עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gizon,

היי, נשרף\נדפק לי אחד ה-DIMMS של הזכרון, היה לי 4*2GB של CORSAIR VS2GB1333D3 התחלו כל מיני בעיות, צפצופים של ה-BIOS על זכרון, ניסיתי הרבה עד שהבנתי שיש אחד ספציפי שעושה את הבעיה. הוצאתי אותו לכמה שבועות והכל תקין - החזרתי ושוב באלגן. קיצר הלך ): אז עכשיו אני עם 6GB והירידה מורגשת, השאלה שלי עכשיו היא אם לקנות שוב אותו אחד ב-90 שקל או לקנות כבר אחד של 4GB בלא הרבה יותר ואז אגיע ל-10GB. העניין הוא שאז אני פוגע ב-DUAL CHANNEL למיטב ידיעתי וכאן השאלה. מה כדאי לעשות? זה המפרט: [table] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח [/td] [td…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by chric,

היי לכולם,אני עומד לרכוש מעבד רייזן 5 2600X , עם לוח אם gigabyte ax 370 gaming 3 הבנתי שעדיף לי לרכוש זכרונות ראם עם צ"יפ b-die של סמסונג שהוא הכי מתאים למעבד אני לא מוצא איך לאתר את הצ"יפ בחנויות ה PC,מצאתי כמה דברים ברשת כמו זה את המחשב כנראה ארכיב ב TMS אך אני אל מוצא זיכרון מתאים במחיר שפוי עם הצ"יפ B-DIE מישהו אולי יכול לייעץ לי איזה זכרון של איזה חברה יתאים למעבד ככה שינצל את כל המהירות,אני מחפש 2933 MHZ או 3200 MHZ ,תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kobibo,

האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by ssib,

היי לכולם נראה שלמחשב דיי עתיק שברשותי (שנת מחשב= 7 שנות אדם, לא? ) הלך סלוט זכרון אחד (נשאר אחד בנפח חצי גיגה). למרות שמדובר על קשיש, בינתיים נראה שעוד כוחו במותניו ולכן שקלתי להוסיף לו זכרון ואף לשדרג . כעקרון, רציתי שבסוף יהיה בו לפחות 2GB סכ"ה, אני אף תוהה אם היה ואמצא במחיר טוב האם יש טעם לשקול 4GB. היות ומדובר בזכרון עתיק למדי DDR הוא נמכר בארץ במחירים מופרזים (במיוחד בהתחשב בשווי המחשב) לכן הלכתי לחפש בחנויות בעולם. ראיתי בכמה מקומות ב-EBAY שאמנם ניתן להשיג זכרונות DDR (אגב אני מחפשת אך ורק זכרונות חדשים, כל דבר אחר אינו רלוונטי מבחינתי) אולם הם מציינים במפורש שהזכרון אינו מתאים ללוחות של אינטל. דוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2x-1GB-PC3200-DDR-PC…

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. Started by Drazick,

שלום. יש לי התייעצות אתכם. מאחר ולא מצאתי מישהו שמוכר יד שנייה 4 מודולים של 2GB זכרון DDR2 800MHZ או מישהו שמוכר 2 מודולים של 4GB אני חייב למצוא 2 מודולים של 2GB הזהים לאלו שכבר יש לי במחשב. מצאתי אותם למכירה ב- New Egg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820208344 בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת את הזכרונות הללו במחיר נורמלי או בכלל. שאלתי היא, האם יש מישהו שיודע כיצד ניתן להשיגם בארץ במחיר דומה ל- New Egg (גם משומש), או לחילופין יודע איך אני יכול לגרום ל- New Egg לשלוח בארץ או אפילו מכיר חנות אחרת בחו"ל שכן מוכרת לארץ ותחרותית עם המחירים הללו. לא אכפת לי גם לרכוש מחנות שמוכרת יד שנייה או משהו... אם למישהו יש רעיון יצירתי וזול אחר כיצד לעבור כרגע משני מודולי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by גדעון,

לצורך הגדלת זכרון DDR2 מהירות 667 לא מצאתי זכרונות מתאימים אלא רק במהירות 800 האם אפשר להשתמש בהם ללא בעיה?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by eli_790,

המחירים בארה"ב על הריצפה ב600 דולר אוכל להביא זיכרון 2 גיגה 800 מעבד e6400 לוח abit975 הארד דיסק 250 גיגה השאלה שלי האם אצטרך לשלם מכס ומיסים לשיחרור החבילה הוא שרק על המשלוח כי פעם קראתי שאין מיסי יבוא על חלקי מחשב אשמח לקבלת עזרה כלשהי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by ניבר,

היי, ברשותי מחשב נייח שקניתי לפני כעשר שנים. משמש אותי לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד (אין משחקים). לפני שיורדים עליי למה איני זורק אותו וקונה חדש אציין שלאחרונה החלפתי מאווררים והוא עובד ממש טוב. הזיכרון חלש וברצוני להגדיל את הזיכרון הקיים מ-2G ל-4G. בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c). מעבד: PENTIUM DUAL CORE CPU E-5200 @ 2.50GHZ אצטרך 2 כרטיסים כ"א של 2G , אין לי ניסיון עם רכישת זיכרון. אשמח אם תוכלו להנחות אותי איזה כרטיסים מומלץ לקנות (מותג, מהירות), היכן קונים, האם כדאי לרכוש ברשת (אמזון , איביי וכו'). תודה רב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ilanb0,

איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by gerdamen,

שלום אני מעוניין לרכוש מעבד +לוח אמ+זכרונות.. עקב קניית 8800GTS וצוואר הבקבוק המטורף שנוצר לי... עכשיו יש לי כבר גיגה ראמ חדשים שקניתי (KINGSTON DDR2 1GB (512X2) 667MHZ) תקציב עם חריגות..1800 עדיף לוח אמ חדש ומעבד גם... חשבתי על מעבד E6750... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום רב לכם חברים, המחשב הנייח שלי התאבד והותיר אותי עם הנייד האומלל שלי...זקוק באופן דחוף להמלצה זריזה על לוח אם ומעבד במחיר כמה שיותר נמוך על מנת שאחזור במהרה לעבוד מול כל התכנים ששוכבים בהארד דיסק שם....... זכרון 1GB DDR2 400MHZ...אם אאלץ להחליף זכרון בשביל לוח אחר..וGB יעלה מחיר סמלי אז אין בעיה אז יאללה חברים, זקוק לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי מערכת מחשב מבוססת h81 שמשמשת להעתקת קבצי שמע להתקנים חיצוניים, והמחשב פועל כל הזמן. היות ובמקרים רגילים הלוח אם הוא הרכיב הראשון שמת, אני מעוניין לרכוש לוח אם נוסף בכדי להאריך (ואולי אף להכפיל) את חיי המחשב. בין השאר אני חושב לקנות אותו כבר בטווח הקרוב כי כנראה עוד שנה+ כבר לא יהיה ניתן לרכשו. המעבד הוא i5 4xxx וזיכרון 2 גיגה gskiil 1600 אני מעוניין לקבל המלצות : 1 האם שווה לי לקנות. 2. מה כדי לי לקנות. 3. האם יש צפי לירידת מחירים (בארץ או בחו"ל) ששווה לי לחכות. תודה מראש לכל העוזרים. שמואל

• 38 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. Started by fyfy,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  14. שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  15. אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by the_cool,

שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. שלום חברים, יש ברשותי לוח H97 עם סוקט 1150 עם מעבד i5 4690K. קניתי קירור חדש של נוקטואה שהוריד את הטמפ בצורה משמעותית (ב idle אני 25 מעלות וב load אני לא עובר את ה 60). רציתי לעשות המהרה קטנה, אבל הלוח אם שלי לא תומך. אז חשבתי לרכוש מעבד חזק יותר שמתאים לסוקט, וחיפשתי בלוחות i7 4790. העניין הוא שלמרות שמדובר במעבד עתיק ומשומש - עדיין המחיר הנמוך ביותר שמצאתי היה 500 שח, וכשניסיתי להתמקח המוכר נעלב ונעלם. מה העניין? איך יכול להיות שהמעבדים האלה שומרים ככה על הערך יד2 שלהם?

21. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, בתור מישהו שיצא לו לנצל את האחריות כמה וכמה פעמים להחלפת לוח אם ואפילו מעבד במסגרת האחריות כשקניתי את המוצר בחנות ישראלית (בדרך כלל דרך האינטרנט), רציתי לדעת האם למישהו יצא לעשות את זה גם אם המוצר נקנה מחנות בחו"ל (Amazon או Newegg למשל)? צריך לשלם הרבה על משלוח מיוחד? יש אפשרות למשלוח למישהו בישראל? אני פשוט מחליף מחשב רק פעם בכמה שנים, ותוהה אם מחיר זול יותר בקנייה מחו"ל שווה את זה. תודה רבה, דורון.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  25. היי רכשתי כרגע זכרונות 2X4 בבדיקה ב CPU-Z המחשב זיהה רק 4 ועובד רק בסינגל ולא דוואל. לוח ג'יגהבייט P67X-UD3-B3 WIN 10 PRO זכרונות corsair ddr3 cl9

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.