יכול להיות או שזה טעות??? ???
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מתכוון לבעיית האי תאימות עם GF4. האם זה מתקן את זה?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
amd xp 1800 msi kt3 ultra-aru ddr 512mb pc2700 samsung dvd-rom samsung 16/48 floppy wd 80gb +8mb suma gf4ti4200se 128mb dragon ax-01sld ax7+מאוור 80מ"מ ספק 350W זהו עם סככתי משהו תומרו לי
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2 אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitor והיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!! (דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק) גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות... אבל זה סיפור אחר גם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3 בכל מקרה לא רציתי לשאול בקשר לקירור אלא בקשר למעבד אפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות! וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם! וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שמח להודיע שכבר היום התחילו לשווק את הTBred של אמד בארץ!! בינתיים מייבאים אותו ג'יירו טק בלבד כי רק הם מוציאים מחירון פעם בשבוע...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-