עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by fyfy,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שיוכל לסייע! אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות לוח אם, מעבד וכרטיס זכרון של ג'יגה. אני מתלבט איזה מוצרים לקנות... בין מעבד ASUS מדגם P5LD2 SE במהירות 1066 MHZ... בתוספת המעבד החדש של א. פנטיום 930 3.0 GH זכרון מטמון 2x2 , או אולי מעבד דואל קור של AMD עם לוח של GIGABYTE או אולי של אינטל, לא יודע... אני כבר מתחרפן.... ההוא אומר לי ככה ... זה אומר לי ככה.... לא קיבלתי תשובה ברורה מאף אחד! אני צריך מחשב למשימות כבדות... של כמה אפליקציות בו זמנית... כגון תוכנה שיתופית ברקע ותוכנה גראפית כבדה ברקע וגם נגיד אולי דפדפן וכו'.... אני יודע שלצרכים האלו לשם עבודה שותפת אני זקוק אולי לנתונים יותר גבוהים, אבל הנתונים נבחרו פחות או יותר לפי התקציב... אני באו…

• 7 תגובות
    • 499 צפיות
  2. שלום רב לכולם. אני מעוניין להחליף את לוח האם שיש לי הדגם שלו: (ms-7350 VER:1.0 (MSI http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1141 עכשיו זה המפרט של של מספר דברים שאני זקוק לחיבורים שלהם: (אני מאמין שכיום יש את כולם בכל הלוחות אבל ליתר ביטחון רשמתי) Armor Plus Black [glow=red,2,300]מארז[/glow] EnerMax Liberty 500w [glow=red,2,300]ספק[/glow] E6600 [glow=red,2,300]מעבד [/glow] קישור לעמוד המעבד http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27250 Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio [glow=red,2,300]כרטיס קול בעל חיבור PCI E1[/glow] דיסקים קשיחים יש לי כרגע 4 כוננים בחיבור SATA2 שתופסים לי את כל החיבורים למעשה על הלוח הקיים. בנוסף מחובר לי כונן בחיבור…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by the_cool,

שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם למחשב שרת,אני מתלבט בין איזה לוח אם יותר טוב? שניהם עולים לי אותו הדבר: לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-9IVDTH או לוח אם של MSI E7320. הלוח אם ישמש ל-2 מעבדי קסאון 3 . מה יותר עדיף מחינת ביצועים ויותר אמין במצב של עומס על השרת? יום נעים.

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. שלום חברים, יש ברשותי לוח H97 עם סוקט 1150 עם מעבד i5 4690K. קניתי קירור חדש של נוקטואה שהוריד את הטמפ בצורה משמעותית (ב idle אני 25 מעלות וב load אני לא עובר את ה 60). רציתי לעשות המהרה קטנה, אבל הלוח אם שלי לא תומך. אז חשבתי לרכוש מעבד חזק יותר שמתאים לסוקט, וחיפשתי בלוחות i7 4790. העניין הוא שלמרות שמדובר במעבד עתיק ומשומש - עדיין המחיר הנמוך ביותר שמצאתי היה 500 שח, וכשניסיתי להתמקח המוכר נעלב ונעלם. מה העניין? איך יכול להיות שהמעבדים האלה שומרים ככה על הערך יד2 שלהם?

9. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, בתור מישהו שיצא לו לנצל את האחריות כמה וכמה פעמים להחלפת לוח אם ואפילו מעבד במסגרת האחריות כשקניתי את המוצר בחנות ישראלית (בדרך כלל דרך האינטרנט), רציתי לדעת האם למישהו יצא לעשות את זה גם אם המוצר נקנה מחנות בחו"ל (Amazon או Newegg למשל)? צריך לשלם הרבה על משלוח מיוחד? יש אפשרות למשלוח למישהו בישראל? אני פשוט מחליף מחשב רק פעם בכמה שנים, ותוהה אם מחיר זול יותר בקנייה מחו"ל שווה את זה. תודה רבה, דורון.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  13. היי רכשתי כרגע זכרונות 2X4 בבדיקה ב CPU-Z המחשב זיהה רק 4 ועובד רק בסינגל ולא דוואל. לוח ג'יגהבייט P67X-UD3-B3 WIN 10 PRO זכרונות corsair ddr3 cl9

14. שלום לכולם לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן בציפייה שהם לא ישלחו ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461069.0 ) לכן רכשתי סטיק זכרון נוסף מארה"ב ( http://cgi.ebay.com/KINGSTON-2GB-200-PIN-PC2-6400-DDR2-800-KPR6400SO-2GR-/350357383422?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192ed68fe ) של קינגסטון. אחרי שראיתי שהבחור מתימן שלח את הזכרון, מיהרתי לבטל את ההזמנה מארה"ב שעוד לא נשלחה, אך המוכר התעלם ממני לחלוטין ושלח לי את הזכרון. במקרה שהסטיק התימני יעבור את המכס ויגיע לביתי, וגם הסטיק מארה"ב יגיע לביתי, אתקע עם 2 סטיקים של 2GB זיכרון במהירות של 800MHZ למחשבים ניידים. לכן אצטרך למכור אחד מהם, סביר להניח את האחד מארה"ב. הזכרונות חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?

17. מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. מדובר בטכנולוגיה שונה מהותית מה DDR, עובדת בתדירויות גבוהות בהרבה, החברה הציגה מערכות עובדות, חברת טושיבה תייצר את הרכיבים הראשונים ב 2005 או 2006. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20040913081616.html

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. מוצר הדגל הבא של אינטל שיספק לנו שמונה ליבות מצליח להותיר רושם חיובי במסגרת מאגר הביצועים של מבחן ה-3DMark לכתבה

20. שלום אני בדרך לקנות מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד ללא משחקים בכלל חשבתי על i5-2500 אבל הוצע לי מעבד FX4100 של AMD בהפרש כספי ניכר. כיוון שאין לי שום מידע על מעבדי AMD רציתי להיוועץ בחברי הפורום הנכבדים לאיזה מעבד של אינטל הוא דומה מבחינת הביצועים הגרפיים שלו. אודה לכל התייחסות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dimashk,

לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה vista. במארז יש כניסה לרמקולים ומיקרופון מלפנים ומאחור, אך הם לא עובדים. הטכנאי אמר לי שהוא לא יודע אם הvista תומך בזה. הייתי רוצה לקבל דת דעתכם. לוח האם הוא מסוג intel iselton והמארז הינו hec 6c28 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני כנראה אמליץ לידידה ללכת על המעבד הנ"ל - בעיקר כי בלתי ניתן למצוא כרגע לוח אמין במיוחד [לא Asrock ככל הנראה] לקונרו עם כרטיס מסך מובנה, ושגם יהיה בתקציב סביר.. רציתי לדעת האם רצוי להשקיע באיזור ה-150 ש"ח בקירור איכותי עם heatpipes, או שהקירור BOX אמור להספיק, ובאיזו טמפ' בערך המעבד אמור להיות איתו? אני רגיל לאחרונה יותר לרכוש מעבדי D805, שאיתם דיי חובה להשקיע בקירור רציני, אבל שוב יהיה טיפשי ללכת על D805 עם לוח שלא תומך בקונרו ואין כרגע משהו מתאים לצרכים/תקציב.

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.