עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. שלום חברים, יש ברשותי לוח H97 עם סוקט 1150 עם מעבד i5 4690K. קניתי קירור חדש של נוקטואה שהוריד את הטמפ בצורה משמעותית (ב idle אני 25 מעלות וב load אני לא עובר את ה 60). רציתי לעשות המהרה קטנה, אבל הלוח אם שלי לא תומך. אז חשבתי לרכוש מעבד חזק יותר שמתאים לסוקט, וחיפשתי בלוחות i7 4790. העניין הוא שלמרות שמדובר במעבד עתיק ומשומש - עדיין המחיר הנמוך ביותר שמצאתי היה 500 שח, וכשניסיתי להתמקח המוכר נעלב ונעלם. מה העניין? איך יכול להיות שהמעבדים האלה שומרים ככה על הערך יד2 שלהם?

5. Started by הגיימר,

יש לי מעבד G645 עתיק והחלטתי סוף סוף להחליף אותו אני מחפש מעבד יד 2 בלי מכפלה פתוחה ( לא מעוניין במעבד ש"טיפלו" בו ) למעבד I5 2500 מינ' ויתר טוב איפה אפ' להשיג ? ( מי שמעוניין למכור שיפנה אלי בפרטי ) המפרט הוא : CPU:G645 GPU: MSI GTX 750 TI RAM : 6 GB ספק כוח : 450W אנטק תקציב : עד 800

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Armageddon26,

היי, אני רוצה לקנות שרת שיכיל 4 מעבדים מסוג X5690. את המעבדים אני רוצה לקנות בנפרד (דרך הנחה שיש לי מול אינטל). איפה אני יכול לקנות את הלוח אם, המארז ושאר החלקים המתאימים לדרישות האלה? תודה! עריכה: אני יכול לקנות גם מ-חו"ל.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, בתור מישהו שיצא לו לנצל את האחריות כמה וכמה פעמים להחלפת לוח אם ואפילו מעבד במסגרת האחריות כשקניתי את המוצר בחנות ישראלית (בדרך כלל דרך האינטרנט), רציתי לדעת האם למישהו יצא לעשות את זה גם אם המוצר נקנה מחנות בחו"ל (Amazon או Newegg למשל)? צריך לשלם הרבה על משלוח מיוחד? יש אפשרות למשלוח למישהו בישראל? אני פשוט מחליף מחשב רק פעם בכמה שנים, ותוהה אם מחיר זול יותר בקנייה מחו"ל שווה את זה. תודה רבה, דורון.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. על הזכרונות עצמם לא היה סימן וזכר של שם החברה כיצד אני יכול לדעת? מ"צב צילום של הזכרונות מ התוכנה EVERST ראוי לציין שאין הכוונה לזכרונות של A-DATA תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  9. היי רכשתי כרגע זכרונות 2X4 בבדיקה ב CPU-Z המחשב זיהה רק 4 ועובד רק בסינגל ולא דוואל. לוח ג'יגהבייט P67X-UD3-B3 WIN 10 PRO זכרונות corsair ddr3 cl9

10. שלום לכולם לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן בציפייה שהם לא ישלחו ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461069.0 ) לכן רכשתי סטיק זכרון נוסף מארה"ב ( http://cgi.ebay.com/KINGSTON-2GB-200-PIN-PC2-6400-DDR2-800-KPR6400SO-2GR-/350357383422?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192ed68fe ) של קינגסטון. אחרי שראיתי שהבחור מתימן שלח את הזכרון, מיהרתי לבטל את ההזמנה מארה"ב שעוד לא נשלחה, אך המוכר התעלם ממני לחלוטין ושלח לי את הזכרון. במקרה שהסטיק התימני יעבור את המכס ויגיע לביתי, וגם הסטיק מארה"ב יגיע לביתי, אתקע עם 2 סטיקים של 2GB זיכרון במהירות של 800MHZ למחשבים ניידים. לכן אצטרך למכור אחד מהם, סביר להניח את האחד מארה"ב. הזכרונות חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?

13. מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. מדובר בטכנולוגיה שונה מהותית מה DDR, עובדת בתדירויות גבוהות בהרבה, החברה הציגה מערכות עובדות, חברת טושיבה תייצר את הרכיבים הראשונים ב 2005 או 2006. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20040913081616.html

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  15. מוצר הדגל הבא של אינטל שיספק לנו שמונה ליבות מצליח להותיר רושם חיובי במסגרת מאגר הביצועים של מבחן ה-3DMark לכתבה

16. שלום אני בדרך לקנות מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד ללא משחקים בכלל חשבתי על i5-2500 אבל הוצע לי מעבד FX4100 של AMD בהפרש כספי ניכר. כיוון שאין לי שום מידע על מעבדי AMD רציתי להיוועץ בחברי הפורום הנכבדים לאיזה מעבד של אינטל הוא דומה מבחינת הביצועים הגרפיים שלו. אודה לכל התייחסות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dimashk,

לפי מפרט הטכני של ליין חדש של מחשבי Compaq שולחניים, כולל את השורות הבאות. [table][tr][td]Athlon XP/XP+[/td][td]Coprocessor[/td][td]Integrated[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Socket Type/Number[/td][td]Socket A[/td][/tr] [tr][td][/td][td]CPU Package[/td][td]FC-PGA[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Front Side Bus Speed[/td][td]266-MHz[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Standard L2 Cache[/td][td]256-KB ECC or 512-KB[/td][/tr] [tr][td][/td][td]L2 Cache Architecture / Speed[/td][td]Full core clock speed[/td][/tr] [tr][td][/td][td]Cache Upgradeable To[/td][td]Not upgradeable - Integrated into Processor[/td][/tr][/table] אז לפי דברי קומפאק ,גודל זיכרון המטמון של שלב שני יהיה בגודל 256KB א…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום לכולם, רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה vista. במארז יש כניסה לרמקולים ומיקרופון מלפנים ומאחור, אך הם לא עובדים. הטכנאי אמר לי שהוא לא יודע אם הvista תומך בזה. הייתי רוצה לקבל דת דעתכם. לוח האם הוא מסוג intel iselton והמארז הינו hec 6c28 תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני כנראה אמליץ לידידה ללכת על המעבד הנ"ל - בעיקר כי בלתי ניתן למצוא כרגע לוח אמין במיוחד [לא Asrock ככל הנראה] לקונרו עם כרטיס מסך מובנה, ושגם יהיה בתקציב סביר.. רציתי לדעת האם רצוי להשקיע באיזור ה-150 ש"ח בקירור איכותי עם heatpipes, או שהקירור BOX אמור להספיק, ובאיזו טמפ' בערך המעבד אמור להיות איתו? אני רגיל לאחרונה יותר לרכוש מעבדי D805, שאיתם דיי חובה להשקיע בקירור רציני, אבל שוב יהיה טיפשי ללכת על D805 עם לוח שלא תומך בקונרו ואין כרגע משהו מתאים לצרכים/תקציב.

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=K7Q5iYHvgwo לידיעתכם !

21. עיינתי קצת בNOACOMP בחיפוש אחר רכיבי חומרה יוצאי דופן , והאמת , גיליתי אחד , מדובר בלוח אם שמכיל פיזית 4 חיבורי PCI-E (!!!) שיכולים לעבוד במקביל , הנה קישור :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916 למוצר המשונה הזה , המחיר נראה סביר לכזה לוח אם , השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לכזה לוח רביעייה של Nvidia G-FORCE 7950gx2 (בתכלס יהיו על הלוח 8 ליבות גראפיות , ונצטרך ספק יציב מאוד של איזה 1000W ) בשביל לקבל ביצועים שלא נראו

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  22. בדומה למצב במחשבים הנייחים, גם במחשבים הניידים דור ה-Raptor Lake מביא עימו שילוב בין החדש לחדש מעט פחות - אך זה לא אומר כי לא תקבלו שידרוגים ביחס לדגמי ה-Alder Lake מהשנה שעברהלכתבה

23. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  24. היי אנשים, אני מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע לשיפור ביצועים. המערכת הראשית שלי (מפרט מלא בצד) מתחילה להתיישן, ועומדות בפני 2 אופציות כרגע, כמו שאני רואה את זה: 1. OC עם ניקוי אבק, סידור כבלים, הוספת מאוורר (מת לי ה120 מ"מ שמוציא אוויר וכבר חצי שנה המחשב רק מכניס אוויר...), מריחת משחה טרמית חדשה, ולבסוף גם איזה DEFRAG או אפילו פירמוט מלא להשלמת הרענון. כמו שרואים, המערכת הזו בעלת פוטנציאל די גדול ל OC, אבל לקחת בחשבון שאני אהיה מאוד מתון ופחדן בנושא הזה. 2. לקנות AMD כפול ליבה כלשהו ב EBAY, ואולי גם זכרון (2 סטיקים של ג'יגה, שיעבדו ב DC ולמכור את הזכרון הנוכחי). ואז גם לבצע את כל השלבים שב-1 למעט ה OC (יידחה לעתיד במקרה שאופציה 2 תבחר). בשני המקרים, צריך לקחת כאן בחשב…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים