מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לא ממש לאובר, חשוב שיהיו כמה שיותר פיצ'רים בקיצור משהו סטנדרטי + (עד 600 + -) המליצו לי על abit kv8 pro או Epox EP8HDA5J ועוד שאלה... ב64B ניתן לנצל DUAL DDR?! ואם כן... הלוחות אם האלו מתאימים לזה?! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SSD סאטא 3 6ג"ב, והלוח אם שלי תומך ב3ג"ב. בשביל זה בלבד לא הייתי חושב על לוח אם אחר, אבל הבעיה שלי היא שחסר לי יציאה אחת לחיבור סאטא נוסף שאני צריך, וכרטיס סאטא 3 עולה כמחצית ממחיר לוח אם, כך שאני שוקל להחליף את הלוח אם שלי, ובפרט שהוא לא תומך ביואסבי 3. הייתי מעונין לדעת באיזה לוח אם אתם ממליצים, בהנחה שאיני משחק משחקים, יש לי וינדוס 7 אולטימייט, ומעבד i5, וזכרון DDR3 666.7, uאני משתמש במחשב לגרפיקה פוטושופ אילוסטרייטור וכדו'. הלוח אם הנוכחי שלי: ASUS P8H61-M LX א. האם החלפת לוח אם זה מסובך? ב. האם זה יצריך החלפת ספק כח? ג. ושאלה אחרונה - האם כדאי לקנות בחו"ל כגון באיביי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתכוון לשדרג את כל המחשב בן ה5+ שנים שלי כדי שיהיה חזק למשחקים ולא יותר מזה. כמו שחייתי בשלום עם ה-6600GT שנתן כמה שנים טובות אז אני מתכנן מערכת משתלמת לשנתיים-שלוש לפחות גם אם היא לא קצה הטכנולוגיה. מה שתיכננתי זה מעבד Core i5 750 עם זיכרון OCZ 4GB 1333 MHZ PLATINUM וכרטיס מסך 4890HD TOXIC (דברים נוספים זה ספק Corsair 600W, מארז Antec 900 II וקירור Mugen 2). כמו-כן אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לכרטיס כנראה שכן) ולא להוסיף כרטיס ל-CF. אז.. איזה לוחות אם מכל ה-P55 מומלצים? אני לא מבין בסלוטים וכאלה או בחשמל אבל מה שחשוב לי שיהיה חזק בשביל כרטיס אחד, ושוב לא לצרכי OC ולא צריך תמיכה ב-CROSSFIRE. קשה לי להגיד תקציב בדיוק אבל אם יש הבדל ניכר בביצועים לאורך זמן אני מו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
על איזה לוח אתם ממליצים עד המחיר הזה (אפשרי גם עוד כמה שקלים) עדיף עם כרטיס מסך טוב (או מכסימום בלי אבל אם אפשר גם איזה כרטיס מסך עד 300 ש"ח) למחשב הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 דיסק קשיח: LG 250GB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 800 MHZ צורב: LG X18 DVD
-
- 19 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בשביל המעבד (Athlon XP 2500+(512k 333 340- +EPoX 8RDA3 EPOX 8RGMI+(n-force2)sb,GF4,lan -570 Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 -550 ASUS A7N8X-VM(nForce2)128bitDDR +GF4 -610 או אולי משהו אחר בתקציב דומה (רצוי עם כ.מסך מובנה) 128bitDDR -מה זה אומר? DDR SDRAM PC3200 -זה אומר שאפשר להשתמש גם ב DDR וגם ב SDRAM או שאני טועה?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
על איזו חברה הייתם הולכים? Twinmos - Micron - Infineon תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה על מחשב מחודש שיש לו מעבד I5 דור 3 בסה"כ חוץ מזה ההצעה משתלמת יחסית לשוק אבל אני לא בטוח האם זה כדאי לקנות מחשב חדש עם מעבד ישן. מה דעתכם על ההבדל בין הדורות השונים? יש לזה חשיבות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/NewsShow/Article.asp?datePublish=2003/03/07&pages=04&seq=15 חשבתי שיעניין אותכם לראות את השינויים הקרובים במחירי המעבדים של אינטל
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בשילוש וב ssd I5 4570 , GB h87 d3h , 8gb 1600 , קירור ות ssd 250 evo כרגע מחפש תמחיר הכי משתלם לי , מבחינת התקנה חנויות מתקינות שילוש על מוצרים שלא שלהם , זה כרוך בתשלום ? פתוח להצעות מחברות (אם יש פה נציגים מחנויות ) גר בראשון נייד בגבולות של עד תא רחובות תודה לעוזרים הנהדרים שנמצאים פה בפורום
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לוחות אם P55 וזכרונות DDR3 בשני סטיקים-למישהו יש מושג על כמה יעמדו לאחר יציאת i5? אני לא מדבר על אלה שקונים בשוק, וגם לא על אלה שמשתמשים באליפויות העולם באוברקלוק.. משהו באמצע, ממוצע..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב והחברה (Skypc) עושה לו Oc של עד 40%. המעבד זה q6600 הלוח אם p43 ds3l והזכרונות 4 giga 900 mhz. וככה 40% זה כמעט 3.4, והשאלה שלי האם הלוח הזה יגביל אותי ולא יאפשר לי להגיע לתדר הזה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש לוח אם intel D845GBV מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה... הוא רוצה לקנות זכרונות.... כמה שאלות: 1) האם הוא יכול לשים די די אר 2? 2) אמורה להיות לו בעיה עם לשים זכרונות במהירויות גבוהות? 3) יש איזושהיא מהירות מקסימלית של די די אר שהלוח אם מסוגל לעבוד איתה? (אני יודע שנפח המקסימלי הוא 2 ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב, ואני רוצה לדעת איזה פרמטרים צריכים להתאים זה לזה בין החלקים. אני יודע שבלוח האם מוגדר סוג הזיכרון הנתמך (DDR3, DDR4 וכו') - יש עוד פרמטרים של זיכרון שלוח האם מגביל? ביחס למעבד, חוץ מסוג התושבת, יש עוד משהו חשוב? אני צריך לדאוג להתאמה בין המעבד לזיכרון? ספציפית, אם אני מתכנן להשתמש בלוח האם GIGABYTE B450 AORUS M איך זה יגביל את השימוש שלי? (אני יודע שאני אזדקק להרבה זיכרון, אבל לעיבוד נורמלי)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom X4 9550 Socket AM2-plus ואני רוצה לרכוש עכשיו לוח אם חדש בתקציב של כ- 1000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב אלא אם כן יש סיבה טובה להשקיע אז יכול להיות גם יותר. עיקר סיבת השדרוג כי אני רוצה הרבה (6?) יציאות של SATA לצורך שימוש ב-RAID. אבל אם אני כבר קונה לוח, אני רוצה שיהיה לוח מתקדם בעל ביצועים טובים ותכונות חדשות ומתקדמות. ולכן חשוב לי צ'יפסט טוב. אני לא משתמש בכרטיס מסך מתקדם ואין לי בעיה שיהיה כרטיס מסך על הלוח. מה שחשוב לי שיהיה חזק כי אני מריץ עליו כוננים וירטואליים לצורך מעבדת בדיקות. על מה עלי לשים לב כשקונים לוח? שם חברה, סוג צ'יפסט ומה עוד? יש למישהו משהו ספציפי להמליץ לי? ואגב, אם יש עוד היום כרטיסי SCSI לחבר אליו כמה כוננים קשיחים אני גם מעונין לק…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-